Süper Anneler - 2011

canim onun kide erkege yatkin
bu durumda notr gibi bisey bu tabloya gore umarim esin daha baskin cikmistir orgazm olmadiydin demi

iki tarafta yatkın demk..bakalım hangisi baskın çıkacak...
organizma neyin olmadım canım..

bu arada iki gündür kızım olacak gibi hissediyorum...Allahım hakkımda hayırlı olanı nasip etsin inşallah...

yumurtlama gününüde öğren iyice kuru günlerınde olsun fakat neden korkuyosunuz vajınal duşa anlamıyorum yınede sen bılırsın cnm kaç oğlun vardı senin cano

1 oğlum var canım. ne biliyim çok saçma ama sanki bebeğin gelişiminde etkisi olurmuş gibi geliyor. saçmaladığımın farkıdayım

bencede neden korkuluyorki vajinal dustan en fazla mantar olursunuz onunda tedavisi kolay

gelincik kalamazdiii ennnn zor tutma ihtimali senindii yum yoktu bide dusla kimyasal dengeyi bozdunn bi mucize valla

mantardı enfeksıuyondu göze aldım ben şahsen en fazla fitil antıbıyotık vs kullanırım dedım dediğin gibi sonuçta içimde kalmasından iyidir dıye düşünüyorum
evet orkdm bende aslında hamıle olma ihtımalımı görmüyordum fakat şok oldum inanamadım ve 3 test yaptım
rabbim dileğince oluyor yaa hakkımızda herşeyın hayırlısı olsun inş.

senin ateş tablonu görünce şok oldum ya
nasıl hamile kalmış dedim
mucize işte..

aminn canim hayirlisi ama benim icime oglun olcak gibi geliyor takvimindenmidir nedir bi gitsenizde gelincikle ogrensek catladik valla

1 oğlum var canım. ne biliyim çok saçma ama sanki bebeğin gelişiminde etkisi olurmuş gibi geliyor. saçmaladığımın farkıdayım

ben kaç defa dra gittim sorun yok çok şükür cnm ki sadece ben değil yapan bi çok arkadasında bebeklerı doğanlar var sağlıklılarda ama senın bıleceğin iş tabii
hatta yoğurt bıle koyan varmış asidik olması için
oğlunuda allah bağışlasın maşallah aynıyız 1 oğlan 1 kızda verırse rabbım daha ne ister insan

kiz kimler yapti gelincik neyle yaptilar nasil yaptilar neleri oldu istedikleri oldumuu
egeminde bi akrabasi vardi karbonatli yapmis oglusu olmus

aminn canim hayirlisi ama benim icime oglun olcak gibi geliyor takvimindenmidir nedir bi gitsenizde gelincikle ogrensek catladik valla

ben bilmiyorum hiçbişi hissedemiyorum canım..
hele şu yorumcudan sonra iyice kafam karıştı..
haftaya kontrolüm var belki doktor bişi söylerrrr....
başata erkek hissediyodum şimdi kız gibi geliyo .
Allahım hakkımda hayırlı olanı nasip etsin inşallah...

senin ateş tablonu görünce şok oldum ya
nasıl hamile kalmış dedim
mucize işte..

hep şaşırdık cnm çok değişik bişey oldu benımkı sonucuda belkıde onun ,için çok merak edıyor arkadaslar 4 5 gün sonra yumurtladım ben ama az kaldı orkddmmmm sabret dıyecem az kaldı gı inş.

...............................................................

Son düzenleme:
mimoza sen daha önce araştırma yapmıştın sanırım. bio da tutmayanlar da var mıydı. cevap yazarsan çok sevinirim.

bana d.tarihini gün ay yıl saat
sat ve siklus yaz ben bakaım yorumcuya

canım doğum tarihimi yazdım az önce yalnız ben onu 2010 almışım hiç hatılayamam ki...tek hatıladğım yumutlamama denk gelmediği hiç uğraşmadım yani..ama iş yerinde ki bilgisayarım da 2009 dan bu yana adet günlerlm ve saatleri yazılı ben de kaç yıldır niyetine girmişim çok olmuş ya nertdeyse menopoza gircem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…