Süper Anneler - 2011

vallahi kişiye göre değişiyo belkide ben 6 aydır yumuta çatladıktan sora iki defa korunmasız ilişkiye giriyorum tutmuyo.benimkiler 12 saat falan mı yaşıyo ne?

ezgin sen erkek istiyordun ve sana 4 gün evvelimi verdi???
d.tarihine göremi bakıyo ne istiyo bilgi olarak.ay banada baktır

arkadaşlar kismeler yok ne yazan ne çizen halvetmi yoksa hamişlikmi var noldu herkesiyee yaaaa giriyorum kisme yokk yazanda olmamışş hayrola süper anlar nirelerdesinizzzz..arkideslerimmm..

ezgin sen erkek istiyordun ve sana 4 gün evvelimi verdi???
d.tarihine göremi bakıyo ne istiyo bilgi olarak.ay banada baktır

Evet mimozam hayirlisinla erkek istiyorum ama bana yumurtlamam 4 gün kala tarih verdi ona da güvenemiyorum icimden gelmiyor iliskiye girmek, valla neye göre bakiyor söylemiyor kadin, 20 Euro gönderdim kadina bakmasi icin 40ytl oluyor sanirim....ama düsün ben kadinintarihinde gircem daha yumurtlamamis oluyorum cok riskli degilmi?Hani 1 gün önce olsa derim okay..yada kiz istemis olsam yine girerdim ama erkek icin niye 4 gün evel gireyim ?Kadin alakasi yok diyor yumurta günü erkek olmasinin.....

Allah bana ve sizlere dogru yollu göstersin insAllah

hayirlisi canim belki testi erken yapmissindir...benimde 3,5 yasinda bir kizim var ikinciyi dusunuyirum ama 3 aydir tutmadi(yumurtlama gunu ve tek iliski)ama bu ay normal denedim.saldim cayira mevlam kayira yani:)bakalim bay bu pazar gibi merakla bekliyorum....amin insallah Allah herkezin gonlune gore verir......

nazcim insallah isteyen hrkezin cifter cifter cocugu olur....Allah hic kimseye aratmasin....olsun senin oglunda olsa ondada var bir hayir...ileride belki torunlarin kiz olur Ha ne dersin

nazcim insallah isteyen hrkezin cifter cifter cocugu olur....Allah hic kimseye aratmasin....olsun senin oglunda olsa ondada var bir hayir...ileride belki torunlarin kiz olur Ha ne dersin

İnşallah herkesin istediği olsun hayırlısıyla...
benim iki tane meleğim var Allahım acılarını göstermesin... ama 6 ay önce ikinci evliliğimi yaptım, eşimin hiç çocuğu yok.. ben tabiki erkek istiyorum ama, hiç de özel birşey yapmadım. yumurtlama falan takip etmedim, diyet de yapmadım.. Allah isterse olur..

gelicikte de yanılsın kızzzzzzzzzzzzz

aminn bernur yanılsın şu alman kadın ağzını dikicem yaa banada erkek dedi

selam kızlar nasılsınız??
gurbetim anlamadım kuzum, mens oldun sanırım, neyse hayırlısıyla bebişler gelecekleri zamanı biliyorlar sanırım

canım bion şöyle;
10-14 aralık kıza yatkın,eşinin erkek günü
26-30 aralık kız
31 aralık-5 ocak kıza yatkın(3ocak nötr),eşinin erkek günü !
17-26 ocak kız
10-20 şubat kız
9-14 mart kız
26 mart-5 nisan kıza yatkın(31 mart nötr)eşinin erkek günü!..

peki rus cinsiyet takvimi sana bu yıl ve gelecek seneye ne diyor canım?bakmışmıydın,merak ettim de

selam kızlar nasılsınız??
gurbetim anlamadım kuzum, mens oldun sanırım, neyse hayırlısıyla bebişler gelecekleri zamanı biliyorlar sanırım

ohhhh adet oldum ben coktan bitti bilem simdi yumurtlama dönemindeyim giiii git gidak yimirtam sicakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…