- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.001
slm kızlar.lekelenmem hala devam ettiği için bugün yine doktora gittim.ultrasonla baktı.kesenin ölçüleri haftasıyla uyumlu gayet iyi aaammmaaaa dedi
kese rahim ağzına yakın damarların çok olduğu biryere yerleşmiş.lekelenme o yüzden oluyomuş.....
1 hafta sonra gel dedi.ilaca ve istirahate devam....bebiş orada gelişip büyüyebilirse sorun olmazmış..yaa büyüyemezsee...
böyle bişi yaşayan yada duyan varmı kızlarrrrrrrr ....
egemcim ben iliski bittikten sonra sagima dondum yattim iki uc gun boyle oldu
ama esimin ne tarafinda oldugumu bilmiyorum
esle ne ilgisi olabilirki anlamadim
ben simdi iliski sonrasi solami yatayim
çok sağol canım....hic duymadim cnm sen icini rahat tut
eger yiyecek ekmegi var ise bu dunyada bes aylikda dogsa yasar lakin yok ise inan ne yaparsan yap bosa
tevvekkulu elden birakma
rabbim yardimcin olsun
simdi kiz erkek derken aklima geldide ilk cocugumda coook dua etmistim erkek olsun diye neden olmadi derken icime soyle bir his dogdu
allah bazen dualari kabul eder bazende bi belayi defeder yahut ahirette verirmis
benim dogumum coook riskliydii tersti anne olumlerinin en cok rastlandigi dogummus dr um dogum bittikten sonra dedi bunu bize
ama coook sukur bir avazda kurtuldum
dr lar inanamadi olamaz dedi tek bir yirtiksiz nasil olur dediler
simdi anliyorumki dualarim bosa deilmis
elhamdullillah
iste aklima geldide paylasayim dedim
Cnm bnde duymadim insAllah devam eder gebelik icini ferah tut guzelimslm kızlar.lekelenmem hala devam ettiği için bugün yine doktora gittim.ultrasonla baktı.kesenin ölçüleri haftasıyla uyumlu gayet iyi aaammmaaaa dedi
kese rahim ağzına yakın damarların çok olduğu biryere yerleşmiş.lekelenme o yüzden oluyomuş.....
1 hafta sonra gel dedi.ilaca ve istirahate devam....bebiş orada gelişip büyüyebilirse sorun olmazmış..yaa büyüyemezsee...
böyle bişi yaşayan yada duyan varmı kızlarrrrrrrr ....
hic duymadim cnm sen icini rahat tutAh cnm
eger yiyecek ekmegi var ise bu dunyada bes aylikda dogsa yasar lakin yok ise inan ne yaparsan yap bosa
tevvekkulu elden birakma
rabbim yardimcin olsun
simdi kiz erkek derken aklima geldide ilk cocugumda coook dua etmistim erkek olsun diye neden olmadi derken icime soyle bir his dogdu
allah bazen dualari kabul eder bazende bi belayi defeder yahut ahirette verirmis
benim dogumum coook riskliydii tersti anne olumlerinin en cok rastlandigi dogummus dr um dogum bittikten sonra dedi bunu bize
ama coook sukur bir avazda kurtuldum
dr lar inanamadi olamaz dedi tek bir yirtiksiz nasil olur dediler
simdi anliyorumki dualarim bosa deilmis
elhamdullillah
iste aklima geldide paylasayim dedim
SELAM GULNEVAM,öncelikle topiğe hoşgeldin...ben gündüz okul,
akşam çocuklar derken buradaki sıcak sohbetlere katılamasam da
her gece mutlaka okuyorum,bağımlılık yapıyor galiba...senin bioritmine gelince şöyle:
24 kasım-5 aralık arası erkeğe yatkın ancak 30 kasım nötr,
17-23 aralık arası erkek,24-28 aralık arası erkeğe yatkın,
9-19 ocak arası erkek,4-12 şubat arası erkek günlerin-Yazan tarihlerde dahil-
Hamile olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum,rabbim gönüllerindekine kavuşmayı nasip eylesin...SEVGİLER
emreemirimBAK ARKADAŞIM,BU BENİM SANA DAHA ÖNCE BİONA BAKIP YAZDIĞIM MESAJIM...
