Süper Anneler - 2011

yani hamile kaldılar ve bir sıkıntı olmadı dimi?? ben sanki tuttu gibi geliyor. bakalım göreceğiz ama içime öyle doğuyor. zaten tutmazsa bir daha cesaret edemeyebilirim

yavuzcum cnm hadı hayırlı olsun ıns gonlundkeı olur yumurtayı dolapta beklettınmı pastoruzemı köy yumurtasımıydı cnm yumurtadan kac dkk sonra ılıksı oldu 1 yumurtamı kullandın ay cok soru sordum ama kusura bakma tatlım ya benımde denememe az kaldı sımdıden ogrenmekde fayda var

bu takvime göre KIZ GÜNLERİM kesin olur her halde nötür larda veya eşimle ters olan günlerimiz riskli galiba

Kameri çin takviminde de 36 yaşı ; Şubat ,Haziran ,Eylül,Ekim,Kasım,Aralık KIZ olarak vermiş ;((

Bu takvim çoğu kişide tutuyor

cnm bence boşver takvimleri sakın yanlış anlama ama ben hiç birine inanmıyorumm
nasılsın bu arada umutu unuttunmu

Yok canım niye yanlış anlayım...Unuturmuyum senii aşkolsun..Sadece tesadüfmüdür nedir tuttu çoğu kişide..İyiym ne olsun etrafımdaki bebekler ve çalışmalaından bende hevesleniyorum iştee..Okadarki her gece rüyalarıma giriyor artık :) Sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar ...?

ayy ne guzel cnm stres yokk anidenn ohh bazen diyorum rabbim gonlumdekini kazayla nasip et bana diye

biz kicimizi yirtalim diyet takviye igrenc tatlar diyee bakk gor senin oglusun olucak gebe kalirsan (insallah )

kızlar yumurta duşu yaptım ama kafamda soru işaretleri var bir problem yapmaz dimi. matematiklerde kullanmıştı heralde

yavuzzz onceden hamile kalamayan kadinlara bu dus uygulanirmis linkide var atayimda icin rahat etsin cnm
matematik yapti berra vardi o yapti ama gebe kalamamisti
bende yapicam insallahh
hee kiz anlat hele nasil oldu yumurta icindeyken esin bisey hissettimi

cnmm bakarim ne demekkk sen nerelerdesinn hemm kiz
allahh allaahhh hem suclu hem guclu biraktin bizlerii

denemeler ne zaman basliyo
bu arada emre bakmis sanirim biona

iyi cnm ne olsun aynı bende sadace rahim filmi çekildim geçen ay , bi önceki ay kist oluştu bende
sanırım bu ayda olacak kist ateşim yükselmiyo çünküüüü

mevlam neylerse güzel eyler bekliyorum cnm benimmm

valla orkdm inşallah inşallah
canım ben cmt phına baktım benim vajen düşük tabi 6 civarı, bir yumurta aldım hooop 9 oldu. bende yapmaya karar verdim. aslında iki yumurta beyazı aldım ama 10luk şırınga ile iki defa uyguladım. hiç zor olmadı çıkan çıktı bir kısmı yatağa çıktı:) eşim manyak olduğumu düşünüyo galibaçok kayganmış ama dışardakiler kuruduğu için garipmiş vs bilmemben o sırada başka bişi düşünüyodum

hayırlısı olsun cnm ama tarifin süper

bekletmedınmı kız yumurtaları dolapta köy yumurtasımı pastoruzemıydı yavuzcum

ayy supersin
kiz sen niye baska biseyler dusunuyodunn pasif olmak icinmi acabaa
bu arada gercekten nasildin yani nasil olmak gerekiyo aktif pasif
zaten iki kerede uygulanacak ilkini koyup 15 dk kadar bekliyceksin sonra ikinciyi koyacaksin vs vss
icinde olsunda onemli deill
9 du ph deilmi eminsin cunki 9 dan dusuk olursa ise yaramiyoo

cnm uzulme hayirlisi olsun nedeni neymis dr bisey demiyomu bi tedavisi yok mu

cnmm bakarim ne demekkk sen nerelerdesinn hemm kiz
allahh allaahhh hem suclu hem guclu biraktin bizlerii

denemeler ne zaman basliyo
bu arada emre bakmis sanirim biona

ne bırakması ben sessizce takipteyiim...Seninle ayrı kulvarda koştuğumuz için görüşemediik ..Sağolsun baktı.Denemeye gelincede daha 2. adetimi gördüm zaman geçsin biraz bahara doğru olabülüür..

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı olsun inşallah..Sorun sadece kistmi hormon testlerin normalmi..Benim yiğenimde çikolata kisti var hatta yumoşunun kısmını aldılardr. Dr kesinlikle tüp bebek aşılama bile olmaz demişti.Sizin orada çok iyi bir dahiliyeci var ona gitti hipertroidi çıktı tedaviye başladı ve 1,5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı..4 yaşına giridi Şimdi adet düzensizliği var ay 30. o 20 gün adet olmaya çalışıyo ara kanamaları oluyo dr. hormonlardan demiş tekrar bebek için tedaviye başladı kısmet işte ne zaman olacağı hiç belli olmaz..Benmde ateşim kürtajdan sonra düzene girmedi bi türlü. hep 35 lerde geçen ay 35,9 la yumoşladım

Son düzenleme:

hangi dr gidiyo ??
bende kist ilk defa oluştu cnm ne desem boş şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…