Süper Anneler - 2011

en fazla 22 ye iğne veriliyor daha fazlaa iğne verilmiyorki.üstelik onlar kist olmuş zaten.çatlasada işe yaramaz demişti benim dr bana bir keresinde

benim regl sancılarım başladı
kızlar regline 5-6 gün kala karın ağrısı gaz memişlerde hassasiyet yaşıyorsunuz değilmi.benim çok oluyo.iyimidir kötümüdür neyin nesi
inşallah aralıkta kalırız.bu sefer olmadı sankilütfen cevap yazın hepiniz kendimi garip hissediyorum bu konuda....acaba benmi tuhafım diye((

Son düzenleme:

canım 27-26 mm bence de bu işte tuhaflık var
hala çatlamamış demesi ilginç geldi
eğer bu kadar büyümüşse ve hala çatlamamışsa kaç mm çatlarmış ki?
bu gece veya yarın sabah dene istersen ama ben şaşırdım valla:44::44::44::44:

cnm ozaman seninki kesin yumurtlama gunune denk gelmistirr,hatirliyomusun

evet canım o güne denk geldi ama ben yumurtlama zamanına denk getirmedim
bana verilen zamana uydum sadece

aynı durumlar bende de oluyor canım
göğüsler acayip hassas
karında şişlik ve ağrı
sanki her an regl oluyormuşum gibi his ve sancı
ama 1 hafta sınra oluyorum bu belirtilere rağmen

mimoza cım yani normalsin canoooooooooooooo

üzülme aralıkta olur inşallahhhhhhhhhhhhhh
ama regl olana kadar ümit edelim inşallahhhhhhhhhhhh belkide gebesindir

bende de aynı belirtiler oluyodu ama bu ay ben hamileyim :)

sen daha iyi anlarsın tabiii

KIZLAR ATEŞ Ölçme ye başladım, sadece bugün unutmuşum, ben kulak ölçerle öçlüyorum, fark eder mi bilmem?
:26::26:

bir de ateş yükselmesi bir derece kadar fark mı ola:26:k, mesela ben bbir gün 36,3 çıktım ertesi gün 36,8 çıktım, yani ateşimin yükseldiğini düşünmem için 37 derece ve üstünü mü baz almalıyım???

sıkma canınıııııı ben varımmm yanında

hayır canım öyle değil seninki yükselişe geçmiş
0,1 bile artarsa yükseliyo demek

36,2
36,3
36,5
36,7 gibi

Allah hepimize hayirlisini versin benimde 2 tatli kizlarim Allah bagislasin Allah Annali babali büyütmelerimize nasip etsin insAllah var bende Augustosdan beri ugrasiyorum valla zor tek iliski yapmak erkek icin hayirlisinla bakalim bu ay tutacakmi , kizlarimda sik iliskiye girdim biliyorum Regelim bitince ama simdi yumurtlama gününü ögrendim hayirlisi insAllah..

Dualarim sizlerle canlarim

Son düzenleme:

canım 37 üstüne çıkacak diye bekleme herkesin vücud ısısı farklı,yanılırsın yoksa.
benim ateşim hiç 37 olmadı hamile olmam rahmen 36.7 yada 36.8 en fazla.
mesela
--36.1
--35.9
--36.2
--36.3
--36.5

bak benim ateşim böyle gitti ve 36.3 olduğu gün yumurtam çatlamış oldu.
herkeste farklı yani...
ben ilk ay bişi anlamadım ve kaçırdım yumurtlama günümü.hep 37 ye yükselcek diye bekledim.ama bende öyle olmadı malesef.2. ay ancak yakaladım...

Aybuke cnm dil alti olsa daha guzel cnm garanti enazindan
Mimos kiz beni belirtiler cok yaniltti cnm memeler hashas akinti sari derken pat diye regl oldum birsaha belirtiye falan bakmiycam
Valla adet bittimi siksik iliski
kafayi yiycem yok yumurtlama yok takip tek isliski de sans bnce buda kolay hamile kalanlar icin gecerli
zor hamis kalanlarda cok zor tek iliski

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.Rabbim inşallah gönlmüzdeki bebekleri bize verir.Bende 6 aydır yumurta takibi yaptırıyorum.yumurta çatladıktan sonra iki defa ilişki veriyor doktor ama bu zamana kadar hamie kalmayı başaramadım

Hacer cim

Haktan hayırlısı
Daha zamanı varmış demek ki
Hamile olsaydın belki de bebek tutunamayacaktı sana
o kadar yaşadığın streslerden sıkıntılardan taşınma koşuşturmaca
Rabbim herşeyi güzel ayarlıyor gerçekten

Eve de yerleştin
İnşallah eşinde daha iyi olur artık
rahat rahat yaparsın bebişi

hoşgeldin canım aramıza

ilk bebek mi?
yada kızın mı var oğlun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…