- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.261
ayyy inş. orkişşş okuyunca bı üzüldüm bıan hay allah dedım nasıl beklıcem 2 ay daha :44:
buarada bebeğim solumda keseyı gördüm dr ada dedımkı sağdamı soldamı dr bey güldü sağda olursa erkek olur demi dedi evet dedim yok öle bişey inanma dedi ben yınede baktım soldaydı keseciğim
dr unda 2 tane oğlu var resımlerını koymuş eşiyle çocuklarının dedım tabıı inanmaz bu dr bılse kendı yapar kız bulurdu
çok şükür bebeğim sağlıklı kalbını gördüm böbreklerı güzel dedi düşük riski yok dedi hayırlısı olsun ne dıyeyım hakkımızda
Ben Duştan bu yüzden korkuyorum işte ..Ben hamile kalmadan önce KIZ için yoğurt,özellikle suyu (GÜLMEYİİN...! )sirkeli su ve limonlu su yu dönüşümlü olarak duş yaptım şırıngayla..Ama o ay kalamadım diğer ay sadece takviyerim vardı ve hamile kaldım sonuç BOŞ GEBELİK...
Kizlar eltiminde oglu olacakmis ...bu gun ogrendi...bir kizi vardi simdide oglan ne guzel ya....onunda tek iliski olmus yumurtlama gununde girmis iliskiye....darisi isteyenlerin basina....
@hayat-aci canim cok guzel tespit etmissin bende yumurtami yakalayabilmek icin cok kullandim gulen yuzu...3,5 yasinda bir kizim var aslinda biraz da erkek bebek icin denemistim....pozitiften 36saat sonra iliskiler yasadim ve 3 ay Boyunca hamile kalamadim Yani cok cok gec oluyor.....yumurta catlayip bitmis oluyor sanirim....zaten bu clearblue gulen yuz testini dikkatli okursak pozitif gordugun gun ve ertesi iliski olsun deniliyor.....Yani en fazla sansimiz oldugu gun....benim 3ay boyle gecti...artik cinsiyeti de bir kenara biraktim ve bu ay guzelce rast gele ,strese girmeden, zevk alarakcalistim....sonucu yuce mevlam bilir...kizimda olsa gam yemem artik aslanlar gibi iki kiz annesi olurum
ultrason resımınde sağda duruyor canım o sol oluyor demi normalde
kızlar ben denedim:) bakalım ne olacak
cnm Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgında;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız.
yaniiii seninkii kizzzzz
oglunun fotosu varmi bak bir onada
evet bir dr sitesinde de bebeüinizin cinsiyetini yediklerinizle içtiklerinizle ilişkigünleriyle belirleyemezsiniz yazıyor
gelincik gözünaydın bacım:)
bu arada 36 saat gerçekten geç galiba, zaten 10 saatte ulaşıyormuş sperm yumurtaya birde 24 saat içeri girmek için uğraşıyormuş, ateş düşünce yumurtlamış oluyodun dimi ??
evımde dğilim orkdm eve gidince hemen bakıcam oğlumunkıne ama resmıe bakınca sağdaysa kız dedın demi benımkı barız sağda bakınca ama aslında o sol oluyor değilmi benmı yanlış bılıyom yoksa
evt cnm sagdaysa soll
oluyoo yani buda bayaa bi tutmustu tutmayanda var tabii cnm seni umitlendirmek gibi olmasin sonra cok uzulurummm
evet bir dr sitesinde de bebeüinizin cinsiyetini yediklerinizle içtiklerinizle ilişkigünleriyle belirleyemezsiniz yazıyor
gelincik yani bence de kız seninki ilk duyduğum andan beri böyle düşünüyorum
canım dikkat etseydin.pastörizemi kullandın.inşallah hijyene dikkat etmişsindir.şahsen ben bi kere denedim ama hayatta ikinci defa denemem.mide bulandırıcı bi olay...ben çok titiz biriyim ondan çok huzursuz olmuştum...yoksadeneyip hamile kalan çok kişi var
naz81
nerdesin bacım yaaaaaaaaaaaaa
kaybolmayın bri yere yaaaaaaaaaaaaaaa
göremezsem ben çok meraklanıyorum
hepini,ze çok alıştım
foruma girince herkesin yazmış olmasını istiyorum ki
bilgimiz olsun
hepinizi çok sefiyommmmmmm
bunu bana ibrahim saraçoğlu da söylemişti.senin yediklerinin içtiklerinin önemi yok. önemli olan eşin dedi.
valla orkdm inşallah inşallah
canım ben cmt phına baktım benim vajen düşük tabi 6 civarı, bir yumurta aldım hooop 9 oldu. bende yapmaya karar verdim. aslında iki yumurta beyazı aldım ama 10luk şırınga ile iki defa uyguladım. hiç zor olmadı çıkan çıktı bir kısmı yatağa çıktı:) eşim manyak olduğumu düşünüyo galibaçok kayganmış ama dışardakiler kuruduğu için garipmiş vs bilmem ben o sırada başka bişi düşünüyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?