- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.501
evet bütün kapıları açan dua doğru diyosun .2.kızım tutmuyor senin takvimde acaba işde eylülün başındamı kaldım hep geriden gelirdi us de kızım çokda geç doğdu doktorların hesabına göre... sen ne zaman başlıyacaksın denemelere ben şuan regli dönemimdeyim bitsin kuran kerımi hatmedeceğim öyle diledim 1 ay içinde bitiririm inşaAllah yusuf suresi de okuycam tabi her gün kısmetse...canım elimde kuran var hepimiz için diliyorum rabbim gönlümüzde ki muradımızı versin...evet canım 26 yaş ağustos erkek ama temmuz ve de eylül kız tutmadı mı canım....kısmetse Yusuf suresine bugün başlayayım diyorum rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmez...ben sadece ona inanıyorum diğerleri teferruat bitanem...
canım banada bakarmısın ben kasımda 30 yaşıma girdimcanım 22 yaş haziran kız,28 yaş mayıs da kız valla tuttu.31 yaş aralık erkek.ocakta erkek,şubat kız,mart erkek,bunlar 31 yaşı için canım ne zaman 32 oluyosun bilmiyorum ama 31 yaş yaşında bu üç ay dışındaki aylar kız yani 31 yaşında 3 tane erkek ayı var,bence de bide kan yenilemeni de hesapla yaşınızı 4 e bölün en son kimin ki değğişmişse onun cinsiyeti diyolar rabbimin izniyle....
canım senin oglun oluyor diyemi eşin üzülüyor benm 1 oğlum var eşim 2ciyide oglan olsun istiyor bende eşime sinir oluyorum bu arada 2ci oğlun için yöntem denedinmiAy masallah ne guzel sonunda gonlunuzdeki olmus Allah bagislasin..okurken kotu oldum benim ikinci oglum geliyor .ya diyorum ucuncu de ayni olursa dorduncuye nasil cesaret ederim. Allahim kimseye fazla aratma ya Rabbim gonlumuzdekini nasip eyle.Bizi sinama .benim de esim ilk hamile oldugumu ogrendiginde nasil mutlu olmustu ama cinsiyeti ogrendikten sonra olsun falan dedi ama simdi hic hevesi yok. Bebek hareket edince esimi cagirmak istiyorum gelsin diye yaninda ogluma diyorum gel bak diye esim hic ilgilenmiyor.sanki tek benim cocugummus gibi yanliz kaldigimi hissediyorum. cok zormus bu is. Keske hic ikinciyi yapmasaydik diyorum bazen.Guzel bir hamilelik gecirmek istiyordum esimin de mutlu oldugunu bilerek.bu da benim sinavim. Bir yil sonrasi ucuncu olsun diyordum ama bakiyorum cin takvimine denk getirsem rus takviminde kiza denk gelmiyor.digerine denk gelse cin takvimi diger aylar hep erkekte.ne yapacgimi bilemez oldum.riske de atmak istemiyorum.ya tutarsa diyorum. Sizce tutuyor mu bu takvimler hangisini dikkate alsam ki..tabi takdir Allahin ama..
kanın yenilendigini nasıl anlayacak sonuç kaç çıkmalıcanım benim öğrendiğim emekli bir öğretmenin söylediğini de göre onlara da doktor söylemiş senin doğum tarihine 2 ekle 83-85-87 gibi günümüze kadar gel,sonra eşinize 81-84-87 yani 3 yıl ekle günümüze kadar gel hanginizin kanı en son kanı yenilenmişse rabbimin izniyle o cinsiyet dedi...tabiki Allahımın takdiri...
Evet canım abisi şehit olmuş biz evlenmeden önce onun ismini taşıyor oğlum biz ayıptır söylemesi ogece kaza oldu ben adetime bir hafta vardı pek umursamadim hemen banyoya kaçıp temizlendim yikadim ama birsey biliyorum biz o ay acayip incir yedik eşimin görevi bir köye çıkmıştı köyde sadece incir bahçeleri vardı ve hergün esimde bende tabak tabak incir yiyorduk hamileliği kolaylastirtigini biliyorumcanım benim çok etkileyici bir yazı ve yaşam olmuş,bişey soracam oğlanda bişey yapmadın mı?bide abisinin adını koydumu eşiniz yazdıklarınızı okurken resmen yaşadım canım...
Canım benim Ben rüyaları çok inanırım kendim bütün çocuklarımin cinsiyetini rüyamda gördüm seninde oğlun olacak inşallah mevlam sana işaret veriyor benceçok güzel Allah bağışlasın hepsini rüyan çıkmış banada dua et canım iki kızım var bu ara 3. çok istiyorum ve sürekli rüyalar görüyorum dün mesela rüyamda hamileymişim her zmanki gittiğim dr us ye bakıyor ve oğlun olacak bebek erkek diyor inanamıyorum .sizce takıyormuyumda rüyalarıma giriyor ...geçen yıl bu siteyi görmüştüm baştan okumaya başladım sonra yöntemleri öğrendim bir gün bi arkadaş geldi akşam oturmaya kızı var 13 yaşında teyzesi rana seni rüyasında görmüş dedi kızıda gördüğü rüyayı anlattı rüyamda senin elinde bir evrak çantası var ben kaldırımda otuyorum yanımdan geçiyosun aaa bu ........teyze iki kızı var şimdide oğlu olacak diyorum yanımda oturan arkdaşıma diyor saçlarımda hatta sarıymış rüyasında siz nasıl yorumluyorsunuz bu rüyayı ....bende hiç bir şey demedim çünkü baktımki onlar benden çok derdine düşmüşler annesinin iki oğlu bir kızı var bana sürekli bir daha yap oğlanında tadına bak falan filan diyor...
