Süper Anneler - 2011

daha benm bı tane ama

Eki Görüntüle 205277
ters cekmişimm

Teyzeleri evet iste size fasulyemi taktim ediyorum. Kendisiyle bugun tanıstık. 7+2 haftalık Kalp atıslarını da gordukkkk..
11.7 mm boyu 1.2 cm falan yani Annesi kurban olsun onaaaaaa

Uploaded with ImageShack.us

Merhaba bende kızımı ilk öğrendiğimden itibarenki fototları ekleyeceğim az sonra :))

bu kadarını alabildim incelersen çokta bişi farketmediğini görürsün
çoğunun cinsiyeti tickerında var.olmayanlarıda geçmiş mesajlarından bulabilirsin.ben çokta bi fark göremedim...iyce inceleyin baakalaım kızlar belki ben yanlışmı yorumluyorum.7 8haftalık olanlar belli zaten

Son düzenleme:

O zaman şunu diyebilirizki anne ve ya baba doğum tarihleri yerine geçirmiş oldukları operasyonları (doğum,ameliyat,kürtaj,kan nakli vs) yazacaklar.. ben o şekilde girdim çin ve kameri çin hariç diğer yerlerde KIZ çıkan OĞLUM doğrulandı :) Orkidem sende kendi doğum tarihine kürtaj tarihini gir bakalım kızın çıkacakmı..?

orkiş yaaa

yumurta akı olayı çok iğrneç
onu kullansam dahi ben iğrenmeden dolayı bişey yapamam
bugün evde 2 haftadır felan dolapta duran yumurtayı ölçem dedim
kağıdı kor komaz hemen yüksek çıkacağını bildim
10 çıktı ama yani o yumurta akını rahmimde düşünemedim bile

blg bi cok kiside tuttmus diye sinir oldum ben kizima kiz diyo bu meret dogruda simdi onum iki senede kiz diyorr

yaaa nurgul abla su rus takvimi icin cocuklarina baksana hele bi dogum kurtaj ameliyatlar bunlari baz alican var ise

blg bi cok kiside tuttmus diye sinir oldum ben kizima kiz diyo bu meret dogruda simdi onum iki senede kiz diyorr

orkıdecım kan yenıleme olayı oluyo sanıyom bu bahsettıgın tatlım onu neden dert edıyonkı esıne zaten kan verdırmeyecenmı eee dogal olarak esının kanı yenılenıyo bence onlara takma kafana

.Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà.

ink bu kizlar bi deneyin

mrm cnm benim esim kan falan vermiyo zaten kesecek benii ayy karamsarlastim yine

Orkidem benim önceki düşen bebek KIZ çıkıyo Eşim operasyon geçirmişti ben ondan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım (Boş gebelik ) oda ERKEK çıkıyo AMA ŞEKERİM KÜRTAJDAN SONRA 2015 E KADAR KIIZ diyoooo

Son düzenleme:
bacaklarına kramplar girecek kadar derken ne kadar süre ile diet yaptın canım merak ettim..

canım bir ay kadar yaptım.. bacaklarıma kramplar giriyordu bıraktım..
kızlar ben,annem ablamlar aşırı limon portakal yani ekşi şeyler tüketen bir aileydik..annem 4 kız doğurmuş ben ve ablamların da kızlarımız var.Bunlar ph yükseltiyorsa bizim neden yükseltmemiş yıllardır.şimdi de aklıma o takıldı.

Bence çok iyi araştır ve düşün..Cinsiyet bölümünde hatırlarsın belki Karakedinin bu sene kız çıkmıştı...Bulursam eklerim

ayyy blg bunu bana yapmaa yaa lutfenn suan bi engel o varr
birde hz isayi babasiz veren rabbim buyuktur insallahh ne kadar cok istedigimi ona nasil yalvardigimi o bilir gozumu kararticam

karakedi84 kullanıcısından alıntı 25 nisan 2011 msjları ;

canım ben yenı uyeyım henuz cozemedım sıteyı banada yardım edermısın ne olur yaa
ben 08 07 1984 dogumluyum esımde 15 03 1976 dogumlu benım ne olur sımdı kalsammm ne olu oğlum olsunnnnn ya ıkı kızım var onlarda 29 08 2003 ve 11 08 2007 dogumlu bu sene dusunuyorum ben
-----------
nazlınur üyeden alıntı ;

karakedi 2 kızında da tutmuş
ve yine kız senesi 2012 marttA ERKEK başlıyor

DEVAMINI DA BULAYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…