- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.481
Allah razı olsun canım darısı bütün isteyenlereAyy cok şükür Allah analı babalı büyütsün canım
Sağol canım en kısa zamanda sanada nasip etsin mevlam duam da hep sizler varsınızNe kadar güzel anlatmışsın gözlerim doldu okurken. Allahım bize de nasip eder inşallah.
canım benim çok etkileyici bir yazı ve yaşam olmuş,bişey soracam oğlanda bişey yapmadın mı?bide abisinin adını koydumu eşiniz yazdıklarınızı okurken resmen yaşadım canım...Sağol canım Allah razi olsun hepimizinkini ben 11 senelik evliyim ilk çocuk dan beri eşim bir oğlum olsun adını ölen abinin adını koyacağım dedi olmadı iki kız arka arkaya oldu korktum yapmadım beş yıl sonra yumurta takibi erkek çocuk duası tek ilişki beslenme herseyi yaptım sonuç üçüncü kız eşimin kız olduğunu duyunca ağladığını gördüm bende çok ağladım bir ay boyunca sonra kabullendik kızım dünya geldi aradan 7 sekiz ay geçti bir arkadaşın oğlunun sünneti gittik benim kızım la aynı aydaydi orda çok duygulandim dua ettim ve ogece bir rüya gördüm bir sürüm varmış üç tane at ben onların basindaydim bir dede bana bir deve getirdi bu senin sürüne yeni katıldı dedi 3 at bir deve olmuştu eşime anlattım eşim bana çocuk işi bitti dedi artık kabullen dedi bizim oğlumuz olmayacak ve ben adetimin üstünden 20 gün geçti öyle söyledim eşime istemiyorsan aldiririz dedim bana 10 Tane kızım olsun yinede birini aldirmam dedi ben çok ağladım ama sevindim ilk Doktora 12 haftalikti gittik doktor baktı baktı yakışıklı bir oğlan geliyor dedi ben güldüm yok doktor bey benim hep kızım oluyor dedim oda ozaman tekrar bakalım dedi yo oğlan bu dedi eşimin yüzünde bir tebessüm vardı o anki
çok güzel Allah bağışlasın hepsini rüyan çıkmış banada dua et canım iki kızım var bu ara 3. çok istiyorum ve sürekli rüyalar görüyorum dün mesela rüyamda hamileymişim her zmanki gittiğim dr us ye bakıyor ve oğlun olacak bebek erkek diyor inanamıyorum .sizce takıyormuyumda rüyalarıma giriyor ...geçen yıl bu siteyi görmüştüm baştan okumaya başladım sonra yöntemleri öğrendim bir gün bi arkadaş geldi akşam oturmaya kızı var 13 yaşında teyzesi rana seni rüyasında görmüş dedi kızıda gördüğü rüyayı anlattı rüyamda senin elinde bir evrak çantası var ben kaldırımda otuyorum yanımdan geçiyosun aaa bu ........teyze iki kızı var şimdide oğlu olacak diyorum yanımda oturan arkdaşıma diyor saçlarımda hatta sarıymış rüyasında siz nasıl yorumluyorsunuz bu rüyayı ....bende hiç bir şey demedim çünkü baktımki onlar benden çok derdine düşmüşler annesinin iki oğlu bir kızı var bana sürekli bir daha yap oğlanında tadına bak falan filan diyor...Allah razı olsun canım darısı bütün isteyenlere
canım görene değil yorana bak derler ben senin bir oğlun olacağına yordum rabbim gönlüne göre versin.....bu arada kızlar kahve içelim diyip duruyoruz ya benim aklıma geçen yıl benim okuldaki bir arkadaş geldi bu bayanın tüp bebekle çocuğu okuyordu neyse eşiyle iddiaya girmiş zayıflamak için oğlanlar 3 yaşında daha kilolarım duruyor diye sızlanıyordu.bu bayan hergün 2-3 bardak süt tozu katmadan sade neskafe içiyordu,3-5 ay belki sürmüştür zayıfladı da metobolizmayı hızlandırıyormuş ya ondan içmiş işine yaradı,3-5 ay sonra doğal yoldan tüp bebek olduğu için korunmuyorlarmış ve bir daha oğlu oldu.benim bu gün aklıma takıldı hakkaten neskafenin de etkisi var.tabi önce rabbimin emriyle bir vesile...bir haftadır okulda bende neskafeye başladım...çok güzel Allah bağışlasın hepsini rüyan çıkmış banada dua et canım iki kızım var bu ara 3. çok istiyorum ve sürekli rüyalar görüyorum dün mesela rüyamda hamileymişim her zmanki gittiğim dr us ye bakıyor ve oğlun olacak bebek erkek diyor inanamıyorum .sizce takıyormuyumda rüyalarıma giriyor ...geçen yıl bu siteyi görmüştüm baştan okumaya başladım sonra yöntemleri öğrendim bir gün bi arkadaş geldi akşam oturmaya kızı var 13 yaşında teyzesi rana seni rüyasında görmüş dedi kızıda gördüğü rüyayı anlattı rüyamda senin elinde bir evrak çantası var ben kaldırımda otuyorum yanımdan geçiyosun aaa bu ........teyze iki kızı var şimdide oğlu olacak diyorum yanımda oturan arkdaşıma diyor saçlarımda hatta sarıymış rüyasında siz nasıl yorumluyorsunuz bu rüyayı ....bende hiç bir şey demedim çünkü baktımki onlar benden çok derdine düşmüşler annesinin iki oğlu bir kızı var bana sürekli bir daha yap oğlanında tadına bak falan filan diyor...
