- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.981
gelincikkkkkkk
sen nasılsın canım ya
bu arada cennetgözlüm nerelerde:44::44::44::44::44:
neden hiç girmiyor?
msn olan varmı?
yada tlf. olan ?
ben çok merak ediyorum yaaaaaaaa
kızlarrrrrrrrr hamile olunca kaybolmayın lütfennnnnnn
habersiz bırakmayın bizleri
superrrr yaaa Allahim tamamina erdirsin insAlllahhhh
cnm bnm catladigin aisaretmis kiz senin dedigim uzayan akinti bembeyaz akinti yani vajen islak olsun ki spermleri yumurtaya kavustursun dun aksam okudum bndeeee
sevil_8
maşallahhhhhhhh bebiş büyüyor
az kaldı canım ya öğrenmemize
hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz
en büyük bebişimiz hangisi? kim önce doğacak inşallahhhhhhhh
canim senin dedigini ben yikanirken hissettmistim ama artik hamileydimve rahim asagidaydibennur alman sayfasinda durmadan okudum, bi kac ay ayiptir söylemesi parmak attim kendime, hic bisey fark etmedim, ama denedikce farkina variyorsun... bu ayda tesadüfen 9.ci gün biraz akinti geldi ama yumurta beyazin pismis aki gibi, parmak attim, hissediyorsun zaten burnunu ucu sertligi kadar oluyor, bu kez burnumun sertligi kadar degildi biraz yumusakti biraz parmakla kendini rahmini agzi acik yada kapali oldugunu anliyorsun sana resim yollucam birazdan, 9.ci gün yumusakti ve acikti ama test negativdi, 10.gün gene baktim ozaman rahmim yukari kaymis hissediyorsun cok yukarda degildi yumusakti ve acikti hemen gene test yaptim positiv, aksam üstü dahada yukardaydi,11.gün hic ulasamadim rahmime, sabah ve aksamlari hep ölc bazen sabah aksam farkli oluyor, 12.gün sabah yukardaydi saat 7 gibi ama saat 11 gibi asagidaydi gene, hesabima göre 12.gün catlmam oldu ama sabaha dogru belki 3-4 olabilir cünkü 11.gün aksam yatmadan saat 23 degüldü bana test halen...ve sabahtan negatifti..
bide alman sayfasinda kiz yazmiski, gülen yüz güldügü zaman birgün sonra ayni saatte gene test yapiyormus ve ondan sonra her iki saat bi yapmis ozaman anlamis nezaman catladigi 0+12 denemis o...bakalim kizi olcakmi
Beautiful Cervix Project -Cervix Photo Galleries »
diz üstü cokel yere öyle dene eger deniceksen, ben yapmam dedim bastan ama bu ay yaptim ve tek tek yazdim,
o zaman ben bu ayda denemeyeyim.çok sağol canım
sevil_8
maşallahhhhhhhh bebiş büyüyor
az kaldı canım ya öğrenmemize
hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz
en büyük bebişimiz hangisi? kim önce doğacak inşallahhhhhhhh
cnm evet buyuyor bebisim ayyyyyy bernur ben oluyorum meraktan valla gece uykularim kacti
ben en iyi anlayan sizlersiniz iyiki varsiniz
bence en buyuk Turkiyemin kizi
sonra benim oglum (icimi avutayim bari)
sonra gelincikin kizi
sonra martin oglu
unuttuklarimdan ozur dilerim
20 gunden sonra hayirlisiyla ogrenicem ama o zamana kadar meraktan olmessem tabiiki
cnm evet buyuyor bebisim ayyyyyy bernur ben oluyorum meraktan valla gece uykularim kacti
ben en iyi anlayan sizlersiniz iyiki varsiniz
bence en buyuk Turkiyemin kizi
sonra benim oglum (icimi avutayim bari)
sonra gelincikin kizi
sonra martin oglu
unuttuklarimdan ozur dilerim
20 gunden sonra hayirlisiyla ogrenicem ama o zamana kadar meraktan olmessem tabiiki
turkiyem ogrenmistir bence gelsede soylese yaa
hadiyaa,ee ben saginda yatiyom esimin simdi benimde solundami yatmam lazim,cnmya bu cayi internet uzerindenmi aliyosun yoksa arayiptami istiyosun ,cevrende kullanan falan varmi herhalde eslerde icecek demi,ee normal siyah cayda ii diye duydum ve kahve,hakkimizda hayirlisiya
egemcim ben simdi saginda yatiyorumm
solundami yatmam gerekecek
sevilcim sen neler yapmistin rus takvimi ne diyordu sana
rus takvimi kiz diyor
cin takvimi oglan
benim kalbim kiz diyor
esimin kalbi hissedemiyormus artik (ben hic bilmem diyor )))
annem erkektirrrr diyor
belirtiler erkek diyor
bakalim hangisine hediye dusecek sonucu ogrenince
valla simdi yazarken sanki bebis kipirdadi hissettim bunu erken degilmi daha...
canım erkenden hissettiysen oğlandır hadi ALLAH inşallah nasip etsin.rus takvimi kiz diyor
cin takvimi oglan
benim kalbim kiz diyor
annem erkektirrrr diyor
belirtiler erkek diyor
rus takvimi kiz diyor
cin takvimi oglan
benim kalbim kiz diyor
annem erkektirrrr diyor
belirtiler erkek diyor
evet canım sağındaysan sola geç..benim arkadaşım ilk hamile kaldğında eskilerden duymuş sağa yat oğlun olsun diye o da yatmış kızı oldu.ikincide soluna yatmış oğlu oldu.her kadında değişiyor yani...sen hamile kaldığında ne tarafındaysan hatırlıyorsan tam tersini yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?