- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.201
yani hamile kaldılar ve bir sıkıntı olmadı dimi?? ben sanki tuttu gibi geliyor. bakalım göreceğiz ama içime öyle doğuyor. zaten tutmazsa bir daha cesaret edemeyebilirim
geçmiş olsun canımm,
1-5 nisan kız,
6-14 nisan kıza yatkın 9-10 nisan nötr ve bu günler eşinin erkek günü,
14-27 nisan kıza yatkın ama 22 nisan nötr ve eşinin 20-28 nisan kız günü
28 nisan kız,11 mayıs kız
12-21 mayıs kıza yatkın ama 17-18 mayıs nötr vee eşinin 13-23 mayıs kız günü
3-9 haziran kız
26 haziran-4 temmuz kız.....
bişey soracam canım sen oğullarına yumurtlama günündemi hamile kaldın
bir de ilişki günlerini biliyorsan ver de biona bakalım
Kameri çin takviminde de 36 yaşı ; Şubat ,Haziran ,Eylül,Ekim,Kasım,Aralık KIZ olarak vermiş ;((
Bu takvim çoğu kişide tutuyor
cnm bence boşver takvimleri sakın yanlış anlama ama ben hiç birine inanmıyorumm
nasılsın bu arada umutu unuttunmu
orkdm bende kendime inanamıyorum:)
yani ben birden karar verdim ne testim vardı ne bişeyim cmt aldım test ph ölçer felan düşün yani. ama ufak ufak işte dikkat ediyordum diyetle ilgili kesin birşey yapmadımda muz kayısı felan üketiyordum yani. ha birde eşim keçiboynuzu pekmezi tüketti. bende yedim. yani düşünmediğimiz için çokta dikkat etmedik diyete. eve gittim cmt öğleden sonra her seferinde test yaptım. bak birde ben hiç birşey hissetmem yumurtlama ile ilgili ama biraz üşütmüşmüyüm ne anladım bir değişiklikler olduğunu. neyse sonunda gece 12 de eşitti çizgiler bundan öncesi pozitif değildi. hesapladım 36 saat sonrası tek ilişki oldu, yumurtayı denedim. birde ilişki öncesi test pozitifti, ilişki sonrası üç saat sonra yaptım test negatifti ve ateşimde bu zaman düştü. amaaan çok komik benimkisi. anlatsam kimse inanmaz. birden karar verdim takvimler falan hep uyuyor:) Allahtan hayırlısı. şimdide elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum acaba bişi var mı diye:)
kızlar yumurta duşu yaptım ama kafamda soru işaretleri var bir problem yapmaz dimi. matematiklerde kullanmıştı heralde
Orkidem canım benim aldığımın aynısı ama gitti gidiyordaki pahalı TİP KİMSAN.COM a baksın alacaklar.. 12.00 + kdv
TIP KM SAN | Laboratuvar Kat rnler | medikal,laboratuvar,kimya,Aile hekimlii,salk merkezi,doktor,eczac,kimyasal,deney malzemeleri,merck,tan,diyabet,diagnostik,kimyasallar,tp,tbbi,test,ADR,tpkimsan,eczane,steril rnler,medikal,adr group turkey,adr,ucuz
Bu arada sen bio bakıyosun ve bana hiiiiç bakmadın ölemiiiiiii
Bio cu arkadaşlaaar Marttan sonrasına bakarsanız seviniriim
Yok canım niye yanlış anlayım...Unuturmuyum senii aşkolsun..Sadece tesadüfmüdür nedir tuttu çoğu kişide..İyiym ne olsun etrafımdaki bebekler ve çalışmalaından bende hevesleniyorum iştee..Okadarki her gece rüyalarıma giriyor artık :) Sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar ...?
valla orkdm inşallah inşallah
canım ben cmt phına baktım benim vajen düşük tabi 6 civarı, bir yumurta aldım hooop 9 oldu. bende yapmaya karar verdim. aslında iki yumurta beyazı aldım ama 10luk şırınga ile iki defa uyguladım. hiç zor olmadı çıkan çıktı bir kısmı yatağa çıktı:) eşim manyak olduğumu düşünüyo galibaçok kayganmış ama dışardakiler kuruduğu için garipmiş vs bilmem ben o sırada başka bişi düşünüyodum
canım ben cmt phına baktım benim vajen düşük tabi 6 civarı, bir yumurta aldım hooop 9 oldu. bende yapmaya karar verdim. aslında iki yumurta beyazı aldım ama 10luk şırınga ile iki defa uyguladım. hiç zor olmadı çıkan çıktı bir kısmı yatağa çıktı:) eşim manyak olduğumu düşünüyo galibaçok kayganmış ama dışardakiler kuruduğu için garipmiş vs bilmem ben o sırada başka bişi düşünüyodum
iyi cnm ne olsun aynı bende sadace rahim filmi çekildim geçen ay , bi önceki ay kist oluştu bende
sanırım bu ayda olacak kist ateşim yükselmiyo çünküüüü
mevlam neylerse güzel eyler bekliyorum cnm benimmm
cnm uzulme hayirlisi olsun nedeni neymis dr bisey demiyomu bi tedavisi yok mu
cnmm bakarim ne demekkk sen nerelerdesinn hemm kiz
allahh allaahhh hem suclu hem guclu biraktin bizlerii
denemeler ne zaman basliyo
bu arada emre bakmis sanirim biona
iyi cnm ne olsun aynı bende sadace rahim filmi çekildim geçen ay , bi önceki ay kist oluştu bende
sanırım bu ayda olacak kist ateşim yükselmiyo çünküüüü
mevlam neylerse güzel eyler bekliyorum cnm benimmm
hakkında hayırlısı olsun inşallah..Sorun sadece kistmi hormon testlerin normalmi..Benim yiğenimde çikolata kisti var hatta yumoşunun kısmını aldılardr. Dr kesinlikle tüp bebek aşılama bile olmaz demişti.Sizin orada çok iyi bir dahiliyeci var ona gitti hipertroidi çıktı tedaviye başladı ve 1,5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı..4 yaşına giridiŞimdi adet düzensizliği var ay 30. o 20 gün adet olmaya çalışıyo ara kanamaları oluyo dr. hormonlardan demiş tekrar bebek için tedaviye başladı kısmet işte ne zaman olacağı hiç belli olmaz..Benşmde ateşim kürtajdan sonra düzene girmedi bi türlü. hep 35 lerde geçen ay 35,9 la yumoşladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?