tutuyor canim iki oglumda cidden. 2016 da 30 yasinda olacagim (haziran 86dogumluyum) hangi aylar kiz gozukuyor sana zahmet. Bir de bu takvimi biz de bulabilir miyiz ki bebek yapma zamani fikrimiz degisirse ona gore bakardik hani o tarihlere. Diger klasik cin takvimine ,rus falan ne diyorsunuz dikkate alayim mi ki onlari dacanım 23 yaş ekim erkek,28yaş temmuz erkek, canım 2016 da kaç yaşın oduğunu yazmaışın bi de tuttumu..
evet malesef .hani o bunu benden daha iyi kabullense bebekle ilgilense ben de pek uzulmem belki ama valla erkeklere ne oluyor anlamiyorum hani bayanlar biraz farkli yapiya sahip kizi olmayan kiz oglu olnayan oglan istiyor ama erkeklerdeki kiz meraki da neyse..ucuncude olur insallah deyip duruyor.ben kiz icin yontem denedim ama tutmadi .canım senin oglun oluyor diyemi eşin üzülüyor benm 1 oğlum var eşim 2ciyide oglan olsun istiyor bende eşime sinir oluyorum bu arada 2ci oğlun için yöntem denedinmi
canım 30yaş kasım ,aralık,ocak erkek,bu üç ay dışında hep kız görnüyo.rabbim gönlünkini göbüşüne versin...canım banada bakarmısın ben kasımda 30 yaşıma girdim
ben kan vermedim zaten her ay kan kaybediyoruz o sebepten belkide kadınn kan 2 yılerkeğinki3 yıl olablirKan yenileme olayina gelince kanim yenilensin diye gebe kalmadan 3 ay once kan vermistim kanim yenilensin diye. O da fos cikti . Diger 2 yil 3 yil hesaplamasina bakmadim ama..
canımEvet
tutuyor canim iki oglumda cidden. 2016 da 30 yasinda olacagim (haziran 86dogumluyum) hangi aylar kiz gozukuyor sana zahmet. Bir de bu takvimi biz de bulabilir miyiz ki bebek yapma zamani fikrimiz degisirse ona gore bakardik hani o tarihlere. Diger klasik cin takvimine ,rus falan ne diyorsunuz dikkate alayim mi ki onlari da
ağlattın beni gece gece bacım rabbim esirgesin sana bağışlasın yavrularını. çok istiyorum bir oğlumun olmasını güzel Allahım gönlümüze göre versin inşallahSağol canım Allah razi olsun hepimizinkini ben 11 senelik evliyim ilk çocuk dan beri eşim bir oğlum olsun adını ölen abinin adını koyacağım dedi olmadı iki kız arka arkaya oldu korktum yapmadım beş yıl sonra yumurta takibi erkek çocuk duası tek ilişki beslenme herseyi yaptım sonuç üçüncü kız eşimin kız olduğunu duyunca ağladığını gördüm bende çok ağladım bir ay boyunca sonra kabullendik kızım dünya geldi aradan 7 sekiz ay geçti bir arkadaşın oğlunun sünneti gittik benim kızım la aynı aydaydi orda çok duygulandim dua ettim ve ogece bir rüya gördüm bir sürüm varmış üç tane at ben onların basindaydim bir dede bana bir deve getirdi bu senin sürüne yeni katıldı dedi 3 at bir deve olmuştu eşime anlattım eşim bana çocuk işi bitti dedi artık kabullen dedi bizim oğlumuz olmayacak ve ben adetimin üstünden 20 gün geçti öyle söyledim eşime istemiyorsan aldiririz dedim bana 10 Tane kızım olsun yinede birini aldirmam dedi ben çok ağladım ama sevindim ilk Doktora 12 haftalikti gittik doktor baktı baktı yakışıklı bir oğlan geliyor dedi ben güldüm yok doktor bey benim hep kızım oluyor dedim oda ozaman tekrar bakalım dedi yo oğlan bu dedi eşimin yüzünde bir tebessüm vardı o anki
canım inşallah cumagünü sonucu alrım ...uyku tutmuyor..kızlar tam okuyamadım ama yeni arkadaşlar gördüm RABBİM inşALLAH hepimizin gönlündekini hayırlı sağlıklı bir sekilde nasip etsin asosyalci bacım sonuçları ne zaman alacaksın haber et
ne testi yaptırdın canım ben bakamadı buraya ne zamandırcanım inşallah cumagünü sonucu alrım ...uyku tutmuyor..
Sağol arkasim buraya kayıt olduğumda son birkez daha deneyeceğim diye çıkmıştim Yola Ama kismetimde iki tane varmış her şey nasip çok dua ettim kısmet dört deymiş buraya hergün takılıyorum biliyorum neler hissettiginizi ve hepinize ayrı ayrı dua ediyorum kimsenin gönlünde kalmasın Rabbim sanada diğer bütün arkadaşlara nasip etsin AMİNağlattın beni gece gece bacım rabbim esirgesin sana bağışlasın yavrularını. çok istiyorum bir oğlumun olmasını güzel Allahım gönlümüze göre versin inşallah
Amin canım amin. bütün arkadaşlarımın gönlündeki olur inşallah. bu ay denemeye başlıyorum bende 4 gün var adetimeSibel derin profilindeki gibi bir oğlun olur inşallah bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?