- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.441
merhaba arkadaşlar çin takvimine göre kızımda tutuyor yaşına 1 yaş ekleyeceksin diyorlar.o zaman tutmuyor ama nasıl bakılyor buna bilen var mı
Allah gonlune gore versın cnm. ama bızımkı kendımızı bıldı bıle 30 gun dr de gıtsen cok sacma herkesın yumurtası aynı anda buyumuyo 28 gun olacak olması cok sacma bence ılk önce bunu duzeltmesı lazım osman bey zorla vucudun dengesı degıssmez heralde?arkadaşlar daha öncede 2 kızım olduğunu yazmıştım.osman yıldızın eşine bir şey sormak istiyorum.ben yöntemi denemek itsiyorum fakat istediğim sonuca varınca şuanki fiyatının 4 katını veryeme hazırım .ayrıca silkus um tam 28 gün hiç şaşmaz bayanlar dneeyiniz olabiliirm
Benim çocuklarımdada tutuyor..KAMERİ ÇİN TAKVİMİ otamatik hesaplıyor..
canım gurbet regl olmuş ne yazık ki
gelecek aya gebe kalır inşallah
gurbetin hamile kalamayacani biliyordum ama üzülmesin diye yazmadim yumurtlama günlerinde kanama lekelenme olanlarin sansi cok azaliyor
kendi tanidiklarimdan biliyorum
kizlar adacayi kürünü deneyiniz 28 günde adet olmak icin adetin birinci gününden baslayin 2 hafta boyunca
Canım benimde kanama şeklinde lekelenmem oldu hamilelilk şansım az mı şimdi.?Birde yöntemi bizimle paylaşır mısın?
evet hamile kalma sansi az diye biliyorum umarim sen hamile kalirsin :26: doktorlar sorun yok yumurtlama gününde kanama olunca diyor ama yumurtlama gününde hafif kanama olan arkadaslarim hamile kalamadi
orkidemde arastirsin baya bi sonra oda onaylarsa aciklarim canim :)
egemcim arastiriyorum cnm
ama bizim icin gectii olmaz yanii
dur nette dolaniyorumm ama herkesin yapabilcegi bisey degil :26:
trevet bcm ne yazdında sıldın bak merak ettım sımdı:)
slm gulnevam iyilik sen nasilsin ben iyice sistimm epey bi kilo aldim
kendimi igrenc buluyorumm
hamile kalsam direk diyete basliycamm
esim onceden kemiklerin gelirdi elime simdi kaybolmus o kemikler diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?