Süper Anneler - 2011

canım ya ne duyarsam almaya başladım iyice abarttım yani:)Bu aradaburalardan bir istediğn varsa ben istanbuldayım, bak istediğin birşey varsa gönderirim samimi söylüyorum gülüm..

ayyy canimsin vallaaa en guzell hediyen dua olur cnm
cok tesekkur ederim senin varsaa sen soylee emrine amadeyim
oradan bulamadin bisey falann en az senin kadar ciiddiyim cnm vallahi sen dedin diye dedigimi sakin dusunmeeeeee

Orkis ben simdi 13.12 girsem iliskiye olmazmi?

ayyy canimsin vallaaa en guzell hediyen dua olur cnm
cok tesekkur ederim senin varsaa sen soylee emrine amadeyim
oradan bulamadin bisey falann en az senin kadar ciiddiyim cnm vallahi sen dedin diye dedigimi sakin dusunmeeeeee

Yok gülüm ALLAH razı olsun..Senin dua etmen hepimiz için en güzel hediye

Kızlar adetimin 5. günündeyim (kürtaj sonrası 2. adetim )

Soğan kürü yapmak istiyorum nasıl yapılıyordu.5. günü başlayıp 15 günmü devam edeyim yoksa 1 haftamı yapmalıyım..?

kaynamakta olan 2 bardak suya normal büyüklükte bir soğanı dörde dilip kabuklaıryla koyuyoruz
ben ilk kabuğunu soyup yıkayıp koyuyorum
5 dk. kaynatıp kapatıyorum biraz soğutup içiyorum
2 gündür yapıyorum umarım fayda eder

ilaçlar iğneler hepsini kullandım mimoza cım
ama fayda etmiyor
o ay tesiri oluyor sonra yine tekrarlıyor
haklısın aslında benim böbreklerim için gitmem lazım
hatta en kısa zamanda gideyim

çok sevindim cano herşeyin yolunda olmasına
bence seninki kız değilse zaten herşey boş diycez
inşallah ta demeyiz de kız olur hayırlısıyla

naz81

bacım yarın sabak test yapsana bi.....erken oldu seninki varsa çıkar zaten
ya nasıl duruyorsunuz valla ben şimdiye kaç defa yapmıştım
yarın yapıp bize yazsana bacım yaaaaaaaaa
belkide hamişsin

benim siklus bu ayda düşmedi

bakalım ne zaman gelecek regl
zaten 30 u geçerse hemen test yaparım ben duramam
gebe olmadığıma eminim ama yine içimde acaba oluyor yaniii:44::44:

Hacerim bacımmmmmmm

nasılsın...yerleşebild in mi?
eşin nasıl oldu?
Canım aklımdasın hep
Allah kolaylık versin
ama her yokuşun bir inişi vardır
Rabbim sonunuzu slemaet etsin inşallahhhhhhh

Allah razi olsun cnm yaaa
Moralim cok bozukkk agliycam olmuyor iki haftadir ne uyudum ne dinlendim herseyim alt ust oldu uyuyamiyorum geceleri sabahlarida 6.30 gecede hic oturmadan 23.00 ay hem esim hem ev yipratti o kadar cok agir esya kaldirdim ki yanlizim bebek varsa bile tutunamamistir kimseler kapimi acmadi Allahim selamete cikarsin insAllah

aynı anda aynı şeyleri yazmışız gülüm
Allah selamet versin inşallahhhhhhhhhhhh
Aydınlığa çıkarsın hayırlısıyla

kizlar anladigim kadariyla mavi cizgi ustte kirmizi altta oldumu erkek,tersi oldumu kiz oluyo ve bunlar yatay olarak ustte ise yine erkek altta ise kiza yatkin degilmiii orkdmmm,emiremirim boyleeyi anlamismiyimm

kızlar sanıyorum regl oluyorum
kasıklarıma çok feci ağrı girdi
kontrol ettim şimdilik bişey yok ama
bence reglim geliyor

bernur adet olmadın mıı bende olmadımmm sen 18. bense 20,gecesi birlikte olunmuştu ...cumartesi gecesinden beri sol kasığım da çok kasıklarım ağrıdı gelio sandım bir tane mazejik içtim pazartesi sabah ağrım vardı belimne uyuyamadım 6 da kalktım kas gevsetici içtim bütün gün ev işi ne yaptım ta akşam 5 kadar hala gelen giden yok bir göğsümde az ağrı var umutlanmak istemiyorum rabbim mucize verirse o ayrııı bende seni merak eiyordum bernur ne yaptı oldumu diyee okudum da bi an umutlandımm kızzz ne diyon ağrım var az ama ben hep erken olurdum ekimde korunmadık adetim 1 gün gecikti buda öle olcak varmı yokmu diee ama bişey var akıntım var biraz koyuca normalmidirrr. sol tarafım ağrıyor belimden gelen bi ağrıı yorumla bakıyım sence ?????

naz81

bacım yarın sabak test yapsana bi.....erken oldu seninki varsa çıkar zaten
ya nasıl duruyorsunuz valla ben şimdiye kaç defa yapmıştım
yarın yapıp bize yazsana bacım yaaaaaaaaa
belkide hamişsin

Gunaydin....

3gun once Test negativdi,sonucta bugun Gene ayni yatamadimki erkenden uyandim 5. Dakika once yaptim Gene negativ....agrim yokta sanki sag kasigimda bisey var sismiste patlicak Gibi....of of ya....delircem ya..

Gunaydin....

3gun once Test negativdi,sonucta bugun Gene ayni yatamadimki erkenden uyandim 5. Dakika once yaptim Gene negativ....agrim yokta sanki sag kasigimda bisey var sismiste patlicak Gibi....of of ya....delircem ya..

Hayirlisi canim...insallah diger aya tutar...benimde 3ay bosuna gitti tek iliskiyle..bu ay normal denedim..bakalim tutacakmi?kasigindaki agri belki adet sancisidir.bendede oyle oluyor bazen.gecmis olsun canim stres yapma....

Canim cok gecmis olsun bende takip ediyorum sizi...ve de cok seviyorum hepinizi.herkez birbirine yardimci oluyor...esine cok uzuldum Allah sifasini verir insallah...ah bilmem mi bu gurbet ellerde ev tasimak ne zordur...kimse kapini calmaz...kimse ne oldu diye sormaz...neyse hepsini Allah à havale edelim...dinlen biraz aslinda hamilede degilsen senin icin daha iyi olur...kendini toplayip tekrar denersin...Allah yar ve yardimcimiz olsun insallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…