- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.221
Dahiliye..Adamın kendi adına klıniği var hatta kardeşide orada çocuk dr.u santralde klinik
erkek sanırım dr
evet ama çok iyi bir dahiliyeci
yavuzzz onceden hamile kalamayan kadinlara bu dus uygulanirmis linkide var atayimda icin rahat etsin cnm
matematik yapti berra vardi o yapti ama gebe kalamamisti
bende yapicam insallahh
hee kiz anlat hele nasil oldu yumurta icindeyken esin bisey hissettimi
Berra 10 danmı söz ediyosun diğer taraftada vardı..Ama o hamile kaldı sonrada sesi çıkmadı diye hatırlıyorum Gurbetde hatırlar onu
ben önce iyi bir kadın doğumcu bulmam lazım sanırım
kimler geldi kimler geçtiiiiii bi ben geçemedim
Hayırlısı İnşallah Rabbim seninde gönlündekini verir..Bu arada EZELce de kayıplar arasında
valla kızlar aslına bakarsanız ben yıkama falan yapmadım hazırlıklı olmadığım için, baktım phsı yüksek evet 9 civarıydı öylece kullandım. çok heyecanlı olduğum için başka şeyler düşünüyodum. evet bence pasif olmalı çünkü çok kasılma olursa x ler yler bir arada gider diye düşündüm. bakalım maden y ler hızlı arayı açsınlar bakalım dedimbakalım paşa yolda mı ama acayip bişi ha ben bu ay kimyasal gebelik bile geçirebilirim ha tutmadıysa
yavuz kasilma derkenn
aktif olmak gevsetmiyomu kiz kadini bi rahatlama olmuyomu yani
esas pasifken kasiliyoo yoksa yanlismiyim:26:
hem niye kimyasal gebelik diyosun yumurta icinmii
blgg bahari bekle derim ben kizima nisanda kalmistim :))
kızlar ben denedim:) bakalım ne olacak
yok ya hani hissedince kasılma oluyo bende neyse ama yani ritmik kasılmalar boşver..
şey ben şimdi sürekli kendimi dinliyorum ya birşey var gibi hissediyorum o yüzden dedim. ama boşver rahatım bakalım 14 gün sonra belli olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?