Süper Anneler - 2011

evet bütün kapıları açan dua doğru diyosun .2.kızım tutmuyor senin takvimde acaba işde eylülün başındamı kaldım hep geriden gelirdi us de kızım çokda geç doğdu doktorların hesabına göre... sen ne zaman başlıyacaksın denemelere ben şuan regli dönemimdeyim bitsin kuran kerımi hatmedeceğim öyle diledim 1 ay içinde bitiririm inşaAllah yusuf suresi de okuycam tabi her gün kısmetse...

canım banada bakarmısın ben kasımda 30 yaşıma girdim

canım senin oglun oluyor diyemi eşin üzülüyor benm 1 oğlum var eşim 2ciyide oglan olsun istiyor bende eşime sinir oluyorum bu arada 2ci oğlun için yöntem denedinmi

kanın yenilendigini nasıl anlayacak sonuç kaç çıkmalı

canım benim çok etkileyici bir yazı ve yaşam olmuş,bişey soracam oğlanda bişey yapmadın mı?bide abisinin adını koydumu eşiniz yazdıklarınızı okurken resmen yaşadım canım...
Evet canım abisi şehit olmuş biz evlenmeden önce onun ismini taşıyor oğlum biz ayıptır söylemesi ogece kaza oldu ben adetime bir hafta vardı pek umursamadim hemen banyoya kaçıp temizlendim yikadim ama birsey biliyorum biz o ay acayip incir yedik eşimin görevi bir köye çıkmıştı köyde sadece incir bahçeleri vardı ve hergün esimde bende tabak tabak incir yiyorduk hamileliği kolaylastirtigini biliyorum

Canım benim Ben rüyaları çok inanırım kendim bütün çocuklarımin cinsiyetini rüyamda gördüm seninde oğlun olacak inşallah mevlam sana işaret veriyor bence

Evet
canım 23 yaş ekim erkek,28yaş temmuz erkek, canım 2016 da kaç yaşın oduğunu yazmaışın bi de tuttumu..
tutuyor canim iki oglumda cidden. 2016 da 30 yasinda olacagim (haziran 86dogumluyum) hangi aylar kiz gozukuyor sana zahmet. Bir de bu takvimi biz de bulabilir miyiz ki bebek yapma zamani fikrimiz degisirse ona gore bakardik hani o tarihlere. Diger klasik cin takvimine ,rus falan ne diyorsunuz dikkate alayim mi ki onlari da

canım senin oglun oluyor diyemi eşin üzülüyor benm 1 oğlum var eşim 2ciyide oglan olsun istiyor bende eşime sinir oluyorum bu arada 2ci oğlun için yöntem denedinmi
evet malesef .hani o bunu benden daha iyi kabullense bebekle ilgilense ben de pek uzulmem belki ama valla erkeklere ne oluyor anlamiyorum hani bayanlar biraz farkli yapiya sahip kizi olmayan kiz oglu olnayan oglan istiyor ama erkeklerdeki kiz meraki da neyse..ucuncude olur insallah deyip duruyor.ben kiz icin yontem denedim ama tutmadi .

Kan yenileme olayina gelince kanim yenilensin diye gebe kalmadan 3 ay once kan vermistim kanim yenilensin diye. O da fos cikti . Diger 2 yil 3 yil hesaplamasina bakmadim ama..

Kan yenileme olayina gelince kanim yenilensin diye gebe kalmadan 3 ay once kan vermistim kanim yenilensin diye. O da fos cikti . Diger 2 yil 3 yil hesaplamasina bakmadim ama..
ben kan vermedim zaten her ay kan kaybediyoruz o sebepten belkide kadınn kan 2 yılerkeğinki3 yıl olablir

canım
%80 tuttudiyebilim 2 arkadaşın ki tutmadı benim kızlarda da tuttu.bu takvimi yengem yurt dışından getirdi kardeşleri kız istemiyormş buna göre yapmışlar 3 tane oğulları olmuş.tabi rabbimin izniyle ...yükleyemiyoum yoksa isterim palaşmak fkir olsun...

kızlar tam okuyamadım ama yeni arkadaşlar gördüm RABBİM inşALLAH hepimizin gönlündekini hayırlı sağlıklı bir sekilde nasip etsin asosyalci bacım sonuçları ne zaman alacaksın haber et

ağlattın beni gece gece bacım rabbim esirgesin sana bağışlasın yavrularını. çok istiyorum bir oğlumun olmasını güzel Allahım gönlümüze göre versin inşallah

ağlattın beni gece gece bacım rabbim esirgesin sana bağışlasın yavrularını. çok istiyorum bir oğlumun olmasını güzel Allahım gönlümüze göre versin inşallah
Sağol arkasim buraya kayıt olduğumda son birkez daha deneyeceğim diye çıkmıştim Yola Ama kismetimde iki tane varmış her şey nasip çok dua ettim kısmet dört deymiş buraya hergün takılıyorum biliyorum neler hissettiginizi ve hepinize ayrı ayrı dua ediyorum kimsenin gönlünde kalmasın Rabbim sanada diğer bütün arkadaşlara nasip etsin AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…