- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.641
Sorma kizlar kadin nerden geldiyse vallahi , ben oglan istiyorum Allahim hayirlisini versin bana valla 4 gün evel iliskiye gir diyor yumurtadan cok riskli degilmi sizce girmiyecem kizlar sizce ne?Nedense öyle dedi bana bende >Naz gibi o forumdayim ...Babychoice gibi isde aylarla hesap yapiyor bence ....
ezgin sen erkek istiyordun ve sana 4 gün evvelimi verdi???
d.tarihine göremi bakıyo ne istiyo bilgi olarak.ay banada baktır
kızlar ben her zaman yazamıyorum ama, sizleri takip ediyorum...
bat ıma 3 gün var, bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı.. hayırlısı olsun ne yapalım
hamile olan arkadaşları Allahım hayırlısı ile sağlıkla kavuştursun bebişlerine,
isteyenlere de aratmadan versin yarabbimmm
ben ogluma tek iliskiyle hamile kalmadim buna eminim, sali persembe ve cumartesi iliski yasadim, tahminem cumartesi catlamam oldu galiba..ozamanlar cok takip etmedim ama herseyi yazmistim...
insallah canim duamiz dilegimiz kabul olur...ben kendimi oglana hazirliyimda bir yandan cok üzülmüyüm neyapim ....bende bir yandan ümitleniyorum ama etrafta oglan cocuk okadar cok kine, bide burda oglan senesi ya, hamile kalan oglan doguruyo valahi.....insallah hemen hamile kalirsin canim...
bennur hap varmis adeti düzene sokmak icin internetten okumusdum, ama kesin hormonludur...bu gidisle benimde bebisim kis bebegi olcak..olsun kiz yeterki istedigimiz olsunda canim kisin olsun, saglikli olsun...
kiz gelincik alman sayfasinda kadin bi kiside yanildiama 5 kiside dogru cikti simdi bakalim artik...
ben ogluma tek iliskiyle hamile kalmadim buna eminim, sali persembe ve cumartesi iliski yasadim, tahminem cumartesi catlamam oldu galiba..ozamanlar cok takip etmedim ama herseyi yazmistim...
insallah canim duamiz dilegimiz kabul olur...ben kendimi oglana hazirliyimda bir yandan cok üzülmüyüm neyapim ....bende bir yandan ümitleniyorum ama etrafta oglan cocuk okadar cok kine, bide burda oglan senesi ya, hamile kalan oglan doguruyo valahi.....insallah hemen hamile kalirsin canim...
bennur hap varmis adeti düzene sokmak icin internetten okumusdum, ama kesin hormonludur...bu gidisle benimde bebisim kis bebegi olcak..olsun kiz yeterki istedigimiz olsunda canim kisin olsun, saglikli olsun...
kiz gelincik alman sayfasinda kadin bi kiside yanildiama 5 kiside dogru cikti simdi bakalim artik...
hayirlisi canim belki testi erken yapmissindir...benimde 3,5 yasinda bir kizim var ikinciyi dusunuyirum ama 3 aydir tutmadi(yumurtlama gunu ve tek iliski)ama bu ay normal denedim.saldim cayira mevlam kayira yani:)bakalim bay bu pazar gibi merakla bekliyorum....amin insallah Allah herkezin gonlune gore verir......
gelicikte de yanılsın kızzzzzzzzzzzzz
aminn bernur yanılsın şu alman kadın ağzını dikicem yaa banada erkek dedi
canım ya nasıl baktırıyorsunuz şuna anlatır mısın_Bende baktırmak istiyorum..
canım ya nasıl baktırıyorsunuz şuna anlatır mısın_Bende baktırmak istiyorum..
hamıle kalmadan nasıl bılıyokı ya gun verıyo heralde demı kızlar egemcım senın arkadasını merak edıyom ya ıns ıstedıgı olur cınsıyetını ogrenınce bızlede paylas cnm
hamıle kalmadan nasıl bılıyokı ya gun verıyo heralde demı kızlar egemcım senın arkadasını merak edıyom ya ıns ıstedıgı olur cınsıyetını ogrenınce bızlede paylas cnm
aminn bernur yanılsın şu alman kadın ağzını dikicem yaa banada erkek dedi
canım ben almanca bılmıyorum naz81 benım 3 aylık adet tarıhımı verdı bırde ateş tablomu verdı bana erkek demişş sayfanın adınıda bılmıyorum inan
selam kızlar nasılsınız??
gurbetim anlamadım kuzum, mens oldun sanırım, neyse hayırlısıyla bebişler gelecekleri zamanı biliyorlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?