Süper Anneler - 2011

nurummm valla bravo bayağı da fazla ilşki olmuş
tek ilşkiye inanmayanlardan mısın?
Allahım gönlüne göre versin inşallah
hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat nasip etsin sana
bu kaçıncı çocuğun?

bir kitapta vardı kzılar biliyorsunuzdur.Peygamberimiz demiş ya adetten sonra ilk 5 gün erkek.5-8 arası kız diye..Bunu daha iyi bilen yazsın lütfen..ben de yumurtlama günü takip etmek istemiyorum.hemen yapayım mı

geçen gün mesajımda yazmıştım ya canım okuldan bir arkadaşın 10 güne kadar belli olacak cinsiyeti adetten sonra 3. gün korunmamış diğer günler korunmalı .kahvaltıda 2 yumurta yer ,yoğurdu ve peyniri çok tüketir bakalım oğlu olursa bu tezi doğrular merakla onu bekliyorum .​

pscimmmm canım benimm,teşekkür ederim. ne güzel bi dua o rabbim sana da hayırlı sağlıklı iman dolu uzun ömürlü yakışıklı bi erkek evlat nasip etsin inşallah.
sadece tek ilişkiye değil esasında,ben çoğu şeye inanmıyorum dua dışında.erkeğin spermindeki x y oranı ve hızı + kadın vajeninin daha doğrusu yum çekimi bence olay bu.ama bunuda doğrudan neyin etkilediği net değil.
Allah ım nasip ederse bu ikinci bebeim. 7 yaşında bi kızım var.

ayrıca şunuda belirteyim kız kardeşimle biz anneme çekmişiz üzerine ceket atsa olayı varya
ayrıca eşimde kayın pederime çekmiş anlatmıyayım şimdi çok utanırım:26:
şaka bi tarafa Allah ım isteyen herkese gönlündekini nasip eder inşallah AMİN.

hosgeldin cnm,senin kucuk kac yasinda,benimde iki kizim var kucugu artik iki yasinda bende subati dusunuyorum ama belli degil daha erken diyede dusunmuyo degilim:18fff ooofffff

çok mutsuzum Allahım biraz önce eşimin arkadaşı aradı oğlunun bir erkek kardeşi oldu haberin var mı diye kadının hamile olduğunu bile bilmiyorduk oğlu olmuş yine eşim oğlanı bu hafta alalım kardeşi oldu canı sıkılmasın açılır diyor ya ... arkadaşlar eşim evde ben gittim tuvalete gizli gizli ağladım eşimin suratı sirke satıyor kadın 2. oğlanı doğurdu bizde tık yok Allahım eşim niye üzüldüki yine oğlan doğurdu diye mi acep şimdi kadın 2. oğluyla ilgilenecek bizimkinin papucu dama atıldı diyor benim psikolojimin nasıl bozulduğunun farkında değil Allahım bu nasıl bir işkence bakkala bira almaya gidecem ayık kafayla sindiremiyecem bu haberi....​

canım lütfen yazmayı unutma ..merak ettim şimdi.

canım üzülme kıyamam.onlarda 2.oğllan oldu eminim üzülmüştür..ALLAH en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah gülüm.bak ben şuna inanıyorum burdaki kızı oln arkadaşların oğlu olsaydı kız yapmak için daha fazla uğraşırdık eminim buna .

ben gece gündüz bilgisayarın başından kalmıyayım gece gündüz araştırayım millet paso doğuruyor eşim şimdi avukatı arıyor hacizle oğlanı almak için bu hafta bilgisayarı kafasına atmak istiyorum.annesini arayıp haber verdi kadının bedduası tutmuş gülerek onu anlatıyor Allah ona kız yüzü göstermesin demiş miş herhalde banada oğlan yüzü göstermesin diye beddua etti evlenmemizi hiç istememişti ötekide boşandı diye kızmış o zaman etmiş bedduayı kaynanam eşim annesine şu ana bunu anlatıyor Allahım suratımın ne halde olduğunu bile görmüyor hayırlı uğurlu olsun bacım helal olsun sana 2 erkekten 2 oğlan doğurdu ....​

suzancimm esinin ilk esi oluyo galibaa,simdi anladim cnm bosver sen esinle ne olursa olsun arani bozmaa ,bakk sen sonra kotu olursun ,uzulmede cok inss olucak cnmmm icini ferah tutt

