Süper Anneler - 2011

olurmu olur canım eğer zorlanmadan bakarım dıyosan çokta iyi olur ben çok isterdim ikiz bebek :)
az önce bir yazı okudum azalan adet kanaması ve kısalan adet döngüsü erken menepoz belirtisi olabilirmiş 30 yaşıma giricem 1 ay sonra uyuyamam ben bu gece

Testi tekrarladım 2 saat arayla. Çift çizgi belirgindi 3 testte en son yaptım silik çıktı.bu hormon hemen yükselip düşer mi böyle bilemedim.ilk defa kullanıyorum o yüzden anlayamadım. Neyse sağlık olsun

Yine paylaşırız inşallah canım sen sağlığına kavuşta. vardır bir hayır bunda da.
Testte Aynı gün ikinci çizginin belirsizleşmesi garip oldu. Gülen yüzlüyü de denemek lazım sanırım kritik günlerde.

Merhaba canim erzincani bilirim merkezdemisin birde doktorlar acisindan ne gibi sikintilar yasadin.hangi doktora gidiyosun ?
burada ıkı tane hastane var bırısı özel neon hastanesi dıgerıde menguzek arastırma hastanesı.ama ıkısıde bır işe yaramayan meslekle alakası olmayan doktorlarla dolu.sözde özel olan neon hastanesınde ıkı tane kadın dogum doktoru var ama ıkısıde operatör.ıkısıde çok genc doktorlar.ve o hastanedede doktorların hatası yuzunden cok kişi ya canından olmuş yada yanlıs tedavıler yapılmıs.arastırma hastanesı desen mahşer yeri gibi.sadece erzıncan halkı gelse ıyı yıne.taaa kelkıtlerden agrılardan gelıyolar.insan nefes alamıyor inanki o hastende.bende panıkatak hastasıyım ve hamıle kalırsam burada o ıkı hastanedede kendımı guvende hıssedemem.rabbım yardımcımız olsun.

ayyy canım şükürler olsun rabbıme.nasıl sevındım bılemessın.ne olur kendıne dıkkat et.öksuruk ıcınde doktora danıs bence.bende senın gıbı 5 yada 6 haftalık hamıleyken cok kötu grıp olmustıum.bılmeden bılınçsizce ıhlamur içiyordum.nerdeyse bebegımı düşürüyormusum.bılmeyerek hata yapıyor ınsan.gözunaydın tekrar hayırlı olsun canım

Merhaba canim erzincani bilirim merkezdemisin birde doktorlar acisindan ne gibi sikintilar yasadin.hangi doktora gidiyosun ?
evet merkezdeyız.doktor olarak neon hastanesındekı doktora gıdıyorum.özgür bey var ama ondada sıra cok oluyor randevu cok oluyor.bırde bır doktor daha var adını hatırlayamadım.mecbur kalmadıkca gıtmıyorum zaten

Biraz da hamilelikten kaynaklaniyor, daha duygusaliz. Ben de nerede bir erkek bebek ,çocuk, mavi giysi görsem duygulanıyorum. Bir hafta sonra ikili test var, doktor önemli dedi, bilmiyorum yaptırsam mı? O zaman belli cinsiyeti de belli olur. Hem çok merak ediyorum hemde hiç öğrenmesem mi diyorum. Bende 36 yaşındayım 37den gün alıyorum. 45 yaşına kadar yolu var, Rabbim nasip ederse. İkinci bebek sabrımızı zorlamazsa niye 3. çocuk düşünmeyelim.

Cenab-i Hak tamamına da erdirsin. Biz hiç şüphe duymadık, inşaallah dualarında kabul olur. Öksürük içinde daha önce bana tavsiye ettiğin bal zencefil limon karışımı iyi geliyor.

Testi tekrarladım 2 saat arayla. Çift çizgi belirgindi 3 testte en son yaptım silik çıktı.bu hormon hemen yükselip düşer mi böyle bilemedim.ilk defa kullanıyorum o yüzden anlayamadım. Neyse sağlık olsun
yumurta çatlaktan sonra LH hormonu düşer, test de siliklesmeye başlar.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler. İ̇nşallah hepimiz gönlümüzdekilere kavuşuruz. Öksürük içinde denedim herşeyi geçmek bilmedi genizde akıntı var o balgam yapıyor sonrada öksürük sanırım dr gitmem gerekecek

canım arkadaşım bende cok üzüldüm acaba bilmeden birşeymi yaptım diye aynen burda herşeyimizi paylaşıyoruz inşALLAH paşan siz bilmeden gelir sizi şaşırtır canım bana yazdığın mesajları inan hiç görmedim görsem kesinlikle yazardım kuzum kendine iyi bak bu arada inan iki cocugum olsaydı bir kız bir erkek ikisinede bir arkadaş daha gelsin diye 3 yü yine yapardım neyse hiç beklemediğin anda gelsin paşan buralara daha sık uğra eskisi gibi morelini bozma benim ikinci kızım daha cok sevildi aslında biliyorum sevgide bir problem olmuyor sadece gönül farklılık istiyor işte ama nasip olanın önüne geçilmiyor bacım

bacım inan doktor hiçbirşey vermiyo ama yinede git canım ne olur ne olmaz

slm bacılarrr..
ben geldim..dün dr konyrolu testler kan verme derken taaa akşama kaldım hiç giremedin nete..
cinsiyetimiz %99 erkek ...
aslında hiç bi yöntem denemedim...sadece ilk olarak olvasyon testi kullandım...
sık ilişki olmadı..teste göre ilişki olsun dedim...testi bi yaptım kopkouyu iki çizgi vardı..ilişki olmadı..iki gün sonra tekrar yaptımki ikinci çizgi hayalet gibi yok oluyor gibi akşam ilişki oldu ama dedim kesin kaçtı...hiç ihtimal vermedim ama
tutmuş..
ALLAH bu topikteki tümmmmm arkadaşlara gönlündekini versin
sizi seviyorum öptüm..

MaşAllah canım Mevlam anneli babalı büyütsün çok sevindim senin adına benimde iki kızım var .senin ilk bebekmi hangi marka ov .testindi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…