- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.281
ayyy yokk kiz sonuna kadar okudunmu belki 30 kiside iki kisi tutmadi oran bu yanii
teravet bende sana soracaktım yumurta işini, sende bilmiyor musun
hangi yöntemde da erkek oldu orkişş
teravet canım ben de
kız mı olsun erkek mi kitabı vardı şimdide çocuğunuzun cinsiyetini siz belirleyin sipriş verdim bu kitaplar anı şeylerden mi bahsediyor sen de vardı galiba ?
teravet canım ben de
kız mı olsun erkek mi kitabı vardı şimdide çocuğunuzun cinsiyetini siz belirleyin sipriş verdim bu kitaplar anı şeylerden mi bahsediyor sen de vardı galiba ?
teravet bacım tam 36 saat te ilişki oldu saat 12 de saat 10 gibi pozitifti test saat 3 de negatif. spermler 10 saatte ulaşıyor diyorlar sence geç mi kalmışım
saat 7 de negatifti 12 deki de tam eşit çizgi fark yok
arkadaşlar sizleri sessizce takip ediyorum.benda bi şey eklemek istiyorum .ablamın sağ yumurtalığı tamamen alındı sadece sol tarafındaki yumurtalıklarıyla 2 oğlu oldu.oda kızı olsun istiyor 3. erkek olur diye cesaret edemiyor .allah hepinizin gönlüne göre versin.
kizlarr bioya baktimdaa orkdm,,,su renler nasil anliyosun hangisi erkekki,
biortm
hay maasallahhh maasallahh!§.........................
Güzelim bende öyle tahmin etdim ama o gün benim yumurtlama günüm degil ya bosver artik onu bence bence benim 13.12.falan olurezgin meselaa enn uygun gun 31 aralik esin ve seninn hesaplarinda ne zamana denk geliyo o gunn
eylule karbonatli suyu tbiiiki iciyoruzz sirkeli su sabah ac karna icersen kiz bebek icin tok karnaa icersen erkek bebek icin (elma sirkesi)
yyavuzzzz ammaa yavuz ciktin haaaa neler yaptin kiz anlat heleee
erkek bebegi bulan bi arkadasimizin yaptigi sey
ok canim, beklemedim siliklesmesini en koyu oldugunda isi bitirdik. Benim okuduguma gore, her kadinda farkli olmakla beraber genelde, lh hormonu yumurta gittikten sonra 5-6 saat kadar bulunabiliyormus idrarda o yuzden idrarla cizgi testi yapinca silik bir pozitif gorunebilir ama yumurta artik dollenemez konumda olur ya da riskli olarak O+12 dedikleri kiz cocuk isteyenlerin uyguladigi bir yonteme girer... Bu sebepten beklemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?