şekil A da ben :)
kızlar insanın neyi olmazsa onu istıyoruz.evlat bu gözünü seveyım her ikisinide
suzan canım sıkma canını anladım ben senın problemını boşver hakkında hayırlı olna neyse onu iste belkı bu hayırlı bizler göremıyoruzki ağlama üzülme ne olur.

2-3 ay kız günlerim hem yorumcu da hemde bio da adet dönemi ve hemen sonrasına denk geliyor. bu takvimlerin doğruluk payı yüksekse sanırım yine oğlum olucak....

slm canlarrryaa dun aksam kizimin dogum gununu kutladik ,sonra gec saatlerdede cigkoftee yaptik yedik kizlaaarrrr cigkofte icin ne dusunuyonuz yaniii aciliydi baya bol limonlu yedim ama dun biraz diyetimi bozdum galibaORKDM dun yine olctum gulenyuzle oglen 2 gibi tam 14. gunumdu yine cikti yani guldu bana ama varya dun acayipp akintim vardi ve cok agriyodu kasiklarim ve simdi olctum gulmedi bana demekki dun gece yumurtladim ben hakkatende tuttum bu gulenyuzubide suan kupkuruyum ve kremsi beyaz akintim gelmiss

önemli olan testin ne zaman ilk pozitif çıktığı. sen testi yapmaan çok öncelerde de lh yükselmiş olabilir. bence yüksek ihtimal yumurtlamaya çok yakın ilişki olmuştur. ben oyumu erkek bebişten yana kullanıyorum.

spermin ph ı 7 ile 8 arasında çıkar. 7 den aşağı ve 8 den yukarı çıkarsa o kişinin çocuğunun olmaması riski var demektir..

selam kızlar. vagi-hex kullanmak istiyorum ben. adetliyken kullanabiliyormuyuz. 1 de günde 1 tane mi? bir de keçiboynuzu kürü veya havuç kürü veya portakal kürünü eşimde denemek istiyorum ben. bu kürlerin nasıl yapıldığını biri anlatabilir mi bana acaba? inşallah şubatta tutar Allahım...

KIZ ANASI OLDUMDA,Dünyami ba$ima yikdiniz
( Şiirin Hikayesini Görmek İçin Tıklayın )

Şiirin Hikayesi

bugün bana hediye edilen oglumun dogum günü..in$allah hayirli evlat olur..YAZDIM CÜNKÜ iBRET OLSUN iSTEDIM..kiz anasiyim evet hemde 3 tane.hicbir $eye degismem onlarin sevgisini.Konu kom$unun derdi oldu anlayacaginiz..dillere destan oldum..oglum olacagini doguma kadar kimselere dimedimm:)) süpriz oldu..hediyelik kiz elbiseleri konu kom$unun ellerinde hayretler icindeki bir suratla kaldi..YA$AAAAASIN

--------------------------------------------------------------------------------

üc kiz dogurdum hatrim hic sayilmadi
kaynanam illada erkek isterim dedide ,kocam beni kayirmadi
konu kom$unun diline dü$düm,herkes benim icin aglayip yandi

ilk kizim dünyaya geldi,ilk torun diye ses cikartmadilar
el bebek ,gül bebek büyüdü kizim,sorun cikartmadilar
ba$ima kakip dünyami ba$ima yikmadilar

iki yil gecdi aradan ve ben yine hamile kaldim
ek$i erikleri yerken konudan kom$udan saklandim
karni kiz karnina benziyor dedi kaynanam,aynalar önünde aylarca rehin kaldim

karni sivri olanin oglu olurmu$ dediler
gelip gidip aynalara bakdim
eyvahlar olsun top gibi karnim var,yine kizim olacak diye diye$etler yakdim

beklenen an geldi ve benim yine bir kizim oldu
bakmaya korkdum kaynanamin yüzüne, beti benzi soldu
sanki agiz birligi etmi$ herkes,konu kom$u dedi;bacim yinemi kizin oldu?