canım 22 yaş haziran kız,28 yaş mayıs da kız valla tuttu.31 yaş aralık erkek.ocakta erkek,şubat kız,mart erkek,bunlar 31 yaşı için canım ne zaman 32 oluyosun bilmiyorum ama 31 yaş yaşında bu üç ay dışındaki aylar kız yani 31 yaşında 3 tane erkek ayı var,bence de bide kan yenilemeni de hesapla yaşınızı 4 e bölün en son kimin ki değğişmişse onun cinsiyeti diyolar rabbimin izniyle....Merhaba.benim için bakarsan çok sevinirim.ilk kızım 22 yaşındayken haziran ayında 2.kızım 28 yaşında mayıs ayında hamile kaldım.inşallah bu ay 3.planlıyorum rabbim nasip ederse.31 yaş aralık ne diyor acaba???
canım 23 yaş ekim erkek,28yaş temmuz erkek, canım 2016 da kaç yaşın oduğunu yazmaışın bi de tuttumu..Benim ilk hamilelik tarihi 23 yas ekim, ikinci 28 yas temmuz.bana da bakarmisiniz tutuyor mu.2016 da ucuncuyu dusunuyorum nasipse ve hangi aylar kiz gosteriyor bakabilir misin
inşaAllah canım sanada banada burda tüm isteyenlerede versin oğlan Rabbim. o evrak çantası burdaki öğrendiğim uygulayacağım yöntemlermi acaba çocugun gördüğü rüya... evet canım bende süt tozu katmadan daha etkili olacagına inanıyorum üst komşum kahveyi öyle içiyor şekerde katmıyor bende artık öyle yapıyorum önceki sayflarda türk kahvesininde etkili olduğunu duymuştum... asosyalci sen bana baktığın takvimde ilk kzım tutmuştu 2.kızımda 26 yaş agustosa erkek demiştin değilmi orayı tam anlamadım tekrar rica etsem bakarmısın çin takvimi her sitede farklı çıkıyor ondanda hiç bişey anlamadım :)canım görene değil yorana bak derler ben senin bir oğlun olacağına yordum rabbim gönlüne göre versin.....bu arada kızlar kahve içelim diyip duruyoruz ya benim aklıma geçen yıl benim okuldaki bir arkadaş geldi bu bayanın tüp bebekle çocuğu okuyordu neyse eşiyle iddiaya girmiş zayıflamak için oğlanlar 3 yaşında daha kilolarım duruyor diye sızlanıyordu.bu bayan hergün 2-3 bardak süt tozu katmadan sade neskafe içiyordu,3-5 ay belki sürmüştür zayıfladı da metobolizmayı hızlandırıyormuş ya ondan içmiş işine yaradı,3-5 ay sonra doğal yoldan tüp bebek olduğu için korunmuyorlarmış ve bir daha oğlu oldu.benim bu gün aklıma takıldı hakkaten neskafenin de etkisi var.tabi önce rabbimin emriyle bir vesile...bir haftadır okulda bende neskafeye başladım...
canım 22 yaş haziran kız,28 yaş mayıs da kız valla tuttu.31 yaş aralık erkek.ocakta erkek,şubat kız,mart erkek,bunlar 31 yaşı için canım ne zaman 32 oluyosun bilmiyorum ama 31 yaş yaşında bu üç ay dışındaki aylar kız yani 31 yaşında 3 tane erkek ayı var,bence de bide kan yenilemeni de hesapla yaşınızı 4 e bölün en son kimin ki değğişmişse onun cinsiyeti diyolar rabbimin izniyle....
canım görene değil yorana bak derler ben senin bir oğlun olacağına yordum rabbim gönlüne göre versin.....bu arada kızlar kahve içelim diyip duruyoruz ya benim aklıma geçen yıl benim okuldaki bir arkadaş geldi bu bayanın tüp bebekle çocuğu okuyordu neyse eşiyle iddiaya girmiş zayıflamak için oğlanlar 3 yaşında daha kilolarım duruyor diye sızlanıyordu.bu bayan hergün 2-3 bardak süt tozu katmadan sade neskafe içiyordu,3-5 ay belki sürmüştür zayıfladı da metobolizmayı hızlandırıyormuş ya ondan içmiş işine yaradı,3-5 ay sonra doğal yoldan tüp bebek olduğu için korunmuyorlarmış ve bir daha oğlu oldu.benim bu gün aklıma takıldı hakkaten neskafenin de etkisi var.tabi önce rabbimin emriyle bir vesile...bir haftadır okulda bende neskafeye başladım...
