- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.501
boyleymis cnm bende bisey anlamadimmm
27-28 kız
29 erkek
30-31 kız
32 erkek
33-34 kız
35 erkek
36 -37 kız
38 erkek
ama yasindan en az 6 ay almasi gerekiyomus birdaha bakbi yoona 29 da esin 6 ay almismi
topiğimize neler oluyorrrrr
herkes alınganlaşıyor bunlar hormanal bozukluklardan mı kaynaklanıyor acabaa arkadaşlar 1 2 güne adet olmam gerekiyor ve sonrasıı çalışmalarr başlıyorrr inş... orkiş ock ayı için biomu kontrol edermişin canımm ,13 ,08 1982.benim eşime: nisanla mayısa bak 1978 yorumunu bekliyorum canımm.
11 ocaktan 19 una kadar tam erkek gunundesin
esinle kesismiyorsunuz erkek cokta onemli deil saniril esin bu hafta hep erkek gununde
slm kızlar yeni yılınız sizlere sağlık mutluluk hayırlı bebekkkkk getirsin inşAllah.orkidecim bu bio ritme nesıl bakılıyo canım herkeste tutuyomu banada bakabilirmisin.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...beginizin-cinsiyetini-onceden-hesaplayin.html
link buradaa bak yapabilirsen
yapamazssan tarihleri ver ben bakayim
buyuk bir oran var diyelim
galiba en iyisi beklemek :44:
aslında bu bırazda benım bıldıgım ama kendımde uygulamadıgım takvıme benzıyor mesela erkegın yası onemlı burda kan yenıolenmesı bı deneyın bakalıom tutcakmı ama ınce bı ayar varkı yenı yasından altı ay alması lazım yuzde doksan tutuo dıolar bakın kendınıze bakalımm
mesela
27-28 kız
29 erkek
30-31 kız
32 erkek
33-34 kız
35 erkek
36 -37 kız
38 erkek ......dıye boyle gıdıoyor 2 sene kız 2 sene erkek ama esınız mesela mart dogumlu 35yasına gırecek martla beraber 6 ay alması gerekır bu nedenle erkek senesıne gırmesı ıcın eylulde erkek senesıne gırmıs oluo taakıı obur eylule kadar erkek senesınde oluo esınız anladınızmı canlarım yuzde doksan dıolar benım ılk kızda tutmadı ama ıkıncı ve sımdıkınde tuttu bı bu takvımı yapmamıstım oda mahvettı benı terzı ıste kendı sokugunu dıkemıokııı
28.02.1983 bu benimki
11.07.1978 buda eşimin doğum tarihi canım bakarsan çok sevinirim çok sağol.
1 10 ocak kiza yatkin
10 19 ocak erkege yatkinn
tam gun yok ocak ayi icin bu esin icin
seninde 1 9 ocak erkege yatkin sonraki hafta kiza yatkin
yanii hep meyilli gunlerinizz
ocak ayi icin subatta meyilli senin icin[/QUOTE
orkdm çok teşşekür ederim canım
1 10 ocak kiza yatkin
10 19 ocak erkege yatkinn
tam gun yok ocak ayi icin bu esin icin
seninde 1 9 ocak erkege yatkin sonraki hafta kiza yatkin
yanii hep meyilli gunlerinizz
ocak ayi icin subatta meyilli senin icin
orkdcim canım ya şu bioritmi nsıl yorumluyorsun benim kafam basmıyor ya
canım ben de beklemedeyim benim de 10 ocak
ben iyiyim çok şükür, kendimi dinleyip duruyorum :))
sen nasılsın arkadaşım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?