Süper Anneler - 2011

ah canım ya kıyamam...
yokmu hiç akrabanız falan.türk komşu falan...çocuklarda küçük değilmi...neyse üzülme canım ya..benim komşum 4 çocuktan sonra gebe kalınca neler yaptı düşsün diye koca halıları kaldırdı silkeledi kanepeleri kaldırdı indirdi ama kızı inat etti doğdu...yaşayacak ömrü olan yaşar.ama psikolojik olarak sağlam durmaya çalış...bence fiziksel yıkıntıdan daha yıkıcı olur

canım ben düşüğümde sabah 10da gülen yüzü gördüm ama ertesi günöğlen gebe kaldım ozamanda silikleşmiti ..bu seferde aynı şekilde denedim bakalım tutarmı...

mimos yani 36 saat beklemedin degilmi ki sahsen bende yapacagim zaman 36. saati beklemiycem 24 saat sonra tamamdirr
Orkis ben simdi 13.12 girsem iliskiye olmazmi?

cnm o zaman esinin kiza senin erkege yatkin yani esitsiniz hanginiz baskin cikarsaa tabbiii allah bilirr dua et bol bol o cokca verendir cnm

ayy yaaa yakin olsaydim hic dusunmezdim vallaa insanlik olmus cnm yaa kiyamamm inanki feyza gelmedimi o bari gelseydi yavv

kizlar yaptigim diyet cektigim o igrenc tatla bosuna degil insallahh ph sim sihir gibi yukseliyorr
ayyy rabbim emeklerimi bosa cikarmaz insallahhh

canım benimkisi 17.gecesi oldu ama bilimsel olarak ikimizde hamile kalması
bence mümkün değil ama ilahi takdir ...ol derse oluverir

Gunaydin....

3gun once Test negativdi,sonucta bugun Gene ayni yatamadimki erkenden uyandim 5. Dakika once yaptim Gene negativ....agrim yokta sanki sag kasigimda bisey var sismiste patlicak Gibi....of of ya....delircem ya..

hayırlısı olsun cano bekleyelim bakalım

kizlar yaptigim diyet cektigim o igrenc tatla bosuna degil insallahh ph sim sihir gibi yukseliyorr

kaç oldu şimdi? orkişşşşşşşş çokta yükseltme

canım ben de diyet yapmaya çalışmıştım bacaklarıma kramplar girince bıraktım hem de ph yükselmedi.sen hangi diyeti yapıyorsun yazar mısın?

slm kızlar...
hani bebek kesesi sağ tarafta olunca erkek---sol tarafta olunca kız deniliyo yaaa.
ben sol taraftan yumurtladım sanırım.çünkü sol kasığım ağırdı hep...ilişkiden sonrada sol kasığımda batma oldu....
bu durumda kese sanırım sol tarafta....yani sol yumurtalıktan gelip sağa yapışacak değil yaaa
bu durumda kız mı oluyo yaniii??
gelinciğinde soldaydı demi????

kizlarr ne olur cvpppp
su kan yenilenmee olayiii bi denermisiniz tutuyormu kadinlarinki 3 erkeklerinki 4 yilda yenileniyomus
kadinlarda dogum kurtaj tarihleri egerki varsaa
bu cok kafami karistiriyoo ne olur bi bakin heleeeeeeeeeeeeee

canım ben de diyet yapmaya çalışmıştım bacaklarıma kramplar girince bıraktım hem de ph yükselmedi.sen hangi diyeti yapıyorsun yazar mısın?

o dert bendede var cnm ani kramplar yel durmalarr
ben gunde bir litre karbonatli su

gunde bir litre limonata
aksam yemeklerden sonra bir bardak bol sirkeli su
muz incir kayisi gunde booool miktarda
gunde bir litreye yakin elma suyu portakal suyu
kahvaltilarda et ve kahvalti tursusu

ve dun gece ph olctum 9 cikti ben bile inanamadim

kizlarr ne olur cvpppp
su kan yenilenmee olayiii bi denermisiniz tutuyormu kadinlarinki 3 erkeklerinki 4 yilda yenileniyomus
kadinlarda dogum kurtaj tarihleri egerki varsaa
bu cok kafami karistiriyoo ne olur bi bakin heleeeeeeeeeeeeee
canım benim kızımda tutuyo......göbüşümdekine de erkek diyor ama bilemem...Allah hayırlısını versin...

canım ablacım.sen güçlü kadınsındır bunca şeyin altında tek başına kalkmana bakılırsaç..geçecek bunlarda inşallahhh
fazla düşünmem meye çalış.düşününce insanın uykusu kaçıyor.şöyle seni sakinleştirip uyutacak bitkisel çay falan iç belki faydası olur...
Allahımdan hayırlısı eğer bebişin dünyada rızkı nasipi açılmışsa ne olursa olsun gelir dünya ya sen merak etme....
kendine dikkat et bi kaç gün güzel uyuyup dinlesnsen herşey geçer inşallahhh...

Son düzenleme:
canım,doğum günün kutlu olsuuun,
rabbim seneye kızınla ve oğluşunla birlikte kutlamayı nasip etsin

evet cnm benım kesede solda bakalım ne olacak :26:

canım,ilk oğlunda tam erkek gününde hamile kalmışsın...
diğerine ilişki günün bilinmediğinden bişey söylemek zor

canım,doğum günün kutlu olsuuun,
rabbim seneye kızınla ve oğluşunla birlikte kutlamayı nasip etsin

ayy birden ben buraya yazmadımki nereden bildi dedim
bioma bakmıştın ordan hatırladın sanırım.çok incesin canım çok teşekkür ederim..
iyi dileklerin içinde çok sağol.inşallahhh canım inşallaaahhhhh.kızım ve oğluşumla kutlayabilirim

evet cnm benım kesede solda bakalım ne olacak :26:
gelincik canım şimdi tam olarak anlamaya çalışıyorum....
bebeğin kesedeki duruşumu önemli...kesenin karnımızın sağ yada solda olması da önemli mi???
kafam karıştı senin kese ne tarafta peki sağmı solmu???benim hep sol tarafım batıyo da??

Son düzenleme:
arkadaşlar bakın ne buldum.bizim bu yumurta akını yapmamızın nedenini de daha iyi anlayabilirsiniz:

bu yumurta akı ile aynı ph da ve yapıda olan sıvının içindeki y spermleri ile döllenme sonrasındaki doğumların %68 i erkek olmuştur.

bence müthiş bi sayı..nerdeyse bunu uygulayan her on kişiden 7 si pipiliyi bulmuş.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...resimlerimizi-paylasalim-32.html#post22036370
burayı incele bakalım ne kadar doğru....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…