- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.481
bayrammii ne bayrami kizzbu bizim bayramimiz degil hic ozenmeyelimde bana kalirsa
ben kutlamadim bile ailecek bize cok aykiri
ama kutlayanlara saygi duyuyorum
ayy bisey anlamadim
kan yenilememi cift sayi tek sayimii bu ne biri aciaklasin lutfenn esim 33 yasinda suannn
33 yasinda olupta erkek bebek sahibi olan yokmu yavvvvvv
hem esimi razi ettim kan verdiricekkk
bende bişi anlamadım ne takvimi buuuu...
valla benim eşimde 33 yaşında orkiş yaniiiiii kızmı olcek şimdi:26:
aynen canım bende senin gibi kutlayana saygı duymuyorum...cnm bızede ters ınankı ve kutlayanada saygı duymuyom muslumız elhamdılılah alahın emrı varya
nasıl saygı duyarız neyse yok ya tutmadı bende bu takvım kızlar takmayın mevlam nelere kadır ıns olacak
kızlar bişey sormak istiyorum : benim bat 11 ocak..
bu ay hamileyimdir diye düşünüyorum ama fazla kafama da takmak istemiyorum, genelde regl yakınken göğüslerimde hassasiyet olurdu, şiimdi öyle bişi yok bunun hamilelikle bir alakası var mı acaba??
ayyy çok merak ediyorum hamile miyim değil miyim ??
Cnm belirtilere takilma derim bn valla ikiside ayni be guzelim
bizde ailecek çok karşıyız canım...
cnm bızede ters ınankı ve kutlayanada saygı duymuyom muslumız elhamdılılah alahın emrı varya
nasıl saygı duyarız neyse yok ya tutmadı bende bu takvım kızlar takmayın mevlam nelere kadır ıns olacak
insallah erkektir cnm yaaa rustu suydu buydu psikoloji bozmaktan baska bisey degil
rusa care bulmustum simdi birde yasmi ciktii
kizlar bi arastirin hele cocuklarinizda esleriniz kac yasindalardii
nasıl yani ORKDM?
bayrammii ne bayrami kizzbu bizim bayramimiz degil hic ozenmeyelimde bana kalirsa
ben kutlamadim bile ailecek bize cok aykiri
ama kutlayanlara saygi duyuyorum
cnm bızede ters ınankı ve kutlayanada saygı duymuyom muslumız elhamdılılah alahın emrı varya
yani kizina hamile kaldiginda esin kac yasindaydii
Bumudur kutlayanlara saygi duymak.Bizde kutlamiyoruz ama hic degilse yeni yilda guzel dileklerimi bildirmek istedim.Ama yalnis yapmisim.
Neyse bu forumdaki sonuncu mesajim olsun.Kalin saglicakla...
1. kızım da eşim 29
2. kızım da eşim 31 yaşındaydı..
yani bu nasıl bir yöntemmiş ki?
boyleymis cnm bende bisey anlamadimmm
27-28 kız
29 erkek
30-31 kız
32 erkek
33-34 kız
35 erkek
36 -37 kız
38 erkek
ama yasindan en az 6 ay almasi gerekiyomus birdaha bakbi yoona 29 da esin 6 ay almismi
slm kızlar
uzun zamandır çok kötüyüm şu bulantılardan
sizlerden ne haber var mı bebek haberi alanlar
kimler hamiş?
ben çok zor geçiriyorum bu dönemi allah yardımcısı olsun tüm zor geçirenlerin
evet canım yaşından 9 ay almıştı. doğum günü mart, ben kızıma kasımda hamiş kalmıştım :))
takılmayalım buna boşver, bak ben de tutmadı
amann iyi canimm bee vallahi kafa bozuyo bu takvimler sen neler yaptin diyet falan
ay askolsun sevılcım ya ınan senı cok sevıyom neden böle yaptın ya bız sana bısey demedık kı sadece kutlayanlar ıcın dedık senın mesajına bırsey demedı kımse farkındaysanBumudur kutlayanlara saygi duymak.Bizde kutlamiyoruz ama hic degilse yeni yilda guzel dileklerimi bildirmek istedim.Ama yalnis yapmisim.
Neyse bu forumdaki sonuncu mesajim olsun.Kalin saglicakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?