- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.641
hayır yapmamıştım şimdiye kadarda hiç yapmadım ama bende başlıycam testlere .gitmeden bir gün önce hissettim çatlayacagını çünkü ağrılarım oldu göğüssde ve yumurtalıklarımda batma hissettim zaten hemen ertesi günüde gittim çünkü ben pko oluyum acaba bende yum olmuyormu diye korkuyordum tabi adet düzenlidir iki kızım var sonradan oldu bu hastalikta işte gittiğim günün bi öneceki günü çatladı öğleden sonra hissettim sonra gece 12 1 gibi yataga yattığımdada hissettim hiç bilmezdim yumu günümü ama vücüdumu dinledim okuduklarım ve duyduklarımdan sonra ama bende akıntı çok olmuyor yum gününde dr a da dedim peki agrın oluyormu dedi evet dedim... tam bilmiyorum kesin değil sende araştır bir bak sanki yum çatlayınca sıvı vücutta 2 yada 3 gün kalıyormuş öyle hatırlıyorum...Dr. Yumurtan çatladı dediğinde sen ovu.testi yapmış mıydın hiç.yani doktor dün çatlamış demiş ya o gün???
Erkek dinlenecek derken ne anlamda dinlenmis mi olmasi gerekiyor kiz icin.ben erkek yorgun olmali diye biliyorum amane gibi sıkıntıların var canım özel değilse merak ettim inşAllah gönlüne göre verir Rabbim ben 2 .kızımda bir şey denemedim Mevlam iki kız verdi kısmet 1.kızımmda zaten hiç bir şey bilmiyordum ama şunu çok iyi biliyorumki bende öyle oldu sık ilişkiyle kızlarım oldu erkek dinlenecek kesin....
hayal benim 2 kızım var sık ilşkiyle hamile kaldım gün aşırı olurdu perhiz falan bilmezdik zaten işden gelir bedenende yorgun olurdu eşim erkek bebek için diyorum erkekde perhiz olacak ve yorgunluk olmuycak kızda sık ilişki ve yorgun olacak tam tersi .bizde bu denenmiş ve ispat edilmiş oldu :)Erkek dinlenecek derken ne anlamda dinlenmis mi olmasi gerekiyor kiz icin.ben erkek yorgun olmali diye biliyorum ama
bence dene...ağrıya akıntıya çok takma derim...bende hiç ağrı olmazdı ayrıca uzayan akıntı yum. çatlar derler onu hiç anlamadım halen dahada anlamadım..İkisi koyu olunca 1 gün devam eder sandım ama akşam silik olmaya başladı anlayamadım.sence şansım var mıydı? Bugünde silik durumda hala ihtimal var sanırım.
Gözün aydın.hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.Darısı bize :) Silik çizgi çıktığında kasık ağrın var mıydı acaba.benim de bugün silik ama çok ağrım var.
sağol bacımmEgemenehAlit gözün aydın bacım çok sevindim. Hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun. Darısı bizede inşallah tüm arkadaşlarımada inşallah
peki canim bir de merak ettigim husus afedersin ama kadinin daha istekli olmasi gerek ve bosalmamasi gerek deniliyor kiz icin bu konuda ne diyorsun tutuyor mu..hayal benim 2 kızım var sık ilşkiyle hamile kaldım gün aşırı olurdu perhiz falan bilmezdik zaten işden gelir bedenende yorgun olurdu eşim erkek bebek için diyorum erkekde perhiz olacak ve yorgunluk olmuycak kızda sık ilişki ve yorgun olacak tam tersi .bizde bu denenmiş ve ispat edilmiş oldu :)
Canım benim o senin kalbinin güzelliği burda istediği cinsiyeti bulup mutlu olan insanları görmek beni okadar mutlu ediyorki anlatamam inşallah sende benim gibi bir sürprizle bulursun Paşanı Kocaman bir AMİN canımcanım sen ne güzel kalpli bir insansın,güzel temennilerin için çok teşekkürler...
peki canim bir de merak ettigim husus afedersin ama kadinin daha istekli olmasi gerek ve bosalmamasi gerek deniliyor kiz icin bu konuda ne diyorsun tutuyor mu..
