- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.621
hiç dikkat etmiyodum canım ya..
psci biz dikkat ediyoruz cnm kandillerde esimden sonra uyumaya ozen gosteriyorum yada sen yat ben biraz kuran okuycam diyorum gidip yatiyoo
sen gurbetguzeline sorduğum soruyu gördün mü
benm de ona kafam karışık
siz dikkat edio musunuz
yoksa mübarek günlerde ilşkiye girio musunuz
ben bugüne kadar hiç dikkt etmiodum
peki o gece hamile kalma konusunda ne düşünüosun
benm ovulasyon ya 2 si olucak ya 3 ü
ve 3 ü mevlüt kandili
napmam gerekir?
Ramazan ve Kurban bayramları gibi dini bayramlarda veya cuma gecesi, Ramazan geceleri gibi mübarek gecelerde eşler arasında cinsel ilişki yasak değildir. Eşler arasında cinsel ilişkinin yasak olduğu dönemler; bayanların adetli veya lohusa olduğu günler, hac ve umre için ihramlı bulunulan günler ve itikâfta bulunulan günlerdir. Bunların haricinde cinsel ilişki için herhangi bir “özel gün” yasağı yoktur.benim de birkaç yerde okuduğum Berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kötü huylu olur,Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, altı ve ya dört parmaklı olur.Ramazan bayramı gecesi yapılan cinsi ilişkiden çocuk olursa, ana babasına asi olur...bunlar , bu geceleri ibadetle geçirmek daha efdal olduğundan, insanlar tarafından ortaya atılmış hiçbir dayanağı olmayan hurafelerdir (bu arada ben de din kültürü öğrt.meniyim)
ALINTIIIIIIII
kızlar başka bir topikte bu yazıyı buldum bakar mısınız
bızde esımle 10 aylık bı korunma surecınden sonra bebek yapmak ıcın calısmalara basladık dogum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamıle kalınmaz dedım heralde 3 4 ay sonra olur fazla umutlanma dedım esıme de ama bız ramazan ayında olmamıza ragmen ıftardan sonra ıkı kez ılıksıye gırdık hemde hergun sayılırrrr sonra bayram fln gectıı ben hasta olmadım am akarnımda bı sıskınlık varrr hap kullandıgım ıcın adetımı ne zaman olcam onuda bılmıom hapı bıraklı tam 30.gununde test aldım ıkıncı cızgı sılık cıktııı allahımmm şok olmustummm hamılemıydım yanı emın olamadım ertesı gun gene yaptım gene sılık gıttım kan verdımm ve sonuc hamıleydım allahım super bı duyguyduu esımlede aramız kotuydu konusmuoduk bende mesaj attımm baba oluyorsun bebegım ve ben senı cok sevıyoruz yazdımmm amanın bu aradı saka yapıosun demı fln dedıııı ınanamadııııııııııı ben aglıodum o aglıoduu allahım superdıııı eve gelınce sarıldıkkk bırbırımıze allahım herkese nasıp etsın sımdıden hayatımız cok farklı olduu canım oğlumm benım
istee bu kafa karistiriyoo gun asiri diyo yavv
eltimde oyle kaldiii 4 kizi olan komsumda yum gununden sonra gun asiri iliski yaptii
bu arada soran olmadı ama ben yazayım
idrar kültürü nagatif çıktı yani üreme yokmuş
doktor bey aylardır kurutamıyorum iltihabı dedim
kuvvetli bir ilaç yazın dedim ama bir antibiotik ve birde başka bişey yazmış
sinir oldum buda fayda etmeyecek biliyorum
sağlık ocağına gidip fitil isteyecem yazarsa
kızlar ne yapayım ben yaaaaaaaa
ne olur fikir verin ne yapmam lazım
bu gidişlr aylar ayları kovalayacak ben hala gebe olamayacağım
bir arkadaşım civanperçemi önerdi iyi geliyormuş dedi
hemen aldım içiyıorum aç karna
inşallah fayda eder yaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaten doktora söyleyecem fitil yazsın diye
ismi nedir canım fitilin?
vagi-hex mi?
