Süper Anneler - 2011

merhaba canım bunu nasıl ayarlıyorsun anlatırmısın senden rıcam ozele atarsan ıyı olur ben pek buayı acamıyorum sımdıden tesekkur ederımmmm

canım gelincik için erkek doğuyo içime demişşin...
benim için içine ne doğuyo merak ettimmmm:26:
sanada erkek:)))
evet doğru.hayırlısı canım yabende takvye asla kullanmıycam.
sadece folik ve polen kullanıyorum..yüksek phlı su vede bol limon
bunun dışında hiç bişi yapmıyorum...

ah canım sorma bendede aynı sorun çıktı..hala ilaç kullanıyorum...reglim bitince başlamıştı benimde.mecburen kullanıyorum...ilacım bugün bitti inşallah tekrarlamaz...maydonozu boşver.antibiyotiksiz geçmez o illet.ve bol su bol limonlu çay....zaten bu ay gebe kalamazsam ilaca atıcam suçu.dr bana antibiyotkler hamile kalmayı engelleyebilir yerleşmeyi bozabilir demişti.amaa kısmet valla ben çoktan denedim...ama maydonoz kürü yapmak istiyorsan ben iki bardak kaynar suya bi tutam maydonozu koyup derin bi kovaya koydum üzerine oturdum.yap bi kaçgün bakalım.inşallah geçer

Kızlar adetimin 5. günündeyim (kürtaj sonrası 2. adetim )

Soğan kürü yapmak istiyorum nasıl yapılıyordu.5. günü başlayıp 15 günmü devam edeyim yoksa 1 haftamı yapmalıyım..?
canım soğan kürü reglin bittikten bir hafta sonra başlıycaksın...15 gün yapıcaksın sonra regl oluıcaksın......bu zaman içinde regl olsanda 15e tamamla...

bernur i.y.enfeksiyonun neden hala devam ediyor canım.ilaçlarını kullanmadınmı.kullanmana rağmen devam etmesi hiçte normal değil.eğer ilacın bitmesine rağmen devam ediyorsa bi kültür yaptır allah korusun böbreklerine kadar zara verebilir ....

BLG canım iki adet arası erkek olma olasılığı yüksek demiş doktorun, bu ne demek? biraz daha açabilir misin? nasıl yani iki adet arası???

358206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
30bc44 Ovulation charts on FertilityFriend.com
30368d Ovulation charts on FertilityFriend.com (ilişkigünleri 12 aralık 14 aralık)
1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma
7.gün Ölçmedim Çalışma
8.gün 36,7 Çalışma
9.gün 36.6 Çalışma
10.gün 36.1 Çalışma
11.gün 36.4 Çalışma
12.gün 36,7 Çalışma
13.gün 36,9
14.gün 36,7 Çalışma
15.gün 36,9
16.gün 36,8 Çalışma
17.gün 36,8
18.gün 36,9
19.gün 36,8 Çalışma
20.gün 36,8
21.gün 37,0
22.gün 37,0
23.gün 36,9
24.gün 36,7
25.gün 36,8 kahverengi leke
26.gün 36,8
27.gün 36,9
28.gün 36,9 vvvveeeeeeeeeeee

regl 1. gün : 36.0
regl 2. gün : 36.0
regl 3. gün : 36.0
regl 4. gün : 36.2
regl 5. gün : 36.1
regl 6. gün : 36.1
regl 7. gün :36.1
regl 8. gün : 36.0
regl 9. gün : 36.0
regl 10.gün: 36.1
regl 11.gün :36.2 çatlama iğnesi
regl 12.gün: 36.2 Aşılama +:hulya:
regl 13.gün: 36.5 :hulya:
regl 14.gün: 36.6 :hulya:
regl 15.gün: 36.6
regl 16.gün: 36.6
regl 17.gün: 36.5
regl 18.gün: 36.6
regl 19.gün: 36.5
regl 20.gün: 36.5
regl 21.gün: 36.5
regl 22.gün: 36.7
regl 23.gün: 36.6
regl 24.gün: 36.4
regl 25.gün: 36.6
regl 26.gün: 36.7
regl 27.gün: 36.7 idrar testi pozitif
bunda hulya yazan yerler yani iğneden sonraki günlerde olmuş deneme sadece bu tablo kız.diğerleri hep erkek bebek tablosu
yukarıdaki tablolarda + olan yerlerde lh testleri pozitif demek.pm am yazan ve çarpı işaretli yerlerde ilişki günleri....yorumu size bırakıyorum...

