- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.901
ay bildiğimiz herşeyi paylaşıyoz ya ben bide şeyi paylaşayım anneminde erkek bebeği olmuyomuş çok tecrübeli bir ebe buna demişki mutlaka bişey teke gelsin ya yılın ya ayın yada günün tek rakamlı olsun ilişki olacağında bide hepimizin bildiği sağına yat demiş.başka bir bilgide iş yerindeki bi arkadaşımın abartmıyorum arkadaşlar bildiğiniz bütün sülale erkek doğuruyo başkasına soruyomuş gibi sordum kıza sırrı ne diye biz adetten temizlendiğimiz gece ilişkiye girer ve sağımıza yatarız diyo.ben düşünmekten kafayı yiyecem sizlerde benim gibisiniz biliyorum ama beklenen gün gelecekse çektiklerimiz kutsaldır sözünüde haturlatayım dedim
ay bildiğimiz herşeyi paylaşıyoz ya ben bide şeyi paylaşayım anneminde erkek bebeği olmuyomuş çok tecrübeli bir ebe buna demişki mutlaka bişey teke gelsin ya yılın ya ayın yada günün tek rakamlı olsun ilişki olacağında bide hepimizin bildiği sağına yat demiş.başka bir bilgide iş yerindeki bi arkadaşımın abartmıyorum arkadaşlar bildiğiniz bütün sülale erkek doğuruyo başkasına soruyomuş gibi sordum kıza sırrı ne diye biz adetten temizlendiğimiz gece ilişkiye girer ve sağımıza yatarız diyo.ben düşünmekten kafayı yiyecem sizlerde benim gibisiniz biliyorum ama beklenen gün gelecekse çektiklerimiz kutsaldır sözünüde haturlatayım dedim
deme yavrum yaaa
08:02:2012 olcak benimmm
işte o sebepten gelinciği merakla beklioz...
bende eşimin sağına yatardım soluna geçtim.kızımdakinin tersi yani.
başkadaçok net yaptığım şey yüksek phlı su polen ve temiz vajen.ama fhna vardı o hem phlı su soda ne varsa yapmıştı.hatta dr yumurtlamışsın dediği gün oldu.ama kızı oldu.ne bilem valla herşey nasip aslında
dur bunun bi açığı var onu yapim çıkmadanmlburry canım o bebek zenci.neyse koyduğum ii.sağol..çok teşekkür edrim canım
orkidecim belki saati tekdir sıkma canını ay ne bilim annem takmış durumda tekte tek diye başımın etini yiyo diyom kızıma 7.ayda hamile kaldım noldu diyom yok sen bilmiyon o zaman kalmamışındır diyo.
kızıma hamileyken ne göğüslerimde şiş vardı nede kasıklarımda.tek belirtim bel ağrısıydı.hatta düşük yapcam diodum.bulantımda 8.haftadan sonra sadece sabahları azıcık olurdu.
kesin erkek diodum.biom nötrmüş:)
ben belirtilerin bile yanıltııcı olduğuna inanıyorum...
takvimlerde yanıltır.
gelincik sana oğlan derse herşey alt üst olur.bakalım ne diycek sana çok meraktayım:)çünkü 5 6 gün önceden gebe kalabilmek aten çok ilginçti
nasipte ne varsa gorecegiz mimozz
ama fhna iki iliski yasamisti
evet cnm hakıkaten bende şaşırdım bu hafta içi dra gidicem sizi bu meraktan kurtarıcam
inş kız derde hayırlısıyla sizin planlarda bozulmaz sırf sizi düşündüğümden bak
bir kitapta vardı kzılar biliyorsunuzdur.Peygamberimiz demiş ya adetten sonra ilk 5 gün erkek.5-8 arası kız diye..Bunu daha iyi bilen yazsın lütfen..ben de yumurtlama günü takip etmek istemiyorum.hemen yapayım mı
Haaklisin mimozacm diyet elektrik olayina bende inaniyorumaman be orkiş öle görmek istiyoruzda ondan.sence ikinci ilişkidenmi hamile kaldı hiç sanmam.
gulyhas olsun ilkim vardı hatırla hep iki kere dendi.oğluoldu ikisininde.çatlamıştı onlarında.karakedi 4 saatlemi oğlanı kaçırdı.hiç sanmam.hepsi kader.ama bence kader+diyet
diyetlevucut elektiriğine çok inanıyorum.
tabiki tutmayanda var.ama tutanlar önde.valla ben şahsen çokta inanmıyorum.
benim yorumcu kız demiş bioda erkeğe yatkın.çin erkek.rus kız..bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?