- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.841
canım ewet tutuyor ama herşeyi denk getirmek yeterli değil malesef..Allahım ne zamn nasip ederse ozamn olacak..kendini üzme
tekrar denk getirirsin belkii Allahın izniyleee
bu ay denemeye başlıycam tekrar ama bio ritm yorumcu hep erkekartık hesap yapmayı da bıraktım biliyorsun... bir tek ph ölçücem bir de vainal duş yapsam mı diyorum ama onu yapmaya korkuyorum...
kızlar benim şimdi elimde o ünlü takvim var geçen sene sipariş etmiştim.ama yapmadım.bu harcadğım paralarla kıbrısa çoktan giterdim de eşim izin verse.:)getireyimde bakaın yorumcu ile aynı mı?ooo maasalllahh herkes burada
kizlar varya eger erkekte kadinda bioda denk gelirse bilin ki cok yuksek tutma olasiligi rabbim bilir yinede ama arastirmalar gore oyle
orkiş reglin gelmedi demi? 25 inde olursun inşallah
teravet nerelerde?
onun da zamanı az kaldı
benm bugün reglin 3. günü
ayyyy az kaldı büyük buluşmayaaaaa
inşallah bu ay da içine etmem
orkişşş
7-12-1980 d.tar .
20-21 kasım 2011
ben tam kız gününde oluyorum kıza yatkınmı bi baksana canım yaaa....
kızlar benim şimdi elimde o ünlü takvim var geçen sene sipariş etmiştim.ama yapmadım.bu harcadğım paralarla kıbrısa çoktan giterdim de eşim izin verse.:)getireyimde bakaın yorumcu ile aynı mı?
kızlar benim şimdi elimde o ünlü takvim var geçen sene sipariş etmiştim.ama yapmadım.bu harcadğım paralarla kıbrısa çoktan giterdim de eşim izin verse.:)getireyimde bakaın yorumcu ile aynı mı?
Arkadaşlar merhabalar ben yeni katıldım aranıza topiğinizde mesajların bazılarını okudum çok ilginç güzel bilgiler yazıyor benimde bir oğlum var Allah kısmet ederse bende bir kızım olsun istiyorum ama vajinal duş önerisi bana biraz mantıklı gelmedi çünkü vajinanın ph değerini düşürdüğü için enfeksiyon riski artıyor bu doktorlar tarafından önerilmeyen bişey birde preseed diye bi krem var bu kremin içeriğinde Kalsiyum ve Magnezyum İyonlar var bu acaba kız bebek sahibi olmak için bi sebep olabilirmi ?
nur sey nur canım çok tebrik ederim gözün aydınnn
dualarım kabul edilmedi diyen arkadasım seni anlıyorum ama zamanı vardır aslı bekliodur duaların unutma bir gün kabul olur hakkında hayırlı ise
orkişim yum dan kaç gün sonraya kadar mat akıntı geliyor geçmişide okudumda insan sormadan da duramıyor bcım bee
güya bende bu aylara hazırlanıyodum mesala bak başka seyler olduu taaaaa 9,aya kaldı kısmett bilemiyoruzzzzz...
bu arada biortma bakan olurmu 9,aya,,, 13 ,8 ,1982,,, dğm tarihi eşim ise 1978 21 nisan veya 21 mayıs
canim eger 19 u 20 ye baglayan gece olduysaa erkek gunun
sonrasi kiza YATKIN bu durumda esininki baskin cikarr tam gunuyse ver onada bakalim
yumurtlama gününüde öğren iyice kuru günlerınde olsun fakat neden korkuyosunuz vajınal duşa anlamıyorum yınede sen bılırsın cnm kaç oğlun vardı senin cano
kızlar nerden bakıyorsunuz biraz banada bilgi verseniz bu konu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim
eşim 06-06-1978 doğum tarihi canım..
ilişki 20 kasım sabah 6:30 ve 21 kasım gece 01:00 falan canım....yani kıza yatkın...bu durumda eşimin biosu etkili olurmu acep bak bakalımmm
canım hoşgeldin arkadaşlar bioritm yorumcudan kız erkek günlerine bakıyorlar. sana da verirsen bakarlar
Arkadaşlar merhabalar ben yeni katıldım aranıza topiğinizde mesajların bazılarını okudum çok ilginç güzel bilgiler yazıyor benimde bir oğlum var Allah kısmet ederse bende bir kızım olsun istiyorum ama vajinal duş önerisi bana biraz mantıklı gelmedi çünkü vajinanın ph değerini düşürdüğü için enfeksiyon riski artıyor bu doktorlar tarafından önerilmeyen bişey birde preseed diye bi krem var bu kremin içeriğinde Kalsiyum ve Magnezyum İyonlar var bu acaba kız bebek sahibi olmak için bi sebep olabilirmi ?
şubat ayı için vermemeş boş
21-22-23-24-25 mart 2010 erkek günleri
13-14-15-16-17-18-19-20-21-22 nisan 2010 erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?