- 1 Aralık 2014
- 421
- 203
- 53
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.461
yıllardır granul kahve içerim 3ü birarada içerim günde 2 fincan olur şimdi kızım olsun isted,g,m için kahveyi azalttım :) inşallah seninde bir oglun olur benmde bir kızım olur
inşAllah canım seninde iki kızın var galiba sen 3.ne gibi yöntemler deniycen yada denemiştincanım sana da çok geçmiş olsun bende de şırıngayla çekme yaptı uyuşturmadan,rahim duvarın kalınlaşmş bu halde hamile alamazdın,kalsanda rahm atardı dedi....demekki hayırlısı böyleymiş..inşallah sonuç hayırlı olur...
izmir canım hangi ov testini aldın.bene cinsel perhizin 4 5 gün olması gerektiğini okumuştum önceki sayfalarda bu sayfayı 2 yıldır takip ediyorum.evet daha bir hafta oldu başlayalı Rabbim hepimizin gönlündeki bebeğe kavuştursun..Benimde iki kızım var.bir akrabamı 2 kızdan sonra yumurtlama günü erkek bebeğe hamile kalması beni umutlandırdı.ben de başladım yum.testine.onlarda muz ve soda dediler. yapıyoruz bakalım.ama yum.gününe kadar birliktelik olmamış aklında olsun. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.sen bu ay mı başladın.sonuçları yazarsan çok sevinirim :)
soğan kürü düşündüm fakat denemedim hiç 2 yıldır tüylenme şikayetimden dolayı aldoctone kullandım sonra buna diana ekledim geçen mart ayında dr a gittim hala duruyor kistler ama ilaçları bu ay kesdim yinede içmiycem bu ay yumurtlama gününde gidicem dr konuşucam bakalım ne diycek.birde soğan küründen sonra iki kişi biliyorum hamile kaldı ve kızları oldu seninde kızın olmuş acaba bi ilgisi varmı her şeye şüpheyle bakmaya başladım cinsiyetten ötürü :)Bu arada bende pko luydum 2.kızımdan önce soğan kürü yaptım.tamamen temizlendi çok şükür.tavsiye ederim.
sibel akrabamın kızıda gçen ay adetin bittiği gün hamile kalmış 2 aylık bebek hemen hemen bakalım cinsiyeti ne olacak bir kızı var.ama benim o günlerde yumurtam oluşmuyor herkesde farklı anladığım kadarıyla ...Günaydin super analar :) nasılsınız bakalım. Bu sabah kuzenim bebeginin cinsiyetini ögrendi erkekmis. Adetinin 5. Gunu tek iliskiyle hamile kalmisti kesin kiz diyoduk oglanmis. Rabbim hikmetinden sual olunmaz. Buna ne diyosunuz kizlar kafam karisti yine
inşAllah canım seninde iki kızın var galiba sen 3.ne gibi yöntemler deniycen yada denemiştin
izmir canım hangi ov testini aldın.bene cinsel perhizin 4 5 gün olması gerektiğini okumuştum önceki sayfalarda bu sayfayı 2 yıldır takip ediyorum.evet daha bir hafta oldu başlayalı Rabbim hepimizin gönlündeki bebeğe kavuştursun..
soğan kürü düşündüm fakat denemedim hiç 2 yıldır tüylenme şikayetimden dolayı aldoctone kullandım sonra buna diana ekledim geçen mart ayında dr a gittim hala duruyor kistler ama ilaçları bu ay kesdim yinede içmiycem bu ay yumurtlama gününde gidicem dr konuşucam bakalım ne diycek.birde soğan küründen sonra iki kişi biliyorum hamile kaldı ve kızları oldu seninde kızın olmuş acaba bi ilgisi varmı her şeye şüpheyle bakmaya başladım cinsiyetten ötürü :)
sibel akrabamın kızıda gçen ay adetin bittiği gün hamile kalmış 2 aylık bebek hemen hemen bakalım cinsiyeti ne olacak bir kızı var.ama benim o günlerde yumurtam oluşmuyor herkesde farklı anladığım kadarıyla ...
İnşallah oglun olur canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah...Kızlar hepinize selamlar. Aranıza yeni katıldım. Benim de iki kızım var biri 6 yaşında biri 5 aylık. 3. Bebeğime kazayla hamile kaldım. Adetimin 14. Günü kaldım onu biliyorum. 6+0 ım. Fakat bende herkes gibi farklı bir cinsiyet olmasını istiyorum tabiki. 4 haftalikken baktı doktor karnimdan elime aldığımda ultrason kagidini solda kese. Karnıma koydugumda sağda oluyor tabiki. Telefondan fotoğraf yukleyemedim malesef. Yorumlarınızı bekliyorum.
