- 1 Aralık 2014
- 421
- 203
- 53
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.681
25-26 günde bir oluyomcanım daha erken bence kaç günde bir adet oluyorsun
bugun 20. günün 3 gün daha bekle erken gebelik testleriyle bidaha yap bakalım25-26 günde bir oluyom
bugün hangi siteye baksam hep soğan kürü yazıyordu bacım sanırım haklısın yarından itibaren bende yapıcam sen nasıl uyguladın bu kürü. birde adet döngün nasıldı benim 28 günden 25 e düştü ve 2 gün sürüyo kanamam bununla ilgili yine düzenleyici ilaç kullanmam gerekirmi bilemiyorumArkadaşlar bugünlerde sohbet hep pko dan.hepinize acil şifalar diliyorum.ben ilk doğumdan 8 ay sonra falan 3 ay hiç adet olmadım sürekli test yapiyordum negatif.sonra hormon bozukluğu başladı.o kadar bozuktu ki doktor tahlil sonucuna göre ilacın raporunu bile çıkardı.birçok kistin var dedi.yıllarca ilaç kullandım.2.çocuk için tedaviye başlayalım dedi doktor.sonra tv .tevafuk eseri soğan kürü duydum.15 gün uyguladım.o ay adette parça parça söktü onlar.sonra.tekrar 15 gün uyguladım.3.ay hamileydim çok şükür.hamilesin diyen doktora kistim var dedim hayır birşey görünmüyor dedi .Allahın izniyle atlattık. O ilaçlar hep hormonları alt üst ediyor.şifayı doğada aramak lazım.
canım benimde 3 yıl önce olmuştu sağ ve sol iki tane kistim yumurtan çatlamamış kistleşmiş demişti şimdi ki dr.bütün doktorlar hap veriyordu şu yasminlerden veriyorlardı doktorum takip edelim 6 ay sonra geçmezsse ilaç veririm dedi,bende netten araştırdım soğan kürünü buldum ilk ay 15 gün adet olduktan sonra doktora gittim küçülme var dedi 2.ay 10 gün uyguladım adet oldum doktora gitti kaybolmuş dedi..izmir arkadaşımın dediği gibi doğada şifa var...Arkadaşlar bugünlerde sohbet hep pko dan.hepinize acil şifalar diliyorum.ben ilk doğumdan 8 ay sonra falan 3 ay hiç adet olmadım sürekli test yapiyordum negatif.sonra hormon bozukluğu başladı.o kadar bozuktu ki doktor tahlil sonucuna göre ilacın raporunu bile çıkardı.birçok kistin var dedi.yıllarca ilaç kullandım.2.çocuk için tedaviye başlayalım dedi doktor.sonra tv .tevafuk eseri soğan kürü duydum.15 gün uyguladım.o ay adette parça parça söktü onlar.sonra.tekrar 15 gün uyguladım.3.ay hamileydim çok şükür.hamilesin diyen doktora kistim var dedim hayır birşey görünmüyor dedi .Allahın izniyle atlattık. O ilaçlar hep hormonları alt üst ediyor.şifayı doğada aramak lazım.
canım enfeksiyon olabilir,,,maydonoz kaynatablilirsin yada mısır püskülü kaynat öneririm ben yapıyorum ama hamilelik şüphen varsa doktora gidip idrar tahlili yaptırabilirsin geçmiş olsun...sat 18 kasımdı şimdi test yaptım negatif erkenmi acaba bide idrarımda pütürlü bişeyler vardı ilk kez gördüm kaç gündür yanma hisside vardı acaba nedir böyle olan varmı
ayy ciddimisin bacım demekki ondan kanamam gelmiyo 2 gün kanamamı olur ya vallahi asabi oldum adama sarıyorum evde kaçıyo benden kıyamamsibel çok geçmiş olsun canım ben de uyguladım ama ilk ay 15 gün arada daet oldum 2.ay 10 gün aynen izmirin anlattığı gibi yapmıştım sanki içim temizlendi....
