- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.541
stres falan da yaşamadım ki
canım rus takvimi erkek diyo banaayy mullbeery senin bebisini cook merak ediyorummm
bu ayin sonunda ogrenirsin degilmi
rus takvimi ne diyordu sana
arkadaşlar merhaba ben adet oldum bugün malesef.ama çok enteresanki yani benim ilk defa başma geliyo ,23. gün hastalandım yani adetime1 hafta var.hiç böyle olmamaıştım daha önce anlamadım gitti...bu ayda boşa gitti.......
arkadaşlar merhaba ben adet oldum bugün malesef.ama çok enteresanki yani benim ilk defa başma geliyo ,23. gün hastalandım yani adetime1 hafta var.hiç böyle olmamaıştım daha önce anlamadım gitti...bu ayda boşa gitti.......
ay hic sorma kiz benimde bu kez 23 .günde geldi kafayi yedim, ilk kez oluyor, 24 gün oldugum oluyordu ama diyordum kesin gelcek diye, bu kez 23 . gelince soka girdim, bu ay kesin gene yatti benim icin, esim caliscak benim is saatlerim farkli...of ya krizdeyim...hamile kalmak istiyorum artik bunaldim ya
ayyy sende bndensin yawwww bnm de 23. gun geldiiiiii ocak ayina kaldi umutlarrrr
cnm wichy soda gibi su cesidi,ya anlamadimki ph i 6.6 anlamadimki ozellikle wich yazmis bana rejim vermistiya,orda sadece onu ic diyodu,auchan,carfour cora gibi magazalarda var ama ben onun yaninda ph i 7.8 lik suda iciyom,kiz bide colada ic diyodu gazli icecek yani,kizlarya ben daha takviyelere baslamadim,onumuzdeki ay denemeyi dusunuyom ama bazende erken diyip vazgeciyom,orkdm subat yada mart dusunuyom takvimlerede uyuyor ama bioyu tuturamiyoz esimle ona erkekken bana kiz oluyo,neyapsamki aceleeee cvpppppp superrrr anneeeleeerrrrcnm dr mu dedi vchy suyu nerelerde satiliyoo hic gormedim o evian olmasin
birde eylule dr neler soyledi sana dr un fransizmi bizimle paylasirmisin
kalktım abla ama bulantım var benim yaaaa
cnm wichy soda gibi su cesidi,ya anlamadimki ph i 6.6 anlamadimki ozellikle wich yazmis bana rejim vermistiya,orda sadece onu ic diyodu,auchan,carfour cora gibi magazalarda var ama ben onun yaninda ph i 7.8 lik suda iciyom,kiz bide colada ic diyodu gazli icecek yani,kizlarya ben daha takviyelere baslamadim,onumuzdeki ay denemeyi dusunuyom ama bazende erken diyip vazgeciyom,orkdm subat yada mart dusunuyom takvimlerede uyuyor ama bioyu tuturamiyoz esimle ona erkekken bana kiz oluyo,neyapsamki aceleeee cvpppppp superrrr anneeeleeerrrr
haaa orkdmm,bide evian ve contrex sulari var onlar kiz icin oneriliyorr,yani netten bakbi ,pour avoir un garcon,ordada guzel bilgiler var,valla karbonati icmeyi denedim azdaha kusuyodumben eniisi dedim normal sulari icim,ama varya yaklasik 4 aydir baya yediklerime dikkat ediyomm tuzlu yiye yiye tansiyon hastasi olucaz valla hakkimizdaa hayirlisii yarrabim guldurur yuzumuzu inssss
evet evian bende iciyorum alman sayfasindada o öneriliyor...bide biri cay tarifi verdi onu ismarlicam netten secit secit otlar internetten ismarlayip ben kendim karistirip icicem, o yapmis kizi olmus, arkadasininda kizi olmus..
naz kizin olsun istiyorsan adacayida icebilirsin,adacayi kürü yapanlarin cogunun kizi olmus burda okudumda
bacılar bu ay yumurtlamam ayın 11-12 sine geliyor yaklaşık olarak.bu aya deneyeceğiz. 2 kızım var Allah bağışlasın. Allah rızası için dualarınızı esirgemeyin. Benim için de dua edin lütfen.
canimm senin icin yasin_i serif okuyacagim soz
rabbim hayirlisindan nurtopu gibi bir oglan versinn
ayyy gozumun onunde canlandida ayy yerim benn onu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?