- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.561
canım biraz daha büyüsün 4 boyutluyo girmeyi düşünüyorum böyle ikidebir muayene ücreti vereceğime birde dotora be ddim kontrole geleyim mi diye gel ama cinsiyet için bir ay sonra dedi pek ilgilenmedi anlayacağın başka doktora gidecğim inşALLAH iyi ilgilenen bir doktora rast gelirimcanım gitseydin keşke yine de sendaha iyi bilirsin...rabbim gönlünün muradını versin....ben şunu da düşünüyorum bu kadar duayla gelen çocuk cinsiyeti ne olursa olsun hayırlı olur inşallah....
Saol cnm benim 25. Haftadayiz :) gunluk muz yedik soda ictik kahve ictik yenilmiycekleri yemedik ph yuksek su kullandik adetten sonra yumurtlama zamanina kadar korunduk ve bol dua namaz yusuf suresi aklima gelen bunlar asiri takilmadim ama iki dusukten sonra hayirlisi dedik nasibimizde bir kiz daha varmis :) hayirlisiyla kucagimizada aliriz isallahhayırlı olsun canım bebegın.kac haftalıksınız.bırde sen yöntem falan denemedınmı yoksa denedınmı canım.
Sagolasin canim ..hepimizin gonlundekini nasip etsin insallahcanım 30 yaşı aralık,ocak,şubat,bu üç ay erkek geri kalan aylar kız,31 yaşı ise aralık,ocak,mart erkek diğer aylar kız görünüyor....rabbim gönlündekini göbüşüne versin canım.....
Canım benim hiç kafana takma hamileliğin tadını çıkar sonra çok pişman olursun ben kendime çok eziyet ettim şimdi kızım benden intikam alıyor sürekli ağlıyor seninki daha belli değil dualarimiz seninle inşallah gönlünde ki olurkızlar gitmedim bu gün doktora içimden gelmedi birazdaha beklemeyi düşünüyorum ama her ikisinede hazırım sonuçta kızda olsa erkek te olsa benim canımdan bir parça tabi isterim gönlümdekinin olmasını inşALLAH hepimizin gönlündekini kucaklarımıza almayı nasip eder MEVLAM hepinizi seviyorum dualarınızı esirgemeyin kızlar öptüm hepinizi
sanırım 39 a bakman gerekıyor.çunku eylüldn sonra 39 yaşının ıcındeyım bencanım sanırım 38 yaşına bakmam gerekiyor doğru hesapladım sanırım canım 2015 ocaktan itibaren bakıyorum.erkek aylar;şubat,nisan,mayıs,temmuz,eylül,kasım ayları erkek canım şanslısın inşallah 6 ay erkek diğer aylar tabi kız görünüyor.rabbim gönlündekine kavuştursun....
mesajını yenı okudum canım.ben cok ıstıyorum 3. çocugu ama eşimi bır turlu ıkna edemıyorum.zaten suan erzıncandayız burada dogum yapmakda sıkıntılı.doktorlar guvenlı dıl.oyuzden bekleyecegım mecburen.eşimde inşallah olumlu bakar yoksa yaşım elliye gelecek boyle gıderse.:)Teşekkür ederim. Evet ikinci olacak nasipse. Bir kızım var 4 buçuk yaşında. Senin kaç tane? En son rahatsızım dediğinde hamile sanmıştım seni. Var mı gelişmeler, çalışmalar?
Eczaneden almisti haplari burda erkek bebek isteyen arkadaslar keciboynuzu pekmezide kullaniyorlardi bitkisel olarak birde nescafe sutsuz iciriyorlardi eslerine cok fazla ilacta kullanmak iyi degil bence bitkisel seyler erkek bebek diyeti daha saglikli bencede ingiliz karbonati icmeyide deniyebilirsin alkali yapiyor suyuna karistir bir cay kasigi gunde bir bardak.yum gununude tespit etmek onemliymis erkek bebek icin tabi bunlar kendini sana iyi hissettirir sadece. Birseyler yaptim yontem denedim dersin onemli olan rabbimin istemesi o istemeyince olmuyor ne yontemler deneyen arkadaslar oldu bende dahil ama olmayinca olmuyor .allah evlatlarimizi bize bagislasin acilarini gostermesin ogullarim cok yaramaz cok zor cocuklar ama can iste cok yipransamda niye boyle desemde onlar icin yasiyorum ama hep icimde ukte kalicak bir kiz evlat yalan yok...
