- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.321
Allah razi olsun cnm yaaa
Moralim cok bozukkk agliycam olmuyor iki haftadir ne uyudum ne dinlendim herseyim alt ust oldu uyuyamiyorum geceleri sabahlarida 6.30 gecede hic oturmadan 23.00 ay hem esim hem ev yipratti o kadar cok agir esya kaldirdim ki yanlizim bebek varsa bile tutunamamistir kimseler kapimi acmadiAllahim selamete cikarsin insAllah
canım ben düşüğümde sabah 10da gülen yüzü gördüm ama ertesi günöğlen gebe kaldım ozamanda silikleşmiti ..bu seferde aynı şekilde denedim bakalım tutarmı...
Orkis ben simdi 13.12 girsem iliskiye olmazmi?
Allah razi olsun cnm yaaa
Moralim cok bozukkk agliycam olmuyor iki haftadir ne uyudum ne dinlendim herseyim alt ust oldu uyuyamiyorum geceleri sabahlarida 6.30 gecede hic oturmadan 23.00 ay hem esim hem ev yipratti o kadar cok agir esya kaldirdim ki yanlizim bebek varsa bile tutunamamistir kimseler kapimi acmadiAllahim selamete cikarsin insAllah
bernur adet olmadın mıı bende olmadımmm sen 18. bense 20,gecesi birlikte olunmuştu ...cumartesi gecesinden beri sol kasığım da çok kasıklarım ağrıdı gelio sandım bir tane mazejik içtim pazartesi sabah ağrım vardı belimne uyuyamadım 6 da kalktım kas gevsetici içtim bütün gün ev işi ne yaptım ta akşam 5 kadar hala gelen giden yok bir göğsümde az ağrı var umutlanmak istemiyorum rabbim mucize verirse o ayrııı bende seni merak eiyordum bernur ne yaptı oldumu diyee okudum da bi an umutlandımm kızzz ne diyon ağrım var az ama ben hep erken olurdum ekimde korunmadık adetim 1 gün gecikti buda öle olcak varmı yokmu diee ama bişey var akıntım var biraz koyuca normalmidirrr. sol tarafım ağrıyor belimden gelen bi ağrıı yorumla bakıyım sence ?????
Gunaydin....
3gun once Test negativdi,sonucta bugun Gene ayni yatamadimki erkenden uyandim 5. Dakika once yaptim Gene negativ....agrim yokta sanki sag kasigimda bisey var sismiste patlicak Gibi....of of ya....delircem ya..
kizlar yaptigim diyet cektigim o igrenc tatla bosuna degil insallahh ph sim sihir gibi yukseliyorr
ayyy rabbim emeklerimi bosa cikarmaz insallahhh
kizlar yaptigim diyet cektigim o igrenc tatla bosuna degil insallahh ph sim sihir gibi yukseliyorr
ayyy rabbim emeklerimi bosa cikarmaz insallahhh
canım ben de diyet yapmaya çalışmıştım bacaklarıma kramplar girince bıraktım hem de ph yükselmedi.sen hangi diyeti yapıyorsun yazar mısın?
canım benim kızımda tutuyo......göbüşümdekine de erkek diyor ama bilemem...Allah hayırlısını versin...kizlarr ne olur cvpppp
su kan yenilenmee olayiii bi denermisiniz tutuyormu kadinlarinki 3 erkeklerinki 4 yilda yenileniyomus
kadinlarda dogum kurtaj tarihleri egerki varsaa
bu cok kafami karistiriyoo ne olur bi bakin heleeeeeeeeeeeeee
canım ablacım.sen güçlü kadınsındır bunca şeyin altında tek başına kalkmana bakılırsaç..geçecek bunlarda inşallahhhAllah razi olsun cnm yaaa
canım benim kızımda tutuyo......göbüşümdekine de erkek diyor ama bilemem...Allah hayırlısını versin...
slm kızlar...
hani bebek kesesi sağ tarafta olunca erkek---sol tarafta olunca kız deniliyo yaaa.
ben sol taraftan yumurtladım sanırım.çünkü sol kasığım ağırdı hep...ilişkiden sonrada sol kasığımda batma oldu....
bu durumda kese sanırım sol tarafta....yani sol yumurtalıktan gelip sağa yapışacak değil yaaa
bu durumda kız mı oluyo yaniii??
gelinciğinde soldaydı demi????
sat ım 16 kasım 96 (29 kasımda hamiş kaldığımı düşünüyorum ) sat 14 şubat 2007 ilişki gününü hatırlamıyorum (2 numarayı hatırlamıyoruum )genelde adetten 1 hafta sonrası olarak tahmin ediyorum ki oda yumoşa denk geliyo bide bizim işimizden dolayı farkında olmadan cinsel perhiz olayı oluyordu haftada 1 falan işte..
canım,doğum günün kutlu olsuuun,
rabbim seneye kızınla ve oğluşunla birlikte kutlamayı nasip etsin
gelincik canım şimdi tam olarak anlamaya çalışıyorum....evet cnm benım kesede solda bakalım ne olacak :26:
canım kzım için doğum tarihlerimizi eşim ve benim ve hamile kaldığım zamanı girdim kız dedi....nasil hesapladin kizinin dogumuna goremi
slm kızlar...
hani bebek kesesi sağ tarafta olunca erkek---sol tarafta olunca kız deniliyo yaaa.
ben sol taraftan yumurtladım sanırım.çünkü sol kasığım ağırdı hep...ilişkiden sonrada sol kasığımda batma oldu....
bu durumda kese sanırım sol tarafta....yani sol yumurtalıktan gelip sağa yapışacak değil yaaa
bu durumda kız mı oluyo yaniii??
gelinciğinde soldaydı demi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?