Süper Anneler - 2011

ne güzel ya keşke benim adetimde 28 gün olsa ben sartsız denerdim valla çünkü kafama yattı bu proğram.​

kizlar bir yontem varmis rabia arkadasimiz soyledi kendisi anlatsin uygun gorurse
ve soyle dusununcede hemen hemen dogru buluyorum

neyse söleyin kızlar gizli saklı yok ....rabiş lütfen anlatırmısın..benim pozitifi gördüm kızlar...akşam gördüm 12 saat sonra denedim akşamada olur.inşallah tutar

gurbetcim sağlıkolsun .birdahaki aya inşallah.ama bu yum gününde olayına bende inanıyorum sanki.bended bikere olmuştu ve hormonlarımda bi seferlikte olsa bombozuk bi tablo çıkmıştı.fshım yükselmiş çıkmıştı.hatta dr erken menapıozmu diye şüpelendi.allahtan diğer testlerim sonradan temiz çıktı.fshda normale indi.yumurtalık rezervlerim kontrol edildi falan.bayağı bi sorun yaşamıştım....
ani stres üzüntüler hormonları alt üst ediyor...
sende sıkıntı yaşadın o kadar istersen bi hormonlarına reglinin 3.günü sabah bi baktır.....

Adet döngüsünün 28 in üzerinde olmasının problem olduğunu düşünmek çok saçma.Ben 36 yaşındayım her zaman 30-31 gündür.Şimdiye kadar kadın hastalıkları ile ilgili hiç problem yaşamadım.Bu yaşıma geldim bir kez bile ara kanamam olmadı.Renkli akıntı nedir bilmeem.5 ay önce rabbim bir erkek evlat nasip etti.Ovulasyon testiyle takip ettim 17.gün yumurtladım.Geç yumurtlamada kız bebek derler ama oğlum oldu.Bence herkes kendi vücudunu daha iyi tanır.Zamanlamayı kendisi daha iyi yapar.

Rabbim gönlüne göre versin.Kese olayına hiç takılma 7 haftalıkken oğlum kesenin sağına yapışıktı.Bende eşime aaa bu kız demiştim.Eşim gülmüştü neresini gördün diye.

Rabbim gönlüne göre versin.Kese olayına hiç takılma 7 haftalıkken oğlum kesenin sağına yapışıktı.Bende eşime aaa bu kız demiştim.Eşim gülmüştü neresini gördün diye.
sağol canım.Allah hakkımda hayırlı olanı versin....
hani bebek sağdaysa kız diye bi tahmin yapılıyorya...öyle olunca kzıımda sağdaydı ve kız yani...e buda sağda kız olabilir diye aklımdan geçti.
ama sağda olup ta erkek olanlarda var ne güzelll...inşallah hakkımda hayırlıysa Rabbim banada nasip eder bi erkek bebiş...
cinsiyet bell olana kadar beklicem elimiz mahkum.bazen diyorum ki bu kesin erkek...bazende kızım olacak gibi geliyo
canım seninde yumurtlama günü tek ilişkimiydi??*

neyse söleyin kızlar gizli saklı yok ....rabiş lütfen anlatırmısın..benim pozitifi gördüm kızlar...akşam gördüm 12 saat sonra denedim akşamada olur.inşallah tutar

mimoza beni baskalariyla karistirma lutfenn gizli sakli bi niyetim yok sen beni iyi taniyosunn
sadecee arastirdikkk
rabia dun bana dedi yaz topige diye firsat bulup giremedimm

yontem su

bir kadin yeni dogurmussa ilk uc ay icinde gebe kalirsa cinsiyeti ters donuyomus yani ilki neyse ikinci tam tersi
bi bakin cevrenizde sizde onayliyomusunuzz %90 larda bi tutma orani

