Süper Anneler - 2011

hic duymadim cnm sen icini rahat tut
eger yiyecek ekmegi var ise bu dunyada bes aylikda dogsa yasar lakin yok ise inan ne yaparsan yap bosa
tevvekkulu elden birakma
rabbim yardimcin olsun

simdi kiz erkek derken aklima geldide ilk cocugumda coook dua etmistim erkek olsun diye neden olmadi derken icime soyle bir his dogdu
allah bazen dualari kabul eder bazende bi belayi defeder yahut ahirette verirmis
benim dogumum coook riskliydii tersti anne olumlerinin en cok rastlandigi dogummus dr um dogum bittikten sonra dedi bunu bize
ama coook sukur bir avazda kurtuldum
dr lar inanamadi olamaz dedi tek bir yirtiksiz nasil olur dediler
simdi anliyorumki dualarim bosa deilmis
elhamdullillah
iste aklima geldide paylasayim dedim

egemcim ben iliski bittikten sonra sagima dondum yattim iki uc gun boyle oldu
ama esimin ne tarafinda oldugumu bilmiyorum
esle ne ilgisi olabilirki anlamadim
ben simdi iliski sonrasi solami yatayim

yatağı düşün mutlaka hatırlarsın hangi tarafına yattığını ..bana saraçoğlu sordu kızım ilk hamileliğinde eşinin hangi tarafında yatıyordun? yatağı düşündüm solunda yatmışıım.Şimdi eşinin sağına yat dedi.

çok sağol canım....
ewet Allah bu dünyada rızkını açtıysa bi şekilde dünya ya gelip yaşayacak.yok açmadıysa kendimi yırtsamda olmayacak çok iyi biliyorum.
Allahım hakkımda hayırlı olanı versin inşallahhh....
kızdı erkekti derken şimdi benimle kalsın diye dua ediyorum Allahıma.....
istirahat etmem gerekiyo ama kızım var.eşim var nekadar yatsamda zor oluyo ayrıca sıkılıyorum...inşallah hamileliğim böyle devam etmez.kızımda çok rahat
bi hamilelik geçirmiştim....
Rabbim herkese hayırlı kolay bi hamilelik,hayırlı kolay bi doğum,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh....

bende çok dua ediyorum allahım boşa çıkarmaz inşallahhhh...

canım ters olmasına rahmen normal doğum mu yaptın sen????
Allaha şükür hiçbirşey olmamış.dualarımız boşa değil tabiki allahıma şükür.

Cnm bnde duymadim insAllah devam eder gebelik icini ferah tut guzelim

Heee ne gunlrdi 18 yadinda cocugunu tototan dogurdun Allahim verecek i ns yureginizi ferah tutun
Sevilim kOcan birsey dememekle hakli cnm

mullberry evet cnm hemde 18 yasinda gurbet ablanin dedigi gibi oda cok iyi bilir
dr lar sokkk gecirdii

iste inanci olanin her daim yaninda allah
insallahh gurbet ablcm insallahh rabbim versin hayirlisindan kara gozlu bir oglan
dua et bizim icin ne olur

BAK ARKADAŞIM,BU BENİM SANA DAHA ÖNCE BİONA BAKIP YAZDIĞIM MESAJIM...
SAYFA 435 LÜTFEN BİR ZAHMET BAK...
daha sonra 683 te YİNELEDİM yine okumadın galiba...

şimdi sen nasıl oluyor da 15-16 aralık erkek dedi şimdi de kıza yatkın diyor diyerek beni yalancılıkla itham edersin anlamadım.....
bu mesajdan anlaşılacağı üzere senin erkek günlerin 17sinden başlıyor...
Bu büyük bir sorumluluk gerektirdiği için bir kişinin biosunu 3 defa kontrol edip de öyle yazdığımı daha önceki mesajlarımda yazmıştım,
ancak üzülerek görmekteyim ki şahsi dikkatsizlikleriniz yüzünden böyle bir emeğe saygısızlık yaparak yalancılıkla kolayca suçlayabilmektesiniz
BU SEBEPLE BİR KİŞİNİN BİOSUNA BAKARAK HEM EMEK VERİP HEM DE KARŞILIĞINDA BÖYLE BİR DAVRANIŞA MARUZ KALMAK İSTEMEDİĞİMDEN HİÇ BİR ARKADAŞIN BİOSUNA BAKMAMA KARARI ALDIM,ANLAYIŞLA KARŞILAYACAĞINIZI ÜMİT EDİYORUM..

