Süper Anneler - 2011

Hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ....

nasil yanii vajinal duslarmi sebep bos yada kimyasal gebelige iliskisi olabilirmi kizlar:44:

Kizlar eltiminde oglu olacakmis ...bu gun ogrendi...bir kizi vardi simdide oglan ne guzel ya....onunda tek iliski olmus yumurtlama gununde girmis iliskiye....darisi isteyenlerin basina....

ne guzell........ insallahh eltine karsi allah sanada verir bir oglan ............................

cok ii yapmissin cnm,peki sen kizinda zevk almismiydin?yumurtlama gunumu yaptin yine,bakalim hayirlisi insss benimde iki kizim var cok sukurr,insan ikiden sonrada artik degisik istiyor istee

ultrason resımınde sağda duruyor canım o sol oluyor demi normalde

cnm Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgında;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız.
yaniiii seninkii kizzzzz
oglunun fotosu varmi bak bir onada

gelincik gözünaydın bacım:)
bu arada 36 saat gerçekten geç galiba, zaten 10 saatte ulaşıyormuş sperm yumurtaya birde 24 saat içeri girmek için uğraşıyormuş, ateş düşünce yumurtlamış oluyodun dimi ??

evımde dğilim orkdm eve gidince hemen bakıcam oğlumunkıne ama resmıe bakınca sağdaysa kız dedın demi benımkı barız sağda bakınca ama aslında o sol oluyor değilmi benmı yanlış bılıyom yoksa

evet bir dr sitesinde de bebeüinizin cinsiyetini yediklerinizle içtiklerinizle ilişkigünleriyle belirleyemezsiniz yazıyor

ayyy boylee kesin konusan dr lara oyle gicik oluyorumkii eee bunun aksini savunanda dr
buradaki eylule liste verende dr
in genderdeki takviyeleri yazanlarda dr
e heralde hic bisey %100 degill onuda goz onune aliyorz

ayyy sinir oldum yaaaaa

evet ateş düştüğü gün çatlama oluyor ama ben kız istediğim için 4 5 gün öncesınde oldu ilişki cnm bakalım hayırlısı şimdiden umutlanmayayım yınede

evt cnm sagdaysa soll
oluyoo yani buda bayaa bi tutmustu tutmayanda var tabii cnm seni umitlendirmek gibi olmasin sonra cok uzulurummm

eylul yazdım kuzum yaptıklarımı olurda tutarsa tekrar yazarım ayrıntılarıyla. ben kızımın remine baktım direk bakınca solda kese ama orası benim sağ tarafım:)

evt cnm sagdaysa soll
oluyoo yani buda bayaa bi tutmustu tutmayanda var tabii cnm seni umitlendirmek gibi olmasin sonra cok uzulurummm

yok cnm ümitlenmem merak etme üzülmeyın sakin hakkımda ne hayırlıysa o olsun zaten tam emın olmak için bikaç ay sabretmem lazım napalım

mimoş bacı. çok kişi mi kaldı hamile? kaçı erkek oldu kaçı kız?

bunu bana ibrahim saraçoğlu da söylemişti.senin yediklerinin içtiklerinin önemi yok. önemli olan eşin dedi.

İyi akşamlar kızlar!!!!!!

Bennur bayıldım bayılacam , adet olmadım daha.bugun 28.gun, 30.zuna kadar gecikmede olmuştu gecen sene.....
Anlamadım gitti monitor erken yumurtlama gösterdi ama ateş tablona göre hamile kalmam mümkün değil arada 7gun var.....kızlar şaşırdım kaldım ya.

6. Ver 7 iliski oldu, monitöre ve ağrıma göre 11.gun çatladı ateş tabloma göre 14.gun.....Allah'tan 14.gun iliski vardı ama kesinlikle korunmalı oldu eminim....ver 22-25 korumasız ama bu son iki iliski tutamaz değilim ya??
Sıklusum 24-28 bazen 30 bile olduğu oldu gecen sene....

6. Ve 7.gun ayıptır söylemesi vajinal gel sürdüm phsi 4. Cok sürdüm hemde,bide tampona yogurt batirmistim phsi aynı gene 4...of of ya bu ay ne diyet yaptım ne başka bisey, sadece magnezium ve kalsiyum hapa devam etti,orgazmde olmadım diğer günler oldum vallahi....bu ay olmasada olur diyodum ve hiç kafama takmadım şimdi korku bastı beni ya...

Benim biomada bakın hele
Sat 9.11.11 dogum benim 7.8.81 esim 19.4.78 iliski 14.11.11 ve 15.11.11 korunmasiz....

yani normal dolaptaki yumurtanin akiylami yaptin peki yataktami yaptin banyodami,nekadar sure sonra iliski olduhadi bakalim inss tutarda oglusun yoldadirrr

arkadaşlar daha öce birileri yazmıştı bilgisayarıma kopyalamıştım.
mutlaka yumurta hijyenik olmalı
kabuğunda bakteri varmış
2-3 adet yumurtanin kabuklari sabun ve su ile güzelce yikanir.daha sonra bu yumurtalar buzdolabinda 2 hafta bekletilir.2 hafta sonra yumurtalar sperm dostu bir yapiskan sivi üretir.buzdolabindan yumurtalar çikarilir. oda sicakliginda bir saat bekletildikten sonra ilskiden hemen önce yumurta kirilir,aki ayrilir.akinin ph i ölçülür.Eger ph i 9 dan düsükse bize yaramaz.9 ise yumurta aki vajinaya yerlestirilir. 10 ise yine olmaz spermleri oldurur 9.9 a kadar yolu var ayrica;kirilan yumurta agzi açik 5 dk dan fazla beklememeli......oda isisinda olmali DIKKAT ciktiktan sonra

evet simdi yumurtadan bakteri kapacagini düsünen arkadaslar(salmonella gibi) bildigim kadariyla yumurtanin kabugunda var bakteriler;içinde degil....

ayrica bunu yinde tehlikeli görüyorsaniz,pastorize yumurtalar satiliyor(ben istanbulda carrefour da görmüstüm.artik büyük marketlerin hepsinde var.onunla da ayni islemi yapbilirsiniz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…