Süper Anneler - 2011

yok yok pscim
herkes boyle birebir yapmadii
yani bi babychoice vardi
ona denk gelsin yeterli dediler
boyle takviyeymis diyetmis
birde fransiz diyetii cok kafa bulandiricii gulnisa diye bi ablamiz vardi fransiz diyetini uyguladi
onda kola serbestti nutella falan birde o diyette kizdada erkektede booll boll meyve suyu ikiside var
bu fransz diyeti kafa karistiricii amerikali ablalarinki daha uygun bize bakalim gorecez sonuc ne olacak

orkideeeeeeeeeeeee
sen beni dinlemio musun kuzum
geçmişte yöntemleri deneyip oğlu olan bir srü kişi olmadı mı
sen neden içini bulandırıosun
senin hayırlı bir oğluşun olucak

cnm onda yuksek a vitamini var ya oda yasakkk off yaaaneyse kismet kaderde ne varsa o olacak zatenn

hadıya ewet cnm haklısın kaderımızde ne varsa yasayacagız artık ama ıns oglanlar vardır bıde onun tadına bakarız orkıs ıns bu ay beraber kalırız ya hamıs oglanlara ay valla sankı ılk hamıslık gıbı heyecan yapıyorum bende :)

ALINTIIIIIIII

kızlar başka bir topikte bu yazıyı buldum bakar mısınız

bızde esımle 10 aylık bı korunma surecınden sonra bebek yapmak ıcın calısmalara basladık dogum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamıle kalınmaz dedım heralde 3 4 ay sonra olur fazla umutlanma dedım esıme de ama bız ramazan ayında olmamıza ragmen ıftardan sonra ıkı kez ılıksıye gırdık hemde hergun sayılırrrr sonra bayram fln gectıı ben hasta olmadım am akarnımda bı sıskınlık varrr hap kullandıgım ıcın adetımı ne zaman olcam onuda bılmıom hapı bıraklı tam 30.gununde test aldım ıkıncı cızgı sılık cıktııı allahımmm şok olmustummm hamılemıydım yanı emın olamadım ertesı gun gene yaptım gene sılık gıttım kan verdımm ve sonuc hamıleydım allahım super bı duyguyduu esımlede aramız kotuydu konusmuoduk bende mesaj attımm baba oluyorsun bebegım ve ben senı cok sevıyoruz yazdımmm amanın bu aradı saka yapıosun demı fln dedıııı ınanamadııııııııııı ben aglıodum o aglıoduu allahım superdıııı eve gelınce sarıldıkkk bırbırımıze allahım herkese nasıp etsın sımdıden hayatımız cok farklı olduu canım oğlumm benım

orkideeeeeeeeeeeee
sen beni dinlemio musun kuzum
geçmişte yöntemleri deneyip oğlu olan bir srü kişi olmadı mı
sen neden içini bulandırıosun
senin hayırlı bir oğluşun olucak

insallahh cnm insallahh rabbim buyukk insallahh verecekkk

ayy sormaa canim ben stresten yumurtluycami hic sanmiyorummm :44:

sadece duaya çok inanıyorum ben
bol bol dua et canım
Rabbim gönlüne göre versin

istee bu kafa karistiriyoo gun asiri diyo yavv
eltimde oyle kaldiii 4 kizi olan komsumda yum gununden sonra gun asiri iliski yaptii

ediyorum canım ya hem de her gün... bakalım inşşallah allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.... böyle soruyorum ama bıraktım artık hesap yapmayı...

sen gurbetguzeline sorduğum soruyu gördün mü
benm de ona kafam karışık
siz dikkat edio musunuz
yoksa mübarek günlerde ilşkiye girio musunuz
ben bugüne kadar hiç dikkt etmiodum

istee bu kafa karistiriyoo gun asiri diyo yavv
eltimde oyle kaldiii 4 kizi olan komsumda yum gununden sonra gun asiri iliski yaptii

ya kzılar artık kesın erkekden ama su var bızde x lerı kapmak ıcın hemen:) potasyum agırlıklı beslenmeye devam edıcez cunku burda dıyet yapanların hemen hemen hepsının oldu galıba matamatık mutluelıf mycupcake arkadaslarımızın darısı basımıza ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…