Süper Anneler - 2011

Mrb anca gorebildim mesajini ailecek grip olduk cok fena.turk kahvesiyle ilgili bir fikrim yok ama kizlar sade nescafe iciyordu.karbonatta sikinti yok simdiden basla alkali su icmek isteyenler zayiflamak isteyenlerde kullaniyordu zarari olmaz

Canim hayirli olsun allah tamamina erdirsin saglikli bir erkek evlat nasip ersin.

Hayırlı olsun bacim
Çok güzel bir haber bu
Darısı isteyen diğer hamile bacilarimiza ve sonra bize ins.
Rabbim sağ salim kolay bir dogumla kucağına versin inş ..
sağol cnm..
egemenhalit anım gözün aydın canım,darısı bana ve burdaki tüm arkadaşlarıma...
sağol cnm..ALLAH bu topiği topluca mutlu etsin
çoookkk sevindim canım inşALLAH bende veririrm müjdemi doktora gitmeye cekiniyorum cünkü suan yüzde elli olan umudumun sıfıra inmesinden korkuyorum
ALLAH sanada nasip etsin..mayıs annleri çoğu erkek..
gerçi sen canım 16 haftanı tam doldurmuşşun ben cuma dolduracağım belki bir cesaret gelir giderim bebişimi görmeye
git bacım git..
önemli olan sağlıklı olması..inanki çok önemliymiş sağlıklı çocuk olması...
sonuçta hepside bizim yavrularımız...

çoookkk sevindim canım inşALLAH bende veririrm müjdemi doktora gitmeye cekiniyorum cünkü suan yüzde elli olan umudumun sıfıra inmesinden korkuyorum
Canim nasılsın bacim
Önce 16.haftani doldur öyle git canım
Dr iyice görsün %100 görüp emin olsun inşallah pipiyi görür güzelim sende bize müjdeyi verirsin
Ayy inş kızının resmi gerçek olur erkek kardeşi Muhammed gelir

Defnem canım çok sevindim bende senin için. Rabbim yardımcımız olsun. Ben daha kalp atışını duymadım cumartesi tekrar gidicem bakalım nasip herşey.
Seda sağol canım Rabbim sanada en güzelinden sağlıklı bir kız nasip etsin inşallah

saol canımarkadaşım yine ağlattınız beni hayali bile güzel inşALLAH kavuşuruz gönüldekilerine

Mrb anca gorebildim mesajini ailecek grip olduk cok fena.turk kahvesiyle ilgili bir fikrim yok ama kizlar sade nescafe iciyordu.karbonatta sikinti yok simdiden basla alkali su icmek isteyenler zayiflamak isteyenlerde kullaniyordu zarari olmaz
geçmiş olsun canım,sağol bi deneyim bakalım karbonatı.

Kizlar merahaba nasilsiniz simdi drdan geldim. Kist varmıs yumurtalikta. kan verdim hormonlara bakicaklar yarin 3 gibi cikicakmis sonuclar. Canim sıkıldı. Bu ay yine yatti bizim deneme bu kist nasil bisey

Kizlar merahaba nasilsiniz simdi drdan geldim. Kist varmıs yumurtalikta. kan verdim hormonlara bakicaklar yarin 3 gibi cikicakmis sonuclar. Canim sıkıldı. Bu ay yine yatti bizim deneme bu kist nasil bisey
geçmiş olsun cnm..
sıkma canını herşey yoluna girer inşallah

geçmiş olsun cnm..
sıkma canını herşey yoluna girer inşallah
Eger yarinki hormon testi sonuclari normal cikarsa test alip deneme yapicam artik zaman kaybetmek istemiyorum. Doktora hocam bu nasil bir kist gebelige engel biseymi diye sordum yok daha neler abartma hemen dedi sonuclarin ciksin uzerine konusalim dedi bu kistler uzerine bir arastirmabyapicam ilk kez basima geldi daha once boyle bir sorunla karsilasan varmi bacılar ?

Sibel defne kardeşimizin vardı kist sorunu birde onun baya kötüydü diye hatırlıyorum ama hamile şuan Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Ona sor bir istersen. Birde ne olursa olsun çok kötü bir durum olmadıkça erteleme

canım haklısın erteleek istemiyoru 1 yıl bıttı erteleye erteleye. bakalım yarın ki hormon testinin sonuçları nasıl çıkıcak. duruma göre ovülasyon testi alıcam sen neler yaptın canım anlatırmısın meraktayım

c
Canim gecmis olsun kist bendede var pko coklu kist hormonlarida etkiliyor benimki senin kistinin bicimi nasil bir tanemi...

var ben benm polikistik over kisti bendeki hamşilelige çokta olmasada engel :)

sat 18 kasımdı şimdi test yaptım negatif erkenmi acaba bide idrarımda pütürlü bişeyler vardı ilk kez gördüm kaç gündür yanma hisside vardı acaba nedir böyle olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…