Kızlar hepinize selamlar. Aranıza yeni katıldım. Benim de iki kızım var biri 6 yaşında biri 5 aylık. 3. Bebeğime kazayla hamile kaldım. Adetimin 14. Günü kaldım onu biliyorum. 6+0 ım. Fakat bende herkes gibi farklı bir cinsiyet olmasını istiyorum tabiki. 4 haftalikken baktı doktor karnimdan elime aldığımda ultrason kagidini solda kese. Karnıma koydugumda sağda oluyor tabiki. Telefondan fotoğraf yukleyemedim malesef. Yorumlarınızı bekliyorum.
o markanın güvenli olmadıgını yanlış çıkardıgını okumuştum ilk sayfalardan hatta diğer topiklerde söyleniyordu canım.bende kızlarımda hep sık ilşkiyle hamile kaldım olsun çok istedik erkek yorgun olmuycakmış perhiz olacakmış bunları hep sonradan öğrendim hiç hissetmezdim yum.günümü ama artık günlerimi bile hisseder oldum bakalım hayırlısı inş muradımıza ereriz hayırlısıylaBu arada yum testi laboquick diye bir marka gitti gidiyordan aldım.
hayırlı olsun inşallah istediğin gibi olur istenilen günlerde hamile kalmışsın...Kızlar hepinize selamlar. Aranıza yeni katıldım. Benim de iki kızım var biri 6 yaşında biri 5 aylık. 3. Bebeğime kazayla hamile kaldım. Adetimin 14. Günü kaldım onu biliyorum. 6+0 ım. Fakat bende herkes gibi farklı bir cinsiyet olmasını istiyorum tabiki. 4 haftalikken baktı doktor karnimdan elime aldığımda ultrason kagidini solda kese. Karnıma koydugumda sağda oluyor tabiki. Telefondan fotoğraf yukleyemedim malesef. Yorumlarınızı bekliyorum.
Canım sende benim gibi olmuşsun bende 8aylikken kızım hamile kalmışım bende adetime bir hafta kala hamile kaldım tek ilişki gönlünü ferah tut inşallah oğlun olur ama canım çok zor ikiz gibi oluyorlar allahım bir senedir neler çekiyorum çok zorKızlar hepinize selamlar. Aranıza yeni katıldım. Benim de iki kızım var biri 6 yaşında biri 5 aylık. 3. Bebeğime kazayla hamile kaldım. Adetimin 14. Günü kaldım onu biliyorum. 6+0 ım. Fakat bende herkes gibi farklı bir cinsiyet olmasını istiyorum tabiki. 4 haftalikken baktı doktor karnimdan elime aldığımda ultrason kagidini solda kese. Karnıma koydugumda sağda oluyor tabiki. Telefondan fotoğraf yukleyemedim malesef. Yorumlarınızı bekliyorum.
İnşallah cnm Allah razı olsun.İnşallah oglun olur canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah...
Arkadaşım planlı olmadığı için hatırlamıyorum öncesini ama sonrasında bir hafta falan olmadı.Hayırlı hamilelikler canım. Saģlıklı hayırlı bir oğlun olur inşallah.tek ilişkiyle mi14.günde.yoksa öncesi olmuşmuydu.hadi güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah amin Rabbim nasip eder inşallaho markanın güvenli olmadıgını yanlış çıkardıgını okumuştum ilk sayfalardan hatta diğer topiklerde söyleniyordu canım.bende kızlarımda hep sık ilşkiyle hamile kaldım olsun çok istedik erkek yorgun olmuycakmış perhiz olacakmış bunları hep sonradan öğrendim hiç hissetmezdim yum.günümü ama artık günlerimi bile hisseder oldum bakalım hayırlısı inş muradımıza ereriz hayırlısıyla
hayırlı olsun inşallah istediğin gibi olur istenilen günlerde hamile kalmışsın...