Son düzenleme:

eşimin halasının 2 oğlu var ve araları tam 1 yıl...yani 3. ayda hamile kalmışşşş

eşimin halasının 2 oğlu var ve araları tam 1 yıl...yani 3. ayda hamile kalmışşşş

iste caniù bu nedenle hemen yazmadikk sizde cevrenizde kim varsa yazinn bakalim bi gerci bunun bilimsel aciklamasinida okumustum bi yerde yeni dogum yapan kadinin rahimi kimyasal deisime ugruyomuss

kizlar ben 2,3 tane örnek veriyim

bi abla dedigim kisi

kendisi 72 nisan dogumlu,kizkardesi mayis 73 ve erkek kardesi 74 mayis

baska örnekler

kiz 93 haziran oglan 94 haziran

98 agustos dogumlu kiz 99 agustos ohlan

uzaktan bi tanidigin cocuklari

1989 agutos kiz 1990 eylül oglu

burdada bitane okudum

kizi agustosda dogmus oglu eylülde dogmus aralarinda tam 13 ay var

bunun gibi bi cok örnekler var cevremde hemde baya

ama ben tam 12 ay aralarinin olmasi lazim diyorumda okuyunca cikmayanlarida gördüm :44:

herkes kendi cevresinden duyduklarini bildiklerini paylassin emin olmak adina

birde dün adetinizin 28 günde gelmesi icin adacayi icin demistim bugün 2 yerde okudum erkek cocuk isteyenler adacayi icmesin diye yaziyordu, dogruluk payi nekadar dogru bilemem

Son düzenleme:

bu da bir yöntem değil tutanda var tutmayanda zaten şans herkeste yüzde50

Ablamin 96 temmuzda kizi oldu
97 ekimde oglu oldu

Kucuk kiz kardesimin 03 nisan de oglu oldu
04 agustosta kizi oldu

Bnimde 99 da eylulde kizim oldu
02 de mayista oglum oldu

Selam herkesin bayrami kutlu olsun yeni yilda en guzel haberler bu topikte duysulsun ins
Simdi gelelim meseleye
annem abimi dogurdu abim daha 4 aylikken hamile kaldi ve beni dogurdu
abim 1982 temmuz dogumlu ben 1983 agustos dogumluyum sonra annem 1986 da hamile kaldi kiz kardesim doguldu(Allah rahmet eylsein simdi yasamiyor)
1989 da hamile kaldi diger abimi dogurdu

eltim ilk cocugunu kizini dogurmus kizi daha 5 aylikken hamile kalmis ve erkek bebegini dogurmus

ewet gurbetcım bencede ya bu ne osman beyın formu oldu sankı anlatmak ısteyen dedıgın gıbı baska topık acsın ya bu ne

aslında bu bırazda benım bıldıgım ama kendımde uygulamadıgım takvıme benzıyor mesela erkegın yası onemlı burda kan yenıolenmesı bı deneyın bakalıom tutcakmı ama ınce bı ayar varkı yenı yasından altı ay alması lazım yuzde doksan tutuo dıolar bakın kendınıze bakalımm
mesela

27-28 kız
29 erkek
30-31 kız
32 erkek
33-34 kız
35 erkek
36 -37 kız
38 erkek ......dıye boyle gıdıoyor 2 sene kız 2 sene erkek ama esınız mesela mart dogumlu 35yasına gırecek martla beraber 6 ay alması gerekır bu nedenle erkek senesıne gırmesı ıcın eylulde erkek senesıne gırmıs oluo taakıı obur eylule kadar erkek senesınde oluo esınız anladınızmı canlarım yuzde doksan dıolar benım ılk kızda tutmadı ama ıkıncı ve sımdıkınde tuttu bı bu takvımı yapmamıstım oda mahvettı benı terzı ıste kendı sokugunu dıkemıokııı

bayrammii ne bayrami kizz bu bizim bayramimiz degil hic ozenmeyelimde bana kalirsa
ben kutlamadim bile ailecek bize cok aykiri
ama kutlayanlara saygi duyuyorum

ayy bisey anlamadim
kan yenilememi cift sayi tek sayimii bu ne biri aciaklasin lutfenn esim 33 yasinda suannn
33 yasinda olupta erkek bebek sahibi olan yokmu yavvvvvv

hem esimi razi ettim kan verdiricekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…