Süper Anneler - 2011

Merhaba arkadaşlar,ben simdi merak ettiğim bir konu var bilgisi olan cevap yazarsa çok sevinirim.Yumurta çatlatma iğnesi bazı doktorlar 19 bazıları )21-23-böyle uzuyor yani )veriyor.O zaman 19mm iken 36 saatte çatlarsa 23 mm daha erken çatlamaz mı?Burda iğnenin yumurtanın çatlama süresi üzerindeki etkisi farklı olmaz mı?

Slm cnm gonlundeki karnindadir ins dr daha gitmedinmi nasilsin bulantilar basladimi
Gelincik sen ne yaptin anacim
Turkiyem massAllah buyumussunuz kizzz

iyi değilim abla 3 gündür grip yasıyorum mahfoldum ilaçta alamıyorum malesef bide kımsem yok gurbette oğlumla ilgilenmek zorundayım bulantım var vs vs... inş bıan evvel gecer bu günlerım.
dr gitti abla gecen mas.gayet normaldi hersey..inş sende alışırsında biter bu stresler bılırım yeni yere alışmak sancılı olur rabbim yardımcın olsun inş.
türkiyemmm cinsiyetın bellimi sen büyüksün baya maş.

sevil_8 son sat ne zamandı senın cnm kaç haftalık oldun sen şuan aramızda kaç hafta var merak ettim

hep diyorum ben gurbetimmm bu yöntem bize uygun değill
kolay hamiş kalanlara uygunnn
nasılsın cnm benim evine alıştınmı eşin nasıl ?

evet istanbulda değilm.ilk on gün korunmalı ilişki ve ononcu gün çağırıyor.sonra 3 gün sonra yani 13. gün gidiyorum.yumurtanın büyüklüğüne göre tekrar çağırıyor .15 gün benim yumurtam genelde çatlamış oluyor

kızlar kafam karıştı yaaa
diğer topikte bi arakadaş doktor takibine gidiyo.2 gün önce gitmiş.yumurtan çatlamış 3 gün ilişki demiş.yumurta öle hemen gitmez demiş...
ben şaşırdım yumurta çatladıktan sonra 3 gün yaşar mı yaaa
o zman herkes hamile kalır yani

tabi bu arada 10. günden sonra yumurta çatlayana kadar korunmalıda olsa ilişki yasak.ama bana görede değil heralde bu yöntem hamile kalamıyorum br türlü

yumurta belki 2 gün yaşıyodur bilemem ama...
geçen ay ben yumurtlamayı kaçırdım.1 gün sonra ilişki oldu ama ben hamile kalamadım...
yumurta çatladıktan birsüre sonra döllenmesi zor oluyor bence

Gurbetim hoşgeldin bacım.. inşallah kısa sürede kurarsın düzenini ve rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…