- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.521
ben de hamile miyim değil miyim diye merak ediyorum... bu ay denemelerdeydim de anlayacağın...
bat 11 ocak ama nasıl geçer bu on gün bilmiyorum..
orkişim yoona eylülee napıyonuz arkadaslarrr
sgl cnmya iiyim ben calistigim icin pek giremiyom,oyuzden yazdiklarinizi okim dedim ama masllh 20 sayfa okudum,osman yildizlar falan oo neler neler,kizlar oyle seyleri cok tartismayinya burda huzursuzluk oluyo,biz burda dertlesiyoruz neler yapabiliriz diye birbirimize destek oluyoruz birbirimizi tanimadigimiz halde
iki tane kızım var benim, ALLAHIM acılarını göstermesin...
ben sağlıklı bi oğlum olsun istiyorum..
Rabbim "dua edin ki , icabet edeyim " buyurmuş.. inşallah dualarımız kabul olur, hayırlısı inşallah
inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir seninde benimde hepimizin dualarını kabul etsin yaradan....
bazen korkuyorumm rabbime dua ederken bile yanlış bişey dermiyim diee inan hakkımda hangisi hayırlısı ise onu versin rabbim gönlümü o da iilirr kısmette varsa ne alaaa hayırlısı olsun diyorumm canım
ya kizlar bu kolaya ne diyosunuz ,ve doktor bana wichy suyu ic dedi orkdm cevap ver lutfen,nede olsa sen daha bilgilisinbide biomuza bidaha bakya,eslerinki dahami onemli yaksa bizimkimi
o wichy suyuda nedir neden iç dedi alkalık falanmı ?
cnm bende orkdm gibi fransadayimya,oyuzden ona dedim,wichy burda ictigimiz suyun adi,yani bi cesidi,hani ph i fazla yok oyuzden anlamadim niye onu ic dedi
arkadaşlar merhaba ben adet oldum bugün malesef.ama çok enteresanki yani benim ilk defa başma geliyo ,23. gün hastalandım yani adetime1 hafta var.hiç böyle olmamaıştım daha önce anlamadım gitti...bu ayda boşa gitti.......
kalktım abla ama bulantım var benim yaaaaalooooo nerdesnizzz kizlarrr kalkin uyumayin yawwwwww
mevsimsel olabilirmi yada onemli bisey yasadinmi stres sinir falan ilk defa duyuyorum bende bi dr a git istersen
kalktım abla ama bulantım var benim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?