- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.621
canım ben bundan 1 yıl önce doktora gittim yum.günüme denk getirdim bir gün önce akşam ve gece yatttığımda göğüslerimde ve karın böllgemde agrılarım oldu dr a gittiğimde usg de dr gördü yum çatlamış bak dedi bende cok rahat gördüm lh tesiti istedi yaptırdık ertesi günü aldım evet dedi doktor dün yum.çatlamış lh hormonu yüksek oda doğruladı dedi yani diyeceğim şu hemen düşermi hormon çatlar çatlamaz 1 1.5 günü bulur bence...Günaydın riseboz. Öğlen koyulaştı akşam silikleştiaynı gün oldu ne olduysa.ilk defa kullanınca panik oldum. Diğer ay daha dikkatli olayım artık.sağol
Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla inş bizede kaç haftalıksın cnmslm bacılarrr..
ben geldim..dün dr konyrolu testler kan verme derken taaa akşama kaldım hiç giremedin nete..
cinsiyetimiz %99 erkek ...
aslında hiç bi yöntem denemedim...sadece ilk olarak olvasyon testi kullandım...
sık ilişki olmadı..teste göre ilişki olsun dedim...testi bi yaptım kopkouyu iki çizgi vardı..ilişki olmadı..iki gün sonra tekrar yaptımki ikinci çizgi hayalet gibi yok oluyor gibi akşam ilişki oldu ama dedim kesin kaçtı...hiç ihtimal vermedim ama
tutmuş..
ALLAH bu topikteki tümmmmm arkadaşlara gönlündekini versin
sizi seviyorum öptüm..
Amin canım amin inşaAllah bende düşünüyorum bu ara sen ne güzel çok uğraşamışsın bunlar hep nasip kısmet Allah ne dilerse ...benim bi kızım var ikinci olacak.. markası Laboquick ...
allahım sanada nasip etsin cnm.
Selam canım niye öyle düşünüyosun, sen hamilemisin başka çocuk varmı?beni kimse takmıyor nedense
tebrikler canım gözün aydınslm bacılarrr..
ben geldim..dün dr konyrolu testler kan verme derken taaa akşama kaldım hiç giremedin nete..
sık ilişki olmadı..teste göre ilişki olsun dedim...testi bi yaptım kopkouyu iki çizgi vardı..ilişki olmadı..iki gün sonra tekrar yaptımki ikinci çizgi hayalet gibi yok oluyor gibi akşam ilişki oldu ama dedim kesin kaçtı...hiç ihtimal vermedim ama
tutmuş..
sizi seviyorum öptüm..
canım benım bir kızım var 3 yaşında ıkıncı için denemelere başlıcam bu ay ama başka sorunlar oluştu kafama takılan yada ben abartıyorum bılemıyorumSelam canım niye öyle düşünüyosun, sen hamilemisin başka çocuk varmı?
sağol cnm ...16 haftalık oldukAllah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla inş bizede kaç haftalıksın cnm
ahhh cnm ahh benden çok uğraşan olmamıştır.. tam 3 yıl oldu..bi düşük bi dış gebelik geçirdim..artık olsun bi çocuğumda kız erkek farketmez dedim..nerdeyse tüp bebek yapacaktık..ama sonuç böyle olunca çektiğim sıkıntıları unuttum bile..Amin canım amin inşaAllah bende düşünüyorum bu ara sen ne güzel çok uğraşamışsın bunlar hep nasip kısmet Allah ne dilerse ...
sağol bacımmtebrikler canım gözün aydınhayırla bereketle gelsin inşallah paşamız .ben bu ay deneme yapıcam fakat adet döngüm 25 gune düştü dr gıdıp takıp yaptırsam mı yoksa kendım mı baksam evde test yapıp karar veremedım. adet duzenleyıcı kullanıp 28 gune mı uzatsam kafamda deli sorular
Tebrikler, Allah C.C. kolay doğumlar nasip etsin. bir sonraki güzel haberler çatladım, ben ve gijnijden gelir inşaallah.slm bacılarrr..
tutmuş..
sizi seviyorum öptüm..
