Süper Anneler - 2011

cnm mavi ve kirmizi her ikiside yatay eksenin uzerinde oldumu erkege yatkin olmuyormuyduu:44:

merhabalar canım,evet doğru söylüyorsun
mavi ve kırmızı yatay eksenin üzerinde erkeğe yatkın,
yatay eksenin altıda kıza yatkın...
acaba sen tarihi mi yanlış girdin canım.
7 aralık 1980, 20-21 kasım, iki çizgide yatay eksenin altında yani kıza yatkın...

canım kusura bakkma anlayamadım gelincik ne demişti ???sen erkek mi istiyordun kız mı???

gulneva cnm yumurtlamayi bi tek akintiya gore takip etme derim isi test arti akintida olsun ama su testler kafa karistiriyoo sorularima teravetten cvp alsam o anliyo bu islerden

test dediğini nasıl yapacağız canım , bir de ne kadar süre ile yapmalıyız? bu test biizm yumurtlama günümüzü nasıl belirliyor?

CLEARBLUE GÜLEN YÜZ
ama bence kadın doğumdan da yardım al.

kadın doğum doktoruna ne diye gideceğiz? yani ne söylememiz lazım bu testin gerekçesi için??

bu osman bey kim acaba??

ne komiksiniz ayolll biz liseye giderlen arkadaşlar arasında yapardık buna benzerini, kapıdan gelecek ilk kişi senin sevgilin olsun derdik, ve hetecanla kapıya izlerdik

kiz icin diyorlarki
baba adayi 7 gun hergun bosalacak
kasiktaki agri yatismis olacak
kremsi ve yapiskan olacak
serviks daha yumusak ve yuksekte olacak
iki kez iliski olacak 12. saat ve 20. saaat

hönkkkk :111: :111: ya siz ne çok şey biliyorsunuz, hızınıza yetişmeye çalışıyorum ama ne mümkün

canım şimdi benim de ilk bebeişim kızdı benim için cinsiyet değil de hamile kalabilmem önemliydi bu nedenle biz eşimle adetimden 11-14 günleri arası 2 kez ilişki yaşadık, ve kızıma hamile kaldım,tabi ben o zaman yumurtlama ne, takibi ne bilmezdim, tesadüfen kızıma hamile kaldım, dolayısı ile o zaman için benim asidik olma ihitmalim varmış senin anlattıklarından bunu anlıyorum, peki şimdi bu alkali olma durmundan bahsediyor hanımlar, bu erkek bebek için değil mi? yani erkeğe hamilelik şansını artırmak için benim alkali mi olmam lazım? alkali olmak için neler yapmalıyım ? bu turnusol kağıdı ile testi alkalilik için mi kullanıyorduk:26::26:

bu çatlatma iğnesini duymuştum daha öncesinde, sen yaptırmayı düşünüyor musun? kadın doğumcuya ne diyeceğiz gittiğimizde, erkek için desek güler herhalde, bunun için uygulamam der bence:26::26: ne diyerek gideceğiz ki doktora??

canım yaptırmayı düşünüyorum ancak bu ay ovulasyon testiyle deneyeceğim olmazsa ocakta ALLAHIN izniyke doktordayım. ben doktpra diyeceğimki bir yıla yakındır hamile kalamıyorumm.Arkadaşım benden çatlatma iğnesini duymuştu doktora demiş ki hamile kalamıyorum falan ..klomen ve çatlatma iğnesi yaptırmış.şu anda hamile ve ikiz ben sbeb oldum.İnşallah erkek olurlar.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy inannmıyorummmm orkişşş demeeee

o zaman bu çatlatma iğnesinen sonra ikiz olma ihtimali var ??? bu benim için riskkk :26:

gelincik

canım ne haber...hoşgeldin kızzzzzzzzzzz

doktora gidicem yazmışsın gittin mi?

evvel ALLAH.seninki bence de kız
cennetinki de kız bence
o hepten kayboldu:44::44::44::44::44:

naz81

nerdesin bacım yaaaaaaaaaaaaa
kaybolmayın bri yere yaaaaaaaaaaaaaaa
göremezsem ben çok meraklanıyorum
hepini,ze çok alıştım
foruma girince herkesin yazmış olmasını istiyorum ki
bilgimiz olsun

hepinizi çok sefiyommmmmmm

cnm kiz bebek icin shettles iki yontem atmis ortaya
biri ovulasyondan onceki bikac gun
biride ovulasyondan sonraki ilk 12 saatten sonrasi
olay bu tutanda var tutmayandaa

gelinciiiiikkkkkkkkkkkkkkkk cnmm seninkii kizzzzz kesinnnnnn bakk pembeleri allll sen icime doguyoooo
ve seninki kiz cikmazssa eger bak ben bu bildikleriminn hepsini bilmiyomus sayicammm
yontem montem hic bisey sifir ozaman
zatenn haasaa tevekkulumuz rabbimize hani bilimsel olarak inanmiycamm

cnm 15 16 17 ocak kiz gununde esin
30 ocaktan 10 subata kadar kiza meyilli
16 24 mart kiz gunu

9 nisandan 19 nisana kadar kiz gunu

Merhaba kizlar naber valla ben daha bekliyorum Regelim gelecek daha bakalim hayirlisi dualarim sizlerle canlarim ..
Bio ne kizlar bende isterim banada bakin bi esim 27.05.1977 ben 12.05.1977

ne oluyor Bio?

canım yaaa aralıkta yok mu???? valla bir anlasam bakıcam ama anlamıyorum kiii

yok cnm ben cok gormem vaktim oldugu surece bakarim saolsun emreemirimde bana yilmadan bikmadan bakmistii
ozel mesaj yazmaadim bi arkadasa yazmistim ve 10 dk beklemem gerekiyodu esinin biosu soyle

16 25 aralik tam kiz gunleri
7 araliktan 14 ocaga kadar kiza yatkin
sonra erkege meyilli ve kiza meyilli devam ediyor
istersen subatada bakarim
bu arada ph simi ph turnosol kagiti ile olcuyorum cnm
sen bi bekle derim bir aya kadar gelinciginki belli olur onun yontem normalde tam kiz gunu tam 4 gun oncesinden iliski oldu sirkeli vajinal dus ve bi kac takviye aldi
asidik olabilmek icin
sende gunde icebildigin kadar sut ic
dondurma ye bol bol peynir yogurt ye
crranberry tableti al calsiyum tableti falan gelincike sor bak o kiz icin calisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…