Süper Anneler - 2011

bir kitapta vardı kzılar biliyorsunuzdur.Peygamberimiz demiş ya adetten sonra ilk 5 gün erkek.5-8 arası kız diye..Bunu daha iyi bilen yazsın lütfen..ben de yumurtlama günü takip etmek istemiyorum.hemen yapayım mı

işte o sebepten gelinciği merakla beklioz...
bende eşimin sağına yatardım soluna geçtim.kızımdakinin tersi yani.
başkadaçok net yaptığım şey yüksek phlı su polen ve temiz vajen.ama fhna vardı o hem phlı su soda ne varsa yapmıştı.hatta dr yumurtlamışsın dediği gün oldu.ama kızı oldu.ne bilem valla herşey nasip aslında

bende oğluma Hamıle kalmadan yaklaşık 2 yada 3 ay kadar önce krem vermişti dr enfeksıyonmu vardı valla hatırlamıyırum ama kremın şeklını bıle unutmadım mınık bir tüptü beyaz renklı altta lacivert çizgisi vardı belkı aynısını kullananınız vardır dıye yazdım
bende inanıyorum şimdi etkısının olduğuna oğlum oldu inş sizinde olur

nasipte ne varsa gorecegiz mimozz
ama fhna iki iliski yasamisti

orkidecim belki saati tekdir sıkma canını ay ne bilim annem takmış durumda tekte tek diye başımın etini yiyo diyom kızıma 7.ayda hamile kaldım noldu diyom yok sen bilmiyon o zaman kalmamışındır diyo.

canım annen ilişki günü içn demiş olabliri mi?ben kzıma 12 veya 14 temmuz 2005 te hamile kaldım herşey tek ama ilişki çift sayılı gün:)

evet cnm hakıkaten bende şaşırdım bu hafta içi dra gidicem sizi bu meraktan kurtarıcam
inş kız derde hayırlısıyla sizin planlarda bozulmaz sırf sizi düşündüğümden bak

kızlar ben yapabildiğim kadar diyeti yapacam.eşimede şididen dar giyme diyom şu ph sı yüksek su markasınıda söyleyin bana eşime keçi boynuzu kürü yapacam az biraz şimdilik b12 ye başladı eşim en iyi ilaç hangisiyse bitane ondan verecem fitil kullanacam ve ilişki günü karbonatlı duş ve sağıma yatacam Rabbim nasip edersede ilk ismi muhammed olacak.

nasipte ne varsa gorecegiz mimozz
ama fhna iki iliski yasamisti

aman be orkiş öle görmek istiyoruzda ondan.sence ikinci ilişkidenmi hamile kaldı hiç sanmam.
gulyhas olsun ilkim vardı hatırla hep iki kere dendi.oğluoldu ikisininde.çatlamıştı onlarında.karakedi 4 saatlemi oğlanı kaçırdı.hiç sanmam.hepsi kader.ama bence kader+diyet
diyetlevucut elektiriğine çok inanıyorum.

ay kızım çok yordu beni bu gecelik okuduklarım yetr inşallah gelinciğin ki kısa zmanda belli olurda yolumuza daha emin adımlarla devam ederiz hepinize tatlı rüyalar sağınıza yatmayı unutmayın..

bu arada çok iyi bir doktorddan randevu alacam ve açık açık söyleyecem erkek bebeğin olabilme şansı hakkında ne düşünüyorsunuz ve yumurtlama zamanımı takip edrmisinz diye.:26:

Haaklisin mimozacm diyet elektrik olayina bende inaniyorum

gurbet güzeli buldum sizi..bundan sonra bende burdayım.bu arada kızlar 2.kızıma adetimin 12.günü tek ilişkiyle hamilekaldım.başka bişi denemedim.bide çin takvimine inanıyodum.bende 3.bebiş düşünüyorum.ama 3 sene sonra.allah herkesin gönlüne göre versin...aminnnnn

merhaba kızlar valla yeni gelebildim.
tebrik eden arkadaşlarım çok teşk darısı bekleyenlerin başına inşallah.
benim bu ay denediğimi sağır sultan duydu ayol, aşk olsun bas bas bağırdım ya burda hatta bat günümde acıklı acıklı duygularımı yazdım
neyse bende kaçırıyorum bazen kimin ne yaptığını.ayrıca bu hız olayına ben de çok şaşkınım
kısaca şöyle diyeyim; eşimle ayrı yerlerde olduğumuz için sadce hafta sonları ....... yapabildik:26:
30 aralık,1 ocak,6 ocak(yum günüm),8 ocak,13 ocak 15 ocak. toplamda bu kadar oldu yani ama yum günümden çok umutluydum
ilişki öncesi organizma 6 aydır ph yüksek su, et protein ağırlıklı beslenme,keçi boynuzu(ama eşim denemeden 10 gün önce falan bırakmış içmeyi),uzun zamandırda bulduğum hangi dua varsa okudum.
ama çok önemli bişey söyleyeyim ben sedece ilişki öncesinde yapılan dua var ya,yeminle sadece ona güveniyorum. benim bio da yorumcu da çinde kızz...:18:
ama eşimde bende yukarıda yazdığım herşeyi ciddiyetle yaptık. gerisi rabbime kalmış. bugün hem kızışımıza hem oğluşumuza isim bulduk. yani öyle orta seyirde gitmeye çalışıyoruz ama.... işte aması var gönül hep bir de oğlumuz olsa'dan yana
aklımdayken söyleyim vajinal duş,takviye,fitil,yapmadım cannnlarım.

dualrınızı bekliyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve inşallah hayırlı sağlıklı bir tosuncuktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…