Süper Anneler - 2011

evet yaaaaaa gurbett ablaaa sonucc neee meraklardayizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Allah gonlune gore versın cnm. ama bızımkı kendımızı bıldı bıle 30 gun dr de gıtsen cok sacma herkesın yumurtası aynı anda buyumuyo 28 gun olacak olması cok sacma bence ılk önce bunu duzeltmesı lazım osman bey zorla vucudun dengesı degıssmez heralde?

canım gurbet regl olmuş ne yazık ki

gelecek aya gebe kalır inşallah

gurbetin hamile kalamayacani biliyordum ama üzülmesin diye yazmadim yumurtlama günlerinde kanama lekelenme olanlarin sansi cok azaliyor
kendi tanidiklarimdan biliyorum

kizlar adacayi kürünü deneyiniz 28 günde adet olmak icin adetin birinci gününden baslayin 2 hafta boyunca

kizlar bir yontem varmis rabia arkadasimiz soyledi kendisi anlatsin uygun gorurse
ve soyle dusununcede hemen hemen dogru buluyorum

Canım benimde kanama şeklinde lekelenmem oldu hamilelilk şansım az mı şimdi.?Birde yöntemi bizimle paylaşır mısın?

Canım benimde kanama şeklinde lekelenmem oldu hamilelilk şansım az mı şimdi.?Birde yöntemi bizimle paylaşır mısın?

evet hamile kalma sansi az diye biliyorum umarim sen hamile kalirsin :26: doktorlar sorun yok yumurtlama gününde kanama olunca diyor ama yumurtlama gününde hafif kanama olan arkadaslarim hamile kalamadi

orkidemde arastirsin baya bi sonra oda onaylarsa aciklarim canim :)

tamam canım.orkidem lütfen çabuk araştır ve bilgilendir bizi .ALLAH rızası için.ben bu ay hamile kalamasam ocakta klomen ve çatlatma iğnesine başvurcam en azından yeni bir yöntemse onu da deneyeyim:)

egemcim arastiriyorum cnm
ama bizim icin gectii olmaz yanii
dur nette dolaniyorumm ama herkesin yapabilcegi bisey degil :26:

slm gulnevam iyilik sen nasilsin ben iyice sistimm epey bi kilo aldim
kendimi igrenc buluyorumm
hamile kalsam direk diyete basliycamm
esim onceden kemiklerin gelirdi elime simdi kaybolmus o kemikler diyoo

slm gulnevam iyilik sen nasilsin ben iyice sistimm epey bi kilo aldim
kendimi igrenc buluyorumm
hamile kalsam direk diyete basliycamm
esim onceden kemiklerin gelirdi elime simdi kaybolmus o kemikler diyoo

ahh benim harbi arkadaşımm geçmişi okudum önceliklee sana katılıyorumm .ben alıp veriyorum misafirlerim vardı çok yoruldum bi haftadır biraz verdim gibi birde üşüttüm bende alsam bakalım 15 20 gün sonra ben çalışmalara rabbim nasip kısmet ederse başlamayı düşünüyorummm zaten alnımda yazılı ne olacağı tedbir elden taktir rabbimin .benim eşimde bana kemikler gelmesin derdi bu ara aldım ama az daha alsam çok ii olacak 38 bedenim hala 40 olmam lazım 15 günde olurmu bilmiom yaaa

travet gurbet abla ve diğer arkadaşlar niye yazmıyosunuz sohbetimiz muhabbetimiz bololsun inş.bakıyorum kismeler yasmıyorrrr nasılsınızzz ben adetimi iple çekiyorummm bi gelsede ...........bebişim yola çıksa dieeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…