- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.161
tabiki olabilir canım...Ayarlayan yüce Allah
ama gelincik o ay 26 siklusa düştü biliyorum
yani en erken siklusta gebe kaldı zaten
bilimsel olarak konuşuyorum
gelincik kesinlikle kız
senin içine erkek doğmuş olabilir ona bişey diyemem
ama orkişin dediği gibi eğer gelincikte erkek olursa bütün yöntemler
bilinenler doğru çöpe....herşey silbaştan olacak o zaman
bakalım artık zaman ne gösterecek
ayyyy kiza bakkk yavvvvv
hadi kızlar ii geceler.biraz kuran okuyalım namaz dua edelim bugün muharrem 10....inşallah allah kalplerimizdekini nasip eder...
cnmmm iyiyim cok sukur zaman daraliyor insallahh az kaldi takviyelere diyete devam ediyorum
kilo aldim moralimi bozuyor
artik hele bi gelsinde oglusumm sonrasinda annesinin sutunu icerek verdirir insallahh
aksam yemekten sonra elma sirkesi
karbonatli sular
limonatalarr ayy bogggg geldii
bio bioritm demek cnm
kisinin dogdugu gune gore davranislarimi desem tam aciklayamadimm
ayy yardimm kizlarr
ama cinsiyete etki ediyomus bir umut isteeeee
erkek bebek için ilk gülenyüzden veyaçatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki
@hayat-aci canim cok guzel tespit etmissin bende yumurtami yakalayabilmek icin cok kullandim gulen yuzu...3,5 yasinda bir kizim var aslinda biraz da erkek bebek icin denemistim....pozitiften 36saat sonra iliskiler yasadim ve 3 ay Boyunca hamile kalamadim Yani cok cok gec oluyor.....yumurta catlayip bitmis oluyor sanirim....zaten bu clearblue gulen yuz testini dikkatli okursak pozitif gordugun gun ve ertesi iliski olsun deniliyor.....Yani en fazla sansimiz oldugu gun....benim 3ay boyle gecti...artik cinsiyeti de bir kenara biraktim ve bu ay guzelce rast gele ,strese girmeden, zevk alarakcalistim....sonucu yuce mevlam bilir...kizimda olsa gam yemem artik aslanlar gibi iki kiz annesi olurum
katılıyorum mevlam neylerse güzel eyler....sağlıklı hayırlı versinde.bende aynı fikirdeyim bu ay benim çok erken oldu çatlama.tutmazsa birdahaki ay yine bırakcam bu saat test falan.sadece ateş ölçerim.oda yumurtlama olup olmadığını görmek için
klomen kullanıyorsan evet o risk var ama az diye biliyorum doktora sorarsın
ezgincim
9 aralik tan 16 araliga kadar erkege yatkin
31 aralik 4 ocak tam erkek gunlerinn
23 ocaktan 30 ocaka kadar tam erkek gunlerin
16 24 subat tam erkek gunlerin
esininkine bakalim
24 araliktan 31 araliga kadar erkege yatkin
15 subattan 20 subata kadar erkek gunleri
sonra 25 ine kadar erkege meyilli
canım ben bi kaç kaynakta okudum...yumurta için en iyi döllenme zamanı ilk 6-8 saat miş. daha sonra Allaha kalmış artık.ve yumurta tüplere geldiğinde spermlerin hazır bekliyo olması gebelik ihtimalini arttırıyomuş...yavuz hadi hayırlısı canım...
yumurta 12 saat yaşar yaşamaz bence..hani 48 saate kadar yaşıyo diolar ya ben hiç yakalayamadım ..
inşallah benim 13.gün gündüz falan çatlamıştırda akşamkinden tutma ihtimali olur.ama ben bu ay yine kaçırdım
yumurtlama çokçok düzenli olmuyo etkleyen şey galiba yumurtanın kalitesi.kaliteli yumurta erken oluşup erken çatlıyo.18 güne kadar bekleyen yumurtam var.13de çatlayan yumurtam var napcaz yani.nasıl yakalıycaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?