canım normalde yüzümde tüy yoktu o kistlerin olduğu süreçte sarı tüyler varya görünmeyen onlar resmen siyehlaştı belirginleşmişti....o ilk 15 gün uyguladığımda erken bile adet oldum ama hiç ağrı sızım yoktu..ondan önce çok canım acıyordu o kistleşme olduğunda da anennemi kaybetmiştik çok üzülmüştüm dr.bir üzüntü geçirmişin demişti...sende de belki bir sıkıntı sitres olabilir işte şu erkek bebeği bile takmamız etkiliyordur...ben ilk günlerde gece stresten dişlerimi gıcırdatmışım eşim uyardı bu kadar takma dedi...ayy ciddimisin bacım demekki ondan kanamam gelmiyo 2 gün kanamamı olur ya vallahi asabi oldum adama sarıyorum evde kaçıyo benden kıyamamdemekki uzatıyo soğan kürü
Hemen hemen benimle aynı şeyleri yaşadığınız için sizlerle birşey paylaşmak istiyorum kızlar lütfen bana akıl verin.
Eşimin amcasının oğlunun 2 kızdan sonra 3.ye hamile karısı.yumurtlama günü erkek bebek.sağlıkla kucağına alsın inşallah.adam eşimi arayıp bebek erkek dediğinden gibi her gün bizde bu konu.( ailedeki laf çarpmalar hariç)benim iki kızım var güzeller güzeli. Ailede herkesin oğlu var ama bir tek ben 2 kız doğurma hatasını yaptım.Hiç mi hiç düşünmüyorken acaba yapsak mı eşim haklımı diye düşünürken diyete başladık soda muz et vs. ovu testi aldım bu ay.çift çizgiden sonra silik olunca deneme yaptık.
Ama ben binlerce kere pişmanım. içerden kızlarımın sesi gelirken, eşim hakkından geleceğiz bu seslerin dedi.oğlu olursa susturacak onları yani.salataya limon sıkalım dedim canın ekşi mi çekiyor tatlı çeksin dedi.daha birçok kırıcı olay. Hayırlısı diyor hep ama benim tepkimden korktuğu için 2.kızımı bile zor kabullendi. Doktor bıktı artık sormasından. canım benim bişey soracam doktor bıktı sormasından derken neyi soruyorkiiiiii...eşinde mi öğretmen çok merak ettim canım...
Anlıyorumki eşim ve ailesi konuştukça ben beni eksik görmeye başlamışım. Bugün karar aldım birşey olmasına karşın ertesi gün hapı alacağım ve bu yabancılaşmaktan kurtulacağım Rabbimin izniyle.
Çok üzgünüm inanın.ben kızlarımla çok mutluyum çok şükür.ama bu konu bitirdi bizi artık inanın bıktım.cahiliye devrinde yaşıyor bazıları.
sizce haklı değil miyim?
izmir canım yazdığım çıkmadı eşin neyi soruyor doktora bıktı demişin canım bide eşinde mi öğretmen ...ne olur öğretmen demeyesin hiç yakıştıramam..
canım haklısın tabiki öncelikle şunu söyliyim kusura bakma ama susturacağız bu sesleri ne demek... bu eşinin dangalaklığı yanlış anlama lütfen, ona de ki tarlaya ne ekersen onu biçersin bu iş sadece seninle alakalı değilki bebeğin cinsiyetini babadan gelen spermin yoğunluğu belirlemiyomu bizler sadece şansı arttırmaya çalışıyoruz. eşini bilemiyorum ama inançlı insanlarız bu melekler bizlere Allah'ın emaneti değilmi.. efendimiz hadisi şerifinde kız evlat büyütmeyen baba oldum demesin diye buyurmuş. ruhu bedeni sağlıklı iki evlat nasip etimiş rabbim sizlere şükredeceği yere kızlarını aşağılar gibi seslerini susturmak istıyor rabbim affetsin. erkek olupta rabbim esirgesin özürlü olsaydı o zamanda 5 kızım olsun yeterki sağlıklı olsun diyeceklerdi. bacımsın üzme kendini ne olur bu tamamen senin kararın düşün taşın en doğru kararı vereceğine inanıyorum. kocanı al karşına konuş ne yapmaya çalışıyorsun bu evlatlarının değeri yokmu diye vur yüzüne. canım rabbim o melek evlatlarını öyle mevkilere getirsin ki babalarını göklere çıkartıp bu düşüncelerinden ötürü utandırsınlar ama sen üzülme ne olur. hayatta bir ölüme çare yok rabbim bu günümüzü atarmasın..Hemen hemen benimle aynı şeyleri yaşadığınız için sizlerle birşey paylaşmak istiyorum kızlar lütfen bana akıl verin.
