- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.881
egeeeeeeeemmmmmm
canım geçen yıllarda hep takıp edıyordum sizi ben siz daha aktıftınız ben arka planda izlemedydım isimlerını hiç hatırlamıyorum ama yapan arkadaslar vardı o yoğurt işinide yanılmıyorsam aşkıtodan öğrendım ama ben yapmadım onunda kızı oldu 1oğlu vardı son 3gün önceye kadar ilişki oldu son 1 hafta hergün 1kılo dondurma yedı veee kızı geldi adı ipekkiz kimler yapti gelincik neyle yaptilar nasil yaptilar neleri oldu istedikleri oldumuu
egeminde bi akrabasi vardi karbonatli yapmis oglusu olmus
canım doğum tarihimi yazdım az önce yalnız ben onu 2010 almışım hiç hatılayamam ki...tek hatıladğım yumutlamama denk gelmediği hiç uğraşmadım yani..ama iş yerinde ki bilgisayarım da 2009 dan bu yana adet günlerlm ve saatleri yazılı ben de kaç yıldır niyetine girmişim çok olmuş ya nertdeyse menopoza gircem:))
yani çözdün olayı ..senin bionda öylemiydi.yani kzında aldığın takvim bu ya..ondan sordum
mimoza sen daha önce araştırma yapmıştın sanırım. bio da tutmayanlar da var mıydı. cevap yazarsan çok sevinirim.
kiz kimler yapti gelincik neyle yaptilar nasil yaptilar neleri oldu istedikleri oldumuu
egeminde bi akrabasi vardi karbonatli yapmis oglusu olmus
bende bio kıza yatkın,yorumcu kız,rus erkek,çin kız bakalım bende ne olacak mimozaatabiki tutmayanda var.ama tutanlar önde.valla ben şahsen çokta inanmıyorum.
benim yorumcu kız demiş bioda erkeğe yatkın.çin erkek.rus kız..bakalım.
kızlar bide size bişey daha diyim benim teyzemde bikini bölgesinde aşırı kaşınma vardı doktor buna tek seferlik bi fitil vermişti çünkü diğer birsürü şey işe yaramamıştı oda bu fitilden sonra hamile kaldı ve oğlu oldu ama fitilin ismi sizin burada yazdıklarınız değil ben işyerinde bırakmışım ismini pazartesi yazarım.yani ben bu fitil olayınada inanıyorum
slm kızlar beni hatırlarmısınız bilmem başlarda yazıyodum size mart da denemeye başlayacam diye hergün bütün yazılanları takip ediyorum ama iş yerinden yazmaya orkuyorum eşimi ikna ettim gibi yarın başlıyoruz diyete ben martda başlayacam inşallh denemelere 2 aydır jasmini bıraktım.ama denemelere başlamadım şimdi kızlar ben size kızımda yaşadıklarımı anlatayım 28 haziranda adet oldum 10 temmuzda kandan hamilelik testi yaptım sonuç negetifti doktor birgün önce bile olsa belli olur demişti biz birgün durup birgün ilişkiye giriyorduk ben ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırmam gerektiğini duymuştum o yüzden ayakalrımı kaldıra bilmek için sol tarafıma yatmıştım hatırlıyorum sonra 27 temmuzda idrar testiyle öğrendim hamile kaldığımı bu durumda bende yumurtlama zamanında kalmamışmıyım.kızlar öyle yoğun duygular yaşıyorum ki rabbim bana bir erkek evlat nasip etsin hayırlısıyla sizde şahit olun o 7 yaşına gelene kadar 7 kurban kescem Allah kısmet ederse adağım var.nerde bi erkek bebek alsam kucağıma rabbim bana da nasip et diye yallvarıyorum..beni birtek siz anlarsınız allah dualrımızı geri çevirmesin hayırlı evlatlar nasip etsin..
başkabi takvimmi var orkiş banada yolla
benim bildiğim fitilin vajinadaki enfeksiyon mantar ne varsa temizlediği ve bundan dolayı erkek bebeğe daha kolay hamile kalındığı.bende antibiyotik ve hap kullandım.bakalım benimki nolcek..
melburry canım boşvero takvimleri.illa tutack diye bişi yok.
kızlar bide size bişey daha diyim benim teyzemde bikini bölgesinde aşırı kaşınma vardı doktor buna tek seferlik bi fitil vermişti çünkü diğer birsürü şey işe yaramamıştı oda bu fitilden sonra hamile kaldı ve oğlu oldu ama fitilin ismi sizin burada yazdıklarınız değil ben işyerinde bırakmışım ismini pazartesi yazarım.yani ben bu fitil olayınada inanıyorum
ay bildiğimiz herşeyi paylaşıyoz ya ben bide şeyi paylaşayım anneminde erkek bebeği olmuyomuş çok tecrübeli bir ebe buna demişki mutlaka bişey teke gelsin ya yılın ya ayın yada günün tek rakamlı olsun ilişki olacağında bide hepimizin bildiği sağına yat demiş.başka bir bilgide iş yerindeki bi arkadaşımın abartmıyorum arkadaşlar bildiğiniz bütün sülale erkek doğuruyo başkasına soruyomuş gibi sordum kıza sırrı ne diye biz adetten temizlendiğimiz gece ilişkiye girer ve sağımıza yatarız diyo.ben düşünmekten kafayı yiyecem sizlerde benim gibisiniz biliyorum ama beklenen gün gelecekse çektiklerimiz kutsaldır sözünüde haturlatayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?