Defnemm hosgeldin bacim,geçmiş olsun oncelikle.siki sıkı giyin üsutmeSüper anneler nasılsınız bakalım? uzun zamandır giremedim çok halsizim mide bulantılarım çok fazla hastalıkta bir yandan ihmal ettim sizi. bebeğim 8+2 günlük olmuş doktor kalp atışlarını dinletti hiç bi problem yok 3 hafta sonra gel 2li test yapılacak dedi. 12.haftada cinsiyetini gösterir inşallah artık kız yada erkek hakkımda hayırlısı olsun..
gijnijjim nasıl sevindim anlatamam inşallah allah tamamına erdirsin tosun paşanı kucağına alırsın inşallah.
yeni gelen arkadaşlar hepinize hoşgeldiniz diyorum allah gönlünüze göre versin inş :)
Hayırlı olsun bacimslm bacılarrr..
ben geldim..dün dr konyrolu testler kan verme derken taaa akşama kaldım hiç giremedin nete..
cinsiyetimiz %99 erkek ...
aslında hiç bi yöntem denemedim...sadece ilk olarak olvasyon testi kullandım...
sık ilişki olmadı..teste göre ilişki olsun dedim...testi bi yaptım kopkouyu iki çizgi vardı..ilişki olmadı..iki gün sonra tekrar yaptımki ikinci çizgi hayalet gibi yok oluyor gibi akşam ilişki oldu ama dedim kesin kaçtı...hiç ihtimal vermedim ama
tutmuş..
ALLAH bu topikteki tümmmmm arkadaşlara gönlündekini versin
sizi seviyorum öptüm..
güzel duaların seni de bulsun canım....Rabbim evlatlarını salih ve de Salihalardan etsin AMİN....Canım benim o senin kalbinin güzelliği burda istediği cinsiyeti bulup mutlu olan insanları görmek beni okadar mutlu ediyorki anlatamam inşallah sende benim gibi bir sürprizle bulursun Paşanı Kocaman bir AMİN canım
çoookkk sevindim canım inşALLAH bende veririrm müjdemi doktora gitmeye cekiniyorum cünkü suan yüzde elli olan umudumun sıfıra inmesinden korkuyorum
inşallah senden de bir müjde alırız canım...hadi bakalım...korkuyorum diyosun ama belki de çok büyük bir sevinç yaşayacaksın ve bunu şimdi yaşamaya başlayabilirsin...çoookkk sevindim canım inşALLAH bende veririrm müjdemi doktora gitmeye cekiniyorum cünkü suan yüzde elli olan umudumun sıfıra inmesinden korkuyorum
Süper anneler nasılsınız bakalım? uzun zamandır giremedim çok halsizim mide bulantılarım çok fazla hastalıkta bir yandan ihmal ettim sizi. bebeğim 8+2 günlük olmuş doktor kalp atışlarını dinletti hiç bi problem yok 3 hafta sonra gel 2li test yapılacak dedi. 12.haftada cinsiyetini gösterir inşallah artık kız yada erkek hakkımda hayırlısı olsun..
gijnijjim nasıl sevindim anlatamam inşallah allah tamamına erdirsin tosun paşanı kucağına alırsın inşallah.
yeni gelen arkadaşlar hepinize hoşgeldiniz diyorum allah gönlünüze göre versin inş :)
Arkadaşlar yazmıştım geçen gün. İki kızım var biri 6 yaşında diğeri 5 aylık. Sürpriz bir şekilde hamile kaldım. Bende hayırlı ve sağlıklı bir erkek evlat istiyorum Rabbimden. Dualarınızı bekliyorum. Şu an 6+2 yiz. Kismetse salı günü kalp atislarini duymaya gideceğim. Acaba kesenin durumundan tahmin yürütebilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?