- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.581
büyük gün bugündüü napçam ben dr aa gittim 2 yumurta varmış 27 mm 26 mm büyük değilmi bunlar yaa kızlar ??* dr otrivine mi ne çatlatma iğnesi yazdı ama olmayada bilirsin dedi akışına bırak dedi.... benim gebe kalma derdim yok kii çatladığı günü öğrenmek derdim napçam şimdi kızlar 12. gün bugün .ben dr aa 3 aydır korunmuyorum diye yalan söledim yumurtamı takip ettirmek için yani....çatlamamış daha dedi çatlasa sıvısının izi olur dedi
bana yazın lütfen ne biliyosanız ben bugün yapçam mı yapmıcammı
cnm ozaman seninki kesin yumurtlama gunune denk gelmistirr,hatirliyomusun
benim regl sancılarım başladı
kızlar regline 5-6 gün kala karın ağrısı gaz memişlerde hassasiyet yaşıyorsunuz değilmi.benim çok oluyo.iyimidir kötümüdür neyin nesi
inşallah aralıkta kalırız.bu sefer olmadı sankilütfen cevap yazın hepiniz kendimi garip hissediyorum bu konuda....acaba benmi tuhafım diye ((
bende de aynı belirtiler oluyodu ama bu ay ben hamileyim :)benim regl sancılarım başladı
kızlar regline 5-6 gün kala karın ağrısı gaz memişlerde hassasiyet yaşıyorsunuz değilmi.benim çok oluyo.iyimidir kötümüdür neyin nesi
inşallah aralıkta kalırız.bu sefer olmadı sankilütfen cevap yazın hepiniz kendimi garip hissediyorum bu konuda....acaba benmi tuhafım diye ((
SEROPHENE kullandımo yumurtaya iğne nasıl verdi.çok büyük değilmi.klomenmi kullandın...
bence iğne için geç.ama dr dediyse vardır bi bildiği.
Slm cnm gonlundeki karnindadir ins dr daha gitmedinmi nasilsin bulantilar basladimi
Gelincik sen ne yaptin anacim
Turkiyem massAllah buyumussunuz kizzz
benim regl sancılarım başladı
kız öle dr mı olur ne sacma ıgneyı verıyosan saatını vaktınıde söler bence ıgnenı ol daha garantı olsun ondan sonra dene[/QU
yani bence 27 mm yumurta çatlar mı çatlamaz fazla büyük değilmi yaaa offf napiimm ben şimdi vurununca 36 saat sonra kesin çatlıyo mu ya önce çatlarsa? boşuna iğne olcam yani?* 36 saat sonraa yapçaz mı nee ??? sıyırdım haaa
2 kere vuruldım ben 18 mm de
canım seninki çok büyümüş aklınıda karıştırmak istemeyiz ama :44:
KIZLAR ATEŞ Ölçme ye başladım, sadece bugün unutmuşum, ben kulak ölçerle öçlüyorum, fark eder mi bilmem?
:26::26:
bir de ateş yükselmesi bir derece kadar fark mı ola:26:k, mesela ben bbir gün 36,3 çıktım ertesi gün 36,8 çıktım, yani ateşimin yükseldiğini düşünmem için 37 derece ve üstünü mü baz almalıyım???
Canim Allah sana insallah nur topu gibi bir kiz bana da hayirli bir oglan nasip eder diyorum.3,5 yasinda bir kizim var benimde sanki hep kizim olacakmis gibi geliyor.hayirlisi...bende 3 aydir hamile kalamadim...birde tek iliski olunca sans azaliyor.ama bu ay umitliyim biraz :) insallah seninde olur bir an once...bu sefer normal dene canim.yani yumurtlama gunu felan dene.cinsiyet fikrini bir rafa kaldir.biliyorum zor ama olsun...bende cok istiyorum bu ayhamile kalmayi...bebek sevmeyi cok ozledim.birde cevremde herkez hamile.ee insan istiyor artik....hayirlisi diyorum....
KIZLAR ATEŞ Ölçme ye başladım, sadece bugün unutmuşum, ben kulak ölçerle öçlüyorum, fark eder mi bilmem?
:26::26:
bir de ateş yükselmesi bir derece kadar fark mı ola:26:k, mesela ben bbir gün 36,3 çıktım ertesi gün 36,8 çıktım, yani ateşimin yükseldiğini düşünmem için 37 derece ve üstünü mü baz almalıyım???
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.Rabbim inşallah gönlmüzdeki bebekleri bize verir.Bende 6 aydır yumurta takibi yaptırıyorum.yumurta çatladıktan sonra iki defa ilişki veriyor doktor ama bu zamana kadar hamie kalmayı başaramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?