Süper Anneler - 2011

ne halisi kizz bu havadaa

cnm 28 gunde bir oluyorum zaten gecen ay ne olduysa 31 e cikti simdi duzeldi dyelim
ates olcumu yapacagim bakalim hayirlisi

Makina demiştimya geçenlerde
Aldık geldi netten
Şimdide hem makinayı denemiş olmak
hemde halıları yıkmış olmak için yıkadım

maşallah ya ne güzel
benim oğlumda namaz kılar biizmle
ama ona göre seccade gerçekten güzel fikir
daha istekli olur o zaman

msn açarım bir ara konuşuruz canım
bugün çok yoruldum halı yıkamak zor iş makinayla bile

üzülme canım ya
benimde eşim olmayacak yanımızda
çalışacak o gün işyerinde olacak
bizde babamız olmadan girecez yeni yıla
ama olsun canlarımız sağolsun
Rabbim ayırmasın inşallahhhhhhhhhhhhh

mart21 gecmıs olsun cnm ıns atlatır saglıgına kavusur.
cnm yılbası muslumanlara farklı bısey degıl ya takma sıradan bır gun bence ama bızım turkler ınan yabancılara tas cıkartırcasına kutluyolar ne kadar kendımızden dınımızden uzagız rabbım dogru yola cıkarsın hepımızı ıns.

bu konuda çok doğrusun...allah razı olsun...sanki bizim bayramımızmış gibi abartılmasına anlam veremiyorum bende...

bu konuda çok doğrusun...allah razı olsun...sanki bizim bayramımızmış gibi abartılmasına anlam veremiyorum bende...

ewet cnm ınankı cumlemızden ıns.Hırıstıyanlarla yarıs edıyolar resmen ya bız muslumanız elhamdulılah neden böle seylere kalkısırız Allahım dogru yola erdırsın ınankı gorduk sıra burnumun dıregı sızlıyo halımızı

Son düzenleme:

ağzına sağlık canım aynen katılıyorum sana noel bizim neyımıze biz peyg.efend. doğum gününü kutlayalım dini bayramlarımızı kutlayalım amın doğru yoldan ayırmasın rabbim cümlemızı .

sevi canım inşallah sorumu görürsün sen testte çift çizgiyi gördükten tam olarak kaç saat sonra ilişki oldu?..ben yanlış yaptım galiba ..benim ilk 4 saat sonra 49 saat sonra 2 ilşki oldu..

sevi canım inşallah sorumu görürsün sen testte çift çizgiyi gördükten tam olarak kaç saat sonra ilişki oldu?..ben yanlış yaptım galiba ..benim ilk 4 saat sonra 49 saat sonra 2 ilşki oldu..

canım 49 çok geç olmuş sankı neden bu kadar bekledınki kafanı karıştırmak istememde ben öyle biliyorum gönlündekı olsun inş. canımm

bernur memnun kalirsan bana soyle bende alacamyani koku falan yapmaz umarim mis gibi kokarsa alicam birde suyun rengine bak nasil
bayaa kir ciktimii

kizlar acikcasi yilbasi karsitiyiz ailecek esim ve ben yilbasinin fevkalede kutlanildigi bir ulkedeyiz
sokaklarda havai fisekler ickiler saraplarrr vayy ki ne vayyy
erkenden yatmayi planlariz o gecede hep ama
ne yazikkii grultu patirti yatirmaz bizii
her zamanki gibi sicacik cayimizi yudumlayarak sohbetle geciririz
simdi tv de esim yilbasi reklamlari gordu diyoki bizim turkler yakinda yilbasiniz hayirli olsun diyede reklam yapar bak buraya yaziyorum dedii
cok degil bi kac sene sonra yaparlar

onceden kk da kandil mesajlariyla ilgili basliklar acilirdi ne guzel kandillesirdik butun topikler
simdi dini konular bile yasak olmuss
cokkk uzucuu cookkkk

cnm eger sabah 10-da test ettim cift cizgi ciktiysa gece 12- 1 de iliski olmali bunu kac kez sordum doktorlara nette bi kac gun gecince yumurtlama gunu bitmis oluyor ve insan hamile kalamiyor.

merhaba arkadaşlarrr
geçmişi bi okuyum dedimmm baya gelişmelere olmuşş ben bu osman yıldızın proğramını alamam maddi olarakk eşimde almaz ee ben napıyım adetim genelde 3 ay aralıklı olarak 26 ile 28 sürüyor bebek düşündüğümden beri ara ara 1 2 sefer 30 ile 31 olduu ne olursa olsun napayımm yaşiım 29 kızım 6,5 yasında 1 çocukla kaldım artık zamanı geldiii napayım..rabbimin dilerse verir..merhameti bol neyi layık görürse napalım arkadaşlar ben adetin14 günü deneyeceğim tutarsa sizlerle zaten paylasırım hepinizi öpüyorum rabbim in haznesinde bol bol var bizede layık görürse verirr.inşallahh.

cnm eger sabah 10-da test ettim cift cizgi ciktiysa gece 12- 1 de iliski olmali bunu kac kez sordum doktorlara nette bi kac gun gecince yumurtlama gunu bitmis oluyor ve insan hamile kalamiyor.

canım ALLAH razı olsun sorumu cevapladın.ALLAH sağlıcakla oğlunu kucağına almayı nasip etsin.ben ilk ilişki 4 saat sonra oldu peki onu erken mi yapmışız.

selam bizim kizlar nasilsiniz?sevil bu arada tebrik ederim canim benim cok mutlu oldum inan insallah bizimde yuzumuz guler canim Allah tamamina erdirsin insallah.

canım bence 49 saat sonra olan bi işe yaramaz.gerçi yumurtlamanı sen daha iyi bilirsin..bence hamile kalırsan 4 saat sonraki ilişkide olur diye tahminim..
Ama Allah bilir tabiiii

benimde testte pozitiften 18 saat sonra ilişki oldu...malesef bide 36. saatte..onu neden yaptım hala anlamış değilim.sanırım bebek için fazla beklemek istemememden...
inşallah 18 saat sonraki ilişkiden hamile kalmışımdır.....Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin canım....

malesef canım
gelecekten çok korkuyorum
gitgide her türlü değerlerimizi yitiriyoruz malesef
Allah beterinden korusun bizi yavrularımızı

canım reglim 10 ocakta ancak test pozitif çıktıktan sonra ve 49 saat sonra ilişki oldu ..of ya kızlar acaba yanlış mı yaptım.

49.saat çok geç ve büyük ihtimalle yumurta o zaman kadar yaşamamıştır
eğer gebeysen ilk ilişkiden gebesindir
bekle bakalım hayırlısı canım

onceden kk da kandil mesajlariyla ilgili basliklar acilirdi ne guzel kandillesirdik butun topikler
simdi dini konular bile yasak olmuss
cokkk uzucuu cookkkk

agziniza saglik kizlarrrrrrr
biz gavur degiliz ki yilbasi kutlayalim kutlayanlara da akil fikir versin Allahim kime benzerseniz onunla hasr olunursunuz ayet buyrun bakalim binin bilincindeyiz cok yok sukurrr

slm cnm,bende bende gulen yuz baktim eczaneden 33 euro dedi,10 tane varmis icinde ama cok ii dedi:)bide orkdm benim dkr bana vichy suyundan ic dedi ama ph i cok dusuk 6.8 bende hem onu iciyom hemde baska bi su aldim 7.8 ph i azmiki ya,bide cayy ve cekirdek cerez iimiya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…