Eşimin amcasının oğlunun 2 kızdan sonra 3.ye hamile karısı.yumurtlama günü erkek bebek.sağlıkla kucağına alsın inşallah.adam eşimi arayıp bebek erkek dediğinden gibi her gün bizde bu konu.( ailedeki laf çarpmalar hariç)benim iki kızım var güzeller güzeli. Ailede herkesin oğlu var ama bir tek ben 2 kız doğurma hatasını yaptım.Hiç mi hiç düşünmüyorken acaba yapsak mı eşim haklımı diye düşünürken diyete başladık soda muz et vs. ovu testi aldım bu ay.çift çizgiden sonra silik olunca deneme yaptık.
Ama ben binlerce kere pişmanım. içerden kızlarımın sesi gelirken, eşim hakkından geleceğiz bu seslerin dedi.oğlu olursa susturacak onları yani.salataya limon sıkalım dedim canın ekşi mi çekiyor tatlı çeksin dedi.daha birçok kırıcı olay. Hayırlısı diyor hep ama benim tepkimden korktuğu için 2.kızımı bile zor kabullendi. Doktor bıktı artık sormasından.
Anlıyorumki eşim ve ailesi konuştukça ben beni eksik görmeye başlamışım. Bugün karar aldım birşey olmasına karşın ertesi gün hapı alacağım ve bu yabancılaşmaktan kurtulacağım Rabbimin izniyle.
Çok üzgünüm inanın.ben kızlarımla çok mutluyum çok şükür.ama bu konu bitirdi bizi artık inanın bıktım.cahiliye devrinde yaşıyor bazıları.
sizce haklı değil miyim?
Çok haklısın canım tam dediğin gibi cahiller..Hemen hemen benimle aynı şeyleri yaşadığınız için sizlerle birşey paylaşmak istiyorum kızlar lütfen bana akıl verin.
Ama ben binlerce kere pişmanım. içerden kızlarımın sesi gelirken, eşim hakkından geleceğiz bu seslerin dedi.oğlu olursa susturacak onları yani.salataya limon sıkalım dedim canın ekşi mi çekiyor tatlı çeksin dedi.daha birçok kırıcı olay. Hayırlısı diyor hep ama benim tepkimden korktuğu için 2.kızımı bile zor kabullendi. Doktor bıktı artık sormasından.
sizce haklı değil miyim?
canım haklısın tabiki öncelikle şunu söyliyim kusura bakma ama susturacağız bu sesleri ne demek... bu eşinin dangalaklığı yanlış anlama lütfen, ona de ki tarlaya ne ekersen onu biçersin bu iş sadece seninle alakalı değilki bebeğin cinsiyetini babadan gelen spermin yoğunluğu belirlemiyomu bizler sadece şansı arttırmaya çalışıyoruz. eşini bilemiyorum ama inançlı insanlarız bu melekler bizlere Allah'ın emaneti değilmi.. efendimiz hadisi şerifinde kız evlat büyütmeyen baba oldum demesin diye buyurmuş. ruhu bedeni sağlıklı iki evlat nasip etimiş rabbim sizlere şükredeceği yere kızlarını aşağılar gibi seslerini susturmak istıyor rabbim affetsin. erkek olupta rabbim esirgesin özürlü olsaydı o zamanda 5 kızım olsun yeterki sağlıklı olsun diyeceklerdi. bacımsın üzme kendini ne olur bu tamamen senin kararın düşün taşın en doğru kararı vereceğine inanıyorum. kocanı al karşına konuş ne yapmaya çalışıyorsun bu evlatlarının değeri yokmu diye vur yüzüne. canım rabbim o melek evlatlarını öyle mevkilere getirsin ki babalarını göklere çıkartıp bu düşüncelerinden ötürü utandırsınlar ama sen üzülme ne olur. hayatta bir ölüme çare yok rabbim bu günümüzü atarmasın..
evet canım çarşamba gidip tahlil yaptıracamcanım enfeksiyon olabilir,,,maydonoz kaynatablilirsin yada mısır püskülü kaynat öneririm ben yapıyorum ama hamilelik şüphen varsa doktora gidip idrar tahlili yaptırabilirsin geçmiş olsun...
kaç gün önce oldu canım ilişkiİnşallah canım sağol..o kadar üzgünüm kk şu anda hem bu duruma hem de istemeden yaptıklarıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?