Süper Anneler - 2011

iyi olmaya çalışıyorum bernur biraz zorlasa hamilelik bunada şükür
cennetgözlümü bende merak edıyorum artık onun cinsiyetı belli olmuştur büyük o çünkü
dimla ve cennetgözlü yan çizdiler ask olsun onlaraaa

superrrr yaaa Allahim tamamina erdirsin insAlllahhhh

cnm bnm catladigin aisaretmis kiz senin dedigim uzayan akinti bembeyaz akinti yani vajen islak olsun ki spermleri yumurtaya kavustursun dun aksam okudum bndeeee

ablcm ama benim o sefaff akinti cok islak deildi nasil desem sanki catladigiktan sonra gelen kremsi akinti daha fazlacaydi

sevil_8

maşallahhhhhhhh bebiş büyüyor
az kaldı canım ya öğrenmemize
hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz

en büyük bebişimiz hangisi? kim önce doğacak inşallahhhhhhhh

bennur alman sayfasinda durmadan okudum, bi kac ay ayiptir söylemesi parmak attim kendime, hic bisey fark etmedim, ama denedikce farkina variyorsun... bu ayda tesadüfen 9.ci gün biraz akinti geldi ama yumurta beyazin pismis aki gibi, parmak attim, hissediyorsun zaten burnunu ucu sertligi kadar oluyor, bu kez burnumun sertligi kadar degildi biraz yumusakti biraz parmakla kendini rahmini agzi acik yada kapali oldugunu anliyorsun sana resim yollucam birazdan, 9.ci gün yumusakti ve acikti ama test negativdi, 10.gün gene baktim ozaman rahmim yukari kaymis hissediyorsun cok yukarda degildi yumusakti ve acikti hemen gene test yaptim positiv, aksam üstü dahada yukardaydi,11.gün hic ulasamadim rahmime, sabah ve aksamlari hep ölc bazen sabah aksam farkli oluyor, 12.gün sabah yukardaydi saat 7 gibi ama saat 11 gibi asagidaydi gene, hesabima göre 12.gün catlmam oldu ama sabaha dogru belki 3-4 olabilir cünkü 11.gün aksam yatmadan saat 23 degüldü bana test halen...ve sabahtan negatifti..

bide alman sayfasinda kiz yazmiski, gülen yüz güldügü zaman birgün sonra ayni saatte gene test yapiyormus ve ondan sonra her iki saat bi yapmis ozaman anlamis nezaman catladigi 0+12 denemis o...bakalim kizi olcakmi

Beautiful Cervix Project -Cervix Photo Galleries »

diz üstü cokel yere öyle dene eger deniceksen, ben yapmam dedim bastan ama bu ay yaptim ve tek tek yazdim,

Son düzenleme:
canim senin dedigini ben yikanirken hissettmistim ama artik hamileydimve rahim asagidaydi
hamilelik belirtisi olarak biliyorum bunu

sevil_8

maşallahhhhhhhh bebiş büyüyor
az kaldı canım ya öğrenmemize
hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz

en büyük bebişimiz hangisi? kim önce doğacak inşallahhhhhhhh

cnm evet buyuyor bebisim ayyyyyy bernur ben oluyorum meraktan valla gece uykularim kacti
ben en iyi anlayan sizlersiniz iyiki varsiniz
bence en buyuk Turkiyemin kizi
sonra benim oglum (icimi avutayim bari)
sonra gelincikin kizi
sonra martin oglu
unuttuklarimdan ozur dilerim

20 gunden sonra hayirlisiyla ogrenicem ama o zamana kadar meraktan olmessem tabiiki

canim ya insallah herkezin istedigi diledigi olur....bana oglan yazmissin.insallah ama kizda olsa kizima arkadas olur....gorumcemin iki kizi var kizlari boyunca masallah bi giyiniyolar annelerine bi destek oluyolar valla imreniyorum.1 kiz 1 oglanda super olur ama hayirlisi.....:

ben ocağın ilk haftası öğrenıcem sen nasıl 20 gün dedın sevil kız senınkı bellidir gitsen bence 12 haftaytı gectın değilmi

canım diğer hamileliğinde hangi tarafta yatıyorsan tam tersi yapıcaksın. tel.sipariş veriyorsun..Kulanan arkadaşım vardı ancak o sperm arttırmak için erkek bebek için değil kolay hamile kalmak için kullanıyordu.bu çayı eşin içiyor sen değil..gerçi burada kullanıp ta hamile kalan kızı olucak biri vardı yanlış hatırlamıyorsam.ALLAH kısmet ederse herşey oluyor.

egemcim ben simdi saginda yatiyorumm
solundami yatmam gerekecek

evet canım sağındaysan sola geç..benim arkadaşım ilk hamile kaldğında eskilerden duymuş sağa yat oğlun olsun diye o da yatmış kızı oldu.ikincide soluna yatmış oğlu oldu.her kadında değişiyor yani...sen hamile kaldığında ne tarafındaysan hatırlıyorsan tam tersini yap canım

sevilcim sen neler yapmistin rus takvimi ne diyordu sana

rus takvimi kiz diyor
cin takvimi oglan
benim kalbim kiz diyor
esimin kalbi hissedemiyormus artik (ben hic bilmem diyor )))
annem erkektirrrr diyor
belirtiler erkek diyor
bakalim hangisine hediye dusecek sonucu ogrenince
valla simdi yazarken sanki bebis kipirdadi hissettim bunu erken degilmi daha...

erken değil cnm artık hissatmen doğal hafif kanat çırpması gibi 2. ve 3. hamılelıklerde daha erken hissedılırmiş
eşinde çok komık ha kalbi hissedemıyormuş :)
inş oğlun gelir inşşşşşşş.

canım erkenden hissettiysen oğlandır hadi ALLAH inşallah nasip etsin.

benimde içime erkek doğuyor canımmmmmmmmmmmmmmm
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

slm kızlar.lekelenmem hala devam ettiği için bugün yine doktora gittim.ultrasonla baktı.kesenin ölçüleri haftasıyla uyumlu gayet iyi aaammmaaaa dedi
kese rahim ağzına yakın damarların çok olduğu biryere yerleşmiş.lekelenme o yüzden oluyomuş.....
1 hafta sonra gel dedi.ilaca ve istirahate devam....bebiş orada gelişip büyüyebilirse sorun olmazmış..yaa büyüyemezsee...
böyle bişi yaşayan yada duyan varmı kızlarrrrrrrr ....

egemcim ben iliski bittikten sonra sagima dondum yattim iki uc gun boyle oldu
ama esimin ne tarafinda oldugumu bilmiyorum
esle ne ilgisi olabilirki anlamadim
ben simdi iliski sonrasi solami yatayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…