- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.301
canım ya ne duyarsam almaya başladım iyice abarttım yani:)Bu aradaburalardan bir istediğn varsa ben istanbuldayım, bak istediğin birşey varsa gönderirim samimi söylüyorum gülüm..
Orkis ben simdi 13.12 girsem iliskiye olmazmi?ezgincim
9 aralik tan 16 araliga kadar erkege yatkin
31 aralik 4 ocak tam erkek gunlerinn
23 ocaktan 30 ocaka kadar tam erkek gunlerin
16 24 subat tam erkek gunlerin
esininkine bakalim
24 araliktan 31 araliga kadar erkege yatkin
15 subattan 20 subata kadar erkek gunleri
sonra 25 ine kadar erkege meyilli
Kizlar ya ben simdi Bio icin subart ayinimi bekliyecem valla beklemem ikimizin anca subartda uyuyor ozamanda yumurtlama gün uymazOrkis ben simdi 13.12 girsem iliskiye olmazmi?
Nazimmm ne yapdin cano ya gelmedimi regelin?Allahim heycanlandim kiz insAllah bakalim ne cikacak valla hersey Allahdan
ayyy canimsin vallaaa en guzell hediyen dua olur cnm
cok tesekkur ederim senin varsaa sen soylee emrine amadeyim
oradan bulamadin bisey falann en az senin kadar ciiddiyim cnm vallahi sen dedin diye dedigimi sakin dusunmeeeeee
Postachin dolu yazıyorum durmadan sana.....
Gelmedi ya.....
Olsun Gelmesin artik valla insAllah kizin olur dur bi gör pembeler alirsin canim hepiniz icin dua ediyorum canlarim hepiniz dert ortayimsiniz iyiki varsiniz
Kızlar adetimin 5. günündeyim (kürtaj sonrası 2. adetim )
Soğan kürü yapmak istiyorum nasıl yapılıyordu.5. günü başlayıp 15 günmü devam edeyim yoksa 1 haftamı yapmalıyım..?
ilaçlar iğneler hepsini kullandım mimoza cımbernur i.y.enfeksiyonun neden hala devam ediyor canım.ilaçlarını kullanmadınmı.kullanmana rağmen devam etmesi hiçte normal değil.eğer ilacın bitmesine rağmen devam ediyorsa bi kültür yaptır allah korusun böbreklerine kadar zara verebilir ....
bernurrr bacım hoşbuldukk annemdeyım henüz hergün girmıyorum arada bakıyom sıze gittim dr çok şükür sorun yok
evet yaa cennetgözlü msnınde varsa arada gelsın dede bernur merak edıyom bende
persembe evıme gidıyom bakalım daha sık girerım inş.
Allah razi olsun cnm yaaaçok sağol gurbet ablacım.....darısı size ve isteyen herkese inşallah...yarın bat benim malum.gelen giden olmazsa kesin diyebilirim.artık çarşamba sağlık ocağına giderim belki.
hadi hayırlı olsun.yeni evinde sağlıklı,mutlu,huzurlu günlerde otur inşallah.....helal olsun tek başına kalktın altından...
inşallah hakkımda hayırlıysa oğluşum yola çıkmıştır ablacım.yapacak bişi yok beklemekten başka.
sende ne var ne yok.kırmızılar gelmedi inşallaahhh...
Allah razi olsun cnm yaaa
Moralim cok bozukkk agliycam olmuyor iki haftadir ne uyudum ne dinlendim herseyim alt ust oldu uyuyamiyorum geceleri sabahlarida 6.30 gecede hic oturmadan 23.00 ay hem esim hem ev yipratti o kadar cok agir esya kaldirdim ki yanlizim bebek varsa bile tutunamamistir kimseler kapimi acmadiAllahim selamete cikarsin insAllah
kızlar sanıyorum regl oluyorum
kasıklarıma çok feci ağrı girdi
kontrol ettim şimdilik bişey yok ama
bence reglim geliyor
naz81
bacım yarın sabak test yapsana bi.....erken oldu seninki varsa çıkar zaten
ya nasıl duruyorsunuz valla ben şimdiye kaç defa yapmıştım
yarın yapıp bize yazsana bacım yaaaaaaaaa
belkide hamişsin
Gunaydin....
3gun once Test negativdi,sonucta bugun Gene ayni yatamadimki erkenden uyandim 5. Dakika once yaptim Gene negativ....agrim yokta sanki sag kasigimda bisey var sismiste patlicak Gibi....of of ya....delircem ya..
Allah razi olsun cnm yaaa
Moralim cok bozukkk agliycam olmuyor iki haftadir ne uyudum ne dinlendim herseyim alt ust oldu uyuyamiyorum geceleri sabahlarida 6.30 gecede hic oturmadan 23.00 ay hem esim hem ev yipratti o kadar cok agir esya kaldirdim ki yanlizim bebek varsa bile tutunamamistir kimseler kapimi acmadiAllahim selamete cikarsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?