Allahım yardım eder inşallah hepimize. Gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum. Rabbim tüm isteyenlerin gönlüne göre versin.Canım sende benim gibi olmuşsun bende 8aylikken kızım hamile kalmışım bende adetime bir hafta kala hamile kaldım tek ilişki gönlünü ferah tut inşallah oğlun olur ama canım çok zor ikiz gibi oluyorlar allahım bir senedir neler çekiyorum çok zor
Rabbim öyle güzel bir erkek evlat nasip etti ki 3kizimin arkasına kız güzeli gibi lülelüle saçlar görenler kız sanıyor oğlumu sonrada söyledikleri arkası kız diyorlar yani milletin herseye bir lafı var canlarim boş vereceksin
Sağol canım Allah razi olsun hepimizinkini ben 11 senelik evliyim ilk çocuk dan beri eşim bir oğlum olsun adını ölen abinin adını koyacağım dedi olmadı iki kız arka arkaya oldu korktum yapmadım beş yıl sonra yumurta takibi erkek çocuk duası tek ilişki beslenme herseyi yaptım sonuç üçüncü kız eşimin kız olduğunu duyunca ağladığını gördüm bende çok ağladım bir ay boyunca sonra kabullendik kızım dünya geldi aradan 7 sekiz ay geçti bir arkadaşın oğlunun sünneti gittik benim kızım la aynı aydaydi orda çok duygulandim dua ettim ve ogece bir rüya gördüm bir sürüm varmış üç tane at ben onların basindaydim bir dede bana bir deve getirdi bu senin sürüne yeni katıldı dedi 3 at bir deve olmuştu eşime anlattım eşim bana çocuk işi bitti dedi artık kabullen dedi bizim oğlumuz olmayacak ve ben adetimin üstünden 20 gün geçti öyle söyledim eşime istemiyorsan aldiririz dedim bana 10 Tane kızım olsun yinede birini aldirmam dedi ben çok ağladım ama sevindim ilk Doktora 12 haftalikti gittik doktor baktı baktı yakışıklı bir oğlan geliyor dedi ben güldüm yok doktor bey benim hep kızım oluyor dedim oda ozaman tekrar bakalım dedi yo oğlan bu dedi eşimin yüzünde bir tebessüm vardı o ankiAllah bağışlasın yavrularını.tüm yazıları okuyorum her gün.beynim hep buna odaklandığı için herhalde.yazını gördüm çok sevindim senin adına.prenseslerden sonra bulmuşsun oğluşunu.darısı bize inşallah.benim kayınvalidem kuzenlerimi bile soruyor kızı mı oğlu mu oldu diye.hiç yapmak istemiyor insan o zaman.hayırlısı artık
Sağol canım Allah razi olsun hepimizinkini ben 11 senelik evliyim ilk çocuk dan beri eşim bir oğlum olsun adını ölen abinin adını koyacağım dedi olmadı iki kız arka arkaya oldu korktum yapmadım beş yıl sonra yumurta takibi erkek çocuk duası tek ilişki beslenme herseyi yaptım sonuç üçüncü kız eşimin kız olduğunu duyunca ağladığını gördüm bende çok ağladım bir ay boyunca sonra kabullendik kızım dünya geldi aradan 7 sekiz ay geçti bir arkadaşın oğlunun sünneti gittik benim kızım la aynı aydaydi orda çok duygulandim dua ettim ve ogece bir rüya gördüm bir sürüm varmış üç tane at ben onların basindaydim bir dede bana bir deve getirdi bu senin sürüne yeni katıldı dedi 3 at bir deve olmuştu eşime anlattım eşim bana çocuk işi bitti dedi artık kabullen dedi bizim oğlumuz olmayacak ve ben adetimin üstünden 20 gün geçti öyle söyledim eşime istemiyorsan aldiririz dedim bana 10 Tane kızım olsun yinede birini aldirmam dedi ben çok ağladım ama sevindim ilk Doktora 12 haftalikti gittik doktor baktı baktı yakışıklı bir oğlan geliyor dedi ben güldüm yok doktor bey benim hep kızım oluyor dedim oda ozaman tekrar bakalım dedi yo oğlan bu dedi eşimin yüzünde bir tebessüm vardı onki mutluluk dünya ya bedeldi çok şükür şimdi oğlum 11 aylik oldu ve ben bunları yazarken telefonu istiyor ağlıyor hepinizin gönlünde ki olsun duanin gücünü unutmayın gerisi boş iyi akşamlar
Ayy cok şükür Allah analı babalı büyütsün canımSağol canım Allah razi olsun hepimizinkini ben 11 senelik evliyim ilk çocuk dan beri eşim bir oğlum olsun adını ölen abinin adını koyacağım dedi olmadı iki kız arka arkaya oldu korktum yapmadım beş yıl sonra yumurta takibi erkek çocuk duası tek ilişki beslenme herseyi yaptım sonuç üçüncü kız eşimin kız olduğunu duyunca ağladığını gördüm bende çok ağladım bir ay boyunca sonra kabullendik kızım dünya geldi aradan 7 sekiz ay geçti bir arkadaşın oğlunun sünneti gittik benim kızım la aynı aydaydi orda çok duygulandim dua ettim ve ogece bir rüya gördüm bir sürüm varmış üç tane at ben onların basindaydim bir dede bana bir deve getirdi bu senin sürüne yeni katıldı dedi 3 at bir deve olmuştu eşime anlattım eşim bana çocuk işi bitti dedi artık kabullen dedi bizim oğlumuz olmayacak ve ben adetimin üstünden 20 gün geçti öyle söyledim eşime istemiyorsan aldiririz dedim bana 10 Tane kızım olsun yinede birini aldirmam dedi ben çok ağladım ama sevindim ilk Doktora 12 haftalikti gittik doktor baktı baktı yakışıklı bir oğlan geliyor dedi ben güldüm yok doktor bey benim hep kızım oluyor dedim oda ozaman tekrar bakalım dedi yo oğlan bu dedi eşimin yüzünde bir tebessüm vardı o anki
kızlar bende bir çin takvimi var ama yengem yurt dışından getirdi uygulanmış.benim iki kızım ve yeni hamile kalan yakın arkadaşımda tuttu test edelimmi?yazarsanız bakabilirim.....yaş ve hamile kalınan ay..lazım..internetten farklı internette benim biri
erkek görünüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?