- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.181
canım ben bi kaç kaynakta okudum...yumurta için en iyi döllenme zamanı ilk 6-8 saat miş. daha sonra Allaha kalmış artık.ve yumurta tüplere geldiğinde spermlerin hazır bekliyo olması gebelik ihtimalini arttırıyomuş...
kişiden kişiye değişir bu yumurtlama zamanı ve yumurtanın yaşama süresi ama...hani testten 36 saat sonra ilişki deniyo ya--
bence o kişinin yumurtası geç çatlıyosa geçerlidir.bide 6-8 saat spermler ancak yumurtaya ulaşacak,20 dk içeri girmeye uğraşacak...yani yumurtanın zar zor 8. saatine denk gelip hamilelik olabilir.
dediğin gibi kişinin yumurtası 12 saatte çatlıyosa 36+8 saat iş işten çoktan geçmiş olur bence.....24 saatteyse 24+8 bi ihtimal işte
mesela benim tabloma bakarmısın
388487 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gece çok sancım oldu.sabahı düşüş oldu meraktan ov testi yaptım pozitif çıktı.ertesi gün yine pozitif çıktı--diğer gün silikleşti..yani 48 ssatlik bi süre pozitifti.bu durumda 24 saat yumurta yaşıyosa ilk 24 saat sonunda benim yımırta çatlamıştır diyorum ben.bu benim fikrim tabi...ve bende ilk pozitiften 18 saat sonra ilişki oldu.
orkdm bende kendime inanamıyorum:)
yani ben birden karar verdim ne testim vardı ne bişeyim cmt aldım test ph ölçer felan düşün yani. ama ufak ufak işte dikkat ediyordum diyetle ilgili kesin birşey yapmadımda muz kayısı felan üketiyordum yani. ha birde eşim keçiboynuzu pekmezi tüketti. bende yedim. yani düşünmediğimiz için çokta dikkat etmedik diyete. eve gittim cmt öğleden sonra her seferinde test yaptım. bak birde ben hiç birşey hissetmem yumurtlama ile ilgili ama biraz üşütmüşmüyüm ne anladım bir değişiklikler olduğunu. neyse sonunda gece 12 de eşitti çizgiler bundan öncesi pozitif değildi. hesapladım 36 saat sonrası tek ilişki oldu, yumurtayı denedim. birde ilişki öncesi test pozitifti, ilişki sonrası üç saat sonra yaptım test negatifti ve ateşimde bu zaman düştü. amaaan çok komik benimkisi. anlatsam kimse inanmaz. birden karar verdim takvimler falan hep uyuyor:) Allahtan hayırlısı. şimdide elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum acaba bişi var mı diye:)
canım bencede herkeste farklı durum....tablon çok güzel........................................
ilişkinde tam zamanında olmuş bende sabah deneme yapıcaktım ama olmadı işteakşama kaldık malesef..inşallah tutar...sen herşeyi yapmışsın zamanlaman harika....
bencede ilk pozitiften 24 saat içinde deneme olmalı.bazı arkadaşlar ilk pozitiften sonra 30 saat civarı denemeyle tutturdular buda var.ama gerçekten kişiden kişiye değişiyor.benimki 36 saat beklemiyor.24 saat içinde olup bitiyor herşey.ben pozitifi yakalayamadım işte.ateş ölçüyorken baktım düşüş var test yaptığımda pozitife yakın silikti akşama tekrar yaptım bu sefer silikti bayağı..ve benim denemem bu aşamada olmuş oldu.zaten geçen ay gün aşırı denedim yine tutmadı.kısmet bu sefer yum erken çatlamış galiba güzel bi yumoştu kaçırdımyinede umudum var kısmet
Allahım hakkımda hayırlıysa gönlümdekini nasip etsin benim ve isteyen herkesin inşallahhh...
artık bekleme deyim ben...
canım bencede herkeste farklı durum....
geçen ay olmadı demişşin belki bu ay olur canım.hem senin ilişki daha geç olmuş belki daha iyi olmuştur benimkinden.benim biraz erken di...
hakkımızda hayırlısı canım...senin kızın vardı demi..ona nasıl hamile kaldın uzunmu sürmüştü hamile kalman?
kızlar yumurta duşu yaptım ama kafamda soru işaretleri var bir problem yapmaz dimi. matematiklerde kullanmıştı heralde
canım benim kızıma hamile kalmamda uzun sürmüştü.korunmasız 11 ay denedim anca tutmuştu...son bebekte düşüğümdede çok uzun sürmüştü..geç hamile kalıyorum ben..düşüğüm olalı 8 ay olacak nerdeyse bekliyorum hala
canım Rabbim ol dese oluverir biliyosun..hakkında böylesi hayırlıymış demekki.....düşüğümde gülenyüzden kullanmıştım sabah çıktı gülenyüz ertesi sabah tekrarladım silikleşmeye başlamıştı sabah deneme yapmıştım yaklaşık ilk gülenyüzden 30 saat sonraydı ve ben gebe kalmıştım...ama kaybettim
emremirimm ya da orkdm eşimin biosuna da bakramısınz rica etsem. kız günleri için.. merak ediyorum benim yatkın olduğum günlerde onun günleri ne
Nihayet geldin canımm yaaa,nerlerdesin,ne yapıyorsun
doğum tarihini ver de nisandan sonrasına biona bakacaktımmm
SlM kizlar dvi tasidim yerlestim sayilir bir dolaplar kaldi elbise dolaplari oda okse ins tamamdir esim evde sukur iyi
Bn cok yipandim bu ay bunada hamd olsun koca evi kendim tasidim organize ettim kadin olmak cok zor Allahim saglik sihhat versin bizlerede calisalim ins bugun cocuklar yeni okula basliyor onlsr kadar bnde heyecanliyim uyku tutmadi muttis yagmur var disarida sindilik kactim bni ozleyin kizlar hepinizi ayri ayri opt cepten goz atayim dedim
En cokta mulbery merak etmistim insAllah pipili yoldadir Allahim hayirlisiylannnnn
sen bi ara kayboldun sonra ben geldim ve grip oldum onun için yok oldum :)) benim 15 mayıs 76 kociş 14 ocak 73
Bu arada kürtaj sonrası 2 adetimi oldum
geçmiş olsun canımm,
1-5 nisan kız,
6-14 nisan kıza yatkın 9-10 nisan nötr ve bu günler eşinin erkek günü,
14-27 nisan kıza yatkın ama 22 nisan nötr ve eşinin 20-28 nisan kız günü
28 nisan kız,11 mayıs kız
12-21 mayıs kıza yatkın ama 17-18 mayıs nötr vee eşinin 13-23 mayıs kız günü
3-9 haziran kız
26 haziran-4 temmuz kız.....
bişey soracam canım sen oğullarına yumurtlama günündemi hamile kaldın
bir de ilişki günlerini biliyorsan ver de biona bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?