Süper Anneler - 2011

orkiş reglin gelmedi demi? 25 inde olursun inşallah
teravet nerelerde?
onun da zamanı az kaldı
benm bugün reglin 3. günü
ayyyy az kaldı büyük buluşmayaaaaa
inşallah bu ay da içine etmem

canım ewet tutuyor ama herşeyi denk getirmek yeterli değil malesef..Allahım ne zamn nasip ederse ozamn olacak..kendini üzme
tekrar denk getirirsin belkii Allahın izniyleee

İşte ALLAH nasip etmeyince olmuyor.ALLAH izin verdikten sonra denk getirmek bile şart değil.Babaannem 12 doğum yapmış 11 erkek bir kız.tabi bunları 7 tanesi yaşamış ama köy yerinde yoğrt süt yemiş hep..sonu yine erkek..

bu ay denemeye başlıycam tekrar ama bio ritm yorumcu hep erkek artık hesap yapmayı da bıraktım biliyorsun... bir tek ph ölçücem bir de vainal duş yapsam mı diyorum ama onu yapmaya korkuyorum...

yumurtlama gününüde öğren iyice kuru günlerınde olsun fakat neden korkuyosunuz vajınal duşa anlamıyorum yınede sen bılırsın cnm kaç oğlun vardı senin cano

ooo maasalllahh herkes burada
kizlar varya eger erkekte kadinda bioda denk gelirse bilin ki cok yuksek tutma olasiligi rabbim bilir yinede ama arastirmalar gore oyle
kızlar benim şimdi elimde o ünlü takvim var geçen sene sipariş etmiştim.ama yapmadım.bu harcadğım paralarla kıbrısa çoktan giterdim de eşim izin verse.:)getireyimde bakaın yorumcu ile aynı mı?

orkiş reglin gelmedi demi? 25 inde olursun inşallah
teravet nerelerde?
onun da zamanı az kaldı
benm bugün reglin 3. günü
ayyyy az kaldı büyük buluşmayaaaaa
inşallah bu ay da içine etmem

gelmedi kuzumm ne olur 4 gun sonra gelsinnn

Arkadaşlar merhabalar ben yeni katıldım aranıza topiğinizde mesajların bazılarını okudum çok ilginç güzel bilgiler yazıyor benimde bir oğlum var Allah kısmet ederse bende bir kızım olsun istiyorum ama vajinal duş önerisi bana biraz mantıklı gelmedi çünkü vajinanın ph değerini düşürdüğü için enfeksiyon riski artıyor bu doktorlar tarafından önerilmeyen bişey birde preseed diye bi krem var bu kremin içeriğinde Kalsiyum ve Magnezyum İyonlar var bu acaba kız bebek sahibi olmak için bi sebep olabilirmi ?

nur sey nur canım çok tebrik ederim gözün aydınnn

dualarım kabul edilmedi diyen arkadasım seni anlıyorum ama zamanı vardır aslı bekliodur duaların unutma bir gün kabul olur hakkında hayırlı ise

orkişim yum dan kaç gün sonraya kadar mat akıntı geliyor geçmişide okudumda insan sormadan da duramıyor bcım bee

güya bende bu aylara hazırlanıyodum mesala bak başka seyler olduu taaaaa 9,aya kaldı kısmett bilemiyoruzzzzz...

bu arada biortma bakan olurmu 9,aya,,, 13 ,8 ,1982,,, dğm tarihi eşim ise 1978 21 nisan veya 21 mayıs

Son düzenleme:
orkişşş

7-12-1980 d.tar .
20-21 kasım 2011

ben tam kız gününde oluyorum kıza yatkınmı bi baksana canım yaaa....

canim eger 19 u 20 ye baglayan gece olduysaa erkek gunun

sonrasi kiza YATKIN bu durumda esininki baskin cikarr tam gunuyse ver onada bakalim

kızlar benim şimdi elimde o ünlü takvim var geçen sene sipariş etmiştim.ama yapmadım.bu harcadğım paralarla kıbrısa çoktan giterdim de eşim izin verse.:)getireyimde bakaın yorumcu ile aynı mı?

şubat ayı için vermemeş boş
21-22-23-24-25 mart 2010 erkek günleri
13-14-15-16-17-18-19-20-21-22 nisan 2010 erkek

kızlar nerden bakıyorsunuz biraz banada bilgi verseniz bu konu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim

verde bioaylada kiyaslayalim cnm

oncelikle hosgeldin canim
preesedin ph 7 kusurlerde o alkali bi yapiya sahip
onun icerigindeki iyon onemli degil canim onemli olan yediklerin icitiklerinle yumurtana verecegin elektrotlar
yabanci sitelerdeki kadinlar preesede biraz karbonat karistirarak uyguluyorlar buda erkek bebek icin
sen kiz istiyosun aklinda olsn

cnm o akinti kisiden kisi degisir benim uc gun gelmisti azda olsa kivami yum akiydi rengide
iyi takip et kendini

canim eger 19 u 20 ye baglayan gece olduysaa erkek gunun

sonrasi kiza YATKIN bu durumda esininki baskin cikarr tam gunuyse ver onada bakalim

eşim 06-06-1978 doğum tarihi canım..
ilişki 20 kasım sabah 6:30 ve 21 kasım gece 01:00 falan canım....yani kıza yatkın...bu durumda eşimin biosu etkili olurmu acep bak bakalımmm

yumurtlama gününüde öğren iyice kuru günlerınde olsun fakat neden korkuyosunuz vajınal duşa anlamıyorum yınede sen bılırsın cnm kaç oğlun vardı senin cano

bencede neden korkuluyorki vajinal dustan en fazla mantar olursunuz onunda tedavisi kolay

gelincik kalamazdiii ennnn zor tutma ihtimali senindii yum yoktu bide dusla kimyasal dengeyi bozdunn bi mucize valla

eşim 06-06-1978 doğum tarihi canım..
ilişki 20 kasım sabah 6:30 ve 21 kasım gece 01:00 falan canım....yani kıza yatkın...bu durumda eşimin biosu etkili olurmu acep bak bakalımmm

canim onun kide erkege yatkin
bu durumda notr gibi bisey bu tabloya gore umarim esin daha baskin cikmistir orgazm olmadiydin demi

canım aramıza hoş geldin umarım kızına hamiş kalırsınsendee en kısa zamandaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…