- 9 Haziran 2008
- 879
- 16
- 318
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.121
cnm mavi ve kirmizi her ikiside yatay eksenin uzerinde oldumu erkege yatkin olmuyormuyduu:44:
orkişim ben söyle düşünüyorum yapayım inş. diyorum yumurtlama takibi yapayım esnek akıntı gelince yumurta çatlamış oluyo döllenmeye hazır oğün de 14.gün veye ona yakın gün ve saatse erkek olur derin ilişki demişti gelincikkbelki yakalarım diyorummmrabbimde verirsee laptopum yok ama zamanın,mızpc başında eşiminde benimde cep tel çok uzun konuşuruz oıda bende YASTIĞIMIN YANINDA TEL.TAKI MAKI ODA TAMAM işte elimden gelenleri yaparım tedbir bizden takdir allahtann..yumurtlama günü için doğru yazmışmıyım sence öyle oluyo değilmii.
gulneva cnm yumurtlamayi bi tek akintiya gore takip etme derim isi test arti akintida olsun ama su testler kafa karistiriyoo sorularima teravetten cvp alsam o anliyo bu islerden
CLEARBLUE GÜLEN YÜZ
ama bence kadın doğumdan da yardım al.
canım ben aralıkta başladım tarih almaya saatiyle beraber evet
ama nisanda hamile kaldım
hamile kalana kadar tarih veriyor
ben nasıl ikna oldum ksmı çok uzun aslında
ama sadece zamana uyularak yapılması
ilaç iğne yada başka tıbbı bir tedavi kısmı olmaması
herşeyin doğal olması beni çok cazip etti en başından beri
ben babychoiceye de çok takmıştım sonra osman beyin sitesini keşfettim
ikisi arasında çok bocaladım ama doğru kararı vermişim Allahıma şükürler olsun
yine deneyecem eğer bu ay ragl olursam ve siklus 28 altı düzene girerse
beklemek çok zor bende biran önce hamile kalayım istiyorum hayırlısıyla
birde sonucu yine hep beraber yaşayalım istiyorum
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
sizde dua edin benim için lütfen
Demek ki benim gibi düşünenler var.Ben de bazen yapacağım zaman reklemlara bakıyorum.Bebek kıkz mı oğlan mı çıkıcak diye.En son yaptığım da beko reklemındaki bebek çıkmıştı:))ALLAH gönlündekini nasip etsin canım
kiz icin diyorlarki
baba adayi 7 gun hergun bosalacak
kasiktaki agri yatismis olacak
kremsi ve yapiskan olacak
serviks daha yumusak ve yuksekte olacak
iki kez iliski olacak 12. saat ve 20. saaat
cnm oaradkiler soyle yapiyo kiz bebek icin
ovulasyon testini yapiyor 36. saate kadar bekliyorlar tabii iliski olmuyor 36/ saaten itibaren sayiyorlar 1 2 3 4 5 6........12. saate iliski oluyor taaki 20. saate kadar
haa diyceksinki bi tek bu yoook takviye asidik beslenme iyonlar hepsinin sonunda bu
oncesi yapanlarda var mesela sende once kalmissin kiz olmus degilmi asidiktin yahut esinin spermleri daha cok x lere baskindi
bilimsel aciklamasi bu
gerisi rabbimden
Canım ya benim kafam yine çok karıştı.0+12 yani nasıl?ben şimdi ovulasyonda çift cizgiyi gördüğümde kaç sonra ilişki olmalı ya da çatlatma iğnesi vurdurduktan sonra kaç saat sonra olmalıX?ALLAH rızası için bana açıkla.Bu arada benim kızım şöyle 2 temmuzda adet görmüştüm 13-14 temmuzda iki ilişki oldu.28 günde bir adet görüyordum..yani yumurtlama önceci gibi
cok cnm ama ecem ile karistirmis olabilirim seni birde
takvimin falan mavi arabali ondanda olabilir sen kizina buradami kaldin biseyler uyguladinda tutmadimi
bu çatlatma iğnesini duymuştum daha öncesinde, sen yaptırmayı düşünüyor musun? kadın doğumcuya ne diyeceğiz gittiğimizde, erkek için desek güler herhalde, bunun için uygulamam der bence:26::26: ne diyerek gideceğiz ki doktora??
anladığım kadarıyla
1. erkek- metod falan yok sadece samata sonuç erkek
2.erkek - komşu kızı demiş. ovulasyondan 3 gün kalana kadar sık ilişki ve sonuç erkek
3.erkek- Shettles kitabı..ovulasyondan 3 gün önce ilişlki olmuş sonuç erkek
4. erkek- Shettles kitabı. kız diyeti yapmış.takviyeler almıi.ısı takbi yapmış bir süre.ovulasyondan 4 gün önce ilişlki olmuş sonuç erkek
5. erkek- kız diyeti yapmış. 5 gün öce ilişki ve erkek
6. erkek- 2. gün önce ilişki ve yine erkek
canım yaptırmayı düşünüyorum ancak bu ay ovulasyon testiyle deneyeceğim olmazsa ocakta ALLAHIN izniyke doktordayım. ben doktpra diyeceğimki bir yıla yakındır hamile kalamıyorumm.Arkadaşım benden çatlatma iğnesini duymuştu doktora demiş ki hamile kalamıyorum falan ..klomen ve çatlatma iğnesi yaptırmış.şu anda hamile ve ikiz ben sbeb oldum.İnşallah erkek olurlar.
o zaman bu çatlatma iğnesinen sonra ikiz olma ihtimali var ??? bu benim için riskkk :26:
canım çok sağol bir ricam daha olucak yatkn olan günler için eşimin biosuna da bakabilirmisin doğum tarihi 21.04.1979
canım şimdi benim de ilk bebeişim kızdı benim için cinsiyet değil de hamile kalabilmem önemliydi bu nedenle biz eşimle adetimden 11-14 günleri arası 2 kez ilişki yaşadık, ve kızıma hamile kaldım,tabi ben o zaman yumurtlama ne, takibi ne bilmezdim, tesadüfen kızıma hamile kaldım, dolayısı ile o zaman için benim asidik olma ihitmalim varmış senin anlattıklarından bunu anlıyorum, peki şimdi bu alkali olma durmundan bahsediyor hanımlar, bu erkek bebek için değil mi? yani erkeğe hamilelik şansını artırmak için benim alkali mi olmam lazım? alkali olmak için neler yapmalıyım ? bu turnusol kağıdı ile testi alkalilik için mi kullanıyorduk:26::26:
cnm 15 16 17 ocak kiz gununde esin
30 ocaktan 10 subata kadar kiza meyilli
16 24 mart kiz gunu
9 nisandan 19 nisana kadar kiz gunu
canım yaaa aralıkta yok mu???? valla bir anlasam bakıcam ama anlamıyorum kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?