yeter artik yeter, biz kiz istemiyoruz,oglan dogur dedi kaynanam
hasret cekdimemi,gurbetde süründümemi,yoksa kiz anasiyim diye horlandigimami yanam
yeter artikkkkkkkk yeter,ben oglan torun istiyorum diyor kaynanam

on sene sonra eltim tedaviyle hamile kaldi
kaynim agzi kulaginda 3 tane oglum olacak diye odaya daldi
erinmedi kaynanam,agzi kulaginda sevincden halaya kalkdi

kadermi desem ,yoksa inadinami desem ,ay benim yine bir kizim oldu
bu nasil leylekmi$ dünyada kiz koymadi,eline gecen kizlari benim kapima koydu
hic unutmayacagim hiccc,kocam kizimi dogumhanede görünce,
E$$OLÜ E$$EK erkek olsan ne vardi deyip,cigerlerimi dagladi

istemiyorum artik ne kizim olsun, nede oglum,
söyleyin o erkek dü$mani leylege ,benim kapima ugramasin
bir kiz daha getirip adimi kiz anasi koymasin

söz dinlemedi leylek ve ben yine hamileyimmmmm
utanirim kaynanama nasil hamileyim derdim
gizli gizli karnimin büyüyecegi ani hayretler icinde beklerim

6 aylik oldu bebegim ,doktora cinsiyetini sormadim ,soramadim
yinemi kizim olacak diye agiti basmadim
teslli verdim kendime saglikli sihhatli olsun diye,napayim buda benim kaderim

artik doguma az kaldi ve ben kiz elbiselerini almaya ba$ladim
randevu vakdim gelmi$,aman nasilsa kizim olacak diye kacirmadim
utana SIKILA yattim doktorun önüne,ekrandaki bebegimin görüntüsüne bakamadim

her$ey normal dedi doktor hanimcim,$u kalbi,$u böbregi,aha $uda pipisiiiiiiiiiiii
gözlerim falta$i gibi acildi,kulaklarima inanamadim,
sordum;doktor hanimcim o neyin pipisiii?
bön bön bakdi gözüme,heralde icinden gecirdi,bu avratda Türk milletin delisi

hemen dogurmak istedim herkese oglumu göstermek icin
agzim kulagimda,oglum kucagimda $eref turu atmak istedim mahallede
yillardir boynum bükükdü,bu oglan benim sirtimda sanki bir yükdü

oglan dogurdumda hani ne oldu?
saniyormusunuz kaynanam ba$ima tacmi takdi?
boynuma $eref madalyasimi asdi
Allah anala babali büyütsün dedi sadece bi ceyrek takdi
kücük bir ceyrek icinmi yillardir kiz anasi diye ba$ima kakic kakdi
kaynanam varya kaynanamm benim cok cigerlerimi yakdi

i$te bugündür benim cat kapi cikipda gelen oglumun dogum günü
gelipde haysiyetimi kurtaran,beni alayli baki$lardan kurtaran
el acdirip kadir gecesinde Allahima banada bir oglan ver diye yalvartan
Kadirimin dogum günüdür,kutlu mutlu vede hayirli olsun
in$allah yavrum hayirli ,dinli, imanli ,bir ogul olsun

eline geçen tüm kızları benim kapıma koyan leylek kanadına sağlık..... ammaa bir daha kız koyarsan bohçana kanadını yolacam nerde görsem taşlayacam... ona göre....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…