Süper Anneler - 2011

yaaaniii kizlarr gulen yuzu gordugumuzde ertesi gun mu olsun iliski 24 saat sonrami

orkdm bende kendime inanamıyorum:)
yani ben birden karar verdim ne testim vardı ne bişeyim cmt aldım test ph ölçer felan düşün yani. ama ufak ufak işte dikkat ediyordum diyetle ilgili kesin birşey yapmadımda muz kayısı felan üketiyordum yani. ha birde eşim keçiboynuzu pekmezi tüketti. bende yedim. yani düşünmediğimiz için çokta dikkat etmedik diyete. eve gittim cmt öğleden sonra her seferinde test yaptım. bak birde ben hiç birşey hissetmem yumurtlama ile ilgili ama biraz üşütmüşmüyüm ne anladım bir değişiklikler olduğunu. neyse sonunda gece 12 de eşitti çizgiler bundan öncesi pozitif değildi. hesapladım 36 saat sonrası tek ilişki oldu, yumurtayı denedim. birde ilişki öncesi test pozitifti, ilişki sonrası üç saat sonra yaptım test negatifti ve ateşimde bu zaman düştü. amaaan çok komik benimkisi. anlatsam kimse inanmaz. birden karar verdim takvimler falan hep uyuyor:) Allahtan hayırlısı. şimdide elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum acaba bişi var mı diye:)

tablon çok güzel... .....................................
ilişkinde tam zamanında olmuş bende sabah deneme yapıcaktım ama olmadı işteakşama kaldık malesef..inşallah tutar...sen herşeyi yapmışsın zamanlaman harika....
bencede ilk pozitiften 24 saat içinde deneme olmalı.bazı arkadaşlar ilk pozitiften sonra 30 saat civarı denemeyle tutturdular buda var.ama gerçekten kişiden kişiye değişiyor.benimki 36 saat beklemiyor.24 saat içinde olup bitiyor herşey.ben pozitifi yakalayamadım işte.ateş ölçüyorken baktım düşüş var test yaptığımda pozitife yakın silikti akşama tekrar yaptım bu sefer silikti bayağı..ve benim denemem bu aşamada olmuş oldu.zaten geçen ay gün aşırı denedim yine tutmadı.kısmet bu sefer yum erken çatlamış galiba güzel bi yumoştu kaçırdımyinede umudum var kısmet
Allahım hakkımda hayırlıysa gönlümdekini nasip etsin benim ve isteyen herkesin inşallahhh...
artık bekleme deyim ben...

Son düzenleme:

hayırlısı canım seninde zamanlama iyi

canım bencede herkeste farklı durum....
geçen ay olmadı demişşin belki bu ay olur canım.hem senin ilişki daha geç olmuş belki daha iyi olmuştur benimkinden.benim biraz erken di...
hakkımızda hayırlısı canım...senin kızın vardı demi..ona nasıl hamile kaldın uzunmu sürmüştü hamile kalman?

canım benim kızıma hamile kalmamda uzun sürmüştü.korunmasız 11 ay denedim anca tutmuştu...son bebekte düşüğümdede çok uzun sürmüştü..geç hamile kalıyorum ben..düşüğüm olalı 8 ay olacak nerdeyse bekliyorum hala

kızlar yumurta duşu yaptım ama kafamda soru işaretleri var bir problem yapmaz dimi. matematiklerde kullanmıştı heralde

düşüğümde gülenyüzden kullanmıştım sabah çıktı gülenyüz ertesi sabah tekrarladım silikleşmeye başlamıştı sabah deneme yapmıştım yaklaşık ilk gülenyüzden 30 saat sonraydı ve ben gebe kalmıştım...ama kaybettim

kızlar yumurta duşu yaptım ama kafamda soru işaretleri var bir problem yapmaz dimi. matematiklerde kullanmıştı heralde

canım dikkat etseydin.pastörizemi kullandın.inşallah hijyene dikkat etmişsindir.şahsen ben bi kere denedim ama hayatta ikinci defa denemem.mide bulandırıcı bi olay...ben çok titiz biriyim ondan çok huzursuz olmuştum...yoksadeneyip hamile kalan çok kişi var

canım Rabbim ol dese oluverir biliyosun..hakkında böylesi hayırlıymış demekki.....
inşallah bu bebişin fazla bekletmez seni ve sağlıkla kucağına alırsın...
30 saat sonra olduğuna göre bu seferde olabilir canım...
inşallah dua edicem sana canımmmm...

yani hamile kaldılar ve bir sıkıntı olmadı dimi?? ben sanki tuttu gibi geliyor. bakalım göreceğiz ama içime öyle doğuyor. zaten tutmazsa bir daha cesaret edemeyebilirim

emremirimm ya da orkdm eşimin biosuna da bakramısınz rica etsem. kız günleri için.. merak ediyorum benim yatkın olduğum günlerde onun günleri ne

selam cano,9-12 aralık senin kıza yatkın ama eşinin erkek günü,
senin 29 aralık-5 ocak kıza yatkın ama eşinin erkeğe yatkın
senin 3,4 mart kıza yatkın eşinin de kıza yakın nihayet..
sen en iyisi kız günlerini dikkate al,riske atma

Son düzenleme:
Nihayet geldin canımm yaaa,nerlerdesin,ne yapıyorsun
doğum tarihini ver de nisandan sonrasına biona bakacaktımmm

Evet kakule nin oğluşu oldu hemde 11 11 2011 de...Bence düşükten sonra zaman geçmesi senin için iyi oldu ben 3 ay sonra kaldım ve sonuç BOŞ GEBELİK oldu..En azından vucudun toparlanmış oldu..Ben kesin denemeye karar verdiğimde takviye kullanmamaya kararlıyım dr.um bana hamile kalamadan 1 ay önce folik başla dedi

Kullandığım takviyeler bitkiselde olsa etkilendiğimi düşünüyorum...Sadece diyet uygulaya bilirim..Duşlarda korkutuyo beni Dr. bide bana İKİ ADET ARSI ERKEK OLMA OLASILIĞI ÇOK YÜKSEK ADET ÖNCESİ VE HEMEN SONRASI KIZ İÇİN UYGUN DÖNEM demişti

Gurbet canım eşine çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin..Yeni evindede sağlık ve huzurla otur İnşallah eeeee YENİ EVE YENİİ BEBEEEK

sen bi ara kayboldun sonra ben geldim ve grip oldum onun için yok oldum :)) benim 15 mayıs 76 kociş 14 ocak 73
Bu arada kürtaj sonrası 2 adetimi oldum

geçmiş olsun canımm,
1-5 nisan kız,
6-14 nisan kıza yatkın 9-10 nisan nötr ve bu günler eşinin erkek günü,
14-27 nisan kıza yatkın ama 22 nisan nötr ve eşinin 20-28 nisan kız günü
28 nisan kız,11 mayıs kız
12-21 mayıs kıza yatkın ama 17-18 mayıs nötr vee eşinin 13-23 mayıs kız günü
3-9 haziran kız
26 haziran-4 temmuz kız.....
bişey soracam canım sen oğullarına yumurtlama günündemi hamile kaldın
bir de ilişki günlerini biliyorsan ver de biona bakalım

sat ım 16 kasım 96 (29 kasımda hamiş kaldığımı düşünüyorum ) sat 14 şubat 2007 ilişki gününü hatırlamıyorum (2 numarayı hatırlamıyoruum )genelde adetten 1 hafta sonrası olarak tahmin ediyorum ki oda yumoşa denk geliyo bide bizim işimizden dolayı farkında olmadan cinsel perhiz olayı oluyordu haftada 1 falan işte..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…