- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.561
teravet yol arkadassim benim
valla kendim kadar (belki daha cok)
istiyorum seninde bir pasan olsun
ve yurekten dua edecegime inan cunki senin kadar arastiran birini gormedim ben gece gunduz kizin karnindayken basladin tipki benim gibi
rabbimù emeklerini bosa cikarmasin
son 10 gunun var bu zaman icinde karbonati kussanda icc ve booolll limon suyu ic ne olur rabbim bilir ama tedbiri birakma
hastayim yarin yikanacagim sana bir yasin adadim insallah okuyacagim
sende iliskiden once namazini kil eger erkek evladim olur ise silsileyyi aliyye buyuklerimizin ruhuna 3 5 7 ve ya 40 yasin okumak nezrim olsun diye dua ett
bol sanslar canim benim
bacılar bu ay yumurtlamam ayın 11-12 sine geliyor yaklaşık olarak.bu aya deneyeceğiz. 2 kızım var Allah bağışlasın. Allah rızası için dualarınızı esirgemeyin. Benim için de dua edin lütfen.
Canım hayırlı olsun,ALLAH inşallah sana nurtopu bir erkek evlat nasip etsin.Neler yapmayı düşünüyorsun çin takvimi biortm falan baktın mı?
ahh canimm gel cay demledim hem icelim hemde anlatayim ama yesil cay :))))
simdi mavi ve kirmizi cizgiler bizim alakamiz
birde yatay eksen var
erkek bebek : mavi cizgi yatay cizginin uzerinde kirmizida yatay cizginin altinda ise bu erkek
kiz bebek ; tam tersi kirmizi yukarda mavi asagida
kza yatkin: hem mavi hem kirmizi cizgilerin yatay eksenin altinda olmasii
erkege yatkin: bu cizgilerin yatay eksenin uzerinde olmasi
bioritme sen bakmıştın sanırım. 11 ve 12 si erkek günü demiştin.
evet evian bende iciyorum alman sayfasindada o öneriliyor...bide biri cay tarifi verdi onu ismarlicam netten secit secit otlar internetten ismarlayip ben kendim karistirip icicem, o yapmis kizi olmus, arkadasininda kizi olmus..
ben yorumcuya bakmıştım bak yorumcu çok tutanlar haberin olsun..birine bakmıştım kız demiştim ..doktor erkeğe benziyor demişti.sonra kızı olacağı kesinleşti tabii ALLAHIN izniyle..
cnm sende almanyadansin galiba,evt cnm fransiz sayfalarinda kiz icin evian suyu deniliyor,senin kacinciki ,bak eger kiz istiyosan bol bol peynir ve sutlu tatli yee,ay inss allah hepimizin gonlune gore verir
ben yorumcuya bakmıştım bak yorumcu çok tutanlar haberin olsun..birine bakmıştım kız demiştim ..doktor erkeğe benziyor demişti.sonra kızı olacağı kesinleşti tabii ALLAHIN izniyle..
kizlarr yanlis yapmayin evian suu ph si en yuksekk suu
bacılar bu ay yumurtlamam ayın 11-12 sine geliyor yaklaşık olarak.bu aya deneyeceğiz. 2 kızım var Allah bağışlasın. Allah rızası için dualarınızı esirgemeyin. Benim için de dua edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?