Süper Anneler - 2011

Dr. Yumurtan çatladı dediğinde sen ovu.testi yapmış mıydın hiç.yani doktor dün çatlamış demiş ya o gün???
hayır yapmamıştım şimdiye kadarda hiç yapmadım ama bende başlıycam testlere .gitmeden bir gün önce hissettim çatlayacagını çünkü ağrılarım oldu göğüssde ve yumurtalıklarımda batma hissettim zaten hemen ertesi günüde gittim çünkü ben pko oluyum acaba bende yum olmuyormu diye korkuyordum tabi adet düzenlidir iki kızım var sonradan oldu bu hastalikta işte gittiğim günün bi öneceki günü çatladı öğleden sonra hissettim sonra gece 12 1 gibi yataga yattığımdada hissettim hiç bilmezdim yumu günümü ama vücüdumu dinledim okuduklarım ve duyduklarımdan sonra ama bende akıntı çok olmuyor yum gününde dr a da dedim peki agrın oluyormu dedi evet dedim... tam bilmiyorum kesin değil sende araştır bir bak sanki yum çatlayınca sıvı vücutta 2 yada 3 gün kalıyormuş öyle hatırlıyorum...

EgemenehAlit gözün aydın bacım çok sevindim. Hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun. Darısı bizede inşallah tüm arkadaşlarımada inşallah

Erkek dinlenecek derken ne anlamda dinlenmis mi olmasi gerekiyor kiz icin.ben erkek yorgun olmali diye biliyorum ama

Erkek dinlenecek derken ne anlamda dinlenmis mi olmasi gerekiyor kiz icin.ben erkek yorgun olmali diye biliyorum ama
hayal benim 2 kızım var sık ilşkiyle hamile kaldım gün aşırı olurdu perhiz falan bilmezdik zaten işden gelir bedenende yorgun olurdu eşim erkek bebek için diyorum erkekde perhiz olacak ve yorgunluk olmuycak kızda sık ilişki ve yorgun olacak tam tersi .bizde bu denenmiş ve ispat edilmiş oldu :)

bence dene...ağrıya akıntıya çok takma derim...bende hiç ağrı olmazdı ayrıca uzayan akıntı yum. çatlar derler onu hiç anlamadım halen dahada anlamadım..

peki canim bir de merak ettigim husus afedersin ama kadinin daha istekli olmasi gerek ve bosalmamasi gerek deniliyor kiz icin bu konuda ne diyorsun tutuyor mu..

canım sen ne güzel kalpli bir insansın,güzel temennilerin için çok teşekkürler...
Canım benim o senin kalbinin güzelliği burda istediği cinsiyeti bulup mutlu olan insanları görmek beni okadar mutlu ediyorki anlatamam inşallah sende benim gibi bir sürprizle bulursun Paşanı Kocaman bir AMİN canım

Süper anneler nasılsınız bakalım? uzun zamandır giremedim çok halsizim mide bulantılarım çok fazla hastalıkta bir yandan ihmal ettim sizi. bebeğim 8+2 günlük olmuş doktor kalp atışlarını dinletti hiç bi problem yok 3 hafta sonra gel 2li test yapılacak dedi. 12.haftada cinsiyetini gösterir inşallah artık kız yada erkek hakkımda hayırlısı olsun..

gijnijjim nasıl sevindim anlatamam inşallah allah tamamına erdirsin tosun paşanı kucağına alırsın inşallah.

yeni gelen arkadaşlar hepinize hoşgeldiniz diyorum allah gönlünüze göre versin inş :)

Defnemm hosgeldin bacim,geçmiş olsun oncelikle.siki sıkı giyin üsutme
Bende rahatsızim bıraz ama bende ilaç sorunu yok. Siz hamileler çok dikkat edin. İyi bakin yegenlerimize. Kalp atışlarını dinle güzelce zaman çabuk geçer 12.haftafa Dr inş gönlündekini sana müjdeler canım
Seni çok çok opuyorum

Hayırlı olsun bacim
Çok güzel bir haber bu
Darısı isteyen diğer hamile bacilarimiza ve sonra bize ins.
Rabbim sağ salim kolay bir dogumla kucağına versin inş ..

Canım benim o senin kalbinin güzelliği burda istediği cinsiyeti bulup mutlu olan insanları görmek beni okadar mutlu ediyorki anlatamam inşallah sende benim gibi bir sürprizle bulursun Paşanı Kocaman bir AMİN canım
güzel duaların seni de bulsun canım....Rabbim evlatlarını salih ve de Salihalardan etsin AMİN....

gerçi sen canım 16 haftanı tam doldurmuşşun ben cuma dolduracağım belki bir cesaret gelir giderim bebişimi görmeye

çoookkk sevindim canım inşALLAH bende veririrm müjdemi doktora gitmeye cekiniyorum cünkü suan yüzde elli olan umudumun sıfıra inmesinden korkuyorum
inşallah senden de bir müjde alırız canım...hadi bakalım...korkuyorum diyosun ama belki de çok büyük bir sevinç yaşayacaksın ve bunu şimdi yaşamaya başlayabilirsin...

selam arkadaşlar iyi günler, ya benim merak ettiğim bir sorun var kadın regli döneminin bittiği gün yum.çatlarmı dün bitti sabahtan reglim akşam ağrılarım ve rahim ağzında yanma sanki tekrar kanamam olacak yada çok yoğun akntı gelmiş giibi hisettim ama normal akıntım geldi yum çatlarmı hemen ben çörek atı yağı içiyorum perşembeden beri yumurtanın çatlamasına hormonlara kadın hastalıklarına iyi geliyormuş çörek otu yağımı yaptı acaba dünde sipariş verdim ov.testi aldım...

bende seni merak ediyordum çok sevindi,m allah gönlündekini nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…