Süper Anneler - 2011

Dahiliye..Adamın kendi adına klıniği var hatta kardeşide orada çocuk dr.u santralde klinik

Son düzenleme:

Berra 10 danmı söz ediyosun diğer taraftada vardı..Ama o hamile kaldı sonrada sesi çıkmadı diye hatırlıyorum Gurbetde hatırlar onu

valla kızlar aslına bakarsanız ben yıkama falan yapmadım hazırlıklı olmadığım için, baktım phsı yüksek evet 9 civarıydı öylece kullandım. çok heyecanlı olduğum için başka şeyler düşünüyodum. evet bence pasif olmalı çünkü çok kasılma olursa x ler yler bir arada gider diye düşündüm. bakalım maden y ler hızlı arayı açsınlar bakalım dedim bakalım paşa yolda mı ama acayip bişi ha ben bu ay kimyasal gebelik bile geçirebilirim ha tutmadıysa

Ben Duştan bu yüzden korkuyorum işte ..Ben hamile kalmadan önce KIZ için yoğurt,özellikle suyu (GÜLMEYİİN...! )sirkeli su ve limonlu su yu dönüşümlü olarak duş yaptım şırıngayla..Ama o ay kalamadım diğer ay sadece takviyerim vardı ve hamile kaldım sonuç BOŞ GEBELİK...

Son düzenleme:
yavuz kasilma derkenn
aktif olmak gevsetmiyomu kiz kadini bi rahatlama olmuyomu yani
esas pasifken kasiliyoo yoksa yanlismiyim:26:
hem niye kimyasal gebelik diyosun yumurta icinmii

blgg bahari bekle derim ben kizima nisanda kalmistim :))

yavuz kasilma derkenn
aktif olmak gevsetmiyomu kiz kadini bi rahatlama olmuyomu yani
esas pasifken kasiliyoo yoksa yanlismiyim:26:
hem niye kimyasal gebelik diyosun yumurta icinmii

blgg bahari bekle derim ben kizima nisanda kalmistim :))

bende öyle düşünüyorum baharda olsun hem düzene girmiş olurum bu arada

yok ya hani hissedince kasılma oluyo bende neyse ama yani ritmik kasılmalar boşver..
şey ben şimdi sürekli kendimi dinliyorum ya birşey var gibi hissediyorum o yüzden dedim. ama boşver rahatım bakalım 14 gün sonra belli olur zaten

kızlarrrrrrr

özellikle mimozaaaaaaaaa

maydanoz buharı yapacam da
tekrar bilenler tarif etse bana
,
hala idrar yolu iltihabı devam ediyor
ben artık hamile kalmak istiyorum inşallahhhhhhhhh
şu iltihaptan kurtulmak istiyorum

Canim ayni andami denedik benim 24 Kasim adetin ilk gunuydu.valla ben pek bisey hissetmiyorum.ama yumurtlama erken oldu bende galiba 3gun denedik...bir kizim var tutarsa bu da kiz olur galiba.adetten sonra deneme oldu...neyse tutsunda gerisi sorun degil....

Kizlar eltiminde oglu olacakmis ...bu gun ogrendi...bir kizi vardi simdide oglan ne guzel ya....onunda tek iliski olmus yumurtlama gununde girmis iliskiye....darisi isteyenlerin basina....

herkese merhaba hanımlar geçmişi okuyorum, okudukça karıştırıyorum :111: ben her gün takip edersem çözerim sanmıştım ama hergün takip etmeme rağmen iyice karıştırdım herşeyi, sizler çok teknik konuşuyorsunuz, ölçüm sonuçları tablolar falannn ben niye anlamıyorum yaaaaaaaaaaa

bu gidişle ben ölçüm falan yapamadan sadece eşime pekmez kürü kendimde sodyum diyeti yaparak şansımı deneyeceğim gibi görünüyor, bu oğlana hamile kalan her kadın böyle yapacak olsaydııı

Kızlar adetimin 5. günündeyim (kürtaj sonrası 2. adetim )

Soğan kürü yapmak istiyorum nasıl yapılıyordu.5. günü başlayıp 15 günmü devam edeyim yoksa 1 haftamı yapmalıyım..?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…