- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.461
egemcim arastiriyorum cnm
ama bizim icin gectii olmaz yanii
dur nette dolaniyorumm ama herkesin yapabilcegi bisey degil :26:
osman beyin yöntemine 14 yıldır hatasız diye yazılmıştı. oysa yasemin ve ankaralı bir bayan var tutmayan. onu yazmıştım ama sonradan konuya karışmayım dedim.
arzu hanım ben kabul ediyorum peki 3.kız olursa siz bana noter onaylı tazminat ödeme garantisi veriyorsanız ben burdayım.bana burdan ulaşabilirsiniz.ayrıca kabul ettiğiniz tktirde sizinle bu programınızı kadınlar kulubünde kanıtlamaya hazırım.
kizlar bir yontem varmis rabia arkadasimiz soyledi kendisi anlatsin uygun gorurse
ve soyle dusununcede hemen hemen dogru buluyorum
canım benim ovulasyonda pozitifi gördükten 18 saat sonra ilişki oldu.ilişki günü akıntımın en fazla yoğun olduğu gündü.
yumurta akı kıvamında yani...birsonraki gün akıntın azdı sulu ve kremsi gibiydi sanki...
ben ilişki olan gün yumurtkama diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabiii.....
geçen ay akıntının az olduğu gün ilişki olmuştu ben hamile kalamamıştım canım.yumurtlama sonrasıydı yani.....
bu arada doktora gittim.şimdi geldim..yavrumun kalp atışları başlamış.dinletti doktorum...bebek canlanmış
bundan sonra düşük riski az dedi....1 ay sonra gitçem tekrar...
ama bu arada bebişim ultrasaon fotosunda sağa yakın....sanırım benim 2. kızım geliyor
ablasıda aynı taraftaydı
hakkımda hayırlısı olsun...zaten bu düşük tehlikesinden sonra kız erkek pek önemi kalmadı benim için...hayırlı sağlıklı olsundaaaa inşallah.
sağol canım.Allah hakkımda hayırlı olanı versin....Rabbim gönlüne göre versin.Kese olayına hiç takılma 7 haftalıkken oğlum kesenin sağına yapışıktı.Bende eşime aaa bu kız demiştim.Eşim gülmüştü neresini gördün diye.
neyse söleyin kızlar gizli saklı yok ....rabiş lütfen anlatırmısın..benim pozitifi gördüm kızlar...akşam gördüm 12 saat sonra denedim akşamada olur.inşallah tutar
mimoza beni baskalariyla karistirma lutfenn gizli sakli bi niyetim yok sen beni iyi taniyosunn
sadecee arastirdikkk
rabia dun bana dedi yaz topige diye firsat bulup giremedimm
yontem su
bir kadin yeni dogurmussa ilk uc ay icinde gebe kalirsa cinsiyeti ters donuyomus yani ilki neyse ikinci tam tersi
bi bakin cevrenizde sizde onayliyomusunuzz %90 larda bi tutma orani
eşimin halasının 2 oğlu var ve araları tam 1 yıl...yani 3. ayda hamile kalmışşşş
kizlar ben 2,3 tane örnek veriyim
bi abla dedigim kisi
kendisi 72 nisan dogumlu,kizkardesi mayis 73 ve erkek kardesi 74 mayis
baska örnekler
kiz 93 haziran oglan 94 haziran
98 agustos dogumlu kiz 99 agustos ohlan
uzaktan bi tanidigin cocuklari
1989 agutos kiz 1990 eylül oglu
burdada bitane okudum
kizi agustosda dogmus oglu eylülde dogmus aralarinda tam 13 ay var
bunun gibi bi cok örnekler var cevremde hemde baya
ama ben tam 12 ay aralarinin olmasi lazim diyorumda okuyunca cikmayanlarida gördüm :44:
herkes kendi cevresinden duyduklarini bildiklerini paylassin emin olmak adina
birde dün adetinizin 28 günde gelmesi icin adacayi icin demistim bugün 2 yerde okudum erkek cocuk isteyenler adacayi icmesin diye yaziyordu, dogruluk payi nekadar dogru bilemem
mimoza beni baskalariyla karistirma lutfenngizli sakli bi niyetim yok sen beni iyi taniyosunn
sadecee arastirdikkk
rabia dun bana dedi yaz topige diye firsat bulup giremedimm
yontem su
bir kadin yeni dogurmussa ilk uc ay icinde gebe kalirsa cinsiyeti ters donuyomus yani ilki neyse ikinci tam tersi
bi bakin cevrenizde sizde onayliyomusunuzz %90 larda bi tutma orani
topigimizin gelecegi acisindan lutfen yazismalara dikkat edin osman beyi anlatmak isteyenler gitsinler baska bir topik acsinlar bizler eski dostuz ve dostlarimdan ayrilmayi heleki baskalari yuzundan istemem burasi tartisma arenasida degil anlayacaginizi umut ediyorum
Selam herkesin bayrami kutlu olsun yeni yilda en guzel haberler bu topikte duysulsun ins
Simdi gelelim meseleye
annem abimi dogurdu abim daha 4 aylikken hamile kaldi ve beni dogurdu
abim 1982 temmuz dogumlu ben 1983 agustos dogumluyum sonra annem 1986 da hamile kaldi kiz kardesim doguldu(Allah rahmet eylsein simdi yasamiyor)
1989 da hamile kaldi diger abimi dogurdu
eltim ilk cocugunu kizini dogurmus kizi daha 5 aylikken hamile kalmis ve erkek bebegini dogurmus
aslında bu bırazda benım bıldıgım ama kendımde uygulamadıgım takvıme benzıyor mesela erkegın yası onemlı burda kan yenıolenmesı bı deneyın bakalıom tutcakmı ama ınce bı ayar varkı yenı yasından altı ay alması lazım yuzde doksan tutuo dıolar bakın kendınıze bakalımm
mesela
27-28 kız
29 erkek
30-31 kız
32 erkek
33-34 kız
35 erkek
36 -37 kız
38 erkek ......dıye boyle gıdıoyor 2 sene kız 2 sene erkek ama esınız mesela mart dogumlu 35yasına gırecek martla beraber 6 ay alması gerekır bu nedenle erkek senesıne gırmesı ıcın eylulde erkek senesıne gırmıs oluo taakıı obur eylule kadar erkek senesınde oluo esınız anladınızmı canlarım yuzde doksan dıolar benım ılk kızda tutmadı ama ıkıncı ve sımdıkınde tuttu bı bu takvımı yapmamıstım oda mahvettı benı terzı ıste kendı sokugunu dıkemıokııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?