- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.821
bernurcum hayırlı olsun pasamızın yenı yası mevlam nıce nıce saglıklı mutlu seneler nasıp etsın ıns.İyi akşamlar kızlar
Bugün oğlumun doğum günü
Allahın izniyle 4 yaşını doldurdu
Rabbim daha nice seneler nasip etsin sağlıkla hayırla
Rabbim hepinize de hayırlısıyla erkek bebişlerinizi yollasın
kız isteyenlkere de inşallahhhhh
4 sene önce ikinci kez anneliği tattıran Rabbime binlerce şükürler olsun
3.kez de hayırlısıyla tattırsın inşallahhh en kısa zamanda hayırla
ORKISIM INS RUYAN GERCEK OLACAK CNM AZ KALDI SAYILI GUNLER GELDI CATTI:18::18:kizlarr bugun icim bir tuhaf kipir kipirimm oncelikle yureginizin temizligine inanarak yaziyorum gonlunuze gore versin rabbim insallah
ruyamda omerimi gormusum aslinda adi bu olmayacakti ama omer mis bir tuhaf oldum yaaa
cnm tbr ederım cıdden hangı ara denedın ya supruz yaptın bıze he senı gıdı senı:):):):)hadı cabuk gıtsın mısafırlerınde yaz bcm neler denedıniyi akşamlar cannnllaaarrrrıııııııııııııııııııımmmmmmm.
süper bi haberim var
HAMİLEYİİMM
GELİNCİK senin bio yorumcu ne çıkmıştı
kız günlerimde ilişki olmuştu cnm
senin denemeler ne zaman?
kızlar selam. ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım öğlen. sonucu az önce telefonla aldık. adetime 5-6 gün var. sonuç negatif dedi. değeri 0.623 dedi. o noluyor anlamadım ben. yani sonuç negatif. pozitif olma ihtimali nedir. mecbur adetimi beklicem ben((
bugün yazdığım mesaj kızlar cevap alamadım kimseden(((((((((((((
yeni hamişleri çok tebrik ederim:)))) darısı başıma inşallah(((( moralim bozuldu yaa (((((
iyi akşamlar cannnllaaarrrrıııııııııııııııııııımmmmmmm.
süper bi haberim var
HAMİLEYİİMM
banada 17si gibi geldi.diğer günleri yüksek gir bakalım ff çizgi çekecekmi...sonra silersin...
kızlar bende hafif tiskinme var.ama çok yeni değilmi...memelerde ara ara sancı oluyor...korkuyorum bebeğim beni bırakmaz inşallah.melburry gelincik kızlar belirtileriniz nasıldı...
tekrar test yaptım sabah daha koyuydu maşallah...artış var demekki.pazartesi gidebilirim hava güzel olmazsa kalır...biraz geçsin istiyorum.bugün daha koyu gördüm ya içim rahatladı.oldukça netleşmişti yani...
gurbet bana ticker yaparmısın canım.....nasıl yapılacağını ve linkini bana yolla koyayım.üzerine maşallah yaz:)son satım 18 aralık 2011
yeni hamişleri çok tebrik ederim:)))) darısı başıma inşallah(((( moralim bozuldu yaa (((((
bu ay denemeye başlıycam tekrar ama bio ritm yorumcu hep erkekartık hesap yapmayı da bıraktım biliyorsun... bir tek ph ölçücem bir de vainal duş yapsam mı diyorum ama onu yapmaya korkuyorum...
iyi akşamlar cannnllaaarrrrıııııııııııııııııııımmmmmmm.
süper bi haberim var
HAMİLEYİİMM
egem üzülme canım yapma öyle..
mükafatın çok güzel olucak
içini ferah tut
ALLAH razı olsun.canım ama çok hayal kurmuştum tabii hayırlısı ALLAH'tan
yorumcu ve biosu erkek olan kişilerin erkek kız olanları kzı olmuş onu araştırdım.Anneme baktım 4 kız doğurmuş nasılda tutturuş canım annem bud a başarı aslında aynı istikrarda olma
canım ewet tutuyor ama herşeyi denk getirmek yeterli değil malesef..Allahım ne zamn nasip ederse ozamn olacak..kendini üzmeÇok ilginç ya biortm yorumcu kızı olanların bunlar genelde kız ,oğlu olanlarında erkek gösteriyor.Ben de herşeyi ayarlayıp yapmıştım ama ALLAH kısmet etmedi.Af ALLAHIM içimden hep ağlamak geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?