- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.241
cnm insallah gonlune gore verir rabbim valla hepimiz yanip tutusuyoruz insallahh olacak allah buyuktur
nisanda gunlerin guzell
11 nisandan 19 nisana kadar tam erkek gunundesin
5 mayistan 14 mayisa kadar tam erkek gunundesin
2 6 haziran arasi erkek gunu
16 27 haziran arasi erkege yatkin gunundesin
6 9 agustos arasi erkek gunlerin
28 agustos 6 eylul arasi erkek gunlerin
sanada erkek:)))canım gelincik için erkek doğuyo içime demişşin...
benim için içine ne doğuyo merak ettimmmm:26:
evet doğru.hayırlısı canım yabende takvye asla kullanmıycam.Evet kakule nin oğluşu oldu hemde 11 11 2011 de...Bence düşükten sonra zaman geçmesi senin için iyi oldu ben 3 ay sonra kaldım ve sonuç BOŞ GEBELİK oldu..En azından vucudun toparlanmış oldu..Ben kesin denemeye karar verdiğimde takviye kullanmamaya kararlıyım dr.um bana hamile kalamadan 1 ay önce folik başla dedi
Kullandığım takviyeler bitkiselde olsa etkilendiğimi düşünüyorum...Sadece diyet uygulaya bilirim..Duşlarda korkutuyo beni Dr. bide bana İKİ ADET ARSI ERKEK OLMA OLASILIĞI ÇOK YÜKSEK ADET ÖNCESİ VE HEMEN SONRASI KIZ İÇİN UYGUN DÖNEM demişti
ah canım sorma bendede aynı sorun çıktı..hala ilaç kullanıyorum...reglim bitince başlamıştı benimde.mecburen kullanıyorum...ilacım bugün bitti inşallah tekrarlamaz...maydonozu boşver.antibiyotiksiz geçmez o illet.ve bol su bol limonlu çay....zaten bu ay gebe kalamazsam ilaca atıcam suçu.dr bana antibiyotkler hamile kalmayı engelleyebilir yerleşmeyi bozabilir demişti.amaa kısmet valla ben çoktan denedim...ama maydonoz kürü yapmak istiyorsan ben iki bardak kaynar suya bi tutam maydonozu koyup derin bi kovaya koydum üzerine oturdum.yap bi kaçgün bakalım.inşallah geçerkızlarrrrrrr
özellikle mimozaaaaaaaaa
maydanoz buharı yapacam da
tekrar bilenler tarif etse bana
,
hala idrar yolu iltihabı devam ediyor
ben artık hamile kalmak istiyorum inşallahhhhhhhhh
şu iltihaptan kurtulmak istiyorum
canım soğan kürü reglin bittikten bir hafta sonra başlıycaksın...15 gün yapıcaksın sonra regl oluıcaksın......bu zaman içinde regl olsanda 15e tamamla...Kızlar adetimin 5. günündeyim (kürtaj sonrası 2. adetim )
Soğan kürü yapmak istiyorum nasıl yapılıyordu.5. günü başlayıp 15 günmü devam edeyim yoksa 1 haftamı yapmalıyım..?
merhaba canım bunu nasıl ayarlıyorsun anlatırmısın senden rıcam ozele atarsan ıyı olur ben pek buayı acamıyorum sımdıden tesekkur ederımmmm
orkd burada bir sürü tutmayan var galiba ben bir açtım iki tane gördüm erkek gününde ama kızı olmuş, çokta incelemedim
cnm kiz bebek icin shettles iki yontem atmis ortaya
biri ovulasyondan onceki bikac gun
biride ovulasyondan sonraki ilk 12 saatten sonrasi
olay bu tutanda var tutmayandaa
gelinciiiiikkkkkkkkkkkkkkkk cnmm seninkii kizzzzz kesinnnnnn bakk pembeleri allll sen icime doguyoooo
ve seninki kiz cikmazssa eger bak ben bu bildikleriminn hepsini bilmiyomus sayicammm
yontem montem hic bisey sifir ozaman
zatenn haasaa tevekkulumuz rabbimize hani bilimsel olarak inanmiycamm
yapma yaww
benim tutarsa orkdm ben erkeğe yatkın koçiş direk erkek gününde bacııım, kız ben nası bekleyecem yaw:18:
ayyy inş. orkişşş okuyunca bı üzüldüm bıan hay allah dedım nasıl beklıcem 2 ay daha :44:
buarada bebeğim solumda keseyı gördüm dr ada dedımkı sağdamı soldamı dr bey güldü sağda olursa erkek olur demi dedi evet dedim yok öle bişey inanma dedi ben yınede baktım soldaydı keseciğim
dr unda 2 tane oğlu var resımlerını koymuş eşiyle çocuklarının dedım tabıı inanmaz bu dr bılse kendı yapar kız bulurdu
çok şükür bebeğim sağlıklı kalbını gördüm böbreklerı güzel dedi düşük riski yok dedi hayırlısı olsun ne dıyeyım hakkımızda
Kızlar adetimin 5. günündeyim (kürtaj sonrası 2. adetim )
Soğan kürü yapmak istiyorum nasıl yapılıyordu.5. günü başlayıp 15 günmü devam edeyim yoksa 1 haftamı yapmalıyım..?
gelincik
canım ne haber...hoşgeldin kızzzzzzzzzzz
doktora gidicem yazmışsın gittin mi?
evvel ALLAH.seninki bence de kız
cennetinki de kız bence
o hepten kayboldu:44::44::44::44::44:
BLG canım iki adet arası erkek olma olasılığı yüksek demiş doktorun, bu ne demek? biraz daha açabilir misin? nasıl yani iki adet arası???
ultrason resminde ne tarafta gelincikkkk bu arada gizun aydin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?