Süper Anneler - 2011

Cnm rabbim saglikli evlatlar versin allahim korusun hic olmamasi yada ufak biyerinde saglik sorunu olmasi insani yikar mahveder gonul istiyor deisik olsun onuda tadalim ama nasip iste bizim 3. Kiz geliyor ama rabbim icimize sevgisini simdiden oyle bir verdiki anlatamam :) senin kac cocuk var cnm rabbim gonlunun muradini ayipsiz amnsiz versin isallah :)

Cnm bende 83 luyum esim 81 li bi arkadas var benim 2013 te yapacaktin diyor ozaman erkekti bu sene kiz sizin icin demisti kiz geliyor ben pek inanmam bunlara yontemlerede inanmiyorum artik ama o arkadas hesApladi felan simdi 3 senene beklemen lazim demisti bana

Asosyalci arkadasim hayirli haberler alirsin insallah..2016 yilinda 30 yasinda oluyorum canim kiz gunlerine bakabilir misin ( haziran 86 liyim) bir de 2017 ye bakabilir misin sana zahmet 31 yasa. Tutuyor genelde dedin ya daha bir meraklandim simdi..herkesin gonlundeki olur insallah. Bugun ayrintiliya gircem.uc defa erkek denmesine ragmen bugun farkli cikar mi acaba diye kucuk de olsa umut tasiyorum.Rabbim istese ol deyince olur hersey olur ama beni bulmaz sanirim.hayirlisi

canım benim de çok şükür rabbim bağışlarsa iki kızım var....seninde iki kız sanırım...büyük 10 küçük 6yaşında..
canım benim de çok şükür rabbim bağışlarsa iki kızım var....seninde iki kız sanırım...büyük 10 k
üçük 6yaşında..

Benim de biri 9 biri 3 olmak üzere inşallah.3.cü hiç aklimda yoktu bu aralar hiç çıkmıyor.hayırlısı bakalım.sen 3.cü düşünüyor musun? Yoksa aynı kararsızlığı mı yasıyoruz:)

Bilemiyorum artık ne düşüneceğimi.eşim çok ısrar ediyor.huzursuz olmaktan korkuyorum.hayırlısı artık.

hayırlı olsun canım bebegın.kac haftalıksınız.bırde sen yöntem falan denemedınmı yoksa denedınmı canım.

canım 30yaş kasım ,aralık,ocak erkek,bu üç ay dışında hep kız görnüyo.rabbim gönlünkini göbüşüne versin...
canım banada bakarmısın lutfen.benım dogum tarıhım 23 eylül 1976 baska ne yazmamız lazım acaba.erkek için 2015 de hangi aylar görunuyor bana

Benimde 2 kızım var çok şükür.bir ara çok takıldım erkek diye ama hayırlısı diyorum artık.söylediğin gibi tırnağı eksik olsa düzeltmeye gücümüz yetmez.bazen şımarıklık yapabiliyor insan.

83 ağustos doğumluyum.32 ne zaman oluyorum acaba? Yani o takvime göre.söylediğin gibi 31 yaş ocak ayında hamile kaldı arkadaş oğlu oldu.benim 31 yaş aralık yani bu ay erkek.ama 32 nin durumu nedir acaba.bakarsan çok sevinirim.

Asosyalci ben 30 , 31 yas icin sormustum ama haziran dogumlu oldugum icin 2016 hazirandan onceki aylar 29 yas sayiliyorum degil mi ..buna gore 2016 hazirana kadar olan aylara da bakabilirmisin rica etsem

canım banada bakarmısın lutfen.benım dogum tarıhım 23 eylül 1976 baska ne yazmamız lazım acaba.erkek için 2015 de hangi aylar görunuyor bana
Gerçi ilk sayfadaki tabloya göre 1 kız bir oğlun varmış demi? Ne bekliyon bacım, hakkında hayırlısını dile ve geç kalma bence.

neler denedin canım sirkeli vajinal duşu nedeninmi mesela

Canım benim Ben rüyaları çok inanırım kendim bütün çocuklarımin cinsiyetini rüyamda gördüm seninde oğlun olacak inşallah mevlam sana işaret veriyor bence
İnşaAllah canım İnşaAllah Rabbimin işaretidir çok istiyorum ama korkuyorumda bu kadar çok istedğim için...
Hayal benim iki kızım var eşim erkek çocuk meraklısı değil onun için olsada olur olmasada diyor daha dün konuştuk hatta kızlarına çok düşkün sırf ben istiyorum diye bir şey demiyor artık deniyelim diyorum işte takviye veriyorum artık ses çıkarmıyo zorladım birazda...
kızlar tam okuyamadım ama yeni arkadaşlar gördüm RABBİM inşALLAH hepimizin gönlündekini hayırlı sağlıklı bir sekilde nasip etsin asosyalci bacım sonuçları ne zaman alacaksın haber et
sağol çatladım inşaAllah Rabbim gönlümüzdekini kucağımıza hayırlı bir şekilde verir...
Amin canım amin. bütün arkadaşlarımın gönlündeki olur inşallah. bu ay denemeye başlıyorum bende 4 gün var adetime
Sibelderin bu ay başlıyorsan yaptınmı önceden hazırlık yapti isen neler uyguladın.gönlündekine kavuştursun Rabbim...

canım 30 yaşı aralık,ocak,şubat,bu üç ay erkek geri kalan aylar kız,31 yaşı ise aralık,ocak,mart erkek diğer aylar kız görünüyor....rabbim gönlündekini göbüşüne versin canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…