Süper Anneler - 2011

hoşgeldin sevilcim nezamandır görünmüyordun evet özletme bukadar
kesenın sağı solu önemliymiş cnm öle söledıler gecen burda benımkıde solda kesenınde solunda inş senin oğlun benım kızım olur beklemek çok zormuş gerçektende.kaç haftalıkken öğrenmiş olucaksın mesela ben şuan 8 haftalık oldum merak edıyorum

kızlar regl günlerim acayip şaştı geçen ayki kimyasal gebelikten sonra...bu ay 24. günde regl oldum ama nerdeyse bitti gibi ya da başlamadı anlamadım çünkü. bir an evvel yeni bebek için deneme yapmak istiyorum ama ne yapsam bilemedim. bio ya göre kız günleri yumurtlama olduktan sonraya denk geliyor. eşimin kız günlerinde denesek ne olur sizce... hangisi belirleyiciydi? valla acayip dengem şaştı.... çin takvimide önümüzdeki iki ay tutmuyor ama sürekli bişey beklersek bu sefer de ne erkek ne kız bebek hiç biri olmuycak vallahi ....bi fikir verin ne olur ne yapsam ki?

Slm kizlar esim tansiyon hapi almaya basladi spermlere etki edermiki
bu ayi sizce es geceyimmi
ocaga kalacak bnm is
surekli kullanirsa tansiyon hapi esim
Saglikli sperm olurmuki ((
Ben ne yapicam Allahim selamete cikar
Bebegim subatta dogacakti gun yaklastikca bn kotu oluyorum(

Bernur cok gecmis olsun aman dikkat et
Hamisler nasil gidiyor hamislik
Ve diger fistiklar takviyelere son gaz devammi

Kizlar doktorunuza sorun tansiyon hapi gebelige engelmi ozele atarsanit cevabi sevinir hepimizi optum cnlarim
Esim persembe gunu yine rahatsizlsndi tansiyon problemi sabirlendi((

gurbetcim tekrardan çok geçmiş olsun.bir saglıkcı olarak tansiyon haplarının kullanmaya başladıktan sonra vücud o ilacı tanıdıktan sonra spermler üzerinde çok fazla etkisi olmadıgını biliyorum.yakın arkadaşlarımdan biri TA.hastasıydı.ilac kullanıyordu.sıkı bir gebelik takibiyle dogumunu yaptı.biraz zaman ver eşine ve kendine.

Son düzenleme:

tatlım ginseng tableti gnc ürünlerinden mi kullandın.l-arginin de kullandın diye hatırlıyorum.eger öyleyse nerden temin ettiğini yazarmısın.

kızlar ben zaten geç hamile kalıyorum bol ilşkiyle erkek bebek için tek ilşki benim için çok zor bu forumda pre-seed diye bir jel okudum bunun hakkında ne biliyorsunuz ph kaç işimi kolaylaştırmak için kullansam olurmu çünkü ben yumurtladığım dönemlerde bile kuruyum erkek spermlerini etkiler mi?çevrenizde kulandığını duyduğunuz var mı sonuç ne oldu ....açıklamasında cinsiyet üzerine etkisi yoktur diyor.%40 erkek %40 kız %20 düşük diye yazmış ama benim kafama takıldı işte erkek spermler kırılgan ya ya beyefendileri kırarsak ?

Bu ay es gecicem bakalim ocak ortasi ins biraz daha duzelir o zaman denerim

cnm sag sol fark etmez gulum saglikli bir erkek evlat nasip etsin guzel Allahim insAlllah

sayfa başlarından yaptım bu alıntıyı, cevaplanmamış bir soru, kızlar bu konu hakkında bilginiz var mı? ilişki pozisyonu da önemli midir acaba???:26::26::26:

ya ben basindan beri diyorum bu konu ustunde durmak lazimm,bence iliski pozisyonu cok onemli, mesela ben heriki kizimdada orgazm olmadim ve yuzyuzeydi yani

ya ben basindan beri diyorum bu konu ustunde durmak lazimm,bence iliski pozisyonu cok onemli, mesela ben heriki kizimdada orgazm olmadim ve yuzyuzeydi yani

canım bende orgazm nedir bilmem bile ne yazık ki
ama oğlumda var kızımda
her iki hamileliğimde de ben alttaydım
eşim yorgun geldi işten gelir gelmez sabahın 5 te oldu oğlumda
hemen kalktım hemen banyo yaptım çünkü servise yetişmem gerekti
hatta saçlarım ıslak ıslak binmek zorunda kalmıştım
Yaradan dilerse her halukarda oluyor
yoksa bizler ne yapsak boş yani

kızlar günaydın aman korka korka girdim şimdi bir sürü sayfa birikmiştir dedim ama haftasonu çok yazmamışsınız. Kızlar benim tutuysa bugün yapışması lazım bakalım lekelenme falan olacak mı? ama nasıl bir regli ağrısı anlatamam çok erken başladı. kendimi çok dinliyorum o yüzden heralde. bildiğim halde birşey çıkmayacağını iki kere test yaptım
kafayı yedim anlayacağınız ben hep tam hamile kalınacak zaman oluyor ilişki diye kesin hamile olurum dedim ama, üç kez deneyip olmayan duyunca sanırım benimde tutmamıştır diyorum. ne komik normalde aman bişi olur diye korun şimdide en tehlikeli zamanda tutmamış olsun

Canim kac gun sonra yapismasi oluyor? Bende bu ay denedin de bakalim benim ki tutacakmi?evet ya en elverisli gunlerde tutmuyor istemesekte korkuyoruz hamile kalirmiyiz diye gercekten cok garip.testi erken yapmissin galiba.dedigin gibi 3aydir yumurtlama gunlerimde tutmadi.zaten yumurta catlamadan orda sperm bulunmasi hamilelik oranini artiriyormus.ben bu ay guzel calistim biraz umutluyum ama cumartesi felan test yaparim.regl olmazsam tabi...

canım 6-7 gün sonra yapışıyormuş yalnış bilmiyorsam. bakalım ne olacak. ben çarşamba tekrar deneyeceğim silik milik varsa çıkar bir çizgi diye.

bakin bacilar durum soyle
-egerki biz bu ay hamile kalayim diyorsaniz asla kalamazsiniz
mesela ben ikinci cocugumda mart ayindan beri hamile kalmak istedim kalmadim
nisanda kalmadim
mayisda kalmayinca doktora gittim tedavi olmak icin
haziranda istedim kalamadim
temmuzda hamile kaldim artik umudumu kesmistim bana biseyler oldu herhalde diye
-Bizim diledigimiz gibi degil Allahin diledigi gibi olur hersey
bu hamileligimde eylulde hamile klmak istedim kalmadim
ekimde kaldim
dedigim suki herseyi zamana birakin Allah herseyin zamanini bilir biz sabirsiz bendeler cok sabirsiziz
Allah bizlere sabir versin ins
BAkin benim cinsiyet ogrenmeme 2 hafta kaldi catliyorum meraktan valla
Bana binlerce sabir versin Rabbim

Slm cnm gonlundeki karnindadir ins dr daha gitmedinmi nasilsin bulantilar basladimi
Gelincik sen ne yaptin anacim
Turkiyem massAllah buyumussunuz kizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…