SAYFA 435 LÜTFEN BİR ZAHMET BAK...
daha sonra 683 te YİNELEDİM yine okumadın galiba...
şimdi sen nasıl oluyor da 15-16 aralık erkek dedi şimdi de kıza yatkın diyor diyerek beni yalancılıkla itham edersin anlamadım.....
bu mesajdan anlaşılacağı üzere senin erkek günlerin 17sinden başlıyor...
Bu büyük bir sorumluluk gerektirdiği için bir kişinin biosunu 3 defa kontrol edip de öyle yazdığımı daha önceki mesajlarımda yazmıştım,
ancak üzülerek görmekteyim ki şahsi dikkatsizlikleriniz yüzünden böyle bir emeğe saygısızlık yaparak yalancılıkla kolayca suçlayabilmektesiniz
BU SEBEPLE BİR KİŞİNİN BİOSUNA BAKARAK HEM EMEK VERİP HEM DE KARŞILIĞINDA BÖYLE BİR DAVRANIŞA MARUZ KALMAK İSTEMEDİĞİMDEN HİÇ BİR ARKADAŞIN BİOSUNA BAKMAMA KARARI ALDIM,ANLAYIŞLA KARŞILAYACAĞINIZI ÜMİT EDİYORUM..
gecen ay ise yine 26 gun surdu 12. gun basladim yine 14. gun silik cizgi cikti 15. gun cizgi koyulasti ben 1. tek iliskiye girdim olmadi gecen ay
bu ay 26 gun surdu 12. gun teste basladim ancak 14. gun silik cizgi gordum ve 15. gun gulen yuz cikti test biraz daha koyulastibn yine 14. gun iliskiye girdim sanirim bu sabah caladi yumurtam yapiskan akinti geldi
cnm nerdesin ya nasilsin ne var ne yok uzunzaman oldu gelmedin iyisindir umarim ohhh hamis cok masAllahhh
bunu yurtdisindaki drlar erkek bebek icin vermisler tabiiki dr a danismakta fayda var
biz dozunu asmamak kaydiyla kullaniyoruz
larginini gnc nin esim bi siteden aldi adini sordum hatirlayamadi
ginseng ise eczaneden bir aylik aldim
gulnevam
misafir ziyaretciler olmasaydi fotomuda koyardim
ama ne cok gizli hayranlarimiz varmis bizimmmsoyle gelselerde sohbet etsek
cnm evet buyuyor bebisim ayyyyyy bernur ben oluyorum meraktan valla gece uykularim kacti
ben en iyi anlayan sizlersiniz iyiki varsiniz
bence en buyuk Turkiyemin kizi
sonra benim oglum (icimi avutayim bari)
sonra gelincikin kizi
sonra martin oglu
unuttuklarimdan ozur dilerim
20 gunden sonra hayirlisiyla ogrenicem ama o zamana kadar meraktan olmessem tabiiki
sgl cnmya iiyim cok sukur calisiyorumya, buaralar cok yogundumarada bakiyodum ama yazmaya firsat bulamiyodum,sizde baya degisiklik var masslh hamisler birer birer gorunuyor hadi hayirlisi,sende hamileydin ne oldu nasil gidiyor?
cnm yaa ben bebegimi kaybettim simdi ise yeniden koyuldum ins bu ay bebesim de gelir
nasilyaaa cok uzuldumyaa,cok gecmiss olsun cnm ya bayadir giremiyorumya okumamisim demekki ama inss yine hamis kalirsin aman kendine dikkat et simdi soguktaa ama herseyin basi saglikyaaaa,optm
orkidem simdi sen ne zan deniycen guzelim bnmmmm gulnisandan haber varmi
kızlar forumda bi arkadaş özele msj atıyormuş, erkek bebek için...
bana da atmasını rica ettim ama henüz yazmadı. çok merak ettim siz gördünüz mü konuyu, ya da bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?