- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.521
Cnm rabbim saglikli evlatlar versin allahim korusun hic olmamasi yada ufak biyerinde saglik sorunu olmasi insani yikar mahveder gonul istiyor deisik olsun onuda tadalim ama nasip iste bizim 3. Kiz geliyor ama rabbim icimize sevgisini simdiden oyle bir verdiki anlatamam :) senin kac cocuk var cnm rabbim gonlunun muradini ayipsiz amnsiz versin isallah :)Yazını okuyunca kendimi gördüm. Rabbim istediğine kavuştursun inşallah.ben 2.hamileliğimde heyecanla cinsiyeti sorduğumda kız dedi. Sonra eşime söyledim hayırlısı dedi ama buruktu.tekrar tekrar sorduk doktora.ben geceleri teheccüd namazları kılıp çok dua ettim.hatta bebiş doğduğunda açıp baktım erkektir belki diye:) ama dualarımın karşılığı sağlıklı güzeller güzeli kızımmış.inşallah oğluna kavuşursun.ben de istiyorum ne yalan söyleyeyim.dualarınızı bekliyorum.
Cnm bende 83 luyum esim 81 li bi arkadas var benim 2013 te yapacaktin diyor ozaman erkekti bu sene kiz sizin icin demisti kiz geliyor ben pek inanmam bunlara yontemlerede inanmiyorum artik ama o arkadas hesApladi felan simdi 3 senene beklemen lazim demisti banaAllah razı olsun canımmm çok sağol.bende bu 3 ay niyetlendim inşallah.ben böldüm ama küsürlü çıkınca anlamadım.ben 83 lüyüm eşim 81 li.inşallah onun kanı yenilenmiştir bu defa. benimki iki defa yenilendi yeter artık:))şaka bir yana ama canı gönülden istiyorum Rabbim isteyene istediğini versin inşallah
Asosyalci arkadasim hayirli haberler alirsin insallah..2016 yilinda 30 yasinda oluyorum canim kiz gunlerine bakabilir misin ( haziran 86 liyim) bir de 2017 ye bakabilir misin sana zahmet 31 yasa. Tutuyor genelde dedin ya daha bir meraklandim simdi..herkesin gonlundeki olur insallah. Bugun ayrintiliya gircem.uc defa erkek denmesine ragmen bugun farkli cikar mi acaba diye kucuk de olsa umut tasiyorum.Rabbim istese ol deyince olur hersey olur ama beni bulmaz sanirim.hayirlisicanım
%80 tuttudiyebilim 2 arkadaşın ki tutmadı benim kızlarda da tuttu.bu takvimi yengem yurt dışından getirdi kardeşleri kız istemiyormş buna göre yapmışlar 3 tane oğulları olmuş.tabi rabbimin izniyle ...yükleyemiyoum yoksa isterim palaşmak fkir olsun...
canım benim de çok şükür rabbim bağışlarsa iki kızım var....seninde iki kız sanırım...büyük 10 küçük 6yaşında..
canım benim de çok şükür rabbim bağışlarsa iki kızım var....seninde iki kız sanırım...büyük 10 k
üçük 6yaşında..
Cnm bende 83 luyum esim 81 li bi arkadas var benim 2013 te yapacaktin diyor ozaman erkekti bu sene kiz sizin icin demisti kiz geliyor ben pek inanmam bunlara yontemlerede inanmiyorum artik ama o arkadas hesApladi felan simdi 3 senene beklemen lazim demisti bana
hayırlı olsun canım bebegın.kac haftalıksınız.bırde sen yöntem falan denemedınmı yoksa denedınmı canım.Cnm rabbim saglikli evlatlar versin allahim korusun hic olmamasi yada ufak biyerinde saglik sorunu olmasi insani yikar mahveder gonul istiyor deisik olsun onuda tadalim ama nasip iste bizim 3. Kiz geliyor ama rabbim icimize sevgisini simdiden oyle bir verdiki anlatamam :) senin kac cocuk var cnm rabbim gonlunun muradini ayipsiz amnsiz versin isallah :)
canım banada bakarmısın lutfen.benım dogum tarıhım 23 eylül 1976 baska ne yazmamız lazım acaba.erkek için 2015 de hangi aylar görunuyor banacanım 30yaş kasım ,aralık,ocak erkek,bu üç ay dışında hep kız görnüyo.rabbim gönlünkini göbüşüne versin...
Cnm rabbim saglikli evlatlar versin allahim korusun hic olmamasi yada ufak biyerinde saglik sorunu olmasi insani yikar mahveder gonul istiyor deisik olsun onuda tadalim ama nasip iste bizim 3. Kiz geliyor ama rabbim icimize sevgisini simdiden oyle bir verdiki anlatamam :) senin kac cocuk var cnm rabbim gonlunun muradini ayipsiz amnsiz versin isallah :)
canım 22 yaş haziran kız,28 yaş mayıs da kız valla tuttu.31 yaş aralık erkek.ocakta erkek,şubat kız,mart erkek,bunlar 31 yaşı için canım ne zaman 32 oluyosun bilmiyorum ama 31 yaş yaşında bu üç ay dışındaki aylar kız yani 31 yaşında 3 tane erkek ayı var,bence de bide kan yenilemeni de hesapla yaşınızı 4 e bölün en son kimin ki değğişmişse onun cinsiyeti diyolar rabbimin izniyle....
