Süper Anneler - 2011

Çok sevindim hocam.gözün aydın.benim de 1.kızımdan sonra yumurtlamamda sorun oldu. sonra da pko olmuştu.ama.doktor erken farketmiş demekki.en kısa zamanda düzelir inşallah.

Arkadaşlar bir sorum olacak. lutfen bilgisi deneyimi olan paylaşsın.ben bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum.dün çok azdı çizgi belli belirsiz.bugün öğlen biraz daha belirgin.akşam yaptım 2.çizgi ç çizgisi kalınlığında ama onun gibi koyu değil.sonra koyulaşır mı acaba.saat bile çok önemli biliyorsunuz.Ne dersiniz???

Canım benim inşallah gönlünde ki olur senin adına çok sevindim öksürüğü ne gecinle ılık su bal limon çok faydalı ben çocuklara yapıyorum hemen kesiyor

Çok sevindim hocam.gözün aydın.benim de 1.kızımdan sonra yumurtlamamda sorun oldu. sonra da pko olmuştu.ama.doktor erken farketmiş demekki.en kısa zamanda düzelir inşallah.
teşekkürler hocam senin yumurtlamadaki sorun için herhangi bir tedavi yaptılarmı,bana progsteron hapı verdi...artık vardır bunda da bir hayır canım....

bademim sanki hep ben yokmuşum gibi davranıyorsun canım bir problemmi var farkketmeden üzdümmü yoksa seni
canım inanırmısın bende senin benim sana yazdığım msjlara neden cvp vermediğini merak ediyordum hep. ben sana yazıyorum ama cevap yazmıyorsun görmedinmi acaba? cevap alamayınca çokta üstelemedim inan, hatta en son bebişine kız dediğinde dr un yazmıştım. net dememiş üzülme inşallah gönlündeki olur diye. kırgın değilim tabiki canım neden kırılayım hepimiz burada bir amaç için buluştuk, birbirimize elimizden geldiğince destek ve moral vermeye çalıştık. hakkımızda hayırlısını diledik hep, o yuzden öyle birşey söz konusu değil canım içini ferah tut.

:) canım inşallah gönlündeki bebişe kavuşursun, risebozum yaş 37 daha ne olsun bunu doğur buyut.... bide ikiden fazlasını eşim kesin istemiyor. gerçi cinsiyeti öğrendiğimizde benim üzüntüme dayanamayıp bi ara üçüncüde olur üzülme dedi ama şimdi normale dönmeye başlayınca ben üçüncünün lafı geçmiyor hiç. ben ikiden fazla kesin istemiyorum bir kız bir erkek diye kendimi çok inandırmışım, dualarımın geri çevrilmeyeceğine çok inanıyordum. hepsinde vardır bir hayır diyorum şimdi ama herhalde bebişi kucağıma alana dek gel gitler yaşamaya devam edeceğim. nerde bir kız bir oğlu olan anne görsem içim eriyor anlatamam canım... rabbim nasip etmedi hayırlısı... senin cinsiyeti öğrenmene ne kadar kaldı canım?

canım o kadar güzel anlatmışsın ki yaşadıklarını çok duygulandım rabbim sana bağışlasın prensini prenseslerini çok şükür rabbim sana nasip etmiş prensini, darısı tüm isteyen dileyen arkadaşlarımıza....

teşekkürler hocam senin yumurtlamadaki sorun için herhangi bir tedavi yaptılarmı,bana progsteron hapı verdi...artık vardır bunda da bir hayır canım....

Kist oluştuğu için ilaç kullandım yıllarca ama 2.kızımdan önce soğan kürü yaptım kurtuldum çok şükür.ama senin erken farkedilmiş sanırım.inşallah bu ay çözüme ulaşırsın.

kuzum ne ara hamile kaldın kızzz tebrik ederim bacı çok sevindim hayırlı ugurlu olsun dualarm sizlerle

Canım Sağol Allah razı olsun herkesin bir hayat hikayesi varbenimki de bu duam benim gibi olanlar isteyenlere mevlam nasip etsin

Kist oluştuğu için ilaç kullandım yıllarca ama 2.kızımdan önce soğan kürü yaptım kurtuldum çok şükür.ama senin erken farkedilmiş sanırım.inşallah bu ay çözüme ulaşırsın.
herşey kısmet işte bende aralıkta denemelere başlayacaktım,seninle bildiklerimizi paylaşırdık ama kısmet inşallah belli mi olur bakarsın ocakta deneyebilirsin der doktorum,dedim ya bunda da vardır bir hayır belki bizin için iyi bir sonuç olur....canım o ovulasyon testini ben de almıştım geçniş sayfalarda arkadaşların yazdığına göre koyu rengi gördükten sonra 20 saat geçmeliymiş sen yine de oku ben böyle hatırlıyorum ben böyle yapmayı düşünüyordum rabbim izin verirse....

adetım iyice saçmaladı. 28 gündu 26 ya dustu, 3 ay falan duzenlıydı, bu akşam adet oldum 24 gune dustu nolcak böyle kızlar bılıyorum çok morelım bozuk bu ay deneme yapıcaktım adet duzenleyıcı ılac alıp deneeyı ertelesemmı ne dıyosunuz bı yardım edın banaaa

canım sen bilirsin benimde adetimde28-29-27 böyle değişkenlik vardı spiralden diyodum spiral kürtajı oldum,rahimde kalınlaşma varmış,doktor böyle hamile kalamazdın kalsanda düşerdi dedi,şimdi progesteron verdi ona başladım.....yumurtlaamam düzenli değilmiş neden oldu bilemiyorum...

benım de gecen sene boyleydı doktora gıttım cıddı bır sorun yok dedı adet duzenleyıcı ilaç verdı kullandım 28 gunde bır olmaya başladım bı sure böyle gıttı sımdı tekrar erken olmaya basladım ve 2 gun suruyo kanamam tam karar verıyorum bırseyler ters gıdıyo kararsız kaldım napsam acaba

sen ovulasyon testı yapmısıydu canım gecen aylarda yumurtlaman kurtajdan dolayı duzensızlesmıs olablır belkıde o ılaçtan bı arkadası kullanıstı sonrada haile kaldı ıkızlerı oldu

sibel ovulasyon testi aldım ancak henüz kullanmadım aralıkta düşünüyordum yalnız kürtaj için gittiğim diğer dr.adetimin 15 veya 16.günü yumurtan çatlamış demişti bu dr.sorun var dedi..bilemedim bende ama 2.gittiğim dr.2 kızımda da gittiğim eski bir dr...

benim kızım 3 yaşında teyzesi 1 tane henüz bakalım duruma göre ikiliyecekmiyiz bizde yoksa oğlanmı gelicek
arkadaşımın ikizler oğlandı kuzum valla bir etkisi varmı hormon hapının acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…