Sağol canım Keçi boynuzu pekmezini kullanıyor günde 2 kere illa nescafemi olması gerek türk kahveside olurmu zaten ilaç çok vermeyi düşünmüyorum verirsem deneyeceğim aya yakın 1 paket veririm arginmaxi ve solgar .ben şuan çörek otu yağı içmeye başladım kistlere hormonlara ve yumurtlamaya iyi geliyormuş ingiliz karbonatını ne kadar kullanmam gerekli sadece o aymı içsem...Eczaneden almisti haplari burda erkek bebek isteyen arkadaslar keciboynuzu pekmezide kullaniyorlardi bitkisel olarak birde nescafe sutsuz iciriyorlardi eslerine cok fazla ilacta kullanmak iyi degil bence bitkisel seyler erkek bebek diyeti daha saglikli bencede ingiliz karbonati icmeyide deniyebilirsin alkali yapiyor suyuna karistir bir cay kasigi gunde bir bardak.yum gununude tespit etmek onemliymis erkek bebek icin tabi bunlar kendini sana iyi hissettirir sadece. Birseyler yaptim yontem denedim dersin onemli olan rabbimin istemesi o istemeyince olmuyor ne yontemler deneyen arkadaslar oldu bende dahil ama olmayinca olmuyor .allah evlatlarimizi bize bagislasin acilarini gostermesin ogullarim cok yaramaz cok zor cocuklar ama can iste cok yipransamda niye boyle desemde onlar icin yasiyorum ama hep icimde ukte kalicak bir kiz evlat yalan yok...
Benim de asiri oksurugum vardi bal zencefil ihlamur kendi yontemlerimleKızlar dün doktora gittim keseyi gördük 5+3 ama 5 haftalık çıktı doktor kese filan çok güZel dedi on gün sonrada gel kalp atışlarını dinleyelim dedi bekliyorum şuan nasip artık. Çok kötü öksürüğüm var beni çok zorluyor çözümü olan varmı?
Benim de asiri oksurugum vardi bal zencefil ihlamur kendi yontemlerimle ugrastim ama atlatamadim en son doktoruma soyledim ilac yazdi iki uc gun icinde Gecti.yani ilerlediyse ilac yazdir bence
Sağol canım Allah razi olsun hepimizinkini ben 11 senelik evliyim ilk çocuk dan beri eşim bir oğlum olsun adını ölen abinin adını koyacağım dedi olmadı iki kız arka arkaya oldu korktum yapmadım beş yıl sonra yumurta takibi erkek çocuk duası tek ilişki beslenme herseyi yaptım sonuç üçüncü kız eşimin kız olduğunu duyunca ağladığını gördüm bende çok ağladım bir ay boyunca sonra kabullendik kızım dünya geldi aradan 7 sekiz ay geçti bir arkadaşın oğlunun sünneti gittik benim kızım la aynı aydaydi orda çok duygulandim dua ettim ve ogece bir rüya gördüm bir sürüm varmış üç tane at ben onların basindaydim bir dede bana bir deve getirdi bu senin sürüne yeni katıldı dedi 3 at bir deve olmuştu eşime anlattım eşim bana çocuk işi bitti dedi artık kabullen dedi bizim oğlumuz olmayacak ve ben adetimin üstünden 20 gün geçti öyle söyledim eşime istemiyorsan aldiririz dedim bana 10 Tane kızım olsun yinede birini aldirmam dedi ben çok ağladım ama sevindim ilk Doktora 12 haftalikti gittik doktor baktı baktı yakışıklı bir oğlan geliyor dedi ben güldüm yok doktor bey benim hep kızım oluyor dedim oda ozaman tekrar bakalım dedi yo oğlan bu dedi eşimin yüzünde bir tebessüm vardı o anki
Arkadaşlar yazmıştım geçen gün. İki kızım var biri 6 yaşında diğeri 5 aylık. Sürpriz bir şekilde hamile kaldım. Bende hayırlı ve sağlıklı bir erkek evlat istiyorum Rabbimden. Dualarınızı bekliyorum. Şu an 6+2 yiz. Kismetse salı günü kalp atislarini duymaya gideceğim. Acaba kesenin durumundan tahmin yürütebilir miyiz?
Canim benim sen kendini iyi hisset gidersin inş oğlun olur burdan müjdeyi davul zurna duyurursun..biz duamizi edelimkızlar gitmedim bu gün doktora içimden gelmedi birazdaha beklemeyi düşünüyorum ama her ikisinede hazırım sonuçta kızda olsa erkek te olsa benim canımdan bir parça tabi isterim gönlümdekinin olmasını inşALLAH hepimizin gönlündekini kucaklarımıza almayı nasip eder MEVLAM hepinizi seviyorum dualarınızı esirgemeyin kızlar öptüm hepinizi
Gijnijimmm çok sevindim hayırlı olsun bacim, bak sana demiştim herşey yolunda gidecek diye. inş sonuna kadar artık rahat bir hamilelik yaşarsın ve oğlunu kucağına alırsın.cok sabrettin muradına erdirsin RabbimKızlar dün doktora gittim keseyi gördük 5+3 ama 5 haftalık çıktı doktor kese filan çok güZel dedi on gün sonrada gel kalp atışlarını dinleyelim dedi bekliyorum şuan nasip artık. Çok kötü öksürüğüm var beni çok zorluyor çözümü olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?