Süper Anneler - 2011

görcezzzzzzz

hadi kızlar ii geceler.biraz kuran okuyalım namaz dua edelim bugün muharrem 10....inşallah allah kalplerimizdekini nasip eder...

cnmya siz bu karbonatli sulari iciyomusunuz,hani vajinal dus icindi,bide sirke kiz icin degilmiydi,kafamm allak bullak yine:44:

erkek bebek için ilk gülenyüzden veyaçatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki

Canim bence zamanlama herkes icin degisebilir..ben 2 aydir gulen yuz ovulasyon testini kullaniyorum ve ates olcuyorum..gulen yuzu ilk idrardan sonra hemen deniyorum sabah 11-12 civari ve gulen yuzu gordugum gun atesim de dusmus oluyor ve akintiylada takip ediyorum akintimin en cok oldugu gun sadece gulen yuz cikiyor..ve ertesi gun atesim direk yukseliyor..ee ates yukselmeside yumurtlama olmus bitmis anlamina geliyor sanirim..yani yumurtlamis oluyoruz..yani dusun o zaman 24 saat icinde yumurtlama olup bitiyor..yani gulen yuzu gordugumuz gun..ondan 36 saat sonrasinda ortalikta olmayan yumurta nasil dollenir zaten?? yani diyecegim suki herkesin yumurtlama suresi degisebilir..ben artik gulen yuzu gorur gormez iliski denemeyi dusunuyorum..buarada benim kismet olursa ilk bebegim olucak ben cinsiyet icin degil hamile kalabilmek icin yumurtlama gunumu bulmaya calisiyorum..veya en yakin gunu iste..birde soyle bisey var aslinda lh hormonu pik yaptiktan 10-12 saat sonra yumurta catlayabilirmis..lh artisindan 24-36 saat sonra sanirim en ust seviye pikten sonra degil..lh pikinden 10-12 saat sonra catlarsa ki gulen yuz bence lh in pik yaptigi zaman guluyor hemen iliskiye girilirse anca spermler 6 veya 8 saat sonra yumurtaya ulasip hazir beklerler cok kisa bir sure sonrada yumurta catlar sanirim...yani biraz uzun ve karisik yazmis olabilirim ama ben boyle dusunmeye basladim..cunku ates takibi ile ile ovulasyon testini birarada kullaninca anladimki atesim dustu gulen yuz cikti ertesi gun yukseldi yani eee o zaman hersey 1 gun icinde oldu bitti..ben isi dustugunde yani gulen yuzu gordugumde iliskiye girmezsem ertesi gun isi yukseldiginde cok gec kalmis olurum ki zaten:18::18::18:simdi gulen yuzu gorup 36 saat beklemek nasil olucak ki??? bilemiyorum iste dedigim gibi herkesin bunyesi farkli olabilir belki bnm yumurtlama jet hiziyla olup bitiyor yada 36 saat sonra iliskiye girenlerinki daha yavas..buarada ben 27-28-29 gunde bir adet goruyorum surekli degisiyor yani..belki daha uzun surenler 30 ve ustu daha gec catliyor olabilirmi yumurtalari..yada bilmiyorumki cnm iste..bnm amacim biranonce hayirlisiyla hamile kalip bebisime kavusmak ins..dualarinizi beklerim bende..

@hayat-aci canim cok guzel tespit etmissin bende yumurtami yakalayabilmek icin cok kullandim gulen yuzu...3,5 yasinda bir kizim var aslinda biraz da erkek bebek icin denemistim....pozitiften 36saat sonra iliskiler yasadim ve 3 ay Boyunca hamile kalamadim Yani cok cok gec oluyor.....yumurta catlayip bitmis oluyor sanirim....zaten bu clearblue gulen yuz testini dikkatli okursak pozitif gordugun gun ve ertesi iliski olsun deniliyor.....Yani en fazla sansimiz oldugu gun....benim 3ay boyle gecti...artik cinsiyeti de bir kenara biraktim ve bu ay guzelce rast gele ,strese girmeden, zevk alarak calistim....sonucu yuce mevlam bilir...kizimda olsa gam yemem artik aslanlar gibi iki kiz annesi olurum

