Süper Anneler - 2011

canım gitseydin keşke yine de sendaha iyi bilirsin...rabbim gönlünün muradını versin....ben şunu da düşünüyorum bu kadar duayla gelen çocuk cinsiyeti ne olursa olsun hayırlı olur inşallah....
canım biraz daha büyüsün 4 boyutluyo girmeyi düşünüyorum böyle ikidebir muayene ücreti vereceğime birde dotora be ddim kontrole geleyim mi diye gel ama cinsiyet için bir ay sonra dedi pek ilgilenmedi anlayacağın başka doktora gidecğim inşALLAH iyi ilgilenen bir doktora rast gelirim

hayırlı olsun canım bebegın.kac haftalıksınız.bırde sen yöntem falan denemedınmı yoksa denedınmı canım.
Saol cnm benim 25. Haftadayiz :) gunluk muz yedik soda ictik kahve ictik yenilmiycekleri yemedik ph yuksek su kullandik adetten sonra yumurtlama zamanina kadar korunduk ve bol dua namaz yusuf suresi aklima gelen bunlar asiri takilmadim ama iki dusukten sonra hayirlisi dedik nasibimizde bir kiz daha varmis :) hayirlisiyla kucagimizada aliriz isallah

Canım benim hiç kafana takma hamileliğin tadını çıkar sonra çok pişman olursun ben kendime çok eziyet ettim şimdi kızım benden intikam alıyor sürekli ağlıyor seninki daha belli değil dualarimiz seninle inşallah gönlünde ki olur

sanırım 39 a bakman gerekıyor.çunku eylüldn sonra 39 yaşının ıcındeyım ben

Teşekkür ederim. Evet ikinci olacak nasipse. Bir kızım var 4 buçuk yaşında. Senin kaç tane? En son rahatsızım dediğinde hamile sanmıştım seni. Var mı gelişmeler, çalışmalar?
mesajını yenı okudum canım.ben cok ıstıyorum 3. çocugu ama eşimi bır turlu ıkna edemıyorum.zaten suan erzıncandayız burada dogum yapmakda sıkıntılı.doktorlar guvenlı dıl.oyuzden bekleyecegım mecburen.eşimde inşallah olumlu bakar yoksa yaşım elliye gelecek boyle gıderse.:)

Merhaba canim erzincani bilirim merkezdemisin birde doktorlar acisindan ne gibi sikintilar yasadin.hangi doktora gidiyosun ?

Son düzenleme:
Sağol canım Keçi boynuzu pekmezini kullanıyor günde 2 kere illa nescafemi olması gerek türk kahveside olurmu zaten ilaç çok vermeyi düşünmüyorum verirsem deneyeceğim aya yakın 1 paket veririm arginmaxi ve solgar .ben şuan çörek otu yağı içmeye başladım kistlere hormonlara ve yumurtlamaya iyi geliyormuş ingiliz karbonatını ne kadar kullanmam gerekli sadece o aymı içsem...

Kızlar dün doktora gittim keseyi gördük 5+3 ama 5 haftalık çıktı doktor kese filan çok güZel dedi on gün sonrada gel kalp atışlarını dinleyelim dedi bekliyorum şuan nasip artık. Çok kötü öksürüğüm var beni çok zorluyor çözümü olan varmı?

Benim de asiri oksurugum vardi bal zencefil ihlamur kendi yontemlerimle

Teşekkür ederim hayal bende deneyeyim inşallah faydası olur çok kötüyüm çünkü. HAmilelikten dolayıda ilaç kullanmak istemiyorum.

Arkadaşlar yazmıştım geçen gün. İki kızım var biri 6 yaşında diğeri 5 aylık. Sürpriz bir şekilde hamile kaldım. Bende hayırlı ve sağlıklı bir erkek evlat istiyorum Rabbimden. Dualarınızı bekliyorum. Şu an 6+2 yiz. Kismetse salı günü kalp atislarini duymaya gideceğim. Acaba kesenin durumundan tahmin yürütebilir miyiz?

Rabbim isteyen herkese sana da salihlerden bir erkek evlat nasip etsin inşallah.Erkek bebek için dua vardı eli karna koyarak okunan onu oku istersen.inşallah gönlündeki olur.

Canim benim sen kendini iyi hisset gidersin inş oğlun olur burdan müjdeyi davul zurna duyurursun..biz duamizi edelim
Artık ne kısmetse o olucak zaten.ama olgunlukl kabullenmen çok güzel
Gijnijimmm çok sevindim hayırlı olsun bacim, bak sana demiştim herşey yolunda gidecek diye. inş sonuna kadar artık rahat bir hamilelik yaşarsın ve oğlunu kucağına alırsın.cok sabrettin muradına erdirsin Rabbim

Kızlar bugün doktora gittim,patoloji ,smir sonuçları çok şükür temiz geldi.Allahıma çok şükür,sorunum yumurtlama da düzensinlik varmış,halbuki benim hiç böyle sorunu7m yoktu,iki kızımda maşaalah k kısa sürede olmutu,profstern hapı verdi 10 gün sonra adet olursun adet olunca ilk 5 gün içinde gel dedi,kızlr sizde var mı böyle br ilaç kullanan yardımcı olurmusunuz sonuç nası oluyor,buda da vardır bi hayır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…