- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.601
herşey kısmet işte bende aralıkta denemelere başlayacaktım,seninle bildiklerimizi paylaşırdık ama kısmet inşallah belli mi olur bakarsın ocakta deneyebilirsin der doktorum,dedim ya bunda da vardır bir hayır belki bizin için iyi bir sonuç olur....canım o ovulasyon testini ben de almıştım geçniş sayfalarda arkadaşların yazdığına göre koyu rengi gördükten sonra 20 saat geçmeliymiş sen yine de oku ben böyle hatırlıyorum ben böyle yapmayı düşünüyordum rabbim izin verirse....
burada ıkı tane hastane var bırısı özel neon hastanesi dıgerıde menguzek arastırma hastanesı.ama ıkısıde bır işe yaramayan meslekle alakası olmayan doktorlarla dolu.sözde özel olan neon hastanesınde ıkı tane kadın dogum doktoru var ama ıkısıde operatör.ıkısıde çok genc doktorlar.ve o hastanedede doktorların hatası yuzunden cok kişi ya canından olmuş yada yanlıs tedavıler yapılmıs.arastırma hastanesı desen mahşer yeri gibi.sadece erzıncan halkı gelse ıyı yıne.taaa kelkıtlerden agrılardan gelıyolar.insan nefes alamıyor inanki o hastende.bende panıkatak hastasıyım ve hamıle kalırsam burada o ıkı hastanedede kendımı guvende hıssedemem.rabbım yardımcımız olsun.Merhaba canim erzincani bilirim merkezdemisin birde doktorlar acisindan ne gibi sikintilar yasadin.hangi doktora gidiyosun ?
ayyy canım şükürler olsun rabbıme.nasıl sevındım bılemessın.ne olur kendıne dıkkat et.öksuruk ıcınde doktora danıs bence.bende senın gıbı 5 yada 6 haftalık hamıleyken cok kötu grıp olmustıum.bılmeden bılınçsizce ıhlamur içiyordum.nerdeyse bebegımı düşürüyormusum.bılmeyerek hata yapıyor ınsan.gözunaydın tekrar hayırlı olsun canımKızlar dün doktora gittim keseyi gördük 5+3 ama 5 haftalık çıktı doktor kese filan çok güZel dedi on gün sonrada gel kalp atışlarını dinleyelim dedi bekliyorum şuan nasip artık. Çok kötü öksürüğüm var beni çok zorluyor çözümü olan varmı?
evet merkezdeyız.doktor olarak neon hastanesındekı doktora gıdıyorum.özgür bey var ama ondada sıra cok oluyor randevu cok oluyor.bırde bır doktor daha var adını hatırlayamadım.mecbur kalmadıkca gıtmıyorum zatenMerhaba canim erzincani bilirim merkezdemisin birde doktorlar acisindan ne gibi sikintilar yasadin.hangi doktora gidiyosun ?
Biraz da hamilelikten kaynaklaniyor, daha duygusaliz. Ben de nerede bir erkek bebek ,çocuk, mavi giysi görsem duygulanıyorum. Bir hafta sonra ikili test var, doktor önemli dedi, bilmiyorum yaptırsam mı? O zaman belli cinsiyeti de belli olur. Hem çok merak ediyorum hemde hiç öğrenmesem mi diyorum. Bende 36 yaşındayım 37den gün alıyorum. 45 yaşına kadar yolu var, Rabbim nasip ederse. İkinci bebek sabrımızı zorlamazsa niye 3. çocuk düşünmeyelim.:) canım inşallah gönlündeki bebişe kavuşursun, risebozum yaş 37 daha ne olsun bunu doğur buyut.... bide ikiden fazlasını eşim kesin istemiyor. gerçi cinsiyeti öğrendiğimizde benim üzüntüme dayanamayıp bi ara üçüncüde olur üzülme dedi ama şimdi normale dönmeye başlayınca ben üçüncünün lafı geçmiyor hiç. ben ikiden fazla kesin istemiyorum bir kız bir erkek diye kendimi çok inandırmışım, dualarımın geri çevrilmeyeceğine çok inanıyordum. hepsinde vardır bir hayır diyorum şimdi ama herhalde bebişi kucağıma alana dek gel gitler yaşamaya devam edeceğim. nerde bir kız bir oğlu olan anne görsem içim eriyor anlatamam canım... rabbim nasip etmedi hayırlısı... senin cinsiyeti öğrenmene ne kadar.
