- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.561
bakin bacilar durum soyle
-egerki biz bu ay hamile kalayim diyorsaniz asla kalamazsiniz
mesela ben ikinci cocugumda mart ayindan beri hamile kalmak istedim kalmadim
nisanda kalmadim
mayisda kalmayinca doktora gittim tedavi olmak icin
haziranda istedim kalamadim
temmuzda hamile kaldim artik umudumu kesmistim bana biseyler oldu herhalde diye
-Bizim diledigimiz gibi degil Allahin diledigi gibi olur hersey
bu hamileligimde eylulde hamile klmak istedim kalmadim
ekimde kaldim
dedigim suki herseyi zamana birakin Allah herseyin zamanini bilir biz sabirsiz bendeler cok sabirsiziz
Allah bizlere sabir versin ins
BAkin benim cinsiyet ogrenmeme 2 hafta kaldi catliyorum meraktan valla
Bana binlerce sabir versin Rabbim
bakin bacilar durum soyle
-egerki biz bu ay hamile kalayim diyorsaniz asla kalamazsiniz
mesela ben ikinci cocugumda mart ayindan beri hamile kalmak istedim kalmadim
nisanda kalmadim
mayisda kalmayinca doktora gittim tedavi olmak icin
haziranda istedim kalamadim
temmuzda hamile kaldim artik umudumu kesmistim bana biseyler oldu herhalde diye
-Bizim diledigimiz gibi degil Allahin diledigi gibi olur hersey
bu hamileligimde eylulde hamile klmak istedim kalmadim
ekimde kaldim
dedigim suki herseyi zamana birakin Allah herseyin zamanini bilir biz sabirsiz bendeler cok sabirsiziz
Allah bizlere sabir versin ins
BAkin benim cinsiyet ogrenmeme 2 hafta kaldi catliyorum meraktan valla
Bana binlerce sabir versin Rabbim
evet haklisin...bende augustosda kalmayi cok istedim, yaz bebegim olsun dedim ama baksana kalamadim bi türlü...burda kim planladiysa hemen oldu onlarin....ama benim ailemde var galiba kardesimde cok gec kaldi hamile ve ablaminda cocugu olmadi halen....Tabiiki yüce rabbim nezaman nasip ederse ozaman olur....ama insan genede denemek istiyor....
ben cok moralsizdim iki gündür cok kizim olsun istiyorum, ama sanki hic kizim olmucakmis gibi geliyor bana....Bende esime oglum olursa gene adini kuzey koymak istiyorum dedim, cok hosuma gidiyor....Tabii yüce rabbim duami dilegimi kabul ederse Kizim olursa kesin NAz olucak.....ama hayal kurmak bile moralimi bozuyor artik....
Gurbet abla nasılsın?
eşin nasıl oldu?
kızlar regl günlerim acayip şaştı geçen ayki kimyasal gebelikten sonra...bu ay 24. günde regl oldum ama nerdeyse bitti gibi ya da başlamadı anlamadım çünkü. bir an evvel yeni bebek için deneme yapmak istiyorum ama ne yapsam bilemedim. bio ya göre kız günleri yumurtlama olduktan sonraya denk geliyor. eşimin kız günlerinde denesek ne olur sizce... hangisi belirleyiciydi? valla acayip dengem şaştı.... çin takvimide önümüzdeki iki ay tutmuyor ama sürekli bişey beklersek bu sefer de ne erkek ne kız bebek hiç biri olmuycak vallahi ....bi fikir verin ne olur ne yapsam ki?
kızlar regl günlerim acayip şaştı geçen ayki kimyasal gebelikten sonra...bu ay 24. günde regl oldum ama nerdeyse bitti gibi ya da başlamadı anlamadım çünkü. bir an evvel yeni bebek için deneme yapmak istiyorum ama ne yapsam bilemedim. bio ya göre kız günleri yumurtlama olduktan sonraya denk geliyor. eşimin kız günlerinde denesek ne olur sizce... hangisi belirleyiciydi? valla acayip dengem şaştı.... çin takvimide önümüzdeki iki ay tutmuyor ama sürekli bişey beklersek bu sefer de ne erkek ne kız bebek hiç biri olmuycak vallahi ....bi fikir verin ne olur ne yapsam ki?
kızlar nerelerdesiniz..... lütfen bana bir cevap yazın. fikriniz nedir?
kızmı istıyosun anlamadım..sen gun aşırı ilşkiye gir ne farkederkı rabbım sızın için hangısı hayırlısıysa onu verır......yeterkı saglıkla sıhhatle gelsın..yumurtlama gununu bılıyosan o gunlerde tutma ihtımalı yuksek..
Allah yardımcın olsun ablacım...yeni yere alışmak herzamn zordur zaten e bide çocuklar olunca dahada zor oluyodur....Cnm yeni ortama alismaya calisiyorum cnm
cocuklarin okulu degisti alisamadilar stresteyim acikcasi yeni ortam yeni mekan yeni okul insAllah selamete cikarir guzel Allahim esim tansiyon hapi kullaniyor bakalim deneme asamadinda 16 -10 tansiyon hep yuksek sen ne yaptin cnm nasilsin
yelızcım sen ıgnenın oldunmu ıgneden 36 saat sonra ılsıkı olacak cnm dıkkat et bunabüyük gün bugündüü napçam ben dr aa gittim 2 yumurta varmış 27 mm 26 mm büyük değilmi bunlar yaa kızlar ??* dr otrivine mi ne çatlatma iğnesi yazdı ama olmayada bilirsin dedi akışına bırak dedi.... benim gebe kalma derdim yok kii çatladığı günü öğrenmek derdim napçam şimdi kızlar 12. gün bugün .ben dr aa 3 aydır korunmuyorum diye yalan söledim yumurtamı takip ettirmek için yani....çatlamamış daha dedi çatlasa sıvısının izi olur dedi
bana yazın lütfen ne biliyosanız ben bugün yapçam mı yapmıcammı
iğnemi olmadım iştee yaanii olsanda olur olmasanda dedi bana olma bence akışına bırak dedi
canım bende orgazm nedir bilmem bile ne yazık ki
ama oğlumda var kızımda
her iki hamileliğimde de ben alttaydım
eşim yorgun geldi işten gelir gelmez sabahın 5 te oldu oğlumda
hemen kalktım hemen banyo yaptım çünkü servise yetişmem gerekti
hatta saçlarım ıslak ıslak binmek zorunda kalmıştım
Yaradan dilerse her halukarda oluyor
yoksa bizler ne yapsak boş yani
kız öle dr mı olur ne sacma ıgneyı verıyosan saatını vaktınıde söler bence ıgnenı ol daha garantı olsun ondan sonra dene[/QU
yani bence 27 mm yumurta çatlar mı çatlamaz fazla büyük değilmi yaaa offf napiimm ben şimdi vurununca 36 saat sonra kesin çatlıyo mu ya önce çatlarsa? boşuna iğne olcam yani?* 36 saat sonraa yapçaz mı nee ??? sıyırdım haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?