Ramazan ve Kurban bayramları gibi dini bayramlarda veya cuma gecesi, Ramazan geceleri gibi mübarek gecelerde eşler arasında cinsel ilişki yasak değildir. Eşler arasında cinsel ilişkinin yasak olduğu dönemler; bayanların adetli veya lohusa olduğu günler, hac ve umre için ihramlı bulunulan günler ve itikâfta bulunulan günlerdir. Bunların haricinde cinsel ilişki için herhangi bir özel gün yasağı yoktur.benim de birkaç yerde okuduğum Berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kötü huylu olur,Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, altı ve ya dört parmaklı olur.Ramazan bayramı gecesi yapılan cinsi ilişkiden çocuk olursa, ana babasına asi olur...bunlar , bu geceleri ibadetle geçirmek daha efdal olduğundan, insanlar tarafından ortaya atılmış hiçbir dayanağı olmayan hurafelerdir (bu arada ben de din kültürü öğrt.meniyim)
[video=youtube_share;EWz610Vq_TA]http://youtu.be/EWz610Vq_TA[/video]
kizlarr bu niinnii mahvediyo beni hanii oglum diyo yaa gebertcem o kariyiii sankiii bi oglann varr
valla ben genelde girmiyorum...o geceyi genelde ibadet ederk geçirmeye çalışıyoruz eşimle biz....hiç aklımıza gelmedi yaniii...sen gurbetguzeline sorduğum soruyu gördün mü
benm de ona kafam karışık
siz dikkat edio musunuz
yoksa mübarek günlerde ilşkiye girio musunuz
ben bugüne kadar hiç dikkt etmiodum
bernurrr canimmmmm gecmis olsunnnn bizim gunler yaklasiyo yaa strestenn bisey gormuyo gozumuzz
sogan suyu yapp varyaaaaaa iltihapin su gibi aktigini gorecennn ve buu siklusunu kisaltiyoo
[video=youtube_share;EWz610Vq_TA]http://youtu.be/EWz610Vq_TA[/video]
kizlarr bu niinnii mahvediyo beni hanii oglum diyo yaa gebertcem o kariyiii sankiii bi oglann varr
ay canım varya içimden senin oğlun olacak gibi gelio bi an öyle geçtii kızımda buninniyi ezberlemiş oğlum oğlum diye oda erkek kardeşim olsun istiyor encok ..bu videoda pempe sapkalı bi kız var mavi gözlüü 1,18.saniyesinde videonun o kızı benim kızın kopyası ilk bil.gördüğümde eşime senmi yükledin demiştim kızım sanmıştım öle bide şapkasıda vardıı kzımın ağzı az da küçük gerçide allah dileyene versin inş.. mulberyinde oğlu olcak gelinciğinde kızı
ay canım varya içimden senin oğlun olacak gibi gelio bi an öyle geçtii kızımda buninniyi ezberlemiş oğlum oğlum diye oda erkek kardeşim olsun istiyor encok ..bu videoda pempe sapkalı bi kız var mavi gözlüü 1,18.saniyesinde videonun o kızı benim kızın kopyası ilk bil.gördüğümde eşime senmi yükledin demiştim kızım sanmıştım öle bide şapkasıda vardıı kzımın ağzı az da küçük gerçide allah dileyene versin inş.. mulberyinde oğlu olcak gelinciğinde kızı
evet ssoğan suyunu denedim cano yaaaaaaaa
10 güne yakın ama faydası olmadı bence
acvaba benmi yanlış uyguladım:44::44::44:
kaynayan suya ortaboy soğanı dış kabuğunu yıkayıp kabuğuyla dilimleyip suya attım
ılıkken içtim ....yanlışım varmı cano yaaaaaaa
kız seninde oğlun olacak canooooooooooooooooooo
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ama dünyalar tatlısı kızın var ve senin yerinde olmak isteyen de çok
stres etme elinden geleni yap
ben inanıyorum olcekkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?