- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.401
ne halisi kizz bu havadaa
cnm 28 gunde bir oluyorum zaten gecen ay ne olduysa 31 e cikti simdi duzeldi dyelim
ates olcumu yapacagim bakalim hayirlisi
maşallah ya ne güzelTurkiede yaşayan arkadaslar gülen yüzü siz nerden alıyorsunuz?? Eczanedenmi yoksa internettenmi??
Kızlar dün kitap fuarı vardı, cok güzeldi....hertarafda ilahiler dini muzikler çalıyordu......bı kaç cd aldım, kitap aldım ve olgusuma mini secdade aldım, namaz kılarken hep yanıma gelip yatıp kalkiyor..artık kendi seccadesini serer......
Bennur esimle konuştum....bı ara msnden yazılalım canim.....
slm kizlar bi kac gundur yazamadim.benim bulantilar basladi biraz ama cok kotu degil sukurler olsun....sizi takip ettim ama yazamamistim.esimin dedesi hasta esim acil Turkiyeye ucucak bu aksam.ben kizimla yanliz kalcam yilbasindada yanliz olcam...neyse hayirlisi.Allah kimseyi acil turkiyeye gitmek zorunda birakmasin.ne kotu sevdiklerimizle beraber olamamak.....yasayan bilir...hepinizi opuyorum....iyi aksamlar......
bu konuda çok doğrusun...allah razı olsun...sanki bizim bayramımızmış gibi abartılmasına anlam veremiyorum bende...mart21 gecmıs olsun cnm ıns atlatır saglıgına kavusur.
cnm yılbası muslumanlara farklı bısey degıl ya takma sıradan bır gun bence ama bızım turkler ınan yabancılara tas cıkartırcasına kutluyolar ne kadar kendımızden dınımızden uzagız rabbım dogru yola cıkarsın hepımızı ıns.
bu konuda çok doğrusun...allah razı olsun...sanki bizim bayramımızmış gibi abartılmasına anlam veremiyorum bende...
aaa ilginc demek dr dedi acaba neye dayanarak dedi cunki 36 saat sonra yaziyorr clearblude napicam simdii
regline kac gun var cnmm bi belirtilerin varmii
canım reglim 10 ocakta ancak test pozitif çıktıktan sonra ve 49 saat sonra ilişki oldu ..of ya kızlar acaba yanlış mı yaptım.
mart21 gecmıs olsun cnm ıns atlatır saglıgına kavusur.
cnm yılbası muslumanlara farklı bısey degıl ya takma sıradan bır gun bence ama bızım turkler ınan yabancılara tas cıkartırcasına kutluyolar ne kadar kendımızden dınımızden uzagız rabbım dogru yola cıkarsın hepımızı ıns.
sevi canım inşallah sorumu görürsün sen testte çift çizgiyi gördükten tam olarak kaç saat sonra ilişki oldu?..ben yanlış yaptım galiba ..benim ilk 4 saat sonra 49 saat sonra 2 ilşki oldu..
canım 49 çok geç olmuş sankı neden bu kadar bekledınki kafanı karıştırmak istememde ben öyle biliyorum gönlündekı olsun inş. canımm
Kızlar siz bunu nereden hesapladınız ben bulamadım..( programımı aldınız..? )
sevi canım inşallah sorumu görürsün sen testte çift çizgiyi gördükten tam olarak kaç saat sonra ilişki oldu?..ben yanlış yaptım galiba ..benim ilk 4 saat sonra 49 saat sonra 2 ilşki oldu..
cnm eger sabah 10-da test ettim cift cizgi ciktiysa gece 12- 1 de iliski olmali bunu kac kez sordum doktorlara nette bi kac gun gecince yumurtlama gunu bitmis oluyor ve insan hamile kalamiyor.
canım bence 49 saat sonra olan bi işe yaramaz.gerçi yumurtlamanı sen daha iyi bilirsin..bence hamile kalırsan 4 saat sonraki ilişkide olur diye tahminim..sevi canım inşallah sorumu görürsün sen testte çift çizgiyi gördükten tam olarak kaç saat sonra ilişki oldu?..ben yanlış yaptım galiba ..benim ilk 4 saat sonra 49 saat sonra 2 ilşki oldu..
cnm eger sabah 10-da test ettim cift cizgi ciktiysa gece 12- 1 de iliski olmali bunu kac kez sordum doktorlara nette bi kac gun gecince yumurtlama gunu bitmis oluyor ve insan hamile kalamiyor.
malesef canımmart21 gecmıs olsun cnm ıns atlatır saglıgına kavusur.
canım reglim 10 ocakta ancak test pozitif çıktıktan sonra ve 49 saat sonra ilişki oldu ..of ya kızlar acaba yanlış mı yaptım.
onceden kk da kandil mesajlariyla ilgili basliklar acilirdi ne guzel kandillesirdik butun topikler
simdi dini konular bile yasak olmuss
cokkk uzucuu cookkkk
mart21 gecmıs olsun cnm ıns atlatır saglıgına kavusur.
bu konuda çok doğrusun...allah razı olsun...sanki bizim bayramımızmış gibi abartılmasına anlam veremiyorum bende...
aaa ilginc demek dr dedi acaba neye dayanarak dedi cunki 36 saat sonra yaziyorr clearblude napicam simdii
regline kac gun var cnmm bi belirtilerin varmii
naz ben carrefourdan aldim cnm 45 euroya clearblueyi onun yaninda ucuz bir test almayida dusunuyorum ama ben avrupadayim tabii yaa sende almanyada deilmiydinn
donnaturk almistim o kadar para verim haram olsun paramm resmenn alett bozukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?