Süper Anneler - 2011

bernurcum hayırlı olsun pasamızın yenı yası mevlam nıce nıce saglıklı mutlu seneler nasıp etsın ıns.

kizlarr bugun icim bir tuhaf kipir kipirimm oncelikle yureginizin temizligine inanarak yaziyorum gonlunuze gore versin rabbim insallah
ruyamda omerimi gormusum aslinda adi bu olmayacakti ama omer mis bir tuhaf oldum yaaa
ORKISIM INS RUYAN GERCEK OLACAK CNM AZ KALDI SAYILI GUNLER GELDI CATTI:18::18:

iyi akşamlar cannnllaaarrrrıııııııııııııııııııımmmmmmm.
süper bi haberim var

HAMİLEYİİMM
cnm tbr ederım cıdden hangı ara denedın ya supruz yaptın bıze he senı gıdı senı:):):):)hadı cabuk gıtsın mısafırlerınde yaz bcm neler denedın

kizlar cok tesekkur ederimmm hepnize insallahh isarettir

karakedin senin bionda yorumcunda kiz canomm belki teravet bak esine analiz yaptirdii cok takviye yuklenmekte sayiyi cogaltim hareketi azaltiyomus

bugün yazdığım mesaj kızlar cevap alamadım kimseden(((((((((((((

yeni hamişleri çok tebrik ederim:)))) darısı başıma inşallah(((( moralim bozuldu yaa(((((

yeni hamişleri çok tebrik ederim:)))) darısı başıma inşallah(((( moralim bozuldu yaa(((((

canim bi bilgim olmadigi icin yanlis yorum yapmak istemedim ama birazdaha bekle derim bence kan testinden hic anlamam

iyi akşamlar cannnllaaarrrrıııııııııııııııııııımmmmmmm.
süper bi haberim var

HAMİLEYİİMM

hayırlı olsun canımm,bu ne hız kııı...
imreniyorum böyle çabucak hamile kalanlara yaa maaşallah
rabbim tamamına erdirsin,hayırlı bir erkek evlat versin sana

canım benim oğluşumda da satım 18 aralıktı,normal doğumla 19 eylülde dünyaya geldi...
inşaalah seninde, benimki gibi yakışıklı yağız bi tosunun olur

bu ay olmamış canımm,değerin düşük ama niyee kendini üzüyosunki...
inşaallah en kısa zamanda buradan seni de tebrik edeceğiz,yılmak yok yola devam

canım ben bu mesajı eylüle yazmış sandım yaa kafaya bak
kız ne düşünmüştür hakkımda
ona cvp yazdım sana yazar gibi

canımcım malesef olmamış bu ay hamile değilsin
değerin çok düşük
çok az da olsa bişeyler çıkması gerekirdi pozitif olabilmesi için
erken yaptırmışsın tamam ama yine de değerinin sıfır olması negatif olması anlamı taşıo canım
diğer ay daha hayırlı demek ki

bu ay denemeye başlıycam tekrar ama bio ritm yorumcu hep erkek artık hesap yapmayı da bıraktım biliyorsun... bir tek ph ölçücem bir de vainal duş yapsam mı diyorum ama onu yapmaya korkuyorum...

Çok ilginç ya biortm yorumcu kızı olanların bunlar genelde kız ,oğlu olanlarında erkek gösteriyor.Ben de herşeyi ayarlayıp yapmıştım ama ALLAH kısmet etmedi.Af ALLAHIM içimden hep ağlamak geliyor.

Canım negatif sonuç,benimde adetime bayağı vardı yaptırmıştım.47 çıkmıştı..Gerçi o da olmadı ama...((

Moralini hiç bozma bir daha ki aya devam bak biz de burdayız.

egem üzülme canım yapma öyle..
mükafatın çok güzel olucak
içini ferah tut

ALLAH razı olsun.canım ama çok hayal kurmuştum tabii hayırlısı ALLAH'tan

yorumcu ve biosu erkek olan kişilerin erkek kız olanları kzı olmuş onu araştırdım.Anneme baktım 4 kız doğurmuş nasılda tutturuş canım annem bud a başarı aslında aynı istikrarda olma

evet ilginç bi şekilde tutma oranı çok yüksek..
kime baksam tuttu valla
2. sinde de dikkate al günlerini
hamile kalabiliosun sen ona baksana
2. si daha kolay olur

Çok ilginç ya biortm yorumcu kızı olanların bunlar genelde kız ,oğlu olanlarında erkek gösteriyor.Ben de herşeyi ayarlayıp yapmıştım ama ALLAH kısmet etmedi.Af ALLAHIM içimden hep ağlamak geliyor.
canım ewet tutuyor ama herşeyi denk getirmek yeterli değil malesef..Allahım ne zamn nasip ederse ozamn olacak..kendini üzme
tekrar denk getirirsin belkii Allahın izniyleee

ooo maasalllahh herkes burada
kizlar varya eger erkekte kadinda bioda denk gelirse bilin ki cok yuksek tutma olasiligi rabbim bilir yinede ama arastirmalar gore oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…