- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.421
Hoşbuldum,
Benim buradan satış yapmak gibi bir amacım yok ama ben ne yazarsam yazayım hahhh bak programını satmak için yazıyor diye algılanacak sanırım.Niyetim cinsiyet seçimi yapmak isteyen arkadaşlara denedikleri yöntemlere alternatif 14 yıldır kullanılan ve hatasız sonuçlanan bir yöntem olduğunun bilgisini paylaşmaktı.Dileyen kullanır dileyen kullanmaz.Satışa yönelik herhangi bir cümlem olmadı olmazda.Sohbetlerinizde vaktim elverdiği sürece bulunmak isterim tabiki ama bana önyargısız yaklaşabilecek misiniz acaba ?Neticede bende 3 çocuk yetiştiren genç bir anneyim ve tecrübeli annelerden her zaman öğrenilecek şeyler olduğunu bilen biriyim.
İyi geceler....
canım en az 2-3 reglini yaz
hesapla butonuna bas
senin regl bilgilerine göre
bilgiler veriyor
yeni adet dönmei dediği bir sonraki regl olduğun tarih
yeni regl olduğunda oraya tarihi gireceksin
regl tarihlerini yaz ben yardımcı olayımya kızlar bende anlamadım..ıkı adet tarıhımı boşluklara dolduruyorum.sonra hata dıyo.valla anlamadım.
regl tarihlerini yaz ben yardımcı olayım
regl tarihlerini yaz ben yardımcı olayım
gunaydin kizalr nasilsiniz
nerelerdesiniz
ne haberler var her gun giriyorum ama yenilik yok
yeni hamisler varmi?\
cinsiyet ogrenenler varmi?
opuyrum sizleri
merhaba sevil sendemı temmuz annesi olacaksın gecen seni bizim topicte gördüm aynı ayın bebeklerımı yoksa bizimkıler?
peki arzu hanım, bernurdan ve sizden başka bu yöntemi deneyip başarılı sonuç alınan kimse yok mu
neden bunları örnek gösterip bizi tatmin etmiyorsunuz
eğer gizlilik ilkesinden bahsedecekseniz insanlar bunu niye gizlemek istesinki
neyse kizlarr ben kalkayim soyle incirli kayisili bol meyveli bir kek yapayimmmm
hem diyetime uygun kac gundur canim cekiyorduuu lak lak edicem diyee yine yapamiycammmm
ee bcm sut koymuyonmu ya benımde ıstıyo cnm ama fazla yıyemıyorum yapsamda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?