Süper Anneler - 2011

canım banada bakarmısın lutfen.benım dogum tarıhım 23 eylül 1976 baska ne yazmamız lazım acaba.erkek için 2015 de hangi aylar görunuyor bana
canım sanırım 38 yaşına bakmam gerekiyor doğru hesapladım sanırım canım 2015 ocaktan itibaren bakıyorum.erkek aylar;şubat,nisan,mayıs,temmuz,eylül,kasım ayları erkek canım şanslısın inşallah 6 ay erkek diğer aylar tabi kız görünüyor.rabbim gönlündekine kavuştursun....

Asosyalci ben 30 , 31 yas icin sormustum ama haziran dogumlu oldugum icin 2016 hazirandan onceki aylar 29 yas sayiliyorum degil mi ..buna gore 2016 hazirana kadar olan aylara da bakabilirmisin rica etsem
canım bakıyorum 29 yaş;ocak.kız- şubat erkek -mart,nisan kız--mayıs,haziran erkek canım, rabbim gönlündekini göbüşüne versin....

canım 32 yaş ile 31 yaş aynı görünüyor, yinede yazayım aralık,ocak ,mart erkek diğer aylar kız görünüyor....rabbim gönlündekini göbüşüne versin....

SEVGİLİ ARKADAŞLAR BENİM BAKTIĞIM TAKVİM MUHABBET AMAÇLI LÜTFEN DUAYA SIĞINALIM HİÇ BİR YÖNTEM KESİN DEĞİL,HAKKINIZI HELAL EDİN ŞİMDİDEN,SONRA BANA KIZIN İSTEMEM GÜZEL ARKADAŞLARIM,ŞUAN BENDE SİZİNLE AYNI DURUMDAYIM RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.(AMİN)

Takvime benim icinde bakarmisin 81 ekim dogumluyum 33 ve 34 yas icin aralik ve sonrasi kiz bebek icin ne gosteriyor tesekkurederim .

doğru diyosun canım Rabbim dualarımızı kabul eder muradımıza kavuşturur inşAllah sen ne zaman düşünüyosun yeni kürtaj oldun diyet yaptınızmı eşinle neler yapıyorsun...sende tutuyormu gelecek aylar takvimde senin takvim bende turmadı 2.kızımda zaten söylemiştim ama dün nette çin takvimi vardı otomatik onda iki kızmda tuttu farklı site normalde diğer baktığım çin takvimlerindede tutmuyordu anladığım kadarıyla onlar yaşın üstüne ay ekliyor tam sata göre bir orda tuttu..

Son düzenleme:
Takvime benim icinde bakarmisin 81 ekim dogumluyum 33 ve 34 yas icin aralik ve sonrasi kiz bebek icin ne gosteriyor tesekkurederim .
seda sen önceden yazardın buraya öyle değilmi görmüştüm önceki sayfalarda kaç çocugun var oğlun var değilmi eşin spor yaparken hamilemi kalmıştın sen sanki öyle hatırlıyorum aldığı takviyeler var yazmşıtın sperm kalitesine iyi gelen benim eşimde spor yapıyor onun için soruyorum ama hiç takviye almadı şimdiye kadar...

Çok sağol öğretmenim çok haklısın. Amaç denemek için bahane bulmak Allah razi olsun.Kürtaj olmana çok üzüldüm.hayırlı iyi sonuçlar alırsın inşallah.

canım normalde aralıkt düşünüyordum ama yarın ki sonuca bağlı doktorum patoloji sonucunu görmeden bişey diyemem dedi ama şunu da ekledi kötü bişey düşünmüyorum dedi.beni rahatlattı tabi,doktorumla konuşurum ondan sonra hayırlı erkek için şuan feth suresi 40 tane okumaya başladım,dünde Yusuf suesine başladım 7 tane hamil kalmadan okuması gerekmiş inşallah kabul oluyodur....perhiz falan özel bişey yok daha sadece günlük neskae içiorum dün yazmıştımsebebini....

Mrb benim iki oglum var.ikincisinde kiz olmasi icin bazi seyler denedim burda arkadaslarla cok sohpetlerimiz oldu ama ikincide erkek oldu nasibimiz boyleymis .ilk oglumda esim spor yaptigi icin ve yag yakmak icin l-carnitin diye bir hap aliyordu bu ayni zamanda spermleri hizlandirip kalitesini arttirirmis ben bilmiyordum ozaman acikcasi zaten kiz istiyordum basindan beri bilsem kullandirmazdim ama onada bakmiyor ikincide kullanmamisti .
Sen erkek bebek istiyorsun sanirim allah gonlune gore verir insallah.

Merhaba canım evet 2 kızım var birde Allahın izniyle oğlum olsun çok istiyorum.Allah bağışlasın çocuklarını bende kızım olmasaydı kız olsun çok isterdim hatta ilk gebeliğimde kız olduğu için çok sevinmiştik zaten gönlümüzden kız geçmişti eşiminde benimde Rabbim iki kız verdi çok güzeller hiç zorlanmadım kızlarım çok akıllıydı hatta küçük dahada sesziz sakindir 3.5 yaşında... bu yazdığın ilaçları eczanedenmi aldı eşin başka ne gibi takviye alabilir sen bilirsin çinko başka başka ilaçlarda var bildiğim kadarıyla...

kızlar gitmedim bu gün doktora içimden gelmedi birazdaha beklemeyi düşünüyorum ama her ikisinede hazırım sonuçta kızda olsa erkek te olsa benim canımdan bir parça tabi isterim gönlümdekinin olmasını inşALLAH hepimizin gönlündekini kucaklarımıza almayı nasip eder MEVLAM hepinizi seviyorum dualarınızı esirgemeyin kızlar öptüm hepinizi

canım gitseydin keşke yine de sendaha iyi bilirsin...rabbim gönlünün muradını versin....ben şunu da düşünüyorum bu kadar duayla gelen çocuk cinsiyeti ne olursa olsun hayırlı olur inşallah....

canım benim 2 cinsiyetide yazayım 33 yaşı aralık,şubat,mart,nisan,ağustos erkek ---ocak,mayıs,haziran,temmuz ekim,kasım, kız ayları.....34 yaşı ise kasım,aralık,ocak,mart erkek canım diğer aylarda kız görünüyor.....yani 34 yaşında 4 ay erkek diğer aylar kız....hayırlısı canım.....rabbim gönlüne göre versin...

Eczaneden almisti haplari burda erkek bebek isteyen arkadaslar keciboynuzu pekmezide kullaniyorlardi bitkisel olarak birde nescafe sutsuz iciriyorlardi eslerine cok fazla ilacta kullanmak iyi degil bence bitkisel seyler erkek bebek diyeti daha saglikli bencede ingiliz karbonati icmeyide deniyebilirsin alkali yapiyor suyuna karistir bir cay kasigi gunde bir bardak.yum gununude tespit etmek onemliymis erkek bebek icin tabi bunlar kendini sana iyi hissettirir sadece. Birseyler yaptim yontem denedim dersin onemli olan rabbimin istemesi o istemeyince olmuyor ne yontemler deneyen arkadaslar oldu bende dahil ama olmayinca olmuyor .allah evlatlarimizi bize bagislasin acilarini gostermesin ogullarim cok yaramaz cok zor cocuklar ama can iste cok yipransamda niye boyle desemde onlar icin yasiyorum ama hep icimde ukte kalicak bir kiz evlat yalan yok...

Sag olasin. Canim allah hepimizin gonlundekini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…