Süper Anneler - 2011

ben de hamile miyim değil miyim diye merak ediyorum... bu ay denemelerdeydim de anlayacağın...
bat 11 ocak ama nasıl geçer bu on gün bilmiyorum..

anladım onuda da erken canım adetten 14 gün önce
yumurtluyosun zaten muhtemelen döllense bile yumurtan daha rahime bile tutunmak için dolaşıyodurr öyle okumuştummm calışmalarında öyle olmuştur sen kız erkek ne istiyodn

Son düzenleme:
orkişim yoona eylülee napıyonuz arkadaslarrr

sgl cnmya iiyim ben calistigim icin pek giremiyom,oyuzden yazdiklarinizi okim dedim ama masllh 20 sayfa okudum,osman yildizlar falan oo neler neler,kizlar oyle seyleri cok tartismayinya burda huzursuzluk oluyo,biz burda dertlesiyoruz neler yapabiliriz diye birbirimize destek oluyoruz birbirimizi tanimadigimiz halde

iki tane kızım var benim, ALLAHIM acılarını göstermesin...
ben sağlıklı bi oğlum olsun istiyorum..
Rabbim "dua edin ki , icabet edeyim " buyurmuş.. inşallah dualarımız kabul olur, hayırlısı inşallah

evet maalesef karışmış fakat suan düzeldi herşey yolundaa bende bu ara sık giremedim gecelri bi bakıp kaçıyorum sizleri görünce yazayım dedimm.

haa orkdm buarada ardarda bebek olunca degisik oluyo demissiniz ama benim gorumcem kizlarinin arasi 13 ay,ondan sonra arkdsimin iki oglu var aralari tam on ay,baska bi arkadasim daha var onuna iki oglu var aralari 12 ay,yani cevremde cok var boyle bide dikkat ediyorum oglu olanin genelde yine oglu oluyo kizi olaninda kizi oluyo ucunculer degisiyo bazilarinda

inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir seninde benimde hepimizin dualarını kabul etsin yaradan....
bazen korkuyorumm rabbime dua ederken bile yanlış bişey dermiyim diee inan hakkımda hangisi hayırlısı ise onu versin rabbim gönlümü o da iilirr kısmette varsa ne alaaa hayırlısı olsun diyorumm canım

hepimiz için inşallah hayırlısı olsun.. Yaradan "ol" derse olur, gerisi boş aslında

ya kizlar bu kolaya ne diyosunuz ,ve doktor bana wichy suyu ic dedi orkdm cevap ver lutfen,nede olsa sen daha bilgilisinbide biomuza bidaha bakya,eslerinki dahami onemli yaksa bizimkimi

niyse barii kismeler yazmıyor herkesiye iyi cecelerrrrr tatlı rüyalarrrrr herkes gelekteki bebeğini görsün bu cece inşallahhhh

arkadaşlar merhaba ben adet oldum bugün malesef.ama çok enteresanki yani benim ilk defa başma geliyo ,23. gün hastalandım yani adetime1 hafta var.hiç böyle olmamaıştım daha önce anlamadım gitti...bu ayda boşa gitti.......

cnm bende orkdm gibi fransadayimya,oyuzden ona dedim,wichy burda ictigimiz suyun adi,yani bi cesidi,hani ph i fazla yok oyuzden anlamadim niye onu ic dedi

cnm dr mu dedi vchy suyu nerelerde satiliyoo hic gormedim o evian olmasin

birde eylule dr neler soyledi sana dr un fransizmi bizimle paylasirmisin

mevsimsel olabilirmi yada onemli bisey yasadinmi stres sinir falan ilk defa duyuyorum bende bi dr a git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…