Son düzenleme:
bernurcum saol canım, bakalım hayırlısı:)
mart21 benim adetimin ilk günü 18 idi ama ben geç yumurtladım zaten öyledir bizim ailede sanırım o yüzden herkesin kızı var ben 5 de tek deneme yaptım hayırlısı artık

orkd burada bir sürü tutmayan var galiba ben bir açtım iki tane gördüm erkek gününde ama kızı olmuş, çokta incelemedim

mimozaaa linklerden bisey anlamdim canooo
soyle turk diliyle bi anlativer kacinci gunlerde yapanlarin kiz kacincilarda erkek olmusss ayyy meraklandim vallah:18:

yapma yaww
benim tutarsa orkdm ben erkeğe yatkın koçiş direk erkek gününde bacııım, kız ben nası bekleyecem yaw:18:

ayyy inş. orkişşş okuyunca bı üzüldüm bıan hay allah dedım nasıl beklıcem 2 ay daha :44:
buarada bebeğim solumda keseyı gördüm dr ada dedımkı sağdamı soldamı dr bey güldü sağda olursa erkek olur demi dedi evet dedim yok öle bişey inanma dedi ben yınede baktım soldaydı keseciğim
dr unda 2 tane oğlu var resımlerını koymuş eşiyle çocuklarının dedım tabıı inanmaz bu dr bılse kendı yapar kız bulurdu
çok şükür bebeğim sağlıklı kalbını gördüm böbreklerı güzel dedi düşük riski yok dedi hayırlısı olsun ne dıyeyım hakkımızda

yapma yaww
benim tutarsa orkdm ben erkeğe yatkın koçiş direk erkek gününde bacııım, kız ben nası bekleyecem yaw:18:

ooooo kizim diyorum yaa biz durmayalim igrenc tatlara katlanalimm millet oglanin izini suruyoo
ben garibimde suan boggkleye boggkleye elma sirkesi iciyomm

ultrason resminde ne tarafta gelincikkkk bu arada gizun aydin olsun

Kızlar adetimin 5. günündeyim (kürtaj sonrası 2. adetim )

Soğan kürü yapmak istiyorum nasıl yapılıyordu.5. günü başlayıp 15 günmü devam edeyim yoksa 1 haftamı yapmalıyım..?

bu konuda bilgim yok cnm hic yapmadimm teravet gelirse cvp verecektirrbende incir kurunu uygulamak istiyodum naapsam acaba kizlarr

evet bir dr sitesinde de bebeüinizin cinsiyetini yediklerinizle içtiklerinizle ilişkigünleriyle belirleyemezsiniz yazıyor

gelincik

canım ne haber...hoşgeldin kızzzzzzzzzzz

doktora gidicem yazmışsın gittin mi?

evvel ALLAH.seninki bence de kız
cennetinki de kız bence
o hepten kayboldu:44::44::44::44::44:

bernurrr bacım hoşbuldukk annemdeyım henüz hergün girmıyorum arada bakıyom sıze gittim dr çok şükür sorun yok
evet yaa cennetgözlü msnınde varsa arada gelsın dede bernur merak edıyom bende
persembe evıme gidıyom bakalım daha sık girerım inş.

BLG canım iki adet arası erkek olma olasılığı yüksek demiş doktorun, bu ne demek? biraz daha açabilir misin? nasıl yani iki adet arası???

Tam olarak konuşmadık.1düşük 1 de boş gebelik yaşadım dr tekrar hamilelik düşünüp düşünmediğimi sordu kızım olsun diye çok istediğmi söyleyince İKİ ADET ARASI ERKEK OLUR dedi..Buda yumurtlama günü oluyor sanırım..Hamile kalmadan 1 ay önce folik kullan dedi hatta bu iki adet arası olayını söyleyince bende YANİ HAMİLE KALMADAN 2 AY ÖNCE BANA GEL Mİ DİYORSUNUZ dedim oda tekrarladı İKİ ADET ARASI ERKEK OLASILIĞI YÜKSEK diye..Net bi şey konuşmadık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…