Cenab-i Hak tamamına da erdirsin. Biz hiç şüphe duymadık, inşaallah dualarında kabul olur. Öksürük içinde daha önce bana tavsiye ettiğin bal zencefil limon karışımı iyi geliyor.Kızlar dün doktora gittim keseyi gördük 5+3 ama 5 haftalık çıktı doktor kese filan çok güZel dedi on gün sonrada gel kalp atışlarını dinleyelim dedi bekliyorum şuan nasip artık. Çok kötü öksürüğüm var beni çok zorluyor çözümü olan varmı?
yumurta çatlaktan sonra LH hormonu düşer, test de siliklesmeye başlar.Testi tekrarladım 2 saat arayla. Çift çizgi belirgindi 3 testte en son yaptım silik çıktı.bu hormon hemen yükselip düşer mi böyle bilemedim.ilk defa kullanıyorum o yüzden anlayamadım. Neyse sağlık olsun
yumurta çatlaktan sonra LH hormonu düşer, test de siliklesmeye başlar.
canım arkadaşım bende cok üzüldüm acaba bilmeden birşeymi yaptım diye aynen burda herşeyimizi paylaşıyoruz inşALLAH paşan siz bilmeden gelir sizi şaşırtır canım bana yazdığın mesajları inan hiç görmedim görsem kesinlikle yazardım kuzum kendine iyi bak bu arada inan iki cocugum olsaydı bir kız bir erkek ikisinede bir arkadaş daha gelsin diye 3 yü yine yapardım neyse hiç beklemediğin anda gelsin paşan buralara daha sık uğra eskisi gibi morelini bozma benim ikinci kızım daha cok sevildi aslında biliyorum sevgide bir problem olmuyor sadece gönül farklılık istiyor işte ama nasip olanın önüne geçilmiyor bacımcanım inanırmısın bende senin benim sana yazdığım msjlara neden cvp vermediğini merak ediyordum hep. ben sana yazıyorum ama cevap yazmıyorsungörmedinmi acaba? cevap alamayınca çokta üstelemedim inan, hatta en son bebişine kız dediğinde dr un yazmıştım. net dememiş üzülme inşallah gönlündeki olur diye. kırgın değilim tabiki canım neden kırılayım hepimiz burada bir amaç için buluştuk, birbirimize elimizden geldiğince destek ve moral vermeye çalıştık. hakkımızda hayırlısını diledik hep, o yuzden öyle birşey söz konusu değil canım içini ferah tut.
:) canım inşallah gönlündeki bebişe kavuşursun, risebozum yaş 37 daha ne olsun bunu doğur buyut.... bide ikiden fazlasını eşim kesin istemiyor. gerçi cinsiyeti öğrendiğimizde benim üzüntüme dayanamayıp bi ara üçüncüde olur üzülme dedi ama şimdi normale dönmeye başlayınca ben üçüncünün lafı geçmiyor hiç. ben ikiden fazla kesin istemiyorum bir kız bir erkek diye kendimi çok inandırmışım, dualarımın geri çevrilmeyeceğine çok inanıyordum. hepsinde vardır bir hayır diyorum şimdi ama herhalde bebişi kucağıma alana dek gel gitler yaşamaya devam edeceğim. nerde bir kız bir oğlu olan anne görsem içim eriyor anlatamam canım... rabbim nasip etmedi hayırlısı... senin cinsiyeti öğrenmene ne kadar kaldı canım?
canım o kadar güzel anlatmışsın ki yaşadıklarını çok duygulandımrabbim sana bağışlasın prensini prenseslerini çok şükür rabbim sana nasip etmiş prensini, darısı tüm isteyen dileyen arkadaşlarımıza....
bacım inan doktor hiçbirşey vermiyo ama yinede git canım ne olur ne olmazKızlar hepinize çok teşekkür ederim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler. İ̇nşallah hepimiz gönlümüzdekilere kavuşuruz. Öksürük içinde denedim herşeyi geçmek bilmedi genizde akıntı var o balgam yapıyor sonrada öksürük sanırım dr gitmem gerekecek
slm sibel nasılsın....beni kimse takmıyor nedense
MaşAllah canım Mevlam anneli babalı büyütsün çok sevindim senin adına benimde iki kızım var .senin ilk bebekmi hangi marka ov .testindi...slm bacılarrr..
ben geldim..dün dr konyrolu testler kan verme derken taaa akşama kaldım hiç giremedin nete..
cinsiyetimiz %99 erkek ...
aslında hiç bi yöntem denemedim...sadece ilk olarak olvasyon testi kullandım...
sık ilişki olmadı..teste göre ilişki olsun dedim...testi bi yaptım kopkouyu iki çizgi vardı..ilişki olmadı..iki gün sonra tekrar yaptımki ikinci çizgi hayalet gibi yok oluyor gibi akşam ilişki oldu ama dedim kesin kaçtı...hiç ihtimal vermedim ama
tutmuş..
ALLAH bu topikteki tümmmmm arkadaşlara gönlündekini versin
sizi seviyorum öptüm..
benim bi kızım var ikinci olacak.. markası Laboquick ...MaşAllah canım Mevlam anneli babalı büyütsün çok sevindim senin adına benimde iki kızım var .senin ilk bebekmi hangi marka ov .testindi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?