38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşin düştüğü gün benimde testim belirgin ama yinede silik çıktı.denemeyi akşam yapabildim umarım tutar.ertesi gün akşama ateş çıkınca tekrar testyaptım çokçok silik çıktı.bence 12.gün pozitifti melesef bu ay erken beklemediğim için 12.gün yapamadım.keşke 13.gün sabah deneseydim.inşallah tutar

yavuz hadi hayırlısı canım...
yumurta 12 saat yaşar yaşamaz bence..hani 48 saate kadar yaşıyo diolar ya ben hiç yakalayamadım ..
inşallah benim 13.gün gündüz falan çatlamıştırda akşamkinden tutma ihtimali olur.ama ben bu ay yine kaçırdım
yumurtlama çokçok düzenli olmuyo etkleyen şey galiba yumurtanın kalitesi.kaliteli yumurta erken oluşup erken çatlıyo.18 güne kadar bekleyen yumurtam var.13de çatlayan yumurtam var napcaz yani.nasıl yakalıycaz.

katılıyorum mevlam neylerse güzel eyler....sağlıklı hayırlı versinde.bende aynı fikirdeyim bu ay benim çok erken oldu çatlama.tutmazsa birdahaki ay yine bırakcam bu saat test falan.sadece ateş ölçerim.oda yumurtlama olup olmadığını görmek için

Sagol mimozam Allah herkeze saglikli evlatlar nasip etsin......

Saol canim benim Orkidisim benim ama simdi bide anlat yani hangi günler girecez iliskiye mesela?

canım ben bi kaç kaynakta okudum...yumurta için en iyi döllenme zamanı ilk 6-8 saat miş. daha sonra Allaha kalmış artık.ve yumurta tüplere geldiğinde spermlerin hazır bekliyo olması gebelik ihtimalini arttırıyomuş...

kişiden kişiye değişir bu yumurtlama zamanı ve yumurtanın yaşama süresi ama...hani testten 36 saat sonra ilişki deniyo ya--
bence o kişinin yumurtası geç çatlıyosa geçerlidir.bide 6-8 saat spermler ancak yumurtaya ulaşacak,20 dk içeri girmeye uğraşacak...yani yumurtanın zar zor 8. saatine denk gelip hamilelik olabilir.
dediğin gibi kişinin yumurtası 12 saatte çatlıyosa 36+8 saat iş işten çoktan geçmiş olur bence.....24 saatteyse 24+8 bi ihtimal işte

mesela benim tabloma bakarmısın
http://www.fertilityfriend.com/home/388487

gece çok sancım oldu.sabahı düşüş oldu meraktan ov testi yaptım pozitif çıktı.ertesi gün yine pozitif çıktı--diğer gün silikleşti..yani 48 ssatlik bi süre pozitifti.bu durumda 24 saat yumurta yaşıyosa ilk 24 saat sonunda benim yımırta çatlamıştır diyorum ben.bu benim fikrim tabi...ve bende ilk pozitiften 18 saat sonra ilişki oldu.

Allahım hakkımda hayırlıysa gönlümdekini nasip etsin benim ve isteyen herkesin inşallahhh...
artık bekleme deyim ben...

Son düzenleme:
ezgin meselaa enn uygun gun 31 aralik esin ve seninn hesaplarinda ne zamana denk geliyo o gunn

eylule karbonatli suyu tbiiiki iciyoruzz sirkeli su sabah ac karna icersen kiz bebek icin tok karnaa icersen erkek bebek icin (elma sirkesi)

yyavuzzzz ammaa yavuz ciktin haaaa neler yaptin kiz anlat heleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…