Asosyalci ben 30 , 31 yas icin sormustum ama haziran dogumlu oldugum icin 2016 hazirandan onceki aylar 29 yas sayiliyorum degil mi ..buna gore 2016 hazirana kadar olan aylara da bakabilirmisin rica etsemcanım
%80 tuttudiyebilim 2 arkadaşın ki tutmadı benim kızlarda da tuttu.bu takvimi yengem yurt dışından getirdi kardeşleri kız istemiyormş buna göre yapmışlar 3 tane oğulları olmuş.tabi rabbimin izniyle ...yükleyemiyoum yoksa isterim palaşmak fkir olsun...
Teşekkür ederim. Evet ikinci olacak nasipse. Bir kızım var 4 buçuk yaşında. Senin kaç tane? En son rahatsızım dediğinde hamile sanmıştım seni. Var mı gelişmeler, çalışmalar?canım hayırlı olsun bebegın.ıkıncımı olacak senın
Gerçi ilk sayfadaki tabloya göre 1 kız bir oğlun varmış demi? Ne bekliyon bacım, hakkında hayırlısını dile ve geç kalma bence.canım banada bakarmısın lutfen.benım dogum tarıhım 23 eylül 1976 baska ne yazmamız lazım acaba.erkek için 2015 de hangi aylar görunuyor bana
neler denedin canım sirkeli vajinal duşu nedeninmi meselaevet malesef .hani o bunu benden daha iyi kabullense bebekle ilgilense ben de pek uzulmem belki ama valla erkeklere ne oluyor anlamiyorum hani bayanlar biraz farkli yapiya sahip kizi olmayan kiz oglu olnayan oglan istiyor ama erkeklerdeki kiz meraki da neyse..ucuncude olur insallah deyip duruyor.ben kiz icin yontem denedim ama tutmadi .
aa değişik miş bu takvm netteki takvimen üzerine 1 yaş ekleniyor ve benm netteki takvime göre kasım aralık dışında hepki erkekti teşk ederimcanım 30yaş kasım ,aralık,ocak erkek,bu üç ay dışında hep kız görnüyo.rabbim gönlünkini göbüşüne versin...
aa değişik miş bu takvm netteki takvimen üzerine 1 yaş ekleniyor ve benm netteki takvime göre kasım aralık dışında hepki erkekti teşk ederim
canım 26 yaş şubata bakarmısın kızmı erkekmiben kan vermedim zaten her ay kan kaybediyoruz o sebepten belkide kadınn kan 2 yılerkeğinki3 yıl olablir
İnşaAllah canım İnşaAllah Rabbimin işaretidir çok istiyorum ama korkuyorumda bu kadar çok istedğim için...Canım benim Ben rüyaları çok inanırım kendim bütün çocuklarımin cinsiyetini rüyamda gördüm seninde oğlun olacak inşallah mevlam sana işaret veriyor bence
Hayal benim iki kızım var eşim erkek çocuk meraklısı değil onun için olsada olur olmasada diyor daha dün konuştuk hatta kızlarına çok düşkün sırf ben istiyorum diye bir şey demiyor artık deniyelim diyorum işte takviye veriyorum artık ses çıkarmıyo zorladım birazda...evet malesef .hani o bunu benden daha iyi kabullense bebekle ilgilense ben de pek uzulmem belki ama valla erkeklere ne oluyor anlamiyorum hani bayanlar biraz farkli yapiya sahip kizi olmayan kiz oglu olnayan oglan istiyor ama erkeklerdeki kiz meraki da neyse..ucuncude olur insallah deyip duruyor.ben kiz icin yontem denedim ama tutmadi .
sağol çatladım inşaAllah Rabbim gönlümüzdekini kucağımıza hayırlı bir şekilde verir...kızlar tam okuyamadım ama yeni arkadaşlar gördüm RABBİM inşALLAH hepimizin gönlündekini hayırlı sağlıklı bir sekilde nasip etsin asosyalci bacım sonuçları ne zaman alacaksın haber et
Sibelderin bu ay başlıyorsan yaptınmı önceden hazırlık yapti isen neler uyguladın.gönlündekine kavuştursun Rabbim...Amin canım amin. bütün arkadaşlarımın gönlündeki olur inşallah. bu ay denemeye başlıyorum bende 4 gün var adetime
canım spiral kürtajı olmuştum patolojiye gönderdi doktor kanamam bitmeyince rahim kalımlaşması varmış o sebepten tekrar kürtaj oldum patolojiye gönderdi onun sonucunu bekliyorum...ne testi yaptırdın canım ben bakamadı buraya ne zamandır
canım 30 yaşı aralık,ocak,şubat,bu üç ay erkek geri kalan aylar kız,31 yaşı ise aralık,ocak,mart erkek diğer aylar kız görünüyor....rabbim gönlündekini göbüşüne versin canım.....Asosyalci arkadasim hayirli haberler alirsin insallah..2016 yilinda 30 yasinda oluyorum canim kiz gunlerine bakabilir misin ( haziran 86 liyim) bir de 2017 ye bakabilir misin sana zahmet 31 yasa. Tutuyor genelde dedin ya daha bir meraklandim simdi..herkesin gonlundeki olur insallah. Bugun ayrintiliya gircem.uc defa erkek denmesine ragmen bugun farkli cikar mi acaba diye kucuk de olsa umut tasiyorum.Rabbim istese ol deyince olur hersey olur ama beni bulmaz sanirim.hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?