Süper Anneler - 2011

teravet canım ben de
kız mı olsun erkek mi kitabı vardı şimdide çocuğunuzun cinsiyetini siz belirleyin sipriş verdim bu kitaplar anı şeylerden mi bahsediyor sen de vardı galiba ?

teravet bacım tam 36 saat te ilişki oldu saat 12 de saat 10 gibi pozitifti test saat 3 de negatif. spermler 10 saatte ulaşıyor diyorlar sence geç mi kalmışım

arkadaşlar sizleri sessizce takip ediyorum.benda bi şey eklemek istiyorum .ablamın sağ yumurtalığı tamamen alındı sadece sol tarafındaki yumurtalıklarıyla 2 oğlu oldu.oda kızı olsun istiyor 3. erkek olur diye cesaret edemiyor .allah hepinizin gönlüne göre versin.

hadi yaa sag sol once sonra yat kalk :95::84::84::84:

kizlarr bioya baktimdaa orkdm,,,su renler nasil anliyosun hangisi erkekki,

cnm linkte aciklamasi var zaten oku yukari kismi
mavi yukarda kizmizi altta oldumu erkek
her ikiside ustte oldumu erkege yatkin

erkek bebegi bulan bi arkadasimizin yaptigi sey

ok canim, beklemedim siliklesmesini en koyu oldugunda isi bitirdik. Benim okuduguma gore, her kadinda farkli olmakla beraber genelde, lh hormonu yumurta gittikten sonra 5-6 saat kadar bulunabiliyormus idrarda o yuzden idrarla cizgi testi yapinca silik bir pozitif gorunebilir ama yumurta artik dollenemez konumda olur ya da riskli olarak O+12 dedikleri kiz cocuk isteyenlerin uyguladigi bir yonteme girer... Bu sebepten beklemedim.

Aslında dediğin çok mantıklı ama çift çizgiyi görüpte hamile kalan ve kızı olan da çok var hatta bu forumda da var. .... galiba tam hatırlayamadım. Demek ki sen ortamı alkali yapmayı başardın ya da çatlamayı yakaladın. En koyudayken yapmak da mantıklı duruyor. Allah ın takdiri işte. Çok sevindim canım...

teravet birşey diyeceğim saraçoğluna tel.edeyim nasıl olsa beni salak sorularımla tanıdılar:)Diyeyim ki çayı eşim içiyor peki ilişki günü falan veriyor musunuz?

Güzelim bende öyle tahmin etdim ama o gün benim yumurtlama günüm degil ya bosver artik onu bence bence benim 13.12.falan olur

Son düzenleme:
Aslında dediğin çok mantıklı ama çift çizgiyi görüpte hamile kalan ve kızı olan da çok var hatta bu forumda da var. .... galiba tam hatırlayamadım. Demek ki sen ortamı alkali yapmayı başardın ya da çatlamayı yakaladın. En koyudayken yapmak da mantıklı duruyor. Allah ın takdiri işte. Çok sevindim canım...

alintiiiiiii

canım ben düşüğümde sabah 10da gülen yüzü gördüm ama ertesi günöğlen gebe kaldım ozamanda silikleşmiti ..bu seferde aynı şekilde denedim bakalım tutarmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…