Allah bilir canım , ben mesela kaç ay hiç iki çizgi yakalayamamıştım, işte tam garanti olsun diyenler doktor kontrolüyle beraber test yapmalı, özellikle adet düzensizliği varsa.canım ben bundan 1 yıl önce doktora gittim yum.günüme denk getirdim bir gün önce akşam ve gece yatttığımda göğüslerimde ve karın böllgemde agrılarım oldu dr a gittiğimde usg de dr gördü yum çatlamış bak dedi bende cok rahat gördüm lh tesiti istedi yaptırdık ertesi günü aldım evet dedi doktor dün yum.çatlamış lh hormonu yüksek oda doğruladı dedi yani diyeceğim şu hemen düşermi hormon çatlar çatlamaz 1 1.5 günü bulur bence...
Türkiye ortalamalarına göre en fazla doğum Ağustos ayında oluyormuş, dene kız, aslan burcu yavrun olsun. Stress sıkıntı yapılırsa olacaksa da olmuyor.canım benım bir kızım var 3 yaşında ıkıncı için denemelere başlıcam bu ay ama başka sorunlar oluştu kafama takılan yada ben abartıyorum bılemıyorum
sağol cnm ...16 haftalık oldukİlk kaç haftalıkken cinsiyetini söylediler cnm...
ahhh cnm ahh benden çok uğraşan olmamıştır.. tam 3 yıl oldu..bi düşük bi dış gebelik geçirdim..artık olsun bi çocuğumda kız erkek farketmez dedim..nerdeyse tüp bebek yapacaktık..ama sonuç böyle olunca çektiğim sıkıntıları unuttum bile..
sağol bacımmadetin 25 gün olması hamileliğe engelmi..ben 35 günde bir oluyodum..eğer testlerden anlarsan ki bence silikleşince hop yatağa ..(erkek için ) kendin yap..dr. git gel bence zor..ben artık ağlıyodum..haftada 2 gün 3 gün git sıraya gir. .off zordu bence..testleri hiç beceremem dedim ama bir iki denemede işi çözüyosun..
canım ben bundan 1 yıl önce doktora gittim yum.günüme denk getirdim bir gün önce akşam ve gece yatttığımda göğüslerimde ve karın böllgemde agrılarım oldu dr a gittiğimde usg de dr gördü yum çatlamış bak dedi bende cok rahat gördüm lh tesiti istedi yaptırdık ertesi günü aldım evet dedi doktor dün yum.çatlamış lh hormonu yüksek oda doğruladı dedi yani diyeceğim şu hemen düşermi hormon çatlar çatlamaz 1 1.5 günü bulur bence...
ne gibi sıkıntıların var canım özel değilse merak ettim inşAllah gönlüne göre verir Rabbim ben 2 .kızımda bir şey denemedim Mevlam iki kız verdi kısmet 1.kızımmda zaten hiç bir şey bilmiyordum ama şunu çok iyi biliyorumki bende öyle oldu sık ilişkiyle kızlarım oldu erkek dinlenecek kesin....canım benım bir kızım var 3 yaşında ıkıncı için denemelere başlıcam bu ay ama başka sorunlar oluştu kafama takılan yada ben abartıyorum bılemıyorum
peki bu ay deneme yaptınmı testin koyu çıkmıştı değilmi yoksa kaçırdınmı ...2 kızımdan sonra.3. de oğlum olsun istiyorum inşallah.o yüzden biraz tedirginim.belki de önceki gün akşam üstü tekrar test yapsaydım pozitif çıkacaktı. Dediğin gibi 1.5 gün oluyor.hayırlısı olsun artık.dualarınızı bekliyorum.
ilk 13 haftalıkken gittim belli değil dedi dr.Off beceremedim ilk kaç haftalıkken cinsiyetini söylediler cnm...
İkisi koyu olunca 1 gün devam eder sandım ama akşam silik olmaya başladı anlayamadım.sence şansım var mıydı? Bugünde silik durumda hala ihtimal var sanırım.peki bu ay deneme yaptınmı testin koyu çıkmıştı değilmi yoksa kaçırdınmı ...
slm bacılarrr..
tutmuş..
sizi seviyorum öptüm..
canım ben bundan 1 yıl önce doktora gittim yum.günüme denk getirdim bir gün önce akşam ve gece yatttığımda göğüslerimde ve karın böllgemde agrılarım oldu dr a gittiğimde usg de dr gördü yum çatlamış bak dedi bende cok rahat gördüm lh tesiti istedi yaptırdık ertesi günü aldım evet dedi doktor dün yum.çatlamış lh hormonu yüksek oda doğruladı dedi yani diyeceğim şu hemen düşermi hormon çatlar çatlamaz 1 1.5 günü bulur bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?