- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.141
yok cnm ben cok gormem vaktim oldugu surece bakarim saolsun emreemirimde bana yilmadan bikmadan bakmistii
ozel mesaj yazmaadim bi arkadasa yazmistim ve 10 dk beklemem gerekiyodu esinin biosu soyle
16 25 aralik tam kiz gunleri
7 araliktan 14 ocaga kadar kiza yatkin
sonra erkege meyilli ve kiza meyilli devam ediyor
istersen subatada bakarim
bu arada ph simi ph turnosol kagiti ile olcuyorum cnm
sen bi bekle derim bir aya kadar gelinciginki belli olur onun yontem normalde tam kiz gunu tam 4 gun oncesinden iliski oldu sirkeli vajinal dus ve bi kac takviye aldi
asidik olabilmek icin
sende gunde icebildigin kadar sut ic
dondurma ye bol bol peynir yogurt ye
crranberry tableti al calsiyum tableti falan gelincike sor bak o kiz icin calisti
Orkisssss cano naber kiz canim benim biz halen hayirlisinla oglan pesindeyin bakalim insAlllah olur Bio ne kiz cano
peki nasııl ölüçüyorsun turnosol kağıdı ile akıntıyı mı alıyorsun bir de nerden almıştın bu kağıdı
cnmmm iyiyim cok sukur zaman daraliyor insallahh az kaldi takviyelere diyete devam ediyorum
kilo aldim moralimi bozuyor
artik hele bi gelsinde oglusumm sonrasinda annesinin sutunu icerek verdirir insallahh
aksam yemekten sonra elma sirkesi
karbonatli sular
limonatalarr ayy bogggg geldii
bio bioritm demek cnm
kisinin dogdugu gune gore davranislarimi desem tam aciklayamadimm
ayy yardimm kizlarr
ama cinsiyete etki ediyomus bir umut isteeeee
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy inannmıyorummmm orkişşş demeeee
ya gelincik sakın bana kızma ama bence seninki oğlan..içime hep öle doğdu.inşallah yanılırım ama nedense senin bebişi oğlan gibi hissediyorum....inşallah yanılırım tatlım...bakalım hayırlısı sağlıklısı
sus kiz somagizliii
banada kiz kiz demistin hatirliyomusun
ya gelincik sakın bana kızma ama bence seninki oğlan..içime hep öle doğdu.inşallah yanılırım ama nedense senin bebişi oğlan gibi hissediyorum....inşallah yanılırım tatlım...bakalım hayırlısı sağlıklısı
vayyy !!! siz çok tekniksiniz kızlar yaa. bunları görünce ben umutsuzluğa kapıldım. iki kızdan sonra sanırım en çok benim diyet falan yapmam lazım ama, bismillah dedik başladık. diyet falan yok, ph kağıdı yok, ovulasyon takibi yok(
cnmm hersey allahtan
sakin umitsizlige kapilmaaa
bugun asure gecesii bol bol dua edelim ne olur kizlar benide unutmayin
bi cok peygamberlerimizin dualari bu gunde kabul olmus
tevbeler bu gunde kabul olmus
insallah ben namaz yasin falan okuyamiycam maalesf benide unutmayin ne olur
yaw orkiş ne bilem dedim ya inşallah yanılırım ama bakalım ne çıkacak sabırsızlıkla bekliyoruz.kakule vardı hatırla oda yumurtlamadan 3 gün önce kesmişti ilişkiyi oğlu doğmuştur heralde
kız mimoza nasıl erkek olacak ki ( haşa Allah dilerse olur bilimsel olarak diyorum)
yumurtlama çok öncesi
hatta nasıl gebe kaldı o kadar uzun yaşadı spermler hakkaten ilginç
neye dayanarak oğlan diyon gıııııııııııı
bence de kesin kızzzzzzzzzzzzzz inşallahhhhhhhhhhhhh
hegün yusuf suresini okuyorum.reg olana kadarda okuycam inşallah inşallah bu ay rabbim evladımı veriri sağlıklı hayırlı bi evlat...
orkişşşşşşşş
sende bizi unutma nolurrrrrrrrrr
mümkünse bildiğin gerçek adlarımızla dua et
herşeyin başı du
Allah hepimizin gönlünce versin inşallahhhhhhhhhhhhh
bernur ben kaç aydır 18.gün yumurtluyordum bu ay 13de yumurtladım galiba.onu benmi ayarladım...garanitisi yok.bakarsın oda erken yumurtladı ki.eğer öyleyse %90 erkek.ama rabbim bilir inşallah yanılırız.fikrimi söledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?