emreemirim
canim sakin ol lutfen
ayy anlamadim ne oldu ama belliki cok sinirlenmissin kolay kolay kizmazdin sen boyle
gulneva cok sik girmiyor girsede gecmisi okumuyor son yazilanlar neyse ona, cvp yazip gidiyor bu benim dusuncem
kelimelerinin sonunda cogul eki eklemissin siz falan diye ben sirf senin baktiklarina bakmak istiyorum cunki yeni cozuyorum bioyu senin dogru baktigindan eminim zaten kendi baktiklarimida seninkiyle karsilastiriyorum
sayende cozdum bioyu
o yuzden gulnevaninkine baktim ki sende dogru demissin sonra gecmise baktim once bakip sonra kiyasliyorum dogruysa cok seviniyorum
cozebiliyorum diye
neyse umarim tatsizlik olmaz
bioya bakmama kararina saygi duyuyorum sen bilirsin canim

sgl cnmya iiyim cok sukur calisiyorumya, buaralar cok yogundumarada bakiyodum ama yazmaya firsat bulamiyodum,sizde baya degisiklik var masslh hamisler birer birer gorunuyor hadi hayirlisi,sende hamileydin ne oldu nasil gidiyor?

cnmya bunlarin hepsini esin nasil aliyoki ayni gun hem iimi boyle hepsini kullanmasi ben anteptekine gittigimde esime sadece evicap verdi,yani bilemedim simdi kullansamiki benimkide anlamadimki :18:bide cnm biz uzum pekmezi pestil falan yiyoruz iimis ,ne diyosun cnm vede bu aralar boll kirmizi et ,manga, portakal,hurma tuketiyoz esim findik ve bademde yiyor,e arada cikolatada yiyoruz sutsuz olanindan bilemiyorumya ne diyosunuzzz ama daha ilaclara baslamadik onumuzde ay baslicaz insshayirlisi inssorkdm ne diyosun bu yediklerimize

cnmya seni cok ii anliyorum,benimde iki kizim var bende inss subat yada mart gibi deniycem,sen neler yaptin tam olarak yumurtlama takibi falan diyet yaptinmi inss bikac hafta sonra guzel haberlerini aliriz cnm,once sana sonrada bizlere verir inss yarrabimmm

eylule bunlari esim kullaniyor evet gnde bir tane hepsinden balik yagi yanlizca iki ogun

daha folikde verecem valla iki haftadir aksatmadan kullaniyoruz esim unutturmuyo saolsun
cok alisti artik
kanda verecek ikna ettim artik gerisi rabbime kalmis tevekkulum ona insallahhhhul rahman

sgl cnmya iiyim cok sukur calisiyorumya, buaralar cok yogundumarada bakiyodum ama yazmaya firsat bulamiyodum,sizde baya degisiklik var masslh hamisler birer birer gorunuyor hadi hayirlisi,sende hamileydin ne oldu nasil gidiyor?

cnm yaa ben bebegimi kaybettim simdi ise yeniden koyuldum ins bu ay bebesim de gelir

biberiye kekik yemeklerinizde bolcaa kullanin kadinlar icin
birde sampuaninizi dus jelinizi ylang ylang aromali alin
lavanta kokusundan uzak durun
iliski gunu wc nin kapisini acik birakin ionlardan dolayi
son bir ay bilgisayarla fazlaca hasir nesir olun
yabanci siteden alintidir

nasilyaaa cok uzuldumyaa,cok gecmiss olsun cnm ya bayadir giremiyorumya okumamisim demekki ama inss yine hamis kalirsin aman kendine dikkat et simdi soguktaa ama herseyin basi saglikyaaaa,optm

sagolasin cnm nasipte yokms iste bn yeniden basladim calismalara cok cok sagol guzelim bnmmm

orkidem simdi sen ne zan deniycen guzelim bnmmmm gulnisandan haber varmi

gulnisa ablaya en son yazmistim cvp gelmedi ablcm iyiymis ama hasta ziyaretine gelenler varmis
ben kismetse subatin ikinci haftasi olacak sanirimm yumurtlama o zamana denk geliyoorrr

kızlar forumda bi arkadaş özele msj atıyormuş, erkek bebek için...
bana da atmasını rica ettim ama henüz yazmadı. çok merak ettim siz gördünüz mü konuyu, ya da bilen var mı?

kızlar forumda bi arkadaş özele msj atıyormuş, erkek bebek için...
bana da atmasını rica ettim ama henüz yazmadı. çok merak ettim siz gördünüz mü konuyu, ya da bilen var mı?

kimmis neymis
nerede bu konu
bilmedigimiz ne olabilir ki cok merak ettimm herseyi bildigimizi saniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…