- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.941
aboooovvvvv ciddimisiin kizzzzzzz ayyy hayirli olsun ne ara denedin yavrum senn neler yaptiydinn
kizlar cok tesekkur ederimmm hepnize insallahh isarettir
karakedin senin bionda yorumcunda kiz canomm belki teravet bak esine analiz yaptirdii cok takviye yuklenmekte sayiyi cogaltim hareketi azaltiyomus
şiiri okudukça ağlıyorum ya bu karı varya bu karı ikici adamdanda erkek doğuran bu karı yörükoğluna abone ben geldiğimde kovalar kovalar attım yoğurdu peyniri yörükoğlu azgın mı azgın...! bu tüm teorilere ters bak yine doğurdu oğlanı.....
karakedi son 2 ay keçiboynuzu mu yapmış orkiş????
kafayı yicem yaaa
2 kilo aldım sana bacım cuma verildi.
suzaan siirin aglatti kiz beniii
hepimiz bu yolun yolcusuyuz rabbimm gonlumuze gore versinn
kim bu kisii bi sitedemi biraz dertlesmek isterdim onla
ona yine ucuncude feryad etmisler benim ilk bebegimde dunyami basima yiktilar
bacim sende siir gibi yazmiissin bisey anlamadimm yaa
hosgeldin cnm,senin kucuk kac yasinda,benimde iki kizim var kucugu artik iki yasinda bende subati dusunuyorum ama belli degil daha erken diyede dusunmuyo degilim:18 fff ooofffff
merhaba kızlar valla yeni gelebildim.
tebrik eden arkadaşlarım çok teşk darısı bekleyenlerin başına inşallah.
benim bu ay denediğimi sağır sultan duydu ayol, aşk olsun bas bas bağırdım ya burda hatta bat günümde acıklı acıklı duygularımı yazdım
neyse bende kaçırıyorum bazen kimin ne yaptığını.ayrıca bu hız olayına ben de çok şaşkınım
kısaca şöyle diyeyim; eşimle ayrı yerlerde olduğumuz için sadce hafta sonları ....... yapabildik:26:
30 aralık,1 ocak,6 ocak(yum günüm),8 ocak,13 ocak 15 ocak. toplamda bu kadar oldu yani ama yum günümden çok umutluydum
ilişki öncesi organizma6 aydır ph yüksek su, et protein ağırlıklı beslenme,keçi boynuzu(ama eşim denemeden 10 gün önce falan bırakmış içmeyi),uzun zamandırda bulduğum hangi dua varsa okudum.
ama çok önemli bişey söyleyeyim ben sedece ilişki öncesinde yapılan dua var ya,yeminle sadece ona güveniyorum. benim bio da yorumcu da çinde kızz...:18:
ama eşimde bende yukarıda yazdığım herşeyi ciddiyetle yaptık. gerisi rabbime kalmış. bugün hem kızışımıza hem oğluşumuza isim bulduk. yani öyle orta seyirde gitmeye çalışıyoruz ama.... işte aması var gönül hep bir de oğlumuz olsa'dan yana
aklımdayken söyleyim vajinal duş,takviye,fitil,yapmadım cannnlarım.
dualrınızı bekliyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve inşallah hayırlı sağlıklı bir tosuncuktur.
eline geçen tüm kızları benim kapıma koyan leylek kanadına sağlık..... ammaa bir daha kız koyarsan bohçana kanadını yolacam nerde görsem taşlayacam... ona göre....
çok mutsuzum Allahım biraz önce eşimin arkadaşı aradı oğlunun bir erkek kardeşi oldu haberin var mı diye kadının hamile olduğunu bile bilmiyorduk oğlu olmuş yine eşim oğlanı bu hafta alalım kardeşi oldu canı sıkılmasın açılır diyor ya ... arkadaşlar eşim evde ben gittim tuvalete gizli gizli ağladım eşimin suratı sirke satıyor kadın 2. oğlanı doğurdu bizde tık yok Allahım eşim niye üzüldüki yine oğlan doğurdu diye mi acep şimdi kadın 2. oğluyla ilgilenecek bizimkinin papucu dama atıldı diyor benim psikolojimin nasıl bozulduğunun farkında değil Allahım bu nasıl bir işkence bakkala bira almaya gidecem ayık kafayla sindiremiyecem bu haberi....
selam kızlar. vagi-hex kullanmak istiyorum ben. adetliyken kullanabiliyormuyuz. 1 de günde 1 tane mi? bir de keçiboynuzu kürü veya havuç kürü veya portakal kürünü eşimde denemek istiyorum ben. bu kürlerin nasıl yapıldığını biri anlatabilir mi bana acaba? inşallah şubatta tutar Allahım...
bacım eşinin eski eşi mi oğlan doğurmuş?
bu iş kadından mı kaynaklanıyo acaba:26:
bacım eşinin eski eşi mi oğlan doğurmuş?
bu iş kadından mı kaynaklanıyo acaba:26:
şiiri okudukça ağlıyorum ya bu karı varya bu karı ikici adamdanda erkek doğuran bu karı yörükoğluna abone ben geldiğimde kovalar kovalar attım yoğurdu peyniri yörükoğlu azgın mı azgın...! bu tüm teorilere ters bak yine doğurdu oğlanı.....
kızlar kurbanınız olayım bir cevap lütfen(((
canım ya bende birgin bu iş erkekten kaynaklanıyor diyorum sonra dönüp yok kadından diyoroum.ALLAHIN takdiri bır sır var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?