Süper Anneler - 2011

şiiri okudukça ağlıyorum ya bu karı varya bu karı ikici adamdanda erkek doğuran bu karı yörükoğluna abone ben geldiğimde kovalar kovalar attım yoğurdu peyniri yörükoğlu azgın mı azgın...! bu tüm teorilere ters bak yine doğurdu oğlanı.....​

suzaan siirin aglatti kiz beniii
hepimiz bu yolun yolcusuyuz rabbimm gonlumuze gore versinn

kim bu kisii bi sitedemi biraz dertlesmek isterdim onla
ona yine ucuncude feryad etmisler benim ilk bebegimde dunyami basima yiktilar

kizlar cok tesekkur ederimmm hepnize insallahh isarettir

karakedin senin bionda yorumcunda kiz canomm belki teravet bak esine analiz yaptirdii cok takviye yuklenmekte sayiyi cogaltim hareketi azaltiyomus

karakedi son 2 ay keçiboynuzu mu yapmış orkiş????
kafayı yicem yaaa
2 kilo aldım sana bacım cuma verildi.

bacim sende siir gibi yazmiissin bisey anlamadimm yaa

karakedi son 2 ay keçiboynuzu mu yapmış orkiş????
kafayı yicem yaaa
2 kilo aldım sana bacım cuma verildi.

terosummmm sikma caninii surekli uygulamiycaz biz yanlizca bir haftaa
bende surekli uygulayanlarda duymustum onu
ama hersey kader ben kuzum
ben kendimi kiza alistiriyorum oglum olursada surpriz olsun bak buraya ne kopyaliycamm ben cook rahatladim okuyunca

suzaan siirin aglatti kiz beniii
hepimiz bu yolun yolcusuyuz rabbimm gonlumuze gore versinn

kim bu kisii bi sitedemi biraz dertlesmek isterdim onla
ona yine ucuncude feryad etmisler benim ilk bebegimde dunyami basima yiktilar

canım benim şu an sarhoşu bir yandan içtim bir yandanda google Allahım banada bir erkek evlat ver yazdım bu şiir çıktı karşıma yazanı belli değil Allah yüzünü güldürmüş ne deyim ne yapayım ben bu bi işaret herhalde 3 de bulamazsan 4 ü dene ne diyomben ya adamarabayı yıkatacam diye çıktıydı hala yok hastaneye hayrolsuna gitti herhal bide yöntemini sorsa keşke...ben iyi değilim ya...​

bacim sende siir gibi yazmiissin bisey anlamadimm yaa

eşimin ilk eşinden bahsettim evlenip gelince evden kovalar attım hepsi yörükoğlu abone bu karı dedim kız için süt ürünlerinden uzak durun derler ya hikaye dedim ben attıklarımdan biliyorum bu teoriye göre karının hep kızı olması gerek ti..ama ((​

hosgeldin cnm,senin kucuk kac yasinda,benimde iki kizim var kucugu artik iki yasinda bende subati dusunuyorum ama belli degil daha erken diyede dusunmuyo degilim:18fff ooofffff

hoşbulduk canım.büyük 2007 doğumlu.küçük 2010 nisan doğumlu.valla ben iki kızımıda milletin gazına gelerek yaptım.yaşım şimdi 27,üçüncüyü 29-30 yaşlarında yapacam allah izin verirse.allahım benim ve isteyen herkesin gönlüne göre ver....

yumurtlama gününü nasıl belirledin?6 sı olduğunu net nasıl biliyosun yani?
keçi boynuzunu kaç gün içti eşin?

eline geçen tüm kızları benim kapıma koyan leylek kanadına sağlık..... ammaa bir daha kız koyarsan bohçana kanadını yolacam nerde görsem taşlayacam... ona göre....

canım beni çok ağşattın benim annemin çektikleri aklıma geldi.o şanslıymış ama benim anacığım hiç tatmadı o duyguyu..

bacım eşinin eski eşi mi oğlan doğurmuş?
bu iş kadından mı kaynaklanıyo acaba:26:

kızlar kurbanınız olayım bir cevap lütfen(((

kadından mı kaynaklanıyo acaba sadece bu cinsiyet işi :44:

kızlar ben bu diyet olayını anlamsız bulmaya başladımmm ne diyim..
kayın validem ve kayınpederim acayip yoğurt ve peynir tüketiyolar..kaynanam günde mutlaka 1 kase yoğurt yer şaşmaz yani.evde bişi olmasa yoğurda ekemk doğrar yer yani
.eşide öyle hem kız doğurmuş hep oğlan...
ayrıca düşünüyorum köydeki insanları süt yoğurt bol tüketiliyo.süt içinde yüzüyolar yani.. ama çoğunda hem kız var hem erkek...

suzanda yazmış yaaaa bence yoğurtla peynirle olacak iş değil.ozamn lazım hep kız doğursunlarrr...

kızlar unutmadan söyleyeyim kuzenimn cinsiyeti belli olmuş bi kaç gün önce . deli gibi süt peynir yoğurt yer. erkekmişşşşşşşşşşş:SSSSSSSSSSSS

canım ya bende birgin bu iş erkekten kaynaklanıyor diyorum sonra dönüp yok kadından diyoroum.ALLAHIN takdiri bır sır var bence

bencede Allahın takdiri artık neyi nasip edecekse o cinsiyet oluyor....yoksa bu zamana kadar herşeyi bulan tıp bunuda bulurdu...
yapılan yöntemlerle istenilen cinsiyet olurdu.ama hiçbir yönteme %100 doğrudur denemiyooo
ha sadece ebnriyo seçilip koyulana bişi diyemem...gerçi onuda allah isterse yaşatıyoooo istemezse gene boş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…