- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.621
Ole cnm yaHacer cim
Haktan hayırlısı
Daha zamanı varmış demek ki
Hamile olsaydın belki de bebek tutunamayacaktı sana
o kadar yaşadığın streslerden sıkıntılardan taşınma koşuşturmaca
Rabbim herşeyi güzel ayarlıyor gerçekten
Eve de yerleştin
İnşallah eşinde daha iyi olur artık
rahat rahat yaparsın bebişi
Gecmis olsun cnm bnm Allahim sifa versin sicak suya limon bal koy ic guzelim iyi geliriyi değilim abla 3 gündür grip yasıyorum mahfoldum ilaçta alamıyorum malesef bide kımsem yok gurbette oğlumla ilgilenmek zorundayım bulantım var vs vs... inş bıan evvel gecer bu günlerım.
dr gitti abla gecen mas.gayet normaldi hersey..inş sende alışırsında biter bu stresler bılırım yeni yere alışmak sancılı olur rabbim yardımcın olsun inş.
türkiyemmm cinsiyetın bellimi sen büyüksün baya maş.
hep diyorum ben gurbetimmm bu yöntem bize uygun değill
kolay hamiş kalanlara uygunnn
nasılsın cnm benim evine alıştınmı eşin nasıl ?
Gurbetim hoşgeldin bacım.. inşallah kısa sürede kurarsın düzenini ve rahatlarsın.
son adetim 30 eylul
8ci haftada sayilirim
sen şuanda 10+4 günlük hamilesin canım neden 8 diyorsunki ben tam 8 haftalığım bugün aramızda 2,5 hafta var demekki
cnm evde is yaparken bi bakiyosun sanki soguk bi akinti geldi ic camasirinaslm kizlar nasilsiniz
bende misafirler var giremedim
simdi bende olan degisikliklere yorum yapin lutfennnnnnn
11 gun seffaf akintimi gordumm keti ve sunen ygun bir akinti ama nasil bayaa bi vardi yani katiydi ama seffaf renkteydi
ve ertesi gun inanilmazz cok krem senginde yogun bir akinti gene
ama bu kez sut renginde yapiskan ve bayaa coktu
ben ne zaman yumurtladim sizce
bugunde 13. gun vj birazdaha sakin sanki beklemedeyim
donnaturk ile test yapiyorumm geberesi daha sonuc vermedii
slm kizlar nasilsiniz
11 gun seffaf akintimi gordumm keti ve sunen ygun bir akinti ama nasil bayaa bi vardi yani katiydi ama seffaf renkteydi
cnm sen hangi tarihten hesapliyorsun haftayi
diyelim ben 30 eylul reql oldum ustune 10 gun gelince
ekimin 10-dan kasimin 10-a kadar 4 hafta+10 kasimdan 10 araliga kadar 4 hafta =8 haftabu ayin sonu 10 haftam olucak
gelen ayin 10-da ulltrasona giricem hayirlisiyla
dogrumuyum
canım benimslm kizlar nasilsiniz
Canim Allah sana insallah nur topu gibi bir kiz bana da hayirli bir oglan nasip eder diyorum.3,5 yasinda bir kizim var benimde sanki hep kizim olacakmis gibi geliyor.hayirlisi...bende 3 aydir hamile kalamadim...birde tek iliski olunca sans azaliyor.ama bu ay umitliyim biraz :) insallah seninde olur bir an once...bu sefer normal dene canim.yani yumurtlama gunu felan dene.cinsiyet fikrini bir rafa kaldir.biliyorum zor ama olsun...bende cok istiyorum bu ayhamile kalmayi...bebek sevmeyi cok ozledim.birde cevremde herkez hamile.ee insan istiyor artik....hayirlisi diyorum....
naz81
canımmmmmmmmmmm
Allah sana gönlündekini verir inşallahhhhhh
ama pes etmeden yola devam
yumurtlama öncesi ilişki bunu sürekli uygula
bende temmuz-ağustos gibi gebe kalmayı istedim hep
yaz bebeği olsun dedim oğlum ocakta doğdu
çok sıkıntı çektim bronşit felan....
ama olmadı...ve hala da olmuyor
denemedim henüz hamile kalamıyorum diyemiyorum ama
siklus bir türlü düzelmiyor
inşallahhhhhhhhhh ocaktan sonra düzelir de
bana öyle geliyor ki yine oğlumda olduğu gi,b,i
baharda hamile kalırım yani yine bebeğim kış bebeği olacak
gebelık haftası hesaplama var internette oradan bak son adet tarıhını gir görürsün canım ben hep öle hesaplarım doğru çünkü dene bak
o kadın gelinciğe kızmı demişti erkek mi???gelicikte de yanılsın kızzzzzzzzzzzzz
cnm sen hangi tarihten hesapliyorsun haftayi
diyelim ben 30 eylul reql oldum ustune 10 gun gelince
ekimin 10-dan kasimin 10-a kadar 4 hafta+10 kasimdan 10 araliga kadar 4 hafta =8 haftabu ayin sonu 10 haftam olucak
gelen ayin 10-da ulltrasona giricem hayirlisiyla
dogrumuyum
sevil ewet gurbetin dediği gibi bütün testler falan da ona göre kabul ediliyo..adetin ilk günü hamile kalmışsın gibi bilimsel olarak öyle kabul görüyoo aman haaa dikkat etcnm benim adet gununun ilk gununden hesapla drlarda bu sekilde hesap ediyorlar
10 hfta 4 gunluk hamilesin cnm, 6 temmuz tahmini dogum
Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
buradan bakabilirsin
ben ogluma tek iliskiyle hamile kalmadim buna eminim, sali persembe ve cumartesi iliski yasadim, tahminem cumartesi catlamam oldu galiba..ozamanlar cok takip etmedim ama herseyi yazmistim...
insallah canim duamiz dilegimiz kabul olur...ben kendimi oglana hazirliyimda bir yandan cok üzülmüyüm neyapim ....bende bir yandan ümitleniyorum ama etrafta oglan cocuk okadar cok kine, bide burda oglan senesi ya, hamile kalan oglan doguruyo valahi.....insallah hemen hamile kalirsin canim...
bennur hap varmis adeti düzene sokmak icin internetten okumusdum, ama kesin hormonludur...bu gidisle benimde bebisim kis bebegi olcak..olsun kiz yeterki istedigimiz olsunda canim kisin olsun, saglikli olsun...
kiz gelincik alman sayfasinda kadin bi kiside yanildiama 5 kiside dogru cikti simdi bakalim artik...
kızlar kafam karıştı yaaa
diğer topikte bi arakadaş doktor takibine gidiyo.2 gün önce gitmiş.yumurtan çatlamış 3 gün ilişki demiş.yumurta öle hemen gitmez demiş...
ben şaşırdım yumurta çatladıktan sonra 3 gün yaşar mı yaaa
o zman herkes hamile kalır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?