Süper Anneler - 2011

canım ben kendi adıma konuşayım
senin burda olmandan ve tecrübelerinden yararlanmaktan mutluluk duyarım
hikayenizi çok okudum diğerlerine göre daha çok bilgim var sizden
3 kızdan sonra bizzet erkek olsun diye denenmiş ilk çocuk Ümitcan
daha hamile kalmadan öncesinden şu gün ilişki olacak ve oğlumuz şu gün doğacak diye
önceden duyrulan 2.oğlun Emircan
ve 2 erkekten sonra senin kız istediğini duymuştum senden birkaç kez
ve 3.bebek prenses hanım

ve hala insanlar önyargıyla yaklaşıyorlar konuya
benimde anlayamadığım bu zaten
sadece paraya takılıyorlar benzer şeyler için herkesin para talep etmesi
normal karşılanıyorken konu için hemen pazarlama taktiğimi deniliyor
fikrimi yazdıkça aynı önyargıyla bana da yazıyorlar
osman beyin pazarlamacısı
aptal gözüyle baktılar nasıl inanırsın kanarsın dediler
kimseye aldırmadım denedim ve sonuç ortada
benim bu yönteme güveniyor olmamda yanlış varmı sizce?

canım en az 2-3 reglini yaz
hesapla butonuna bas
senin regl bilgilerine göre
bilgiler veriyor

yeni adet dönmei dediği bir sonraki regl olduğun tarih
yeni regl olduğunda oraya tarihi gireceksin

bak simdi en son 10 aralikta oldum onu girdim ee sonra onceki adet diyo 12 kasim Onuda girdim,buseferde yeni adett diyo ben tahminen 8 ocak dedim ama bi sonuc alamadim sen bi baksana yada bana anlat ,hicbisey anlamadim

gunaydin kizalr nasilsiniz
nerelerdesiniz
ne haberler var her gun giriyorum ama yenilik yok
yeni hamisler varmi?\
cinsiyet ogrenenler varmi?
opuyrum sizleri

gunaydin kizalr nasilsiniz
nerelerdesiniz
ne haberler var her gun giriyorum ama yenilik yok
yeni hamisler varmi?\
cinsiyet ogrenenler varmi?
opuyrum sizleri

merhaba sevil sendemı temmuz annesi olacaksın gecen seni bizim topicte gördüm aynı ayın bebeklerımı yoksa bizimkıler?

kızlar selamlar nasılsınız bakalım? deneme yapan bacılar hadi bakalım, inşallah tutar mayalar... ben bu ay deneme yapmayacağım. antibiyotik kullanıyorum zaten. sonra ya osman beyden yada yumurtlama takibi yapan bir dr dan yardım alacağım galiba. bakalım.

canim tutanda var tutmayanda
yasemin vardi onda tutmadi erkek istiyordu kizi oldu
birde burada bi kac kisi daha aldigini iddia etti tutmadii(tabii bunlarin sikluslari neydi bilmiyorum)
bernurda tutmus haliyle savunuyor haklida
ben daha once osman beye demistim once tarih gun sonuc sonra neyse emegi fazlasiyla veririm dedim kabul etmedi
yerim yurdum bellii kacmamm dedim
yazik gercekten uzuluyorum yillardir ispatlayamamis kendisini iste buradan bi kac kisi secilse gun verse sonucu beklesek
diyelim uc kizi iki oglu olanlar
ucretsiz bir deneme yapilsa
kendisi icin bir firsat benim onerim bu kimsede ona haksiz yorum yapamazz

evet bencede süper olur orkdm katılıyorum. bende heveslendim bu olaya ama çok aceleciyim ya o kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum inşallah siklus bu ay düşer. düşmezse çarede yok.

neyse kizlarr ben kalkayim soyle incirli kayisili bol meyveli bir kek yapayimmmm
hem diyetime uygun kac gundur canim cekiyorduuu lak lak edicem diyee yine yapamiycammmm

ee bcm sut koymuyonmu ya benımde ıstıyo cnm ama fazla yıyemıyorum yapsamda ya

yok canimm once incirleri minik minik dograyip suda kaynatiyorum normalde suttede ben yasak oldugundan suda kaynaticam sonra kek hamurumaa ilave ediyorumm
ne bulduysam iste
sen neden yiyemiyosunn ki
bu arada diyet yapiyosun degilmi

kızlar ben yazılanları okudumda konu almış başını başka yerlere gitmiş.....
bencede o konunun yeri kendi forumu..burada tartışmaya gerek yok..ayrıca bende orkide gibi başarı yüzdesini merak ettim..sayısal bi sonuç varmııı???
ha bide ben kendimi bildim bileli 30 gün adet siklusum.bu benim sağlıksız olduğum anlamınamı geliyor anlamadım?
bide bu 30dan 28 e nasıl düşer kiii:26:
doktora gitsek güler yaniii.sonuçta bu durum herkeste farklı zamanında oluyosan sorun yok derler....ayrıca bu bi standarda bağlı olsa
ilmihallerde bile uzun uzun hayız açıklaması var...ozaman herkeste aynı olması normalse bu açıklamalara ne gerek ki???

bide denildiği gibi bikaç kişiye ücretsiz deneyip sonucu burada görsek bence osman bey bişi kaybetmez aksine kazanır fikrindeyim bende...

merhaba arkadaşlar çin takvimine göre kızımda tutuyor yaşına 1 yaş ekleyeceksin diyorlar.o zaman tutmuyor ama nasıl bakılyor buna bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…