canım elimde kuran var hepimiz için diliyorum rabbim gönlümüzde ki muradımızı versin...evet canım 26 yaş ağustos erkek ama temmuz ve de eylül kız tutmadı mı canım....kısmetse Yusuf suresine bugün başlayayım diyorum rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmez...ben sadece ona inanıyorum diğerleri teferruat bitanem...inşaAllah canım sanada banada burda tüm isteyenlerede versin oğlan Rabbim. o evrak çantası burdaki öğrendiğim uygulayacağım yöntemlermi acaba çocugun gördüğü rüya... evet canım bende süt tozu katmadan daha etkili olacagına inanıyorum üst komşum kahveyi öyle içiyor şekerde katmıyor bende artık öyle yapıyorum önceki sayflarda türk kahvesininde etkili olduğunu duymuştum... asosyalci sen bana baktığın takvimde ilk kzım tutmuştu 2.kızımda 26 yaş agustosa erkek demiştin değilmi orayı tam anlamadım tekrar rica etsem bakarmısın çin takvimi her sitede farklı çıkıyor ondanda hiç bişey anlamadım :)
evet canım öğretmenim ne güzel sende mi,,,ama çaycının zoruna gidiyor çay getiriyor ben kahve isteyince ama olsun napalım...bıraşın ne canım...Asosyalci okulda kahveye başladim demişsin öğretmen misin eğer öyleyse meslektaşız:)
Ay masallah ne guzel sonunda gonlunuzdeki olmus Allah bagislasin..okurken kotu oldum benim ikinci oglum geliyor .ya diyorum ucuncu de ayni olursa dorduncuye nasil cesaret ederim. Allahim kimseye fazla aratma ya Rabbim gonlumuzdekini nasip eyle.Bizi sinama .benim de esim ilk hamile oldugumu ogrendiginde nasil mutlu olmustu ama cinsiyeti ogrendikten sonra olsun falan dedi ama simdi hic hevesi yok. Bebek hareket edince esimi cagirmak istiyorum gelsin diye yaninda ogluma diyorum gel bak diye esim hic ilgilenmiyor.sanki tek benim cocugummus gibi yanliz kaldigimi hissediyorum. cok zormus bu is. Keske hic ikinciyi yapmasaydik diyorum bazen.Guzel bir hamilelik gecirmek istiyordum esimin de mutlu oldugunu bilerek.bu da benim sinavim. Bir yil sonrasi ucuncu olsun diyordum ama bakiyorum cin takvimine denk getirsem rus takviminde kiza denk gelmiyor.digerine denk gelse cin takvimi diger aylar hep erkekte.ne yapacgimi bilemez oldum.riske de atmak istemiyorum.ya tutarsa diyorum. Sizce tutuyor mu bu takvimler hangisini dikkate alsam ki..tabi takdir Allahin ama..
evet canım öğretmenim ne güzel sende mi,,,ama çaycının zoruna gidiyor çay getiriyor ben kahve isteyince ama olsun napalım...bıraşın ne canım...
canım benim öğrendiğim emekli bir öğretmenin söylediğini de göre onlara da doktor söylemiş senin doğum tarihine 2 ekle 83-85-87 gibi günümüze kadar gel,sonra eşinize 81-84-87 yani 3 yıl ekle günümüze kadar gel hanginizin kanı en son kanı yenilenmişse rabbimin izniyle o cinsiyet dedi...tabiki Allahımın takdiri...Allah razı olsun canımmm çok sağol.bende bu 3 ay niyetlendim inşallah.ben böldüm ama küsürlü çıkınca anlamadım.ben 83 lüyüm eşim 81 li.inşallah onun kanı yenilenmiştir bu defa. benimki iki defa yenilendi yeter artık:))şaka bir yana ama canı gönülden istiyorum Rabbim isteyene istediğini versin inşallah
Genelde erkek ister babalar
peki öğretmenim inşaalah hadi bakalım..Sınıf öğretmeniyim.ben de 3 ü bir aradaya başlamıştım ama sade yapayım artık.
peki öğretmenim inşaalah hadi bakalım..
canım benim de çok şükür rabbim bağışlarsa iki kızım var....seninde iki kız sanırım...büyük 10 küçük 6yaşında..Senin çocukların cinsiyeti nedir öğretmenim.gönül ister tabi ama mevlam neylerse güzel eyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?