- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.601
canobebek canım senin tabloların var ben sana bakmışım aslında
acaba yüklemedim mi siteye
sen mi geçmişe bakmadın yoksa benim mi gözümden kaçtı
neyse yeniden yüklüyorum
Eki Görüntüle 330206
Eki Görüntüle 330207
Eki Görüntüle 330208
Eki Görüntüle 330209
orkıdecım senın orda yoksa yetısmeyecek dıyosan havuc kuru yap bcm oda aynı etkıyı gosterıyomus.
çok tşk. canım benim evet bakmıştın ama ocak ay yoktu sanki orda. bu arada ben kız bebek istiyorum. ama ocak ve şubat ayı hep erkek inşallah tutmaz
yoona nın söylediği şey aynen benim taktığım mesele
sperm kalitesi..
ama zamanlamaya da çok inanıyorum
orkide kafanı karıştırma
yöntemleri deneyen birsürü arkadaşın oğluşuna hamile kalmadı mı?
siz ne zamandır takip ediosunuz
biliyosundur yöntemlerin ihtimalleri nasıl artırdığını
herşeyi deneyip de bulamayan kaç kişi var?
cnm onda yuksek a vitamini var ya oda yasakkk off yaaaneyse kismet kaderde ne varsa o olacak zatenn
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
amin inşallah. önce sağlıklı olsun da. ama baksana canım ya hiç bir şeyin netliği yok. gerçi benim oğlumda yorumcu tutmuyordu sanrım tam emin değilim ama....
hiç bişey yapmamıştım ilk bebek olduğu için önemli de değildi zaten sadece yumurtlama günlerini yazıp netten hesaplanıyor ya şu günler arası verili günler yazıyor. gün aşırı birliktelik olmuştu sadece.sen oğluna nasıl hamiş kaldın?
orkideeeeeeeeeeeee
sen beni dinlemio musun kuzum
geçmişte yöntemleri deneyip oğlu olan bir srü kişi olmadı mı
sen neden içini bulandırıosun
senin hayırlı bir oğluşun olucak
hadıya ewet cnm haklısın kaderımızde ne varsa yasayacagız artık ama ıns oglanlar vardır bıde onun tadına bakarız orkıs ıns bu ay beraber kalırız ya hamıs oglanlara ay valla sankı ılk hamıslık gıbı heyecan yapıyorum bende :)
hiç bişey yapmamıştım ilk bebek olduğu için önemli de değildi zaten sadece yumurtlama günlerini yazıp netten hesaplanıyor ya şu günler arası verili günler yazıyor. gün aşırı birliktelik olmuştu sadece.
ALINTIIIIIIII
kızlar başka bir topikte bu yazıyı buldum bakar mısınız
bızde esımle 10 aylık bı korunma surecınden sonra bebek yapmak ıcın calısmalara basladık dogum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamıle kalınmaz dedım heralde 3 4 ay sonra olur fazla umutlanma dedım esıme de ama bız ramazan ayında olmamıza ragmen ıftardan sonra ıkı kez ılıksıye gırdık hemde hergun sayılırrrr sonra bayram fln gectıı ben hasta olmadım am akarnımda bı sıskınlık varrr hap kullandıgım ıcın adetımı ne zaman olcam onuda bılmıom hapı bıraklı tam 30.gununde test aldım ıkıncı cızgı sılık cıktııı allahımmm şok olmustummm hamılemıydım yanı emın olamadım ertesı gun gene yaptım gene sılık gıttım kan verdımm ve sonuc hamıleydım allahım super bı duyguyduu esımlede aramız kotuydu konusmuoduk bende mesaj attımm baba oluyorsun bebegım ve ben senı cok sevıyoruz yazdımmm amanın bu aradı saka yapıosun demı fln dedıııı ınanamadııııııııııı ben aglıodum o aglıoduu allahım superdıııı eve gelınce sarıldıkkk bırbırımıze allahım herkese nasıp etsın sımdıden hayatımız cok farklı olduu canım oğlumm benım
insallahh cnm insallahh rabbim buyukk insallahh verecekkk
ayy sormaa canim ben stresten yumurtluycami hic sanmiyorummm :44:
ediyorum canım ya hem de her gün... bakalım inşşallah allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.... böyle soruyorum ama bıraktım artık hesap yapmayı...sadece duaya çok inanıyorum ben
bol bol dua et canım
Rabbim gönlüne göre versin
ediyorum canım ya hem de her gün... bakalım inşşallah allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.... böyle soruyorum ama bıraktım artık hesap yapmayı...
istee bu kafa karistiriyoo gun asiri diyo yavv
eltimde oyle kaldiii 4 kizi olan komsumda yum gununden sonra gun asiri iliski yaptii
istee bu kafa karistiriyoo gun asiri diyo yavv
eltimde oyle kaldiii 4 kizi olan komsumda yum gununden sonra gun asiri iliski yaptii
hiç dikkat etmiyodum canım ya..sen gurbetguzeline sorduğum soruyu gördün mü
benm de ona kafam karışık
siz dikkat edio musunuz
yoksa mübarek günlerde ilşkiye girio musunuz
ben bugüne kadar hiç dikkt etmiodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?