Süper Anneler - 2011

evet haklisin...bende augustosda kalmayi cok istedim, yaz bebegim olsun dedim ama baksana kalamadim bi türlü...burda kim planladiysa hemen oldu onlarin....ama benim ailemde var galiba kardesimde cok gec kaldi hamile ve ablaminda cocugu olmadi halen....Tabiiki yüce rabbim nezaman nasip ederse ozaman olur....ama insan genede denemek istiyor....

ben cok moralsizdim iki gündür cok kizim olsun istiyorum, ama sanki hic kizim olmucakmis gibi geliyor bana....Bende esime oglum olursa gene adini kuzey koymak istiyorum dedim, cok hosuma gidiyor....Tabii yüce rabbim duami dilegimi kabul ederse Kizim olursa kesin NAz olucak.....ama hayal kurmak bile moralimi bozuyor artik....

Allah sana tombiş bir oğlan verir inşallah bacım.

Canim Allah sana insallah nur topu gibi bir kiz bana da hayirli bir oglan nasip eder diyorum.3,5 yasinda bir kizim var benimde sanki hep kizim olacakmis gibi geliyor.hayirlisi...bende 3 aydir hamile kalamadim...birde tek iliski olunca sans azaliyor.ama bu ay umitliyim biraz :) insallah seninde olur bir an once...bu sefer normal dene canim.yani yumurtlama gunu felan dene.cinsiyet fikrini bir rafa kaldir.biliyorum zor ama olsun...bende cok istiyorum bu ay hamile kalmayi...bebek sevmeyi cok ozledim.birde cevremde herkez hamile.ee insan istiyor artik....hayirlisi diyorum....

naz81
canımmmmmmmmmmm
Allah sana gönlündekini verir inşallahhhhhh
ama pes etmeden yola devam
yumurtlama öncesi ilişki bunu sürekli uygula

bende temmuz-ağustos gibi gebe kalmayı istedim hep
yaz bebeği olsun dedim oğlum ocakta doğdu
çok sıkıntı çektim bronşit felan....
ama olmadı...ve hala da olmuyor
denemedim henüz hamile kalamıyorum diyemiyorum ama
siklus bir türlü düzelmiyor
inşallahhhhhhhhhh ocaktan sonra düzelir de
bana öyle geliyor ki yine oğlumda olduğu gi,b,i
baharda hamile kalırım yani yine bebeğim kış bebeği olacak

Gurbet abla nasılsın?
eşin nasıl oldu?

Cnm yeni ortama alismaya calisiyorum cnm
cocuklarin okulu degisti alisamadilar stresteyim acikcasi yeni ortam yeni mekan yeni okul insAllah selamete cikarir guzel Allahim esim tansiyon hapi kullaniyor bakalim deneme asamadinda 16 -10 tansiyon hep yuksek sen ne yaptin cnm nasilsin

kızlar nerelerdesiniz..... lütfen bana bir cevap yazın. fikriniz nedir?

kızmı istıyosun anlamadım..sen gun aşırı ilşkiye gir ne farkederkı rabbım sızın için hangısı hayırlısıysa onu verır......yeterkı saglıkla sıhhatle gelsın..yumurtlama gununu bılıyosan o gunlerde tutma ihtımalı yuksek..

eğer kız bebek istiyorsa ,
ymurtlam gününden 3 gün önceden bitirmeli ilişkiyi
sık ilişki olsun kız istiyorsan
akıntının ilk görüldüğü günde deneyebilirsin aslında ama
dediğim gibi yumurtlama gününden 3 gün önceden olsun bitsin

Allah yardımcın olsun ablacım...yeni yere alışmak herzamn zordur zaten e bide çocuklar olunca dahada zor oluyodur....
yavaş yavaş alışır onlarda kısa zamnda inşallahhh...
yüksek tansiyon tehlikel oluyor.ilaçlarını aman aksatmasın...normala döner kısa zamanda inşallah...

ben iyiyim geçen hafta gittim doktora kan tahlili yapıldı.gebelik var ama henüz görmek için küçük dedi doktorum.
bu peşembe çağırdı hem yapılması gereken testler varmış...
onun dışında bişi yok valla...bekleme sürecindeyim anlayacağın.
Hakkıımızda hayırlısı inşallah...

Gurbetim bacım
Allah kolaylık versin sana
İnşallah çabuk yoluna girer herşey alışırsınız yeni evinize ortama
Eşine de şifa versin Rabbim
Tansiyon hapları sperm üzerinde ne kadar etki yapar bilmiyorum
Araştıryaım bakalım...bişey bulursam yazarım bacım

büyük gün bugündüü napçam ben dr aa gittim 2 yumurta varmış 27 mm 26 mm büyük değilmi bunlar yaa kızlar ??* dr otrivine mi ne çatlatma iğnesi yazdı ama olmayada bilirsin dedi akışına bırak dedi.... benim gebe kalma derdim yok kii çatladığı günü öğrenmek derdim napçam şimdi kızlar 12. gün bugün .ben dr aa 3 aydır korunmuyorum diye yalan söledim yumurtamı takip ettirmek için yani....çatlamamış daha dedi çatlasa sıvısının izi olur dedi
bana yazın lütfen ne biliyosanız ben bugün yapçam mı yapmıcammı

yelızcım sen ıgnenın oldunmu ıgneden 36 saat sonra ılsıkı olacak cnm dıkkat et buna

cnm ozaman seninki kesin yumurtlama gunune denk gelmistirr,hatirliyomusun

o yumurtaya iğne nasıl verdi.çok büyük değilmi.klomenmi kullandın...
bence iğne için geç.